evet yaa kilodan oturu sanırım cok agır ilerliyor benim kızım agır vasıtatutunarak yürürken taaatii taaaaati diyor ben yurutmeye çalıştığım dakikaaa anında yere cokuyor
Ne dovmesi kizbizim kizi pek seviyor hatta anasi babasi basinda olacak tabi onlarla gelebilirsek
O zaman herkes bardagini catalini temin etsin tabaklarda dedigin gibi pasta icin plastik alinir..
Dun en son neeeeeaaaa cocuklara biz mi bakicaaazzz ve neeeaaa cayir cimende mi oturcaaazzz diyoduyok öyle değil ,yanlış anladın , ben herkes için çatal bardak getiririm ,arabaya koyup gelicem neticede..herkes kendine getirmesin canım uğraşmaya gerek yok...
herkes kendine ait yapacağı şeyi yapıcak sadece...bi de termosu olan çay yapıp getiricek...
masa örtüsü ,kilim ,peçete vs. onları ben getiririm ... arabası olup da getirebilecek olan getirsin tabi kilim falan ama bardak işini ben hallederim...
msoe ile görüştünüz mü , eniştem son kararını ne zaman verecekmiş
Dun en son neeeeeaaaa cocuklara biz mi bakicaaazzz ve neeeaaa cayir cimende mi oturcaaazzz diyodu
bak bak asortik enişteme bakkkk , kendileri pikniğe reinaya mı gidiyomuş ,çayırda yapmayıp nerde yapcaz la pikniği
eniştem neyi seviyo söyle de ondan yapalım ,yesin sussun
Kennssii daha cok piknik masalarina oturup izgara yemek suretiylen piknik yapar :)
ama her turlu hamurisiylen tavlayabiliriz sanirsam.. Ya da ben kendi yontemlerimi kullanicam
Zıkkımın köküüüüü diyerek cumle başlayıp Aysreee sende mozaik pasta yap gülüm beni temsilenSelam topikolarımmmm...
Buluşma son durum ;
- iriss : havuçlu kek
- feliz : tam buğdaylı poğaça
- msoe : patates salatası
- pepik : börek
- seval34 : kısır
- seherinde : sarma
- aysre : henüz kendisinden bir teklif alamadık :)))
ice_daisy den hala haber yok
3 gundur oksuruyordu emir bugun dr gittik. Dr sa burnu akmaya basladi eww geldik tikandi akti derken 12 de bi bakti ates cikmis. 39 u gorduk. Simdibiraz dusmeye basladi. Nefes alamadigi icin uyuyamiyor buraz dalsa atesten inliyor. Aglamaktan gozleri sisti. Agladikca tikandi. İnsallah duser atesi.
Zar zor sıkıyoruz damlayi ama acmiyor burnunu. Ates hala dusmedi nefes alamiyor. Bende ayni sekilde bi gecede hasta oldum
Günaydın kızlar, benim kızın 3 gecedir ateşi devam ediyor, burun akıntısı, öksürük vesayre bir şey yok, 6. hastalığıda baharda geçirmiştik, öğlen tekrar doktora gidecez bakalımbende bittim 3 gecedir uyku yok sabahında da işe gel pöfffff
pepik sizede geçmiş olsun, hemencecik iyileşir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?