2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

pepikciğim soğuk algınlığı 3 günde geçer allahın izniyle, valla benim kızında ne olduğu belli değil şimdilik, bulaşıcı bir şeyse bizde gelemeyebiliriz

Bugun daha persembe yaa iyilesir belki gelirim. Ama iyilesmezsek istemezseniz gelmeyiz. Bulasici gibi sonucta. Babamizdan bize gecti

herkese günaydınlar
dün bizde dr daydık melek ayaklarını çapraz yapıp sıkıyodu başta gaz dedik ama değil çünkü gazı olsa ağlardı nörolojiye sevketmişlerdi dün eeg si çekildi çok şükür birşey çıkmadı sanırım huy edilmiş dr ilgisini başka yerlere çekin dedi bide idrar yolu enfeksiyonunda olabilrimiş sizin bebişlerde bu enfeksiyonu geçiren varmıydı

çok çok geçmiş olsun kızlar kıyamam kuzucuklara onlarla birlikte bizde hasta oluyoz valla

seherinde pepikcan cok gecmis olsun yavrulara insallah bir an once atesleri duser kendilerine gelirler

bisi sorcam kizlar dusmelerde sismelere falan ne surebiliriz bebelere hem aciyi hem odemi alan

benim amcamın hanımı çocukalrında düşmelerde şişmelerde hep vicks kullanırdı işede yarardı ben hiç kullanmadım ama

cok gecmis olsun pepikcim atesi bi sekilde dusse gerisi kolay. Cabucak atlatir insallah

Size de cok gecmis olsun canim. Ne oldugu belli olsa da icin rahatlasa

seval34 sanirim ikna oldu benimki. Ama su yagmur haberine canim sıkıldı. Bi alternatif bulacaz artik

Cevre_en meleginki gibi bi durumla karsilasmadim hic yegenlerimde falan da ama dr bisi yok diyosa icini ferah tut

biz de bir haftadir gece uykusuna hasretiz azi disler geliyor saat basi aglayarak uyaniyor geei uykuya gecisi de cok zor oluyor. Jel suruyorum fayda etmiyo hatta calpol verdim o bile uyutmadi dun gece

melekte 4-5 gündür geceleri hep ağlayarak uyanıyo ama aslında uyuyoda gözleri kapalı yanına gidiyorum susuyo sonra 5 dak sonra gene ağlıyo dün gece yatağımıza aldık ortamızda uyudu eskisi gibi ağlamadı acaba dişmi kızlar bir yeri ağrısa gündüzleride huysuz olur ama keyfi yerinde oluyo

Annemin dedigine gore gece agri esigimiz daha dusuk olurmus o yuzden agriyi daha cok hissederlermis gunduz keyifli olup gece uyuyamamalarinin sebebi bu galiba

Zar zor sıkıyoruz damlayi ama acmiyor burnunu. Ates hala dusmedi nefes alamiyor. Bende ayni sekilde bi gecede hasta oldum
çok geçmiş olsun emire sanada sabır diliyorum pepik damla ne bılmıyorum ama otrıvıt sprey bence birebir. bende o denız sulardından 3 ayrı marka var hiçbiri bi işe yaramaz. en guzeli otrıvıt.

Annemin dedigine gore gece agri esigimiz daha dusuk olurmus o yuzden agriyi daha cok hissederlermis gunduz keyifli olup gece uyuyamamalarinin sebebi bu galiba
dunde oğlan surekli ağladı. en son gece üçbuçukta sut verdim. içmedi az bekledim...biraz uyur gibi oldu yine verdim ballı sutu içti o gidiş gitti.sabah yine aynı ağlamayla uyandık. sıkıntıssımı vardı acaba

Herkes hasta olmuş ya
Pepik, Seherinde inşallah iyileşir kuzular çabucak, buluşmaya da gelirsiniz..
Çevre-en hiç bilmiyorum seninki gibi bir durum... ama doktor birşey yok dediyse yoktur herhalde..
Ela'da bu ara gece çok kötü uyuyor. Sürekli uyanıyor. Sabah da kaç gündür 6.30'da uyanıyordu, bugün 5.30'da uyanmış, 7'ye kadar emdi ağladı filan, sonra dayanamadım gaz ilacı verdim uyudu. Ama tabi benim hazırlanma ve işe gelme saatim gelmişti çoktan.. Uykum var..
Havalar birden soğudu çok dikkat etmek lazım. İnce penye battaniyede yatırmıştım gece ama üşümüş sanırım, kolları soğuktu uyandığımda, sabaha karşı serin oluyor artık..

biizmki emmediği gibi gece sut de içmiyo cok zorlanıyorum. uyandırıp yemek yedirmeyi bile düşündüm. neyseki dun akşam içti bende rahatladım oda

ben artık uyku setinin yorganını örtmeye başladım dediğin gibi sabaha karşı serin oluyo bide uzun koluu giydiriyorum geceleri. sabah da oldukça serindi birden havalr nasıl değişti ankara bugünde kapalı dün şakır şakır yağmur yağdı

dunde bize yağdı biraz toprak koktu deniz koktu çok guzel oldu. hafif bi serinlik var. bende gece arada klima actım arada üşüdüm. napıcamı şaşırdım.

oy oy oyyy hrkesler hastalanmışş, çok geçmiş olsunnn, ya haftasonuna kadariyileşseler keşke , ve lütfen ama yağmur neymişşş
vicksi bana ablam demişti, morarmasına engel oluyormuş , ama kullanmadım hiç ,o nedenle sadece duydum işe yararmı bilemem ,

tatlişkomm kahvaltı yapcas beee, kuskus salatası ağır olmazmı ,
iris neredee ????

bizde bu sabah 05:30 da kalktık, bir kaç gündür öyle kalkıyor ama uyutuyordum bu sabah tüm cinliği ile ayakta idi , şimdi o uyuyor ben buralardayım , acaba dönemlerine göre uyku saatlerimi azaldı , haniakşamları erken mi uyuyorda uykuya doyuyorlar uyanıyorlar, yoksa sabah 05:00 da hava aydınlanmış da olmuyor.

. kek kısır sarma oluyoda kuskus salatası niye olmasın beee. aramızdaki fark bu sen ondan zayıfsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…