Bugun daha persembe yaa iyilesir belki gelirim. Ama iyilesmezsek istemezseniz gelmeyiz. Bulasici gibi sonucta. Babamizdan bize gecti
Günaydın kızlar, benim kızın 3 gecedir ateşi devam ediyor, burun akıntısı, öksürük vesayre bir şey yok, 6. hastalığıda baharda geçirmiştik, öğlen tekrar doktora gidecez bakalımbende bittim 3 gecedir uyku yok sabahında da işe gel pöfffff
pepik sizede geçmiş olsun, hemencecik iyileşir umarım
3 gundur oksuruyordu emir bugun dr gittik. Dr sa burnu akmaya basladi eww geldik tikandi akti derken 12 de bi bakti ates cikmis. 39 u gorduk. Simdibiraz dusmeye basladi. Nefes alamadigi icin uyuyamiyor buraz dalsa atesten inliyor. Aglamaktan gozleri sisti. Agladikca tikandi. İnsallah duser atesi.
seherinde pepikcan cok gecmis olsun yavrulara insallah bir an once atesleri duser kendilerine gelirler
bisi sorcam kizlar dusmelerde sismelere falan ne surebiliriz bebelere hem aciyi hem odemi alan
cok gecmis olsun pepikcim atesi bi sekilde dusse gerisi kolay. Cabucak atlatir insallah3 gundur oksuruyordu emir bugun dr gittik. Dr sa burnu akmaya basladi eww geldik tikandi akti derken 12 de bi bakti ates cikmis. 39 u gorduk. Simdibiraz dusmeye basladi. Nefes alamadigi icin uyuyamiyor buraz dalsa atesten inliyor. Aglamaktan gozleri sisti. Agladikca tikandi. İnsallah duser atesi.
Size de cok gecmis olsun canim. Ne oldugu belli olsa da icin rahatlasaGünaydın kızlar, benim kızın 3 gecedir ateşi devam ediyor, burun akıntısı, öksürük vesayre bir şey yok, 6. hastalığıda baharda geçirmiştik, öğlen tekrar doktora gidecez bakalımbende bittim 3 gecedir uyku yok sabahında da işe gel pöfffff
pepik sizede geçmiş olsun, hemencecik iyileşir umarım
benim amcamın hanımı çocukalrında düşmelerde şişmelerde hep vicks kullanırdı işede yarardı ben hiç kullanmadım ama
Cevre_en meleginki gibi bi durumla karsilasmadim hic yegenlerimde falan da ama dr bisi yok diyosa icini ferah tut
biz de bir haftadir gece uykusuna hasretiz azi disler geliyor saat basi aglayarak uyaniyor geei uykuya gecisi de cok zor oluyor. Jel suruyorum fayda etmiyo hatta calpol verdim o bile uyutmadi dun gece
Annemin dedigine gore gece agri esigimiz daha dusuk olurmus o yuzden agriyi daha cok hissederlermis gunduz keyifli olup gece uyuyamamalarinin sebebi bu galibamelekte 4-5 gündür geceleri hep ağlayarak uyanıyo ama aslında uyuyoda gözleri kapalı yanına gidiyorum susuyo sonra 5 dak sonra gene ağlıyo dün gece yatağımıza aldık ortamızda uyudu eskisi gibi ağlamadı acaba dişmi kızlar bir yeri ağrısa gündüzleride huysuz olur ama keyfi yerinde oluyo
3 gundur oksuruyordu emir bugun dr gittik. Dr sa burnu akmaya basladi eww geldik tikandi akti derken 12 de bi bakti ates cikmis. 39 u gorduk. Simdibiraz dusmeye basladi. Nefes alamadigi icin uyuyamiyor buraz dalsa atesten inliyor. Aglamaktan gozleri sisti. Agladikca tikandi. İnsallah duser atesi.
çok geçmiş olsun emire sanada sabır diliyorum pepik damla ne bılmıyorum ama otrıvıt sprey bence birebir. bende o denız sulardından 3 ayrı marka var hiçbiri bi işe yaramaz. en guzeli otrıvıt.Zar zor sıkıyoruz damlayi ama acmiyor burnunu. Ates hala dusmedi nefes alamiyor. Bende ayni sekilde bi gecede hasta oldum
dunde oğlan surekli ağladı. en son gece üçbuçukta sut verdim. içmedi az bekledim...biraz uyur gibi oldu yine verdim ballı sutu içti o gidiş gitti.sabah yine aynı ağlamayla uyandık. sıkıntıssımı vardı acabaAnnemin dedigine gore gece agri esigimiz daha dusuk olurmus o yuzden agriyi daha cok hissederlermis gunduz keyifli olup gece uyuyamamalarinin sebebi bu galiba
ama vicks nefes acıcı diye biliyorum. şişmlerdemi iyi geliyomuş.şimdi netten baktımda vicks' in kullanımı 2 yaşındaki çocuklarda önerilmiyo yani kullanma sakın
Herkes hasta olmuş ya
Pepik, Seherinde inşallah iyileşir kuzular çabucak, buluşmaya da gelirsiniz..
Çevre-en hiç bilmiyorum seninki gibi bir durum... ama doktor birşey yok dediyse yoktur herhalde..
Ela'da bu ara gece çok kötü uyuyor. Sürekli uyanıyor. Sabah da kaç gündür 6.30'da uyanıyordu, bugün 5.30'da uyanmış, 7'ye kadar emdi ağladı filan, sonra dayanamadım gaz ilacı verdim uyudu. Ama tabi benim hazırlanma ve işe gelme saatim gelmişti çoktan.. Uykum var..
Havalar birden soğudu çok dikkat etmek lazım. İnce penye battaniyede yatırmıştım gece ama üşümüş sanırım, kolları soğuktu uyandığımda, sabaha karşı serin oluyor artık..
ne veriyosun ilaç soğuk algınlığımı38 e dustu simdilik. Cikmaz umarim daha fazla. Kolunu kipirdatacak hali kalmadi
. kek kısır sarma oluyoda kuskus salatası niye olmasın beee. aramızdaki fark bu sen ondan zayıfsınoy oy oyyy hrkesler hastalanmışş, çok geçmiş olsunnn, ya haftasonuna kadariyileşseler keşke , ve lütfen ama yağmur neymişşş
vicksi bana ablam demişti, morarmasına engel oluyormuş , ama kullanmadım hiç ,o nedenle sadece duydum işe yararmı bilemem ,
tatlişkomm kahvaltı yapcas beee, kuskus salatası ağır olmazmı ,
iris neredee ????
bizde bu sabah 05:30 da kalktık, bir kaç gündür öyle kalkıyor ama uyutuyordum bu sabah tüm cinliği ile ayakta idi , şimdi o uyuyor ben buralardayım , acaba dönemlerine göre uyku saatlerimi azaldı , haniakşamları erken mi uyuyorda uykuya doyuyorlar uyanıyorlar, yoksa sabah 05:00 da hava aydınlanmış da olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?