Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
domates değil onlar yaa hıyar
maşallah kuzuya ,sulasın tabi ,büyüyünce o yiycek ,yok öyle beleşe yemek
salatalık ve domates karışık cnm , anlıyorsun maşallah
köyde doğdum büyüdüm ben
ne güzel , ben anlamam pek de maalesef
ama köyde yaşam güzel , sakin temiz hava hormonsuz yiyecek, kızıma iyi gelmiş maşallah
Yaaa ama sen cok tatlisinnnn :)))
apartman bebeleri sizi
gelmez mi yaa , temiz hava ,oksijen...en güzeli de sürekli dışarda çocuk
apartman bebeleri sizi
gelmez mi yaa , temiz hava ,oksijen...en güzeli de sürekli dışarda çocuk
allahımm yürüyen birr bebişşş ne kadaaar güzel maşallaah bizimki hala totosunu kaldıramıyor
allahımm yürüyen birr bebişşş ne kadaaar güzel maşallaah bizimki hala totosunu kaldıramıyor
allahımmm ,henüz yürümemiş bi bebekkkkk... düşüp de kafayı gözü biyerlere çarpmıyor , odalar arası ışık hızında ilerlemiyor , çöpün içinden b.klu bezlerini çıkarmıyor
ben kızımın yürüyen halini daha çok sevdim
Cirpilar cabuk yuruyo tatlim..:)(
Sekil 5a: benim cirpi 10 aylik yurudu..:)))
allahımmm ,henüz yürümemiş bi bebekkkkk... düşüp de kafayı gözü biyerlere çarpmıyor , odalar arası ışık hızında ilerlemiyor , çöpün içinden b.klu bezlerini çıkarmıyor
Senacim maasallah pitirciga hamarat bu kizlar bizimki de az once yer siliyordu yere su dokuldu ben bezle sildim yerde biraktim bezi baktim pesimden o da yeri siliyormus aldim diye bagiriyor bide zilli.herseye agliyor bagiriyor yaa farkli yerlerde bulunduk huy degisti dort dis birden cikariyor onunda etksi buyuk parka saliyorum kiz gene benim yanima geliyor cocuklara karissana yavrum diyorum yok pacamdan asiliyor..burda yagmur var ama evde sular kesik ne garip bir iliski bu
Iris arkadaslar derken kari koca dort yasindaki ogullari o kadar bir aile yani..
Catal kasik bardak tabak bicak seker islerini napiyoruz herkes kendine mi almali??plastik seylerlemi gecistiririz.. onu nasil dusunuyosunuz org.iris ??