• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet yaa kilodan oturu sanırım cok agır ilerliyor benim kızım agır vasıta :1: tutunarak yürürken taaatii taaaaati diyor ben yurutmeye çalıştığım dakikaaa anında yere cokuyor :1:

bu yaşta karakter atıyo demek ki , kendi istediği zaman yürüyo....hiiiçç zorlama , ben hemen hemen hiç tutup yürütmedim , bi baktım koşuyo lan :52:

Ne dovmesi kiz :20: bizim kizi pek seviyor hatta :1:anasi babasi basinda olacak tabi onlarla gelebilirsek:10:
O zaman herkes bardagini catalini temin etsin tabaklarda dedigin gibi pasta icin plastik alinir..

Ne dovmesi kiz :20: bizim kizi pek seviyor hatta :1:anasi babasi basinda olacak tabi onlarla gelebilirsek:10:
O zaman herkes bardagini catalini temin etsin tabaklarda dedigin gibi pasta icin plastik alinir..

yok öyle değil ,yanlış anladın , ben herkes için çatal bardak getiririm ,arabaya koyup gelicem neticede..herkes kendine getirmesin canım uğraşmaya gerek yok...

herkes kendine ait yapacağı şeyi yapıcak sadece...bi de termosu olan çay yapıp getiricek...
masa örtüsü ,kilim ,peçete vs. onları ben getiririm ... arabası olup da getirebilecek olan getirsin tabi kilim falan ama bardak işini ben hallederim...:34:

msoe ile görüştünüz mü , eniştem son kararını ne zaman verecekmiş :51:

yok öyle değil ,yanlış anladın , ben herkes için çatal bardak getiririm ,arabaya koyup gelicem neticede..herkes kendine getirmesin canım uğraşmaya gerek yok...

herkes kendine ait yapacağı şeyi yapıcak sadece...bi de termosu olan çay yapıp getiricek...
masa örtüsü ,kilim ,peçete vs. onları ben getiririm ... arabası olup da getirebilecek olan getirsin tabi kilim falan ama bardak işini ben hallederim...:34:

msoe ile görüştünüz mü , eniştem son kararını ne zaman verecekmiş :51:
Dun en son neeeeeaaaa cocuklara biz mi bakicaaazzz ve neeeaaa cayir cimende mi oturcaaazzz diyodu:36:

Dun en son neeeeeaaaa cocuklara biz mi bakicaaazzz ve neeeaaa cayir cimende mi oturcaaazzz diyodu:36:

bak bak asortik enişteme bakkkk , kendileri pikniğe reinaya mı gidiyomuş ,çayırda yapmayıp nerde yapcaz la pikniği :47::47::47:

eniştem neyi seviyo söyle de ondan yapalım ,yesin sussun :35:

bak bak asortik enişteme bakkkk , kendileri pikniğe reinaya mı gidiyomuş ,çayırda yapmayıp nerde yapcaz la pikniği :47::47::47:

eniştem neyi seviyo söyle de ondan yapalım ,yesin sussun :35:

Kennssii daha cok piknik masalarina oturup izgara yemek suretiylen piknik yapar :)
ama her turlu hamurisiylen tavlayabiliriz sanirsam.. Ya da ben kendi yontemlerimi kullanicam:23:

Kennssii daha cok piknik masalarina oturup izgara yemek suretiylen piknik yapar :)
ama her turlu hamurisiylen tavlayabiliriz sanirsam.. Ya da ben kendi yontemlerimi kullanicam:23:

yahu piknik masasında yapcaz zaten enişteme söyle...ama bebeleri sürekli piknik masasında tutamayacağımızdan ,biz yerken onlar çayır çimen yapacak ( 2.cümleyi söyleme ,korkmasın :27::27::27: )

hamurişi de var ama sen yine de bildiğin yolları da dene bacım :17:

30 ağustosta hem kızımı görmeye hem de bir yaş aşılarını yaptırmaya gittim köye 5 gün kaldık dün döndüm kızım babaannesi ile kaldı yine ama bu sefer ayrılmak daha bir zor geldi, işi bırakıp kızıma bakasım geldi :14:

Selam topikolarımmmm...:3::3::3:

Buluşma son durum ;

1. iriss : havuçlu kek
  2. feliz : tam buğdaylı poğaça
  3. msoe : patates salatası
  4. pepik : börek
  5. seval34 : kısır
  6. seherinde : sarma
  7. aysre : henüz kendisinden bir teklif alamadık :)))

ice_daisy den hala haber yok :50:
Zıkkımın köküüüüü diyerek cumle başlayıp Aysreee sende mozaik pasta yap gülüm beni temsilen :1: diyerek bitiriyorum.

Ayyy bide rus saltası olsun yiyin patlayın emi bende olsam zevkle patlatırdım kendimi

hatcemme cok selam söle keske oda gelse senle buraya

didoyla sosyete pazarına gıttık gezdik bize geldik kahve içtik çocukların uykusu geldi kalktılar. Ama kırk yıllık arkadaş gibiydik valla.

3 gundur oksuruyordu emir bugun dr gittik. Dr sa burnu akmaya basladi eww geldik tikandi akti derken 12 de bi bakti ates cikmis. 39 u gorduk. Simdibiraz dusmeye basladi. Nefes alamadigi icin uyuyamiyor buraz dalsa atesten inliyor. Aglamaktan gozleri sisti. Agladikca tikandi. İnsallah duser atesi.

3 gundur oksuruyordu emir bugun dr gittik. Dr sa burnu akmaya basladi eww geldik tikandi akti derken 12 de bi bakti ates cikmis. 39 u gorduk. Simdibiraz dusmeye basladi. Nefes alamadigi icin uyuyamiyor buraz dalsa atesten inliyor. Aglamaktan gozleri sisti. Agladikca tikandi. İnsallah duser atesi.

çok geçmiş olsun, işallah düşürürsünüz ateşini. burun damlası açar burnunu ama kullanabiliyomuydu emir. belki biraz uyurdu kuzu

Zar zor sıkıyoruz damlayi ama acmiyor burnunu. Ates hala dusmedi nefes alamiyor. Bende ayni sekilde bi gecede hasta oldum

Zar zor sıkıyoruz damlayi ama acmiyor burnunu. Ates hala dusmedi nefes alamiyor. Bende ayni sekilde bi gecede hasta oldum

acil şifalar dilerim cnm çabucak iyileşir inş.. benim kızımda burnuna damla sıktırmaz çok zor oluyor o yüzden burnu tıkalı olduğu için

Gunaydinnn topikcanlarim
Pepikcim cook gecmis olsun bu durumda sen gelemicen oyle gorunuyor allah acil sifa versin ins gecer hemen saglik daha onemli tabii.
Iris bardak catal sende o zaman ben yanlis anlamisim :54:
msoe hadi bi gayret ikna edecen sen bu enisteyi:16:
Kizlar pazar gunu meteo.saganak yagisli gozukuyor napcaz kapali mekanda bunlari nasil zaptedicez.insaallah sadece tahminde kalirda yagmaz yaa :5:

günaydınnnn millet:3:

pepik canım çok geçmiş olsun ya kıyamam ben onlara hasta olunca insanın içi gidiyor
havalar birden çok sogudu artık dikkat etmemiz gerek sanırım

bende bugün kızımla tatil alışverişine çıkıcam inşallah beni üzmez

Günaydın kızlar, benim kızın 3 gecedir ateşi devam ediyor, burun akıntısı, öksürük vesayre bir şey yok, 6. hastalığıda baharda geçirmiştik, öğlen tekrar doktora gidecez bakalım :43: bende bittim 3 gecedir uyku yok sabahında da işe gel pöfffff:27:

pepik sizede geçmiş olsun, hemencecik iyileşir umarım :16:

seherinde pepikcan cok gecmis olsun yavrulara insallah bir an once atesleri duser kendilerine gelirler

bisi sorcam kizlar dusmelerde sismelere falan ne surebiliriz bebelere hem aciyi hem odemi alan

Günaydın kızlar, benim kızın 3 gecedir ateşi devam ediyor, burun akıntısı, öksürük vesayre bir şey yok, 6. hastalığıda baharda geçirmiştik, öğlen tekrar doktora gidecez bakalım :43: bende bittim 3 gecedir uyku yok sabahında da işe gel pöfffff:27:

pepik sizede geçmiş olsun, hemencecik iyileşir umarım :16:

Sizede gecmis olsun cnm. Hasta oldugunda zor ama ates daha zor. Sabaha kadar uyumadan inleyen kuzunu gormek cok zor. Cabucak iyilesirler umarim

Bugun daha persembe yaa iyilesir belki gelirim. Ama iyilesmezsek istemezseniz gelmeyiz. Bulasici gibi sonucta. Babamizdan bize gecti

Back