2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

feliz poyraz da yapıyordu bir ara onu , hemde bacaklarını açıp kafasını da yere koyuyordu , öyle ağlıyordu sözümona , sonra baktı pek tınlamıyoruz vazgeçti

ne güzel , ben anlamam pek de maalesef

ama köyde yaşam güzel , sakin temiz hava hormonsuz yiyecek, kızıma iyi gelmiş maşallah

apartman bebeleri sizi

gelmez mi yaa , temiz hava ,oksijen...en güzeli de sürekli dışarda çocuk

apartman bebeleri sizi

gelmez mi yaa , temiz hava ,oksijen...en güzeli de sürekli dışarda çocuk

evet maalesef apartmanda büyüdük ama site içindeydi evimiz ben de hep dışarda oynardım ama kızım dediğin gibi taa şimdiden dışarda yeşilliklerin arasında çok güzel

allahımm yürüyen birr bebişşş ne kadaaar güzel maşallaah bizimki hala totosunu kaldıramıyor

allahımmm ,henüz yürümemiş bi bebekkkkk... düşüp de kafayı gözü biyerlere çarpmıyor , odalar arası ışık hızında ilerlemiyor , çöpün içinden b.klu bezlerini çıkarmıyor

Senacim maasallah pitirciga hamarat bu kizlar bizimki de az once yer siliyordu yere su dokuldu ben bezle sildim yerde biraktim bezi baktim pesimden o da yeri siliyormus aldim diye bagiriyor bide zilli.herseye agliyor bagiriyor yaa farkli yerlerde bulunduk huy degisti dort dis birden cikariyor onunda etksi buyuk parka saliyorum kiz gene benim yanima geliyor cocuklara karissana yavrum diyorum yok pacamdan asiliyor..burda yagmur var ama evde sular kesik ne garip bir iliski bu
Iris arkadaslar derken kari koca dort yasindaki ogullari o kadar bir aile yani..
Catal kasik bardak tabak bicak seker islerini napiyoruz herkes kendine mi almali??plastik seylerlemi gecistiririz.. onu nasil dusunuyosunuz org.iris ??

Cirpilar cabuk yuruyo tatlim..:)(

Sekil 5a: benim cirpi 10 aylik yurudu..:)))

allahımmm ,henüz yürümemiş bi bebekkkkk... düşüp de kafayı gözü biyerlere çarpmıyor , odalar arası ışık hızında ilerlemiyor , çöpün içinden b.klu bezlerini çıkarmıyor

evet yaa kilodan oturu sanırım cok agır ilerliyor benim kızım agır vasıta tutunarak yürürken taaatii taaaaati diyor ben yurutmeye çalıştığım dakikaaa anında yere cokuyor

dövmesin 4 yaşındaki oğlan bizim bebeleri

plastik tabakla falan hallederiz bence ama plastik çatalı ve bardağı sevmiyom ben , evden çatal ve bardak getiririm..tuz şeker peçete vs. evden ben getiririm...
plastik tabakları da pastayla birlikte alırız ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…