Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
30 ağustosta hem kızımı görmeye hem de bir yaş aşılarını yaptırmaya gittim köye 5 gün kaldık dün döndüm kızım babaannesi ile kaldı yine ama bu sefer ayrılmak daha bir zor geldi, işi bırakıp kızıma bakasım geldi
ben gelince kaç yıllık arkadaş gibiydik ( wavym de çok çalışıyo yaaa !!! )Ayyy bide rus saltası olsun yiyin patlayın emi bende olsam zevkle patlatırdım kendimi
hatcemme cok selam söle keske oda gelse senle buraya
didoyla sosyete pazarına gıttık gezdik bize geldik kahve içtik çocukların uykusu geldi kalktılar. Ama kırk yıllık arkadaş gibiydik valla.
3 gundur oksuruyordu emir bugun dr gittik. Dr sa burnu akmaya basladi eww geldik tikandi akti derken 12 de bi bakti ates cikmis. 39 u gorduk. Simdibiraz dusmeye basladi. Nefes alamadigi icin uyuyamiyor buraz dalsa atesten inliyor. Aglamaktan gozleri sisti. Agladikca tikandi. İnsallah duser atesi.
Gunaydinnn topikcanlarim
Pepikcim cook gecmis olsun bu durumda sen gelemicen oyle gorunuyor allah acil sifa versin ins gecer hemen saglik daha onemli tabii.
Iris bardak catal sende o zaman ben yanlis anlamisim
msoe hadi bi gayret ikna edecen sen bu enisteyi
Kizlar pazar gunu meteo.saganak yagisli gozukuyor napcaz kapali mekanda bunlari nasil zaptedicez.insaallah sadece tahminde kalirda yagmaz yaa
büşra kuzuma da geçmiş olsun yaaa , nooluyo havalar azcık serinledi hemen hastalandık ....Günaydın kızlar, benim kızın 3 gecedir ateşi devam ediyor, burun akıntısı, öksürük vesayre bir şey yok, 6. hastalığıda baharda geçirmiştik, öğlen tekrar doktora gidecez bakalım bende bittim 3 gecedir uyku yok sabahında da işe gel pöfffff
pepik sizede geçmiş olsun, hemencecik iyileşir umarım
seherinde pepikcan cok gecmis olsun yavrulara insallah bir an once atesleri duser kendilerine gelirler
bisi sorcam kizlar dusmelerde sismelere falan ne surebiliriz bebelere hem aciyi hem odemi alan
herkese günaydınlar
dün bizde dr daydık melek ayaklarını çapraz yapıp sıkıyodu başta gaz dedik ama değil çünkü gazı olsa ağlardı nörolojiye sevketmişlerdi dün eeg si çekildi çok şükür birşey çıkmadı sanırım huy edilmiş dr ilgisini başka yerlere çekin dedi bide idrar yolu enfeksiyonunda olabilrimiş sizin bebişlerde bu enfeksiyonu geçiren varmıydı
çok çok geçmiş olsun kızlar kıyamam kuzucuklara onlarla birlikte bizde hasta oluyoz valla
Cevre_en meleginki gibi bi durumla karsilasmadim hic yegenlerimde falan da ama dr bisi yok diyosa icini ferah tut
biz de bir haftadir gece uykusuna hasretiz azi disler geliyor saat basi aglayarak uyaniyor geei uykuya gecisi de cok zor oluyor. Jel suruyorum fayda etmiyo hatta calpol verdim o bile uyutmadi dun gece
melekte 4-5 gündür geceleri hep ağlayarak uyanıyo ama aslında uyuyoda gözleri kapalı yanına gidiyorum susuyo sonra 5 dak sonra gene ağlıyo dün gece yatağımıza aldık ortamızda uyudu eskisi gibi ağlamadı acaba dişmi kızlar bir yeri ağrısa gündüzleride huysuz olur ama keyfi yerinde oluyo
Herkes hasta olmuş ya
Pepik, Seherinde inşallah iyileşir kuzular çabucak, buluşmaya da gelirsiniz..
Çevre-en hiç bilmiyorum seninki gibi bir durum... ama doktor birşey yok dediyse yoktur herhalde..
Ela'da bu ara gece çok kötü uyuyor. Sürekli uyanıyor. Sabah da kaç gündür 6.30'da uyanıyordu, bugün 5.30'da uyanmış, 7'ye kadar emdi ağladı filan, sonra dayanamadım gaz ilacı verdim uyudu. Ama tabi benim hazırlanma ve işe gelme saatim gelmişti çoktan.. Uykum var..
Havalar birden soğudu çok dikkat etmek lazım. İnce penye battaniyede yatırmıştım gece ama üşümüş sanırım, kolları soğuktu uyandığımda, sabaha karşı serin oluyor artık..
oy oy oyyy hrkesler hastalanmışş, çok geçmiş olsunnn, ya haftasonuna kadariyileşseler keşke , ve lütfen ama yağmur neymişşş
vicksi bana ablam demişti, morarmasına engel oluyormuş , ama kullanmadım hiç ,o nedenle sadece duydum işe yararmı bilemem ,
tatlişkomm kahvaltı yapcas beee, kuskus salatası ağır olmazmı ,
iris neredee ????
bizde bu sabah 05:30 da kalktık, bir kaç gündür öyle kalkıyor ama uyutuyordum bu sabah tüm cinliği ile ayakta idi , şimdi o uyuyor ben buralardayım , acaba dönemlerine göre uyku saatlerimi azaldı , haniakşamları erken mi uyuyorda uykuya doyuyorlar uyanıyorlar, yoksa sabah 05:00 da hava aydınlanmış da olmuyor.
naısıl yaaaa ..kiminki yarıldı.geçmiş olsun hunilimdun gece goz kapagimizi yardik kizlar odum patladi
bebeleri yatirdim basladim aglamaya sonra da herif beni susturmaya calisti..
Allah butun bebeleri korusun..
geçmiş olsun demekten ömrum tukendi. sizede noluyo anlamadım cokmu kuduruk bu cocuklar gercekten duşe kalka buyuyo. oda ağlasaydı herkez ağlasaydı enerjiyi öle atsaydınız.dun gece goz kapagimizi yardik kizlar odum patladi
bebeleri yatirdim basladim aglamaya sonra da herif beni susturmaya calisti..
Allah butun bebeleri korusun..
geçmiş olsun demekten ömrum tukendi. sizede noluyo anlamadım cokmu kuduruk bu cocuklar gercekten duşe kalka buyuyo. oda ağlasaydı herkez ağlasaydı enerjiyi öle atsaydınız.
iriscanım canım diyom dikkatini çekerim
rejimdeyim diyosun kahvaltı menusu veriyosun o nası iş. 12. cuma grubuna o gun ne hesap vercen onu düşün nasıl anlatıcan yediklerini yoldaşlarına anlatırken utanmıcanmı ?
naısıl yaaaa ..kiminki yarıldı.geçmiş olsun hunilim
dur öbür tarafa gidip yediklerimi yazayım ,kızıyolar yazmayıncarejimdeyim diyosun kahvaltı menusu veriyosun o nası iş. 12. cuma grubuna o gun ne hesap vercen onu düşün nasıl anlatıcan yediklerini yoldaşlarına anlatırken utanmıcanmı ?
Sorma iriscan kizaninki yarildi evde tektim tam uyku vakti buzlukta elime ne gectiyse koydum bebenin yuzune
allah gozunu korudu bir anlik pesindeyim de kostu tutamadim
Dun geceden beri kendime ettigim bedduanin haddi hesabi yok
simdi iyiyiz goz kapaginiz sis tabii
arnicayi eczaci da dedi viksi de not ettim yalniz onlar goz kapagona surulmezmis bi de kantaron ise yariyor aklinizda olsun
ölümüne kankayız iriscan daaamı olmadı
geçmiş olsun demekten ömrum tukendi. sizede noluyo anlamadım cokmu kuduruk bu cocuklar gercekten duşe kalka buyuyo. oda ağlasaydı herkez ağlasaydı enerjiyi öle atsaydınız.
iriscanım canım diyom dikkatini çekerim
Odtucanim gecmis olsun noldu nasil oldu hangisine oldu?
mira yurumeye baslayalibiz de gunde en az iki defa dusme vakasi yasiyoruz ve dusunce de toparlayamiyor kendini illa kafayi carpiyor yere. Bi an once su sarsak yuruyusten kurtarsak iyi olacak
Pitircigim durucan sizinle mi daha biz 40 gunlukken ayrildik aman siz de biran once halledin baba isyan bayragini cekmeden
herkese cok geçmiş olsun bayaa hastalanan var topiktee bizde kızımın odasını hallediyoruz artık ayrılık vakti geldi ayırmazsam dahada ayrılmicak bu kız yanımızdan koca elden gidiyooor
herkese cok geçmiş olsun bayaa hastalanan var topiktee bizde kızımın odasını hallediyoruz artık ayrılık vakti geldi ayırmazsam dahada ayrılmicak bu kız yanımızdan koca elden gidiyooor
Sorma biz de sarsak tavuk gibiyiz hele ki uykumuz da varsa tam oluyor guzelim
Kanadi iriscan kanamaz mi cabuk durdurduk allahtan
kantaronu krem surer gibi gunde 3 kere falan suruyosun
Pitircigim durucan sizinle mi daha biz 40 gunlukken ayrildik aman siz de biran once halledin baba isyan bayragini cekmeden
kız belkide cocuk sızın horlamanızdan uyanıyodur bi iki gun denesen odasını bakalım nolcakbenimki de park yatağa sığmıyo artık ama odasına da nasıl geçireyim , çok uyanıyo gece :44:
sizin yatakta mı yatıyo duru