2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam topikolarımmmm...

Buluşma son durum ;

1. iriss : havuçlu kek
  2. feliz : tam buğdaylı poğaça
  3. msoe : patates salatası
  4. pepik : börek
  5. seval34 : kısır
  6. seherinde : sarma
  7. aysre : henüz kendisinden bir teklif alamadık :)))

ice_daisy den hala haber yok

halt yiyin de tull cum bosver halt yesin butun o akil verenler
soyle diim canim belki icin ferahlar ben 30 kusuruncu gunde dogumdan sonra kanama gecirmistim ama oyle boyle bir kanama degildi
o zaman kurtaj falan demislerdi dogumdan sonraki 60. gunde sezeryan yarasi iyilesir o zaman yapariz demislerdi gerek kalmadi
demek istedigim dogumdan sonraki 60. gunde yaraya iyilesiyor kurtaj sorun yaratmaz diyorlarsa masallah senin dogumun ustunden 13 ay gecti nerdeyse
hayirlisi olsun icerdeki minik saglikla gelistikten sonra sorun olmaz bence
Saolun topikcanlarim iyi ki varsiniz cevrem bile bu kadar teselli etmiyor beni yok cocugum varmis bu olmasada olurmus yok bunyem zayif duscekmis yok ikisi beni daha cok yoracakmis annem bile boyyle dusunuyor digerlerine ben ne diyeyim

becerikli hatunun hali baskaaa canim cektii
elmalı havuçlu ceviz falan katıyorsun ya toplar yapıyorsun ondan yap şeker yerine pekmez koyarsın bebelerde yer

fazla uzatamam bacım ,menopoza girecem nerdeyse

Tull allah yardimcin olsun umarim bisey olmamistir.
Aldim iriscim numarani msoee burdamisin sende yazsan bana numarani bi aksilik olursa size katiliriz giderken tabi uygunsanizz...anam baska kimse numara yollamamis

buluşma mekanında numaralaşırsınız bacım ,şimdilik sana lazım olanlarınkini al yeter ....msoe ninki en acil ,ona da ulaşmışsın

Ekmek simit işini aysre ye verelim en iyisi

sen de iyi bi fırından ekmek simit vs. alırsın olur mu bebeeeeeemmm
hatta pazar sabahı yollar boş olur ,ben seni alıveririm şişliden

Nihayet uyudu kuzu...ya kizlar benim kiz acayip hareketlendi koltuktan falan atiyo kendini...Sizinkiler de öyle mi?? Valla hiperaktif olucak diye korkuyorum...uyanir uyanmaz sabahtan basliyo kudurmaya ta kii yatana dek :))))

Korkma bacım korkma , herkesin elinde var aynı modelden ....ilk yürümeye başlayınca bi heyecandan coşuyolar ama şimdi daha sakinleşti gibi

Ya bi de cilginlar gibi bagiriyooo :)))

Bu kızlarla isimiz zor valla bizim )

bağırma bizde de vardı ama o da azaldı

inşallah gönlüne göre bi ev bulursun da rahat edersin bacım

laaaannn benim laz olduğumu unuttun sanırsam ; hamsili kolonya , hamsili baklava dan sonra hiç de anormal gelmedi söylediklerin fasulyeli hamsili pasta , hmmmmm ,hiç de kulağı tırmalamadı sanki :118::118::118:

Arkadaşlar derken kaç kişi ? Çok kalabalık değilse sorun olmaz sanırım canım
Pastanın üstüne de yazdırırız bişeyler ,son gün karar veririz.

Ben gelemesemde kalbim sizinle bol bol foto cekin bizde resimlerle idare ederiz artik

Sen iyi haberleri al , onu kutlamak için gene buluşuruz canım

Saol canim yarin gidicem bakalim ne durumda bizim minik

yağmurrrrrrrrrr ...hem de şırıl şırıllllllllllllllllllllllllllllll

yağmur yok ama sanırım kapalı bia hava olucak ....daha iyi serin serin , yağmur yağarsa da kapalı mekana kaçarız

dido ve tatlişkom dün mersinde buluşmuşlarrrrrrrrr

tımam listeye göre bende bişiler yaparım , ama aynı şekilde ekmek ve simit işi de bende , iris valla alırsan eğer evde kilimde var bende, çoçukla nasıl götürürüz diordum ,kilimleride alırız o zaman , hımmmmmmmmmmmmmmmmmm evet ıce yine yok, ceydammm hep bylee uğra , wayyşşimmm
ha bu arad dün kuşlardan aldığım haberlere göre dido ile ttlişkom bir buluşma gerçekleştirmişler
iriscan burada yağmur yok yahu ....

eylül ne çabuk geldi değilmi ???

Tamm canim bulusalim mutlaka soylerim tabi canim:)

alırım alırım.... çok da abartmayalaım ya ,herkes bişey getirince çok fazla şey olucak zaten..varsa sizin orda güzel bi fırın ,ekmek ve simit işini sana yıkarız yeter...

burda da bitti yağmur ....çabuk da gelmedi aslında ya , epey organizasyonlu geçti benim için

İriss ben Zincirlikuyu'dayım burda yağmur filan yok.. Ama hava serin, sabah üşüdüm nerdeyse..
Eylül'ün gelmesiyle ve adli tatilin bitmesiyle yeni bir dönem başlıyor.. yoğun işler beni bekler.. Çok da uykum var, Ela kaç gündür 6.30'da uyanıyor, gece de zaten yüz defa kalkıyor
Buluşmaya seherinde dışında herkes eşli geliyor değil mi?
Bu arada Ela da sürekli birşeylere gidiyor, bağırıyor. Yere kapanarak ağlamayı öğrenmiş. İstediğini yapmayınca uzanıp yalandan ağlıyor, arada da kafayı kaldırıp bakıyor bana bakan var mı diye.. İlgilenmeyince biraz takılıp emeklemeye başlıyor:) Bunu nerden öğrendi inanamıyorum. Evde böyle bir hareket yapan yok, televizyon izlemiyor... Çok ilginç gerçekten çocukların gelişimi.

var burda fırın ,marketin bile güzel fırını var, he bu arad beni primadan aradılar hatırlarsanız geçenlerde numune talebinde bulunmuştuk, onu göndermek üzere adres teyidi aldılar, aklınızda olsun birde bebiş in bez numarasını

ice_daisy de eşsiz gelecekti ama henüz haber yok...
sanırım ben de eşsiz gelicem , benimki kampa gidecek riva ya , 3.köprü protestosu için kamp varmış haftasonu ... bacım gelecek onun yerine ,tanıyosunuz zaten ....onda fotoğraf makinesi de var ,çok profesyonel olmasa da fotolarımızı da çeker

yere yatıp trip atma umayda da var ,çok komik oluyo değil mi içgüdüsel demek ki kızlarda trip atma

beni aramadılar henüz , numara işini ben de merak etmiştim form doldururken sormamışlardı

adana bugun yanıyor ama o yağmura soyleyiiin bu taraflara gelmesinn cuma gunu denize gidecektikkk biiizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…