Saolun topikcanlarim iyi ki varsiniz cevrem bile bu kadar teselli etmiyor beni yok cocugum varmis bu olmasada olurmus yok bunyem zayif duscekmis yok ikisi beni daha cok yoracakmis annem bile boyyle dusunuyor digerlerine ben ne diyeyim
elmalı havuçlu ceviz falan katıyorsun ya toplar yapıyorsun ondan yap şeker yerine pekmez koyarsın bebelerde yer
irisssss bacım 2. çocuk hakkında fikrimi sorarsan şimdi kesinlikle hayır
ama umay 2.5 yaşına gelince düşünebilirsin fazla uzatma sonrada kıskançlık krizleriyle uğraşmak zorunda kalırsın
ama şimdi zor be bacım
Tull allah yardimcin olsun umarim bisey olmamistir.
Aldim iriscim numarani msoee burdamisin sende yazsan bana numarani bi aksilik olursa size katiliriz giderken tabi uygunsanizz...anam baska kimse numara yollamamis
Tullcum Allah saglik versin bebegin gelisiyorsa onemli olan o gerisinin caresini bulurlar. İcine sinen doktora devam et gerisi kafani karistirir sadece. İyi haberlerini bekliyoruz
kilim ve termos konusunda evi bi talan edicem ilk firsatta. Kahvaltilik olarak domates salatalik biber vs alirim ben de yanima. Birisi de ekmek getirsin yav kimin yakininda guzel firin varsa
seval telimi atiyom simdi ozelden
insallah benim herbokolog caymaz gelmekten
eeeeee ben ne yapsam ki, bilemedim ne yapsam diye düşünürken herkes bişileri aldı,
öletatlişkom gibi becerikli olsam birde , ay hala düşünüyorum :44::44::44::44:
tull cum çok geçmiş olsun ,inşallah hayırlısı olur bebek ve senin içinde, endişelenme demek çok yersiz ve biliyorsun insanlar hiç susmaz hiç bir zaman hiç bir şeyi beğenmez o nedenle sen kapa kulaklarını onlara yüreğin Ve Allah sana yardımcı olacaktır.
Nihayet uyudu kuzu...ya kizlar benim kiz acayip hareketlendi koltuktan falan atiyo kendini...Sizinkiler de öyle mi?? Valla hiperaktif olucak diye korkuyorum...uyanir uyanmaz sabahtan basliyo kudurmaya ta kii yatana dek :))))
Ya bi de cilginlar gibi bagiriyooo :)))
Bu kızlarla isimiz zor valla bizim)
Günaydın lan topikler
sağol canım, sanada çok kolay gelsinnnn
mucks sana
şimdi burda evler eski ya, ondan kurşunusz değilmiş boyalar sıvalar vs. kurşundan arındırılması lazımmış, onu da pek yapan yok. ya evler acayip pahalı zaten, ordan bütçemize uygun olanı arıyoz buluyoz bi bakıyoz kurşunszu değil, delirecem ya
neyse bakalım 2 ev var, birine başvurduk, birine bu sabah başvuracaz, işallah birinden biri olur artık, bıktım otelden, oğlan da kudurdu, kız da. kız sürekli yerlerde oturuyo otel de yerler halı, nefret ediyom ama yapcak bişi yok, sıkılıyo durmuyo yatakta. oğlan da patladı odada kendini bilg ve yemeğe verdi, göbüş gitti gidiyo
yemeyin, buluşmayın, bana neeeeee
işallah hepiniz benim gibi olursunuz bulurşursanız
şaka şaka lan olmayın, ama gene de buluşmayın
evet valla benim tanıdığım bi sen varsın
boşver bebek, take it easy (sallama yani, rahat ol) artık böle çekeceniz beni biraz
hayır gelmesin yasak, ben istemiyom, buluşmayın lannnnn
yirim lan ben onu. bence de bi dr götür ya, sonra sıkıntı olmasın. lan ben 1 yaş muayenesini yaptıramadım lan kızın. oğlanın da göz muayenesi vardı onu da unuttum :26:
geçmiş olsuuunnnn
buluşmayın. reçelli sarma yap sen, pepkik de sarımsaklı baklava getirsin
fasulyeli pastayı da iris alsın
bence bişi çıkmıcak, içini ferah tut. drlar için demesi kolay, risk almak istemiyolar tabi. Allah hakkınızda hayırlısını versin. dikişlerde 6 ayda bile iileşiyo, hele çok kilo almazsan bi sorun çıkacağını sanmam.
o çevre var ya o çevre, anca akıl verir, ne bi empati ne bişey. insanın derdini paylaşası gelmiyo
hee aynen. bunların üstüne bi de sıkınıtdan bağırıyo sürekli. abisi de ona uyup bağırıyo, uluyolar resmen kafam kazan gibi oluyo. burda çocukların hepsi sessiz, benimkiler resmen ayrık otu oldu. evi tutsak bile bizi atarlar kesin:26:
Gunaydinn topikcanlarim
Ceydam allah yardim etsin insaallah hemen size uygun bir ev bulursunuz zor isiniz otel odasinda cocuklarla:18:
Msoe aldim canim tel no bende yazdim
Tel no aldiklarim iris ve msoe..msoe eger cayma durumunuz olursa bana bildir canim insaallah caymaz senin herbokolog hep beraber oluruz..
Diger gelen arkadaslarim sizde vermek isterseniz tel no ozelden yazarsiniz
Kizlar size dun sordum yine sorayim bizim gelme durumu arabadan oturu arkadaslarimizla olabilir uygun olurlarsa ..sizce bi sikinti yok dimi??
Kiz iris ben heyecanliyim hemde cok insaallah hava guzel olur yaa o takildi kafama:26:
Bide su pastanin ustune yazi yazdiralim bari yaparlar dimi mesela ortak bisey agustos bocekleri gibi gerci seninki temmuzluydu sanirsambiz onu bile yazdiramamistik unutmustuk...
Ben gelemesemde kalbim sizinle bol bol foto cekin bizde resimlerle idare ederiz artik
halt yiyin de tull cum bosver halt yesin butun o akil verenler
soyle diim canim belki icin ferahlar ben 30 kusuruncu gunde dogumdan sonra kanama gecirmistim ama oyle boyle bir kanama degildi
o zaman kurtaj falan demislerdi dogumdan sonraki 60. gunde sezeryan yarasi iyilesir o zaman yapariz demislerdi gerek kalmadi
demek istedigim dogumdan sonraki 60. gunde yaraya iyilesiyor kurtaj sorun yaratmaz diyorlarsa masallah senin dogumun ustunden 13 ay gecti nerdeyse
hayirlisi olsun icerdeki minik saglikla gelistikten sonra sorun olmaz bence
becerikli hatunun hali baskaaa canim cektii
Saol canim yarin gidicem bakalim ne durumda bizim minik
yağmurrrrrrrrrr ...hem de şırıl şırıllllllllllllllllllllllllllllll
Hee ankarada bi tarafimiz donuyoooo
Selam topikolarımmmm...
Buluşma son durum ;
- iriss : havuçlu kek
- feliz : tam buğdaylı poğaça
- msoe : patates salatası
- pepik : börek
- seval34 : kısır
- seherinde : sarma
- aysre : henüz kendisinden bir teklif alamadık :)))
ice_daisy den hala haber yok
tımam listeye göre bende bişiler yaparım , ama aynı şekilde ekmek ve simit işi de bende , iris valla alırsan eğer evde kilimde var bende, çoçukla nasıl götürürüz diordum ,kilimleride alırız o zaman , hımmmmmmmmmmmmmmmmmm evet ıce yine yok, ceydammm hep bylee uğra , wayyşşimmm
ha bu arad dün kuşlardan aldığım haberlere göre dido ile ttlişkom bir buluşma gerçekleştirmişler
iriscan burada yağmur yok yahu ....
eylül ne çabuk geldi değilmi ???
alırım alırım.... çok da abartmayalaım ya ,herkes bişey getirince çok fazla şey olucak zaten..varsa sizin orda güzel bi fırın ,ekmek ve simit işini sana yıkarız yeter...
burda da bitti yağmur ....çabuk da gelmedi aslında ya , epey organizasyonlu geçti benim için
o kadar mı soğudu lan birden ,burası da serin ama donmuyoz henüz
İriss ben Zincirlikuyu'dayım burda yağmur filan yok.. Ama hava serin, sabah üşüdüm nerdeyse..
Eylül'ün gelmesiyle ve adli tatilin bitmesiyle yeni bir dönem başlıyor.. yoğun işler beni bekler.. Çok da uykum var, Ela kaç gündür 6.30'da uyanıyor, gece de zaten yüz defa kalkıyor
Buluşmaya seherinde dışında herkes eşli geliyor değil mi?
Bu arada Ela da sürekli birşeylere gidiyor, bağırıyor. Yere kapanarak ağlamayı öğrenmiş. İstediğini yapmayınca uzanıp yalandan ağlıyor, arada da kafayı kaldırıp bakıyor bana bakan var mı diye.. İlgilenmeyince biraz takılıp emeklemeye başlıyor:) Bunu nerden öğrendi inanamıyorum. Evde böyle bir hareket yapan yok, televizyon izlemiyor... Çok ilginç gerçekten çocukların gelişimi.
var burda fırın ,marketin bile güzel fırını var, he bu arad beni primadan aradılar hatırlarsanız geçenlerde numune talebinde bulunmuştuk, onu göndermek üzere adres teyidi aldılar, aklınızda olsun birde bebiş in bez numarasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?