Merhaba topik canlar doktor seruvenimiz dun bitti 9 tane dr muayene oldum 2 tanesi haric hepsi ilacla dusuk yapmami soyyledi
Hepsi kurtaji onaylamiyor. Ve bebegim gelisiyor sorun su ki sezeryan dikisime yarin bir yere yerlesmis bebek bu ikimiz icinde hayati onem tasiyor.
su an evdeyim guvendigim iki drda pers gunu muayene alacak.
Benim merak ettiginiz icin tsk ederim
yapın organizasyonu ben gelirim şekerimtull cum cok gecmis olsun en guzelini alsenim demis insallah saglikla kucagina alirsin yavrunu hakkinizda hayirlisi olsun
istanbul tayfasi kiskandim sizi alsenn git gel biz de burda organize olalimm
Saolun topikcanlarim iyi ki varsiniz cevrem bile bu kadar teselli etmiyor beni yok cocugum varmis bu olmasada olurmus yok bunyem zayif duscekmis yok ikisi beni daha cok yoracakmis annem bile boyyle dusunuyor digerlerine ben ne diyeyim
ilk ögrendiğmde çevrem banada hep aynı yorumları yaptı şimdi ise ne iyi yaptın ikiside büyüdü diyorlar gelde bana sor nasıl büyüyorlar
sen bu bebeği kabullenip istedikten sonra boşver etraf ne derse desin sanki maddi manevi onlarmı bakıcakçok kızıyorum bu insanlara
eeeeee ben ne yapsam ki, bilemedim ne yapsam diye düşünürken herkes bişileri aldı,
öletatlişkom gibi becerikli olsam birde , ay hala düşünüyorum :44::44::44::44:
tull cum çok geçmiş olsun ,inşallah hayırlısı olur bebek ve senin içinde, endişelenme demek çok yersiz ve biliyorsun insanlar hiç susmaz hiç bir zaman hiç bir şeyi beğenmez o nedenle sen kapa kulaklarını onlara yüreğin Ve Allah sana yardımcı olacaktır.
Nihayet uyudu kuzu...ya kizlar benim kiz acayip hareketlendi koltuktan falan atiyo kendini...Sizinkiler de öyle mi?? Valla hiperaktif olucak diye korkuyorum...uyanir uyanmaz sabahtan basliyo kudurmaya ta kii yatana dek :))))
aynından bendede var bi tanekoltuk ne kelime masanın üzerinde yakaladım geçen gün yeminle saniye oturmuyor sadece yemek yerken bide uykuda ama normal bu dönemde yeni yürümeye başladıkları için keşif halindeler
Saol canim oyle yapiyorum artik bebegim benimle olsunda kim ne derse desineeeeee ben ne yapsam ki, bilemedim ne yapsam diye düşünürken herkes bişileri aldı,
öletatlişkom gibi becerikli olsam birde , ay hala düşünüyorum :44::44::44::44:
tull cum çok geçmiş olsun ,inşallah hayırlısı olur bebek ve senin içinde, endişelenme demek çok yersiz ve biliyorsun insanlar hiç susmaz hiç bir zaman hiç bir şeyi beğenmez o nedenle sen kapa kulaklarını onlara yüreğin Ve Allah sana yardımcı olacaktır.
Canimmm icini ferah tut ve bol dua et...Allahim herseyi yoluna koyacaktir...o minik kalp annesine sımsıkı tutunur insallah :)))
sağol canım, sanada çok kolay gelsinnnnHello canlar
Bilgi işlemdeyim pc mi alcam bin tane prosedürle uğraşıom :)
İlk gün özlem açısından beklediğimden daha iyi geçti, galiba acısını önce yaşadığımdan...
Allah'tan telefonum var da arada bakıyorum size. Tatlişkomun ekran köfte olurdu benim de tahta kalemi olacak bu gidişle.
Hatırladığım kadarıyla aysrem gelmiş geçmiş olsun.alsenim hoşgeldin ve iyi yolculuklar:)
Ceyda herşey hayırlısıyla tıkır tıkır hallolsun inşallah.
MSOE bakıcın bu sefer tutsun tam tutsun inşallah.
Başkaaaaa,herkesi öpüyorum arada online olmaya çalışcam
İriscan muck
mucks sanaGünaydın topik..
Ceyda inşallah herşey yolunda gider..
Wavy işin hayırlı olsun.. İşteyken ve işin de yoğunsa kolay geçiyor zaman bir bakıyorsun akşam olmuş.. İlk gün geçmiş ya sonrası daha kolay.
nasıl yani , kurşunsuz ne lan ,biz burda b.kun içinde yaşıyoz devletin hiç umrunda değil ,hatta daha çok içine itiyor yokolalım diye
annenlerle misin ? şafak kaç ?
İlk gün geçti gerisi kolay wavymmmm
Bak iknci gün de öğlen oldu sayılır ama değil mi
şimdi burda evler eski ya, ondan kurşunusz değilmiş boyalar sıvalar vs. kurşundan arındırılması lazımmış, onu da pek yapan yok. ya evler acayip pahalı zaten, ordan bütçemize uygun olanı arıyoz buluyoz bi bakıyoz kurşunszu değil, delirecem yaselamlarrrrrrrrr ,
ceydammmmmmmmmmm güle güle yerleşin , severek yerleşin , bizde gelelim miiiiiiiiii, iris orayada gelir valla
:)))
msoee , wayimm hyırlı olsun yeni iş hayatınız yeni başlangıçlarınızz,herhese huzurlu bir çalışma hayatı diliyorumm
alsennnnnnnnnnnnnnnn sen neler yapıyorsun , tatil nasılsın , iki çoçukla kokrtuğun kadar oldu mu, birde nereye tatile gitmiştiniz,
iris can sosyal ortamdan mesaj atmıştım sana akşam , aynen şu yeme içme işini nasıl yapalım diye, ama bence kahvaltı yed çoçuk ile biraz zor olur da kek , börek vs.faslı daha mı uygun olur ?? yani açık hava da illaki bişiler hazırlanması gerekir, acıkılacalkkk
tullll a çok geçmiş olsunn,tatlişkom u göremedim buralarda ,özleniyor ,pepikkkkkkkkkk fotolarda da belirtmiştim , çokkk güzelsinizz,,didem nerede ?elaayshe de bir uğradı bir daha yok , dün eylemcb yi gördüm sanki, hoşgeldi yeniden , eeeee bir bahsetse ya bebeğinde , hatta foto ekleseçevre en günaydınnn, felizzzzzzzzzzzz, ,felizzzzzzzzz, felizzzzzzzzzzzzz feliz(isme alışmaya çalışıyorum da )
eeeeeeeeeeeeeee başka başka ne var yok
yemeyin, buluşmayın, bana neeeeeeaslında kahvaltı da olsa normal menü de olsa piknik yerine aynı şeyleri götürecez değil mi ? ( kek -börek - peynir - patates salatası vs. )
madem sonrasında pasta kesicez ,öncesinde kahvaltı yapalım bence de ... hem erken buluşalım daha iyi olur , bütün bebeler erkenden hortluyo ne de olsamesela 11 gibi buluşsak , geç olmaz sanırım...bebelere evde kahvaltısını ettiririz ,kendimiz piknikte yeriz olmaz mı ? sonra da sadece pasta ... kahvaltıya herkes bişeyler getirir , pastayı ortak alırız ( eşler meşler de olacak ya en azından bi 15 kişilik pasta lazım )
evet valla benim tanıdığım bi sen varsınGunaydinn
Duyanda beni hamur borek acan biri sanicak yani heee. Bende sizdenim anacim cabuk pratik lezzetli seyleri severim yaparim. Bulusmaninda konseptine gore bisiler cikar benden.) ya sabah cok erken olmasin. Biz uzaktayiz biliyonuz hem pazar. Bide benim kocayi ikna edemedim hala gelmeye ( kendisi hasta ve nazli da bu aralar ) cok erken olmasin. Karar verelim sabah mi oglen mi pastami ona gore herkes yapabilecegi bisi soylesin tatli tuzlu salata borek karar verelim
boşver bebek, take it easy (sallama yani, rahat olbugün çok mu sıkıcı bana mı öyle geliyo işede bir türlü adapte olamadım ya teze başlamam lazım başlayasım yok depresyona mı girdim ne
hayır gelmesin yasak, ben istemiyom, buluşmayın lannnnnsabah aklıma gelmişti de size sormadan aramıyayım dedim , rahatsız olacak olan olabilirmi?
arkadaşlar konu kısaca şöyle parkta sık sık karşılaştığım Rüzgar kız ın annesi Ece var, akıllı bir kadın bana göre, benim yaşlarımda (35 im ben ) ona bizden bahsetmiştim , buluşma yapacağımızdan felen , eğer size uyarsa oda gelmek isteyeceğiniz söylemişti, ne dersiniz ??????
yirim lan ben onu. bence de bi dr götür ya, sonra sıkıntı olmasın. lan ben 1 yaş muayenesini yaptıramadım lan kızın. oğlanın da göz muayenesi vardı onu da unuttum :26:arada capak oluyor guzelim ama hic akmiyor dr a mi goturmek lazim naparlar ki dr a goturunce :18:
ben de oyle diyom iriscan da hic akmiyor kiz
ya benimki cok iyi oyuncu ya da aysem dogru diyo ama ben kizceyi nasil goz dr una gotururum ki paralar dr u walla
geçmiş olsuuunnnnSelam kızlardün bütün gece ateşle uğraştım 38 ve üzeri sabah doktora götürdük pek önemsemedi boğazı burnu kulağı temiz yarına kadar geçmezse tahlil falan yaptırırz, bakıcı komşumuzda illa diş diyor bekleyip görecez, dolven içirdim sabah ateşi düştü gibi.
Wayv hayırlıs olsun, iyi başlamışsın iyi devam eder inş, msoe istanbuldaki iş hayatı maalesef böyle umarım sana çok yakın bir yer bulursun.
Buluşmaya gelince, pazar günü yıldızda kahvaltı etmiş biri olarak bildiriyorum,11 buçuğa doğru ordaydık bütün güzel yerler(gölge olanlar) erkenden kapılmıştı ve baya bir kalabalık vardı, ama ortam çok güzeldi, oyun parkına yakın bir masaya geçtik ve çok pişman olduk çünkü bizim bıcırık kahvaltı yaptırmadı resmen, salıncak kaydırak yüzündenbenim tavsiyem daha çimenlikli ve ilk etapta oyun parkına uzak bir yerlere takılmak
Biz çay götürmedik alırız diye ama dışarı satış yoktu çaysız kaldık, termosu olanlar getirsin lütfen.
Börek ve sarma getiririm, herkes evdeki kahvaltılıklardan az az getirse olur(bende zeytin reçel peynir getiririm bir şeyler)
Benim eşim de gelemeyebilir şimdiden duyurula
Birde annişler çocuklara hırka mırka alın biraz daha serin normalden.
bence bişi çıkmıcak, içini ferah tut. drlar için demesi kolay, risk almak istemiyolar tabi. Allah hakkınızda hayırlısını versin. dikişlerde 6 ayda bile iileşiyo, hele çok kilo almazsan bi sorun çıkacağını sanmam.Merhaba topik canlar doktor seruvenimiz dun bitti 9 tane dr muayene oldum 2 tanesi haric hepsi ilacla dusuk yapmami soyyledi
Hepsi kurtaji onaylamiyor. Ve bebegim gelisiyor sorun su ki sezeryan dikisime yarin bir yere yerlesmis bebek bu ikimiz icinde hayati onem tasiyor.
su an evdeyim guvendigim iki drda pers gunu muayene alacak.
Benim merak ettiginiz icin tsk ederim
o çevre var ya o çevre, anca akıl verir, ne bi empati ne bişey. insanın derdini paylaşası gelmiyoSaolun topikcanlarim iyi ki varsiniz cevrem bile bu kadar teselli etmiyor beni yok cocugum varmis bu olmasada olurmus yok bunyem zayif duscekmis yok ikisi beni daha cok yoracakmis annem bile boyyle dusunuyor digerlerine ben ne diyeyim
hee aynen. bunların üstüne bi de sıkınıtdan bağırıyo sürekli. abisi de ona uyup bağırıyo, uluyolar resmen kafam kazan gibi oluyo. burda çocukların hepsi sessiz, benimkiler resmen ayrık otu oldu. evi tutsak bile bizi atarlar kesin:26:Nihayet uyudu kuzu...ya kizlar benim kiz acayip hareketlendi koltuktan falan atiyo kendini...Sizinkiler de öyle mi?? Valla hiperaktif olucak diye korkuyorum...uyanir uyanmaz sabahtan basliyo kudurmaya ta kii yatana dek :))))
Saol canim 70 le dogum yaptim suan 52 kiloyum cevreyi zaten bosverdim canim
Yurtdışına cikmissiniz hayirli oldun canim ins biran once evinizi bulur yerlesirsiniz
Gunaydinn topikcanlarim
Ceydam allah yardim etsin insaallah hemen size uygun bir ev bulursunuz zor isiniz otel odasinda cocuklarla:18:
Msoe aldim canim tel no bende yazdim
Tel no aldiklarim iris ve msoe..msoe eger cayma durumunuz olursa bana bildir canim insaallah caymaz senin herbokolog hep beraber oluruz..
Diger gelen arkadaslarim sizde vermek isterseniz tel no ozelden yazarsiniz
Kizlar size dun sordum yine sorayim bizim gelme durumu arabadan oturu arkadaslarimizla olabilir uygun olurlarsa ..sizce bi sikinti yok dimi??
Kiz iris ben heyecanliyim hemde cok insaallah hava guzel olur yaa o takildi kafama:26:
Bide su pastanin ustune yazi yazdiralim bari yaparlar dimi mesela ortak bisey agustos bocekleri gibi gerci seninki temmuzluydu sanirsambiz onu bile yazdiramamistik unutmustuk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?