• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar ben geldim son bir kefken tatili yaptik beray kum yedi bolbol..
Oncelikle bulusmaya gelecek olanlr tel. No yazsin ozelden bi oncekinde malumunuz yoktum yeri de bilmiyoruz MSOE belki sizinle gcebiliriz siuygun olursaniz tabi? arkadasima soyledim onunda cocugu var dort yasinda onlar uygun olursa onlarin arabayla gelecegiz ..sizin icin sakincasi yoktur umarim..
Aysre o arkadasin bence gelebilir kalabalik iyidir iyi benim icin sakinca yok..
Yeme icme o sekilde uyar bana bende kisir yapabilirim yaninda bi iki kahvaltilik tabi bizim hizan ne kadarina izin verirse:))
Pasta iside nasil yapcaksaniz uyar bize..
Termosum var cayda yapabilirim ama bitane yetmez sanirim yokmu artiran..

anasi kilikliii :35::35:
senin kız tam cadı demekki :52::52:

gozler tamamen normal aglarken sulaniyor kuruluk problemi (en azindan bir sikayeti de yok) ama hatun akitmiyor hic
senaysen bizim kızında gözyaşları çok değerli çok nadir akıtır, hiç mi akıttırmıyor sizinki, çok ağladığında sulanmıyor mu gözler, belirtiler olmasada bence bir göster doktora.

aysre bence çağırmanda bir problem olmaz hatta güzel olur:1:

senaysen canım istersen götür doktora eğer tıkanıklık varsa geçikince tedavisi daha zorlaşıyor aklında kalmamış olur

heyyyy istanbullular ben neler yaparım size beni ankaradan gelin alın:33:

kadının işi bitermi hayır:47:benimkide bitmiyor buzlukta bişi kalmamış orayı doldurmakla uğraşıyorum sonra sıkıştığımda kurtarıcı oluyor
bu hafta balkonlarıma cam takılacak tatilden sonra evin tüm pencereleri değişecek allahım çok işi var çokkk siz anca gezin:47:

kız memlekette çok iyi uyuyordu geldiğimizden beri çoştu gene uyku eğiimine geçeyim diyorum ama olmuyor oğlanı bu süreçte eve almamam gerek onuda yapamıyorum:43:

mahidevranı paralardım tarihi değiştirirdim die korkmuşlardır :)))
yav meryem gidince izlemedim de ben diziyi, :27::27::27: hiç izleyesimde yok bu sezon , dur bakalım ne olcak,

sinemaya gitmeyi özledimmmmmmmmm, :31::31::31:
şu veletleri bırakacak biyer bulalım gidelim kışın :7:

arada capak oluyor guzelim ama hic akmiyor dr a mi goturmek lazim naparlar ki dr a goturunce :18:

ben de oyle diyom iriscan da hic akmiyor kiz
ya benimki cok iyi oyuncu ya da aysem dogru diyo ama ben kizceyi nasil goz dr una gotururum ki paralar dr u walla

Umay ın da sadece geceleri çok gazı olduğunda ağlarken akıyo ,diğer drumlarda kuru zırıltı ,yiyo muyum yemiyom tabbii ki :20:

Odtucanim bi yerden duymustum gozyasi kanallari gec acilabiliyomus bazi bebeklerin bi oku arastir istersen once. İcine sinmezse dra goturursun

aysrem thank you canim ama daha is degil is gorusmelerine basladim :)
iriss patates salatasina ben talibim sen kek mi yaparsin kisir mi bilmem artik. 11 bana uyar yeni arkadas da uyar ayrenin dostu dostumdur :)

patates salatası sende :34:

11 bana da okdir. plan güzel, evden kahvaltılıklar gelir, zaten herkes birşey getirse birsürü olacak. Ben bu aralar hem kendim hem Ela için tam buğday unlu tarifler deniyorum. Çok lezzetli sayılmazlar ama çocukara da yedirebiliriz, o tarz poğaça, kek vs. yapabilirim.

Çağır tabi ne olacak, o da katılsın. Asıl bir önceki buluşmada Hande de ben de bir sonrakine geleceğim diyordu. Bundan haberi yok herhalde hiç konuşmadık. Ona da söyleyelim mi? sen bilirsin tabi..

tam buğday unlu poğaça sende :34:

bi de simdi baktim da gozyasi tikanikliginin hicbir belirtisi yok bizde :44::44:

tıkanıklık değil o cadılık cadılık :84::84::84:

Selam kızlar :3: dün bütün gece ateşle uğraştım 38 ve üzeri :43: sabah doktora götürdük pek önemsemedi boğazı burnu kulağı temiz yarına kadar geçmezse tahlil falan yaptırırz, bakıcı komşumuzda illa diş diyor bekleyip görecez, dolven içirdim sabah ateşi düştü gibi.

Wayv hayırlıs olsun, iyi başlamışsın iyi devam eder inş, msoe istanbuldaki iş hayatı maalesef böyle umarım sana çok yakın bir yer bulursun.

Buluşmaya gelince, pazar günü yıldızda kahvaltı etmiş biri olarak bildiriyorum,11 buçuğa doğru ordaydık bütün güzel yerler(gölge olanlar) erkenden kapılmıştı ve baya bir kalabalık vardı, ama ortam çok güzeldi, oyun parkına yakın bir masaya geçtik ve çok pişman olduk çünkü bizim bıcırık kahvaltı yaptırmadı resmen, salıncak kaydırak yüzünden :52: benim tavsiyem daha çimenlikli ve ilk etapta oyun parkına uzak bir yerlere takılmak:27:
Biz çay götürmedik alırız diye ama dışarı satış yoktu çaysız kaldık, termosu olanlar getirsin lütfen.
Börek ve sarma getiririm, herkes evdeki kahvaltılıklardan az az getirse olur(bende zeytin reçel peynir getiririm bir şeyler)
Benim eşim de gelemeyebilir şimdiden duyurula :27:
Birde annişler çocuklara hırka mırka alın biraz daha serin normalden.

ateş için geçmiş olsun büşra kuzuma ,inşallah diştir başka bişey değildir :50:
sarma da sende olsun , böreği de pepike iteleriz :27:

Oncelikle bulusmaya gelecek olanlr tel. No yazsin ozelden bi oncekinde malumunuz yoktum yeri de bilmiyoruz MSOE belki sizinle gcebiliriz siuygun olursaniz tabi? arkadasima soyledim onunda cocugu var dort yasinda onlar uygun olursa onlarin arabayla gelecegiz ..sizin icin sakincasi yoktur umarim..
Yeme icme o sekilde uyar bana bende kisir yapabilirim yaninda bi iki kahvaltilik tabi bizim hizan ne kadarina izin verirse:))

araba işini msoe yle konuşup halledin , biz avrupa yakasındayız o işlere bakmıyoz :52:
kısır da sende :34:
bende de vardı bi küçük termos :51:

senaysen canım istersen götür doktora eğer tıkanıklık varsa geçikince tedavisi daha zorlaşıyor aklında kalmamış olur

heyyyy istanbullular ben neler yaparım size beni ankaradan gelin alın:33:

kadının işi bitermi hayır:47:benimkide bitmiyor buzlukta bişi kalmamış orayı doldurmakla uğraşıyorum sonra sıkıştığımda kurtarıcı oluyor
bu hafta balkonlarıma cam takılacak tatilden sonra evin tüm pencereleri değişecek allahım çok işi var çokkk siz anca gezin:47:

kız memlekette çok iyi uyuyordu geldiğimizden beri çoştu gene uyku eğiimine geçeyim diyorum ama olmuyor oğlanı bu süreçte eve almamam gerek onuda yapamıyorum:43:

hani güzel güzel oynuyolardı ,sabah verdin gazı şimdi de kaçırıyon be alsenim :27::27::27:

ben de o zaman havuçlu kek yapayım...herkes tek çeşit yapsın ,fazla da abartmayalım... biraz beyaz peynir ,kaşar peynir vs. azar azar getirelim yeter ...reçel vs. getirmek isteyen getirsin ben rejimdeyim ,normalde de kahvaltıda tatlı sevmem :35:

pastayı da ortaklaşa alırız... doğumgünüsü yapanlar bilir ,kaç tl ortalama bi pasta ? özel yaptırmıycaz neticede , gidip pastaneden alıcaz , 100-150 tl yi geçmez heralde ..( tamamen atıyorum hiçbi fikrim yok :27: )

Merhaba topik canlar doktor seruvenimiz dun bitti 9 tane dr muayene oldum 2 tanesi haric hepsi ilacla dusuk yapmami soyyledi
Hepsi kurtaji onaylamiyor. Ve bebegim gelisiyor sorun su ki sezeryan dikisime yarin bir yere yerlesmis bebek bu ikimiz icinde hayati onem tasiyor.
su an evdeyim guvendigim iki drda pers gunu muayene alacak.
Benim merak ettiginiz icin tsk ederim

Merhaba topik canlar doktor seruvenimiz dun bitti 9 tane dr muayene oldum 2 tanesi haric hepsi ilacla dusuk yapmami soyyledi
Hepsi kurtaji onaylamiyor. Ve bebegim gelisiyor sorun su ki sezeryan dikisime yarin bir yere yerlesmis bebek bu ikimiz icinde hayati onem tasiyor.

nasıl yani bebeğin gelişiyor , ben mesajda yanlış mı anladım , dış gebelik gibi bişey heralde dedim...anadolu yakasındaydın değil mi , ben de doktorumdan çok memnundum, istersen ona da görün bi ama fatih te :44:

telefon nosunu özelden atıyorum canım , diğer herkeste var ....:34:
ice_daisy de de yok ama girmiyo o da bu aralar ,ona da atayım :44:

nasıl yani bebeğin gelişiyor , ben mesajda yanlış mı anladım , dış gebelik gibi bişey heralde dedim...anadolu yakasındaydın değil mi , ben de doktorumdan çok memnundum, istersen ona da görün bi ama fatih te :44:

Yok canim dis gebelik degilmis ilk drlar oyle demisti pazar gunu gorundu bebis kan degerimde yuseliyor avrupa yakasindayim ben

çook geçmiş olsun canım, öyle bir şeyi ilk defa duydu, hayati tehlike olması kötü ama bence de kürtaj en son seçenek olsun, hakkınızda hayırlısı.

şu veletleri bırakacak biyer bulalım gidelim kışın :7:

Umay ın da sadece geceleri çok gazı olduğunda ağlarken akıyo ,diğer drumlarda kuru zırıltı ,yiyo muyum yemiyom tabbii ki :20:

patates salatası sende :34:

tam buğday unlu poğaça sende :34:

tıkanıklık değil o cadılık cadılık :84::84::84:

ateş için geçmiş olsun büşra kuzuma ,inşallah diştir başka bişey değildir :50:
sarma da sende olsun , böreği de pepike iteleriz :27:

araba işini msoe yle konuşup halledin , biz avrupa yakasındayız o işlere bakmıyoz :52:
kısır da sende :34:
bende de vardı bi küçük termos :51:

hani güzel güzel oynuyolardı ,sabah verdin gazı şimdi de kaçırıyon be alsenim :27::27::27:

ben de o zaman havuçlu kek yapayım...herkes tek çeşit yapsın ,fazla da abartmayalım... biraz beyaz peynir ,kaşar peynir vs. azar azar getirelim yeter ...reçel vs. getirmek isteyen getirsin ben rejimdeyim ,normalde de kahvaltıda tatlı sevmem :35:

pastayı da ortaklaşa alırız... doğumgünüsü yapanlar bilir ,kaç tl ortalama bi pasta ? özel yaptırmıycaz neticede , gidip pastaneden alıcaz , 100-150 tl yi geçmez heralde ..( tamamen atıyorum hiçbi fikrim yok :27: )

Pasta 100 tl yi bulmaz bile cnm. Termos yok bende ole yere sermeye kilim falanda yok sofra bezi gibi bisiler getirebilirim. Hic piknik kulturumuz yok ki ewde bulunmuyor ondan. Ne yapsam bende diye halaa dusunmekteyim. Borek falan mi yapsam.?

çook geçmiş olsun canım, öyle bir şeyi ilk defa duydu, hayati tehlike olması kötü ama bence de kürtaj en son seçenek olsun, hakkınızda hayırlısı.

Bende oyle istedim canim zaten bu bebegin yasayacak ekmegi yoksa bu dunyada kendiliginden sona erer gebeligim diye dusuyorum bebegim gelisirken yatamam o masaya

Yok canim dis gebelik degilmis ilk drlar oyle demisti pazar gunu gorundu bebis kan degerimde yuseliyor avrupa yakasindayim ben

hangi doktorlara gittin bilmiyorum canım ama benim doktora da git bi istersen , ne bileyim yaa , madem gelişiyo bebek belki de yaşayabilir ,bilemedim tabi ...:44:

Pasta 100 tl yi bulmaz bile cnm. Termos yok bende ole yere sermeye kilim falanda yok sofra bezi gibi bisiler getirebilirim. Hic piknik kulturumuz yok ki ewde bulunmuyor ondan. Ne yapsam bende diye halaa dusunmekteyim. Borek falan mi yapsam.?

kilim vs ben getiririm var bikaç yaygım....arabası olanlar atsın arabaya bikaç yaygı hallederiz....
sana börek kaldı ya zaten bacım ....:34:

Fatih medicalle gittim canim leyla hanima senin dr nerde acaba esime bir soyleyeyim eger pers olumsuz gecmezse burde ona gorunurum

Fatih medicalle gittim canim leyla hanima senin dr nerde acaba esime bir soyleyeyim eger pers olumsuz gecmezse burde ona gorunurum

benimki de fatih te , 29 mayıs hastanesinde ,vatan cad. emniyetin yanında , mine gül hatipoğlu....gitmeden mutlaka randevu al ama ultra yoğun...alamazsan da beni ara ,kuzenim orda hemşire ,belki araya aldırırız..dur özelden atayım numaramı...

canım öncelikle hayırlı olsun allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin:nazar:
bende oğlumdan sonra plansız hamile kaldım doğum yapalı 6 ay olmuştu bana hiç öyle bişi demediler şimdi çok küçük zaten büyüdükcede zaten dikişleri zorlayacak yakın yada uzak ta olması ne fark ediyormuş anlamadım sen hiç korkma 1 yıl oldu dikişlerin tamamen iyileşmiştir inşallah sağlıklı bir şekilde kucagına alacaksın ben inanıyorum
allah yardımcın olsun

irisssss bacım 2. çocuk hakkında fikrimi sorarsan şimdi kesinlikle hayır
ama umay 2.5 yaşına gelince düşünebilirsin fazla uzatma sonrada kıskançlık krizleriyle uğraşmak zorunda kalırsın
ama şimdi zor be bacım:50:

canım öncelikle hayırlı olsun allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin:nazar:
bende oğlumdan sonra plansız hamile kaldım doğum yapalı 6 ay olmuştu bana hiç öyle bişi demediler şimdi çok küçük zaten büyüdükcede zaten dikişleri zorlayacak yakın yada uzak ta olması ne fark ediyormuş anlamadım sen hiç korkma 1 yıl oldu dikişlerin tamamen iyileşmiştir inşallah sağlıklı bir şekilde kucagına alacaksın ben inanıyorum
allah yardımcın olsun

Cok saol canim icimi rahatlattin son dr aynisini soyledi bende muayene mi ona yaptiricam pers gunu

tull cum cok gecmis olsun en guzelini alsenim demis insallah saglikla kucagina alirsin yavrunu hakkinizda hayirlisi olsun
istanbul tayfasi kiskandim sizi alsenn git gel biz de burda organize olalimm

Back