Lannn is hayati bu muydu bu ne trafik bee yarim saatte iki km gidemedim hergun nasil giderim o kadar yolu(
wavycim hayirli olsun is hayatina donusun. Umarim ben de en kisa zamanda donerim ve en az ozlemle geciririm ilk gunleri. Bakiciyla son durum iyi herhalde??alisti mi kokosum bakicisina?
iriscan pasta yanina da olsa kahvaltiya da olsa yapabileceklerimiz sinirli (repertuarim genis sayilmaz) o yuzden karar verebiliriz ne yapacagimiza. Ama benim pepikten yana beklentim cok onu da belirteyim)
günaydınnn canlar
benim zıpırlar birlikte oynuyorlar ohhh ne rahatmış ya
regl tatil dönemine denk geliyor çok sinirliyim
wavyyy canım koşturmaca başlamış desene ama kendini daha iyi hissedeceksin bir süre sonra
irissss bence buluşmada bili yeme hem diyetede başlamışsın
msoe istanbul trafiği kolay gelsin
ilaçla olmazsa operasyon yapılacaktı , belki de doktordadır ,gelince haber eder bizeherkese günaydınlar...
kızlar tull dan haberiniz varmı kendi ve bebeği nasıl acaba. dr u bebeği alabiliriz diyoduda
ilaçla olmazsa operasyon yapılacaktı , belki de doktordadır ,gelince haber eder bize
yani haberler olumsuz mu
Ben de heyecan var:) sbah yazacaktım ama metrobüs yolculuğum bitti, ofise geldiğimden beri de toplantıdayım.. Sabah kahvaltı konsepti iyidir bence, hem trafiğe kalmayız. Ayrıca kahvaltılık hazırlamak daha kolay::):):) sonrasında da pasta keseriz belki.. ne de olsa doğumgünü.. paylaştırma yapalım kim ne getirecek diye, pastayı da ayarlamak lazım tabi..Selam topikolarım
Buluşma için kimsede bi heyecan göremiyom lan nooluyo
Yeme içme işlerini nasıl yapcaz , biraz erken buluşup kahvaltı konseptli yapsak mı ne dersiniz ? Hepimiz yaparız ufak tefek şeyler orda yeriz olur mu acep ? Ya da pasta falan konseptli yapacaksak onun yanına bişeyler yaparız :44:
İş hayatı öyle canım, trafik..Lannn is hayati bu muydu bu ne trafik bee yarim saatte iki km gidemedim hergun nasil giderim o kadar yolu(
wavycim hayirli olsun is hayatina donusun. Umarim ben de en kisa zamanda donerim ve en az ozlemle geciririm ilk gunleri. Bakiciyla son durum iyi herhalde??alisti mi kokosum bakicisina?
iriscan pasta yanina da olsa kahvaltiya da olsa yapabileceklerimiz sinirli (repertuarim genis sayilmaz) o yuzden karar verebiliriz ne yapacagimiza. Ama benim pepikten yana beklentim cok onu da belirteyim)
günaydınnn canlar
benim zıpırlar birlikte oynuyorlar ohhh ne rahatmış ya
regl tatil dönemine denk geliyor çok sinirliyim
wavyyy canım koşturmaca başlamış desene ama kendini daha iyi hissedeceksin bir süre sonra
irissss bence buluşmada bili yeme hem diyetede başlamışsın
msoe istanbul trafiği kolay gelsin
selamlarrrrrrrrr ,
ceydammmmmmmmmmm güle güle yerleşin , severek yerleşin , bizde gelelim miiiiiiiiii, iris orayada gelir valla
:)))
msoee , wayimm hyırlı olsun yeni iş hayatınız yeni başlangıçlarınızz,herhese huzurlu bir çalışma hayatı diliyorumm
alsennnnnnnnnnnnnnnn sen neler yapıyorsun , tatil nasılsın , iki çoçukla kokrtuğun kadar oldu mu, birde nereye tatile gitmiştiniz,
iris can sosyal ortamdan mesaj atmıştım sana akşam , aynen şu yeme içme işini nasıl yapalım diye, ama bence kahvaltı yed çoçuk ile biraz zor olur da kek , börek vs.faslı daha mı uygun olur ?? yani açık hava da illaki bişiler hazırlanması gerekir, acıkılacalkkk
tullll a çok geçmiş olsunn,tatlişkom u göremedim buralarda ,özleniyor ,pepikkkkkkkkkk fotolarda da belirtmiştim , çokkk güzelsinizz,,didem nerede ?elaayshe de bir uğradı bir daha yok , dün eylemcb yi gördüm sanki, hoşgeldi yeniden , eeeee bir bahsetse ya bebeğinde , hatta foto ekleseçevre en günaydınnn, felizzzzzzzzzzzz, ,felizzzzzzzzz, felizzzzzzzzzzzzz feliz(isme alışmaya çalışıyorum da )
eeeeeeeeeeeeeee başka başka ne var yok
Ben de heyecan var:) sbah yazacaktım ama metrobüs yolculuğum bitti, ofise geldiğimden beri de toplantıdayım.. Sabah kahvaltı konsepti iyidir bence, hem trafiğe kalmayız. Ayrıca kahvaltılık hazırlamak daha kolay::):):) sonrasında da pasta keseriz belki.. ne de olsa doğumgünü.. paylaştırma yapalım kim ne getirecek diye, pastayı da ayarlamak lazım tabi..
İş hayatı öyle canım, trafik..
ohh ne güzel kardeş kardeş
Selam topikolarım
Buluşma için kimsede bi heyecan göremiyom lan nooluyo
Yeme içme işlerini nasıl yapcaz , biraz erken buluşup kahvaltı konseptli yapsak mı ne dersiniz ? Hepimiz yaparız ufak tefek şeyler orda yeriz olur mu acep ? Ya da pasta falan konseptli yapacaksak onun yanına bişeyler yaparız :44:
Lannn is hayati bu muydu bu ne trafik bee yarim saatte iki km gidemedim hergun nasil giderim o kadar yolu(
Gunaydinn
Duyanda beni hamur borek acan biri sanicak yani heee. Bende sizdenim anacim cabuk pratik lezzetli seyleri severim yaparim. Bulusmaninda konseptine gore bisiler cikar benden.) ya sabah cok erken olmasin. Biz uzaktayiz biliyonuz hem pazar. Bide benim kocayi ikna edemedim hala gelmeye ( kendisi hasta ve nazli da bu aralar ) cok erken olmasin. Karar verelim sabah mi oglen mi pastami ona gore herkes yapabilecegi bisi soylesin tatli tuzlu salata borek karar verelim
ya kizlar bisi sorcam benim kizcemin gozunden yas gelmiyor boyle olan var mi normal mi
ya kizlar bisi sorcam benim kizcemin gozunden yas gelmiyor boyle olan var mi normal mi
11 bana uyar daha erken gelemem amaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?