2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Lannn is hayati bu muydu bu ne trafik bee yarim saatte iki km gidemedim hergun nasil giderim o kadar yolu (
wavycim hayirli olsun is hayatina donusun. Umarim ben de en kisa zamanda donerim ve en az ozlemle geciririm ilk gunleri. Bakiciyla son durum iyi herhalde??alisti mi kokosum bakicisina?
iriscan pasta yanina da olsa kahvaltiya da olsa yapabileceklerimiz sinirli (repertuarim genis sayilmaz) o yuzden karar verebiliriz ne yapacagimiza. Ama benim pepikten yana beklentim cok onu da belirteyim )

günaydınnn canlar
benim zıpırlar birlikte oynuyorlar ohhh ne rahatmış ya
regl tatil dönemine denk geliyor çok sinirliyim

wavyyy canım koşturmaca başlamış desene ama kendini daha iyi hissedeceksin bir süre sonra
irissss bence buluşmada bili yeme hem diyetede başlamışsın
msoe istanbul trafiği kolay gelsin

herkese günaydınlar...
kızlar tull dan haberiniz varmı kendi ve bebeği nasıl acaba. dr u bebeği alabiliriz diyoduda

gidersin gidersin hemen şikayet etme nereye gidiyon ki görüşmeye :44:

aynen bacım bendeki menü de sınırlı zaten ; kısır ,börek ,havuçlu kek ,domates ,salatalık ,peynir,zeytin vs... işte ,seçeriz içinden bişeyler....

pepik ten ben de bekliyom ama onu buluşmada yormasak mı lan , evine gitcez ya , ekimin başında kaçıyo gene ,gitmeden çöreklenelim

hakkaten mi lan ,yapak mı diyosun yani 2.yi :18:
ama ben bu herifle yapamıycam yaaaaa
evet diyetteyim , 64 de takıldım ama ilk günler bi hızlı verdim öyle kaldım ama olsun kararlıyım girecem o 38 bedene .....

herkese günaydınlar...
kızlar tull dan haberiniz varmı kendi ve bebeği nasıl acaba. dr u bebeği alabiliriz diyoduda
ilaçla olmazsa operasyon yapılacaktı , belki de doktordadır ,gelince haber eder bize

yani haberler olumsuz mu

olumsuz derken , dış gebelik gibi bişey sanırım ya da kimyasal gebelik....mesajlaşmıştık biz buluşma için orda yazmıştı ..normal gebelik değilmiş yani , mecburen sonlandırılacak ...

selamlarrrrrrrrr ,
ceydammmmmmmmmmm güle güle yerleşin , severek yerleşin , bizde gelelim miiiiiiiiii, iris orayada gelir valla
:)))
msoee , wayimm hyırlı olsun yeni iş hayatınız yeni başlangıçlarınızz,herhese huzurlu bir çalışma hayatı diliyorumm

alsennnnnnnnnnnnnnnn sen neler yapıyorsun , tatil nasılsın , iki çoçukla kokrtuğun kadar oldu mu, birde nereye tatile gitmiştiniz,

iris can sosyal ortamdan mesaj atmıştım sana akşam , aynen şu yeme içme işini nasıl yapalım diye, ama bence kahvaltı yed çoçuk ile biraz zor olur da kek , börek vs.faslı daha mı uygun olur ?? yani açık hava da illaki bişiler hazırlanması gerekir, acıkılacalkkk

tullll a çok geçmiş olsunn,tatlişkom u göremedim buralarda ,özleniyor ,pepikkkkkkkkkk fotolarda da belirtmiştim , çokkk güzelsinizz,,didem nerede ?elaayshe de bir uğradı bir daha yok , dün eylemcb yi gördüm sanki, hoşgeldi yeniden , eeeee bir bahsetse ya bebeğinde , hatta foto ekleseçevre en günaydınnn, felizzzzzzzzzzzz, ,felizzzzzzzzz, felizzzzzzzzzzzzz feliz(isme alışmaya çalışıyorum da )
eeeeeeeeeeeeeee başka başka ne var yok

Ben de heyecan var:) sbah yazacaktım ama metrobüs yolculuğum bitti, ofise geldiğimden beri de toplantıdayım.. Sabah kahvaltı konsepti iyidir bence, hem trafiğe kalmayız. Ayrıca kahvaltılık hazırlamak daha kolay::):):) sonrasında da pasta keseriz belki.. ne de olsa doğumgünü.. paylaştırma yapalım kim ne getirecek diye, pastayı da ayarlamak lazım tabi..
İş hayatı öyle canım, trafik..

ohh ne güzel kardeş kardeş

aslında kahvaltı da olsa normal menü de olsa piknik yerine aynı şeyleri götürecez değil mi ? ( kek -börek - peynir - patates salatası vs. )
madem sonrasında pasta kesicez ,öncesinde kahvaltı yapalım bence de ... hem erken buluşalım daha iyi olur , bütün bebeler erkenden hortluyo ne de olsa mesela 11 gibi buluşsak , geç olmaz sanırım...bebelere evde kahvaltısını ettiririz ,kendimiz piknikte yeriz olmaz mı ? sonra da sadece pasta ... kahvaltıya herkes bişeyler getirir , pastayı ortak alırız ( eşler meşler de olacak ya en azından bi 15 kişilik pasta lazım )

Gunaydinn
Duyanda beni hamur borek acan biri sanicak yani heee. Bende sizdenim anacim cabuk pratik lezzetli seyleri severim yaparim. Bulusmaninda konseptine gore bisiler cikar benden.) ya sabah cok erken olmasin. Biz uzaktayiz biliyonuz hem pazar. Bide benim kocayi ikna edemedim hala gelmeye ( kendisi hasta ve nazli da bu aralar ) cok erken olmasin. Karar verelim sabah mi oglen mi pastami ona gore herkes yapabilecegi bisi soylesin tatli tuzlu salata borek karar verelim

evet iriscan organize yeteneğin iş başında yine, tuttum fikirleri uyarım ben , pepik , ama ama geleceksinnnnnnnnnnnnnnnnn lütfennnnnnn, eşine de söyle bunları , cık cık cık, sen kaç gibi gelebilirsin ,
11:00 bana uyar,aynen sabahınerkenden hortluyoruz ,

o zaman son kararımız ; kahvaltı ... pasta kesme kahvaltı sonrası ....

11 bana uyar daha erken gelemem amaaaa

herifi de ikna et , nasıl edeceğini burda anlattırma bana

tamam o zaman topikolar ; BULUŞMA SAATİ : 11.00 ..............

Menü oluşturalım o zaman ; önce gönüllü kim ne yapmak ister ? Mesela ben güzel börek yapamıyorum ama kısır ,patates salatası ve havuçlu kek yapabilirim....

ya bi görünüp bi kayboluyonuz arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…