2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sen paspal gel yeter ki ,bağrıma basarımmmmm ( bu sefere basamadım ,çok süslüydün bozulmasın diye )

Cok sukur canim ne ates kaldi ne ishal....rutin kudurukluklara başladı kurtlu kızım :)))

hasta olmasın da kudursun kuduruklar

benim kıpır da son bir haftadır iyice geç yatıyo ya , naapcam bilmiyom ,uykusu var ayakta uyuyo ama uyumuyo ,sarhoş sarhoş geziyo ...sürekli oynamak istiyo sanırsam delüüüüü

Aynen oyle valla. .hastalık oncesi kudurunca kiziyordum simdi kudursun diye bol tesvikte bulunuyorum :)))))

Uyku duzeni zor oturuyor arada frenleri bosaliyor ama naapalim cocuktur diyip gecelim :))))))

yok ya 3 saat oldu

ya o diilde aklım orda tr de hala

çok sıkıldım lan her an gelebilirim

atla gel lannn ,seni bağrıma basarım sıska değilsin sen
yeni evine yerleşince alışırsın bacım az dur

bi de bişey sorucam , onca saat uçakta naaptı minnoşcan merak ettim :44:

müdürlüğü kapatıyolarmış lan çıkıyom ben
ceydam görüşürüz , bizi bırakmaaaa

atla gel lannn ,seni bağrıma basarım sıska değilsin sen
yeni evine yerleşince alışırsın bacım az dur

bi de bişey sorucam , onca saat uçakta naaptı minnoşcan merak ettim :44:

sıskalıkla yakından uzaktan alakam yok evet, obezliğe baya yakınım ben

ev bulursak ii de bulamıcaz, kurşunsuz olması lazımmış evin minnoş olduu için, o da yok ya hepsi kuşunlu eski evlerin.

yolda iiydi ya , problem çıkarmadı, arkadaki yolcudan bile aferim aldı

Hello canlar
Bilgi işlemdeyim pc mi alcam bin tane prosedürle uğraşıom :)
İlk gün özlem açısından beklediğimden daha iyi geçti, galiba acısını önce yaşadığımdan...
Allah'tan telefonum var da arada bakıyorum size. Tatlişkomun ekran köfte olurdu benim de tahta kalemi olacak bu gidişle.
Hatırladığım kadarıyla aysrem gelmiş geçmiş olsun.alsenim hoşgeldin ve iyi yolculuklar:)
Ceyda herşey hayırlısıyla tıkır tıkır hallolsun inşallah.
MSOE bakıcın bu sefer tutsun tam tutsun inşallah.
Başkaaaaa,herkesi öpüyorum arada online olmaya çalışcam
İriscan muck

Günaydın topik..
Ceyda inşallah herşey yolunda gider..
Wavy işin hayırlı olsun.. İşteyken ve işin de yoğunsa kolay geçiyor zaman bir bakıyorsun akşam olmuş.. İlk gün geçmiş ya sonrası daha kolay.

Selam topikolarım

Buluşma için kimsede bi heyecan göremiyom lan nooluyo

Yeme içme işlerini nasıl yapcaz , biraz erken buluşup kahvaltı konseptli yapsak mı ne dersiniz ? Hepimiz yaparız ufak tefek şeyler orda yeriz olur mu acep ? Ya da pasta falan konseptli yapacaksak onun yanına bişeyler yaparız :44:

nasıl yani , kurşunsuz ne lan ,biz burda b.kun içinde yaşıyoz devletin hiç umrunda değil ,hatta daha çok içine itiyor yokolalım diye

sorma internetim yoktu eşim aslere gitti bende su an muğladayım
annenlerle misin ? şafak kaç ?

İlk gün geçti gerisi kolay wavymmmm
Bak iknci gün de öğlen oldu sayılır ama değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…