• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bizde olduk Menenjit aşısını 9. ayda hatta cumartesi ikinci dozu var, ilk aşıda da hiç bir yan etkisi olmadı umarım bu defada olmaz, doktorumuzda ablamda çocuk bölümünde uzmanlığa başladı madden uygunsanız yaptırın diyor, hastalık riski çok çok az ama yine de yapmakta yarar var.

Bu arada ablam geçen gece nöbetten aramış beni telaşla hastanede ortalıkta kalmış ilaçlardan yutan ve ölüm riski olan bir sürü bebek vakası, özellikle 1-2 yaş arası çok meraklı ve ne bulursa ağzına atma heveslisi bir dönemdeler ,çok dikkatli olmak lazım Allah korusun. bende burdan uyarmış olayım çalışan anneler özellikle uyarsın onlara bakanları, tüm kuzucukları allah korusun.

merhaba topikolarım özledim sizleri ya:16:evi biraz topladım kızı uyuttum geldim
memlekette çok rahattım zıpırlar bu sefer çok rahatlardı hiç üzmediler beni yediler içtiler uyudular ve mıçtılar:52:
oğlum orda kaydıraktan düştü alnını yaraladı ama çok şükür başka bir sıkıntısı olmadı:nazar:oğlum biraz daha uslu olmaya başladı söz dinliyor artık ama hala konuşmuyor:50:
kızımı sorarsanız canıma okuyor ya saniye yerinde durmazmı ir bebek işte benimki durmuyor yürümeyide çok ilerletti bırak sürekli gezeyim diyor arkasında koşmaktan helak oluyorum:27:

pazarteside antalya yolcusuyuz:10:benim zıpırlarla nasıl geçicek merak içindeyim doğrusu:1:

sizler ne yaptınız
yeni hamişlermi var :53:allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin:nazar:
göktuğğğ kuzum ömrün güzel olsun
irisss bacım sen nasılsın bu ne ya herkese buluşuyon:47:
poyraz kuzuya çokk geçmiş olsun allah beterinden korusun:nazar:
felix delix belix neydi ya yeni adın neyse hayırlı olsun kimse tanımasın:1:
msoe herşey gönlünce olsun
pepik resimlerini gördüm oğlun pek dadlı maşallah ama anasıda güzelmiş yani
senaysen bacım wavvvvv dedim ve bizimle buluşma sakın dedim :ssz:

çok geçmiş yapamadım yapabildiklerim bunlar varmı başka haberler söyleyin bakayım:34:

istanbula geleni yakalıyom bacım , radarıma takılıyolar :38::38::38:
sen ne ara geliyon :3:

Sulumanimmm gecmis olsun pasam. Annesine daha da buyuk gecmis olsun ne hale geldigini tahmin edebiliyorum canim. Soylemesi kolay duse kalka buyuyecekler diye ama insan panikliyo ister istemez

Felizcim gurcu bakiciyi gonderdim anlatirim detaylari pazar gunu. Simdiki de gurcu ve yatili gerci. Tarzi daha iyi ama onceden hep 5 yas ve uzeri cocuk bakmis asiri hareketli ama sarsak sarsak yuruyen mirayi gorunce tirsti biraz bakalim nolcak.

Bakici ve is konusunda iyi dilekleri icin herkese tesekkur ederim

Seherinde beni en iyi sen anlarsin umarim sen de memnunsundur yeni bakicidan. Bu arada ben hep bozuk para yutmasindan korkardim (benim esim hep ortada birakir da onlari) ilac hic aklima gelmezdi sagol uyarin icin.

dan diye dalıyorum geçmişle birazdan fırsatım kalırsa ilgilenicemm
artı özledim leyn burasınııı :16::16::16::16::16::16::16:

ve ve ve Poyraz dün düştü, ilk düşmemizi gerçekleştirdik te :50::50::50:

burnu da kanayınca kendimizi hastaneye attık , ama burun kanaması ile kaldı çok şükür öyle görünüyor,
benim acil ihtiyacımı karşılamak üzere babasına teslim ettiğim Poyraz ın babasınında '' dur ben altını değiştireyim '' ,diye düşünüp çoçuğa 2 sn lik arkasını dönüp bez alma girişiminin Poyraz tarafından ''ben ineyim şu yataktan,annem de gidiyor bak '' düşüncesi ile gelişen olay önce babanın ayyyyyy diye bağırışı ve ardından da korkan poyraz ın korku ağlaması ile son buldu. (yatak bu arada bizim yatağımız,biraz da yüksek zaten )
he ben burada böyle rahat anlatıyorum da o anda direkt salak a bağlamıştım ne yapmalı konusunda,neyse yüz göz yıkama , sakinleşmeyen paşa , kanayan burun derken hastaneye damladık, yüzükoyun düşmesi,ağlaması, kusması olmaması,ateş i olmaması, vb. neticeler sonucu röntgen çekilmedi, buruna buz tutmaya çalıştık tabi o da olmadı,
gün sonunda doktor vb. üniformalılara çemkiren Poyraz,erimiş buz,''bir düşme ile salak a bağlıyorsam ilerisi ne olucak '' düşüncesindeki ben kaldık, başka da olmasın,kimse de yaşamasın,

çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış Allah bir daha göstermesin

Sulumanimmm gecmis olsun pasam. Annesine daha da buyuk gecmis olsun ne hale geldigini tahmin edebiliyorum canim. Soylemesi kolay duse kalka buyuyecekler diye ama insan panikliyo ister istemezFelizcim gurcu bakiciyi gonderdim anlatirim detaylari pazar gunu. Simdiki de gurcu ve yatili gerci. Tarzi daha iyi ama onceden hep 5 yas ve uzeri cocuk bakmis asiri hareketli ama sarsak sarsak yuruyen mirayi gorunce tirsti biraz bakalim nolcak. Bakici ve is konusunda iyi dilekleri icin herkese tesekkur ederimSeherinde beni en iyi sen anlarsin umarim sen de memnunsundur yeni bakicidan. Bu arada ben hep bozuk para yutmasindan korkardim (benim esim hep ortada birakir da onlari) ilac hic aklima gelmezdi sagol uyarin icin.

Sulumanimmm gecmis olsun pasam. Annesine daha da buyuk gecmis olsun ne hale geldigini tahmin edebiliyorum canim. Soylemesi kolay duse kalka buyuyecekler diye ama insan panikliyo ister istemez

Felizcim gurcu bakiciyi gonderdim anlatirim detaylari pazar gunu. Simdiki de gurcu ve yatili gerci. Tarzi daha iyi ama onceden hep 5 yas ve uzeri cocuk bakmis asiri hareketli ama sarsak sarsak yuruyen mirayi gorunce tirsti biraz bakalim nolcak.

Seherinde beni en iyi sen anlarsin umarim sen de memnunsundur yeni bakicidan. Bu arada ben hep bozuk para yutmasindan korkardim (benim esim hep ortada birakir da onlari) ilac hic aklima gelmezdi sagol uyarin icin.

anlamazmıyım canım allah yardımcınız olsun, ben özbek yatılı bakıcıdan çok memnundum ama oğlum hasta diye gitti, gidiş o gidiş :27: şimdiki türk yatılı değil henüz başlamadı ama arada geldiğinde sevdi gibi bizim kız onu, sizinki ev içinde daha çabuk alışır umarım.

burnu da kanayınca kendimizi hastaneye attık , ama burun kanaması ile kaldı çok şükür öyle görünüyor,
benim acil ihtiyacımı karşılamak üzere babasına teslim ettiğim Poyraz ın babasınında '' dur ben altını değiştireyim '' ,diye düşünüp çoçuğa 2 sn lik arkasını dönüp bez alma girişiminin Poyraz tarafından ''ben ineyim şu yataktan,annem de gidiyor bak '' düşüncesi ile gelişen olay önce babanın ayyyyyy diye bağırışı ve ardından da korkan poyraz ın korku ağlaması ile son buldu. (yatak bu arada bizim yatağımız,biraz da yüksek zaten )
he ben burada böyle rahat anlatıyorum da o anda direkt salak a bağlamıştım ne yapmalı konusunda,neyse yüz göz yıkama , sakinleşmeyen paşa , kanayan burun derken hastaneye damladık, yüzükoyun düşmesi,ağlaması, kusması olmaması,ateş i olmaması, vb. neticeler sonucu röntgen çekilmedi, buruna buz tutmaya çalıştık tabi o da olmadı,
gün sonunda doktor vb. üniformalılara çemkiren Poyraz,erimiş buz,''bir düşme ile salak a bağlıyorsam ilerisi ne olucak '' düşüncesindeki ben kaldık, başka da olmasın,kimse de yaşamasın,

..............................

Son düzenleyen: Moderatör:

Gecmis olsun Allah beterinden saklasin kucuk kuzuyu

nooluyo kız durup durup aynı mesajı yolluyon ,telefon mu takıldı :27::27::27:

ceydam hintlinin evi guzel geliyor kulaga
alsenim kolay gelsin walla iki cocuk ve tatil insallah coook guzel ve rahat gecer
hem ben bulusmaya normal halimle gelicem dugun dernek halim 2 - 3 senede bir noolur beni de alin aranizaaa
aysem cok gecmis olsun pasama bir daha olmasin insallah
wavyisko kolay gelsin ilk is gununde
cevre_en masallah minigime
iriscan aha da bir dahaki gorusmeye bu ne paspallik demek yok amaa
feliz ya bu menenjit asisini bizim dr hic demedi bi daa soralim yaptiralim olmazsa

ceydam hintlinin evi guzel geliyor kulaga
alsenim kolay gelsin walla iki cocuk ve tatil insallah coook guzel ve rahat gecer
hem ben bulusmaya normal halimle gelicem dugun dernek halim 2 - 3 senede bir noolur beni de alin aranizaaa
aysem cok gecmis olsun pasama bir daha olmasin insallah
wavyisko kolay gelsin ilk is gununde
cevre_en masallah minigime
iriscan aha da bir dahaki gorusmeye bu ne paspallik demek yok amaa
feliz ya bu menenjit asisini bizim dr hic demedi bi daa soralim yaptiralim olmazsa

olmadı orasııı hala oteldeyiizzzz:25:

Back