2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

senin parkta tanıştığın bi temmuz anası vardı , o da gelsin ya müsaitse ...kaynaşırız

bugün çok mu sıkıcı bana mı öyle geliyo işede bir türlü adapte olamadım ya teze başlamam lazım başlayasım yok depresyona mı girdim ne

senin parkta tanıştığın bi temmuz anası vardı , o da gelsin ya müsaitse ...kaynaşırız

sabah aklıma gelmişti de size sormadan aramıyayım dedim , rahatsız olacak olan olabilirmi?
arkadaşlar konu kısaca şöyle parkta sık sık karşılaştığım Rüzgar kız ın annesi Ece var, akıllı bir kadın bana göre, benim yaşlarımda (35 im ben ) ona bizden bahsetmiştim , buluşma yapacağımızdan felen , eğer size uyarsa oda gelmek isteyeceğiniz söylemişti, ne dersiniz ??????

bana uyar ....

tatlişkom nerelerde yaaa ,en son oburix bacağıma yapışık diyodu , hala ayrılamadılar sanrımmm

dido yu kim sormuştu ; 1 hafta tatilde ,yeni yazlığında.

Onu tanimiyorum seni de tanimiyorum hepinizden rahatsiz oluyorum ben. Sadece ben gelcem kimse gelmesin.) sıkıcı bi gun psikopata bagladim. Ne sorun olcak canim yaa. Hakkaten hicbirinizi gormedim ya ben daa

Onu tanimiyorum seni de tanimiyorum hepinizden rahatsiz oluyorum ben. Sadece ben gelcem kimse gelmesin.) sıkıcı bi gun psikopata bagladim. Ne sorun olcak canim yaa. Hakkaten hicbirinizi gormedim ya ben daa

kocanın toplantısı erken bitseydi de ilk buluşmaya geleydin çoktan kanka olduyduk , burdan da olduk gerçi ama canlı canlı sarılmak da ayrı bi zevkli

pişssssssttt , ee ben akşama kadar diğer arkdaşlarında cevabını bekliyimm, genel ağırlık sorun yok derse ararım hatunu,oda uyarsa gelir, (harem için bir kız daha )

pişssssssttt , ee ben akşama kadar diğer arkdaşlarında cevabını bekliyimm, genel ağırlık sorun yok derse ararım hatunu,oda uyarsa gelir, (harem için bir kız daha )

hürremin yerine seni oynatsalardı keşke , vahide den daha hırslı gördüm seni .....harem ağası aysreeeeeee :111::111::111:

hürremin yerine seni oynatsalardı keşke , vahide den daha hırslı gördüm seni .....harem ağası aysreeeeeee :111::111::111:

mahidevranı paralardım tarihi değiştirirdim die korkmuşlardır :)))
yav meryem gidince izlemedim de ben diziyi, hiç izleyesimde yok bu sezon , dur bakalım ne olcak,

sinemaya gitmeyi özledimmmmmmmmm,

arada capak oluyor guzelim ama hic akmiyor dr a mi goturmek lazim naparlar ki dr a goturunce :18:
çaapak oluşuyormu ? gözyaşı kanalı tıkanıklığında olabiliyor böyle bir durum sanırım , ama hemen kesin öyledir dememek gerek, hiç mi akmıyor gözyaşı

ben de oyle diyom iriscan da hic akmiyor kiz
ya benimki cok iyi oyuncu ya da aysem dogru diyo ama ben kizceyi nasil goz dr una gotururum ki paralar dr u walla
yalandan ağlıyo demek ki bacaksızzzz

Odtucanim bi yerden duymustum gozyasi kanallari gec acilabiliyomus bazi bebeklerin bi oku arastir istersen once. İcine sinmezse dra goturursun

aysrem thank you canim ama daha is degil is gorusmelerine basladim :)
iriss patates salatasina ben talibim sen kek mi yaparsin kisir mi bilmem artik. 11 bana uyar yeni arkadas da uyar ayrenin dostu dostumdur :)

eğer gözyaşı kanalı tıkanıklığı varsa erken tespitinin sizin için faydası olur, çünkü ileride ufak bir operasyon müdahalesine engel olunur ,bizde de vardı, göz ile burun arasındaki o alana masaj yapılıyor, ha yaptırırmı orasını bilemem, önce kendi doktoruna sor, o göz doktoruna yönlendirir sanırım ,zaten bir yaş itibari ile bir göz muayenesinden geçmeleri gerekli sanırım, biz bu sebeple yaptırmıştık,şimdi sorun çözüldüğü için muayeneyi yenilememiz gerekiyor,
büyüdükçe doktor işleri daha da zor hal alıyor, paşa nın 1 yaş muayenesi benim kucağımda gerçekleşmişti, (hem aile hekimi hemde kendi doktorunda da ) ki sizin de farklı olduğunu sanmıyorum :18:

odtucanim ben de okudum onu da 14 ay biticek az kaldi sifir gozyasi olunca eftiklendim :26:

kendi dr muza sordum yalandan agliyor demek ki dedi
ya tamam yalandan ama hic mi gercegi yok yahu :26:
goz muayenesini bebek icin dogru durust dr bulmak da zor
tam nereye nasil masaj yapiyoruz aysem ve ne kadar sureyle
benim sipayla dr a gitmektense once masaji denemek daha kolay geldi cadiyiz biz cadii

11 bana da okdir. plan güzel, evden kahvaltılıklar gelir, zaten herkes birşey getirse birsürü olacak. Ben bu aralar hem kendim hem Ela için tam buğday unlu tarifler deniyorum. Çok lezzetli sayılmazlar ama çocukara da yedirebiliriz, o tarz poğaça, kek vs. yapabilirim.

Çağır tabi ne olacak, o da katılsın. Asıl bir önceki buluşmada Hande de ben de bir sonrakine geleceğim diyordu. Bundan haberi yok herhalde hiç konuşmadık. Ona da söyleyelim mi? sen bilirsin tabi..

Selam kızlar dün bütün gece ateşle uğraştım 38 ve üzeri sabah doktora götürdük pek önemsemedi boğazı burnu kulağı temiz yarına kadar geçmezse tahlil falan yaptırırz, bakıcı komşumuzda illa diş diyor bekleyip görecez, dolven içirdim sabah ateşi düştü gibi.

Wayv hayırlıs olsun, iyi başlamışsın iyi devam eder inş, msoe istanbuldaki iş hayatı maalesef böyle umarım sana çok yakın bir yer bulursun.

Buluşmaya gelince, pazar günü yıldızda kahvaltı etmiş biri olarak bildiriyorum,11 buçuğa doğru ordaydık bütün güzel yerler(gölge olanlar) erkenden kapılmıştı ve baya bir kalabalık vardı, ama ortam çok güzeldi, oyun parkına yakın bir masaya geçtik ve çok pişman olduk çünkü bizim bıcırık kahvaltı yaptırmadı resmen, salıncak kaydırak yüzünden benim tavsiyem daha çimenlikli ve ilk etapta oyun parkına uzak bir yerlere takılmak
Biz çay götürmedik alırız diye ama dışarı satış yoktu çaysız kaldık, termosu olanlar getirsin lütfen.
Börek ve sarma getiririm, herkes evdeki kahvaltılıklardan az az getirse olur(bende zeytin reçel peynir getiririm bir şeyler)
Benim eşim de gelemeyebilir şimdiden duyurula
Birde annişler çocuklara hırka mırka alın biraz daha serin normalden.

masajların videoları var ama, öle bir durum yoksa yapmaya çalışmak saçma olur dimi :26: ama eğer kendi doktoru gözyaşı kanalı tıkanıklığında bahsetmedi ise yoktur , bizimki hemen yönlendirmişti çünkü,

hande ye söyledim ama haftasonu için onun planı var,

bi de simdi baktim da gozyasi tikanikliginin hicbir belirtisi yok bizde :44::44:

senin kız tam cadı demekki

senaysen bizim kızında gözyaşları çok değerli çok nadir akıtır, hiç mi akıttırmıyor sizinki, çok ağladığında sulanmıyor mu gözler, belirtiler olmasada bence bir göster doktora.

aysre bence çağırmanda bir problem olmaz hatta güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…