bugün çok mu sıkıcı bana mı öyle geliyo işede bir türlü adapte olamadım ya teze başlamam lazım başlayasım yok depresyona mı girdim ne
senin parkta tanıştığın bi temmuz anası vardı , o da gelsin ya müsaitse ...kaynaşırız
sabah aklıma gelmişti de size sormadan aramıyayım dedim , rahatsız olacak olan olabilirmi?
arkadaşlar konu kısaca şöyle parkta sık sık karşılaştığım Rüzgar kız ın annesi Ece var, akıllı bir kadın bana göre, benim yaşlarımda (35 im ben ) ona bizden bahsetmiştim , buluşma yapacağımızdan felen , eğer size uyarsa oda gelmek isteyeceğiniz söylemişti, ne dersiniz ??????
sabah aklıma gelmişti de size sormadan aramıyayım dedim , rahatsız olacak olan olabilirmi?
arkadaşlar konu kısaca şöyle parkta sık sık karşılaştığım Rüzgar kız ın annesi Ece var, akıllı bir kadın bana göre, benim yaşlarımda (35 im ben ) ona bizden bahsetmiştim , buluşma yapacağımızdan felen , eğer size uyarsa oda gelmek isteyeceğiniz söylemişti, ne dersiniz ??????
Onu tanimiyorum seni de tanimiyorum hepinizden rahatsiz oluyorum ben. Sadece ben gelcem kimse gelmesin.) sıkıcı bi gun psikopata bagladim. Ne sorun olcak canim yaa. Hakkaten hicbirinizi gormedim ya ben daa
pişssssssttt , ee ben akşama kadar diğer arkdaşlarında cevabını bekliyimm, genel ağırlık sorun yok derse ararım hatunu,oda uyarsa gelir, (harem için bir kız daha)
hürremin yerine seni oynatsalardı keşke , vahide den daha hırslı gördüm seni .....harem ağası aysreeeeeee :111::111::111:
çaapak oluşuyormu ? gözyaşı kanalı tıkanıklığında olabiliyor böyle bir durum sanırım , ama hemen kesin öyledir dememek gerek, hiç mi akmıyor gözyaşı
yalandan ağlıyo demek ki bacaksızzzz
arada capak oluyor guzelim ama hic akmiyor dr a mi goturmek lazim naparlar ki dr a goturunce :18:
ben de oyle diyom iriscan da hic akmiyor kiz
ya benimki cok iyi oyuncu ya da aysem dogru diyo ama ben kizceyi nasil goz dr una gotururum ki paralar dr u walla
eğer gözyaşı kanalı tıkanıklığı varsa erken tespitinin sizin için faydası olur, çünkü ileride ufak bir operasyon müdahalesine engel olunur ,bizde de vardı, göz ile burun arasındaki o alana masaj yapılıyor, ha yaptırırmı orasını bilemem, önce kendi doktoruna sor, o göz doktoruna yönlendirir sanırım ,zaten bir yaş itibari ile bir göz muayenesinden geçmeleri gerekli sanırım, biz bu sebeple yaptırmıştık,şimdi sorun çözüldüğü için muayeneyi yenilememiz gerekiyor,
büyüdükçe doktor işleri daha da zor hal alıyor, paşa nın 1 yaş muayenesi benim kucağımda gerçekleşmişti, (hem aile hekimi hemde kendi doktorunda da ) ki sizin de farklı olduğunu sanmıyorum :18:
11 bana da okdir. plan güzel, evden kahvaltılıklar gelir, zaten herkes birşey getirse birsürü olacak. Ben bu aralar hem kendim hem Ela için tam buğday unlu tarifler deniyorum. Çok lezzetli sayılmazlar ama çocukara da yedirebiliriz, o tarz poğaça, kek vs. yapabilirim.aslında kahvaltı da olsa normal menü de olsa piknik yerine aynı şeyleri götürecez değil mi ? ( kek -börek - peynir - patates salatası vs. )
madem sonrasında pasta kesicez ,öncesinde kahvaltı yapalım bence de ... hem erken buluşalım daha iyi olur , bütün bebeler erkenden hortluyo ne de olsamesela 11 gibi buluşsak , geç olmaz sanırım...bebelere evde kahvaltısını ettiririz ,kendimiz piknikte yeriz olmaz mı ? sonra da sadece pasta ... kahvaltıya herkes bişeyler getirir , pastayı ortak alırız ( eşler meşler de olacak ya en azından bi 15 kişilik pasta lazım )
odtucanim ben de okudum onu da 14 ay biticek az kaldi sifir gozyasi olunca eftiklendim :26:
kendi dr muza sordum yalandan agliyor demek ki dedi
ya tamam yalandan ama hic mi gercegi yok yahu :26:
goz muayenesini bebek icin dogru durust dr bulmak da zor
tam nereye nasil masaj yapiyoruz aysem ve ne kadar sureyle
benim sipayla dr a gitmektense once masaji denemek daha kolay geldi cadiyiz biz cadii
11 bana da okdir. plan güzel, evden kahvaltılıklar gelir, zaten herkes birşey getirse birsürü olacak. Ben bu aralar hem kendim hem Ela için tam buğday unlu tarifler deniyorum. Çok lezzetli sayılmazlar ama çocukara da yedirebiliriz, o tarz poğaça, kek vs. yapabilirim.
Çağır tabi ne olacak, o da katılsın. Asıl bir önceki buluşmada Hande de ben de bir sonrakine geleceğim diyordu. Bundan haberi yok herhalde hiç konuşmadık. Ona da söyleyelim mi? sen bilirsin tabi..
bi de simdi baktim da gozyasi tikanikliginin hicbir belirtisi yok bizde :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?