Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerdesiniz lan hepiniz?:2:
hoşgeldin nerelerdesinmerhaba hepinizi cok ozledim iyisinizdir inşallah bundan sonra artık sık sık girerimmmm
kız çirkinördek senin yavru nasıl oldu ,yok di mi ateşi
ceydam hintlinin evi guzel geliyor kulaga
alsenim kolay gelsin walla iki cocuk ve tatil insallah coook guzel ve rahat gecer
hem ben bulusmaya normal halimle gelicem dugun dernek halim 2 - 3 senede bir noolur beni de alin aranizaaa
aysem cok gecmis olsun pasama bir daha olmasin insallah
wavyisko kolay gelsin ilk is gununde
cevre_en masallah minigime
iriscan aha da bir dahaki gorusmeye bu ne paspallik demek yok amaa
feliz ya bu menenjit asisini bizim dr hic demedi bi daa soralim yaptiralim olmazsa
saaat 09:57 hehe
sen paspal gel yeter ki ,bağrıma basarımmmmm ( bu sefere basamadım ,çok süslüydün bozulmasın diye )
Cok sukur canim ne ates kaldi ne ishal....rutin kudurukluklara başladı kurtlu kızım :)))
demi yaaaa
taş gibi maşallah odtücanım
kim derki ikiz anası
anaamm yeni mi kalktın ,biz birazdan yatcas
aman sus yaaa ,piskolojimi bozdu lan , liseli kız gibi....bi de bizim feliz le aysre var gıcık topikolar
hasta olmasın da kudursun kuduruklar
benim kıpır da son bir haftadır iyice geç yatıyo ya , naapcam bilmiyom ,uykusu var ayakta uyuyo ama uyumuyo ,sarhoş sarhoş geziyo ...sürekli oynamak istiyo sanırsam delüüüüü
yok ya 3 saat oldu
ya o diilde aklım orda tr de hala
çok sıkıldım lan her an gelebilirim
atla gel lannn ,seni bağrıma basarım sıska değilsin sen
yeni evine yerleşince alışırsın bacım az dur
bi de bişey sorucam , onca saat uçakta naaptı minnoşcan merak ettim :44:
burdayım ceydam , herif arabayı almıştı onu bekliyom mahsur kaldım ,iyi ki de kalmışım lannn..saat kaç ki sizin orda
hoşgeldin nerelerdesin
sıskalıkla yakından uzaktan alakam yok evet, obezliğe baya yakınım ben
ev bulursak ii de bulamıcaz, kurşunsuz olması lazımmış evin minnoş olduu için, o da yok ya hepsi kuşunlu eski evlerin.
yolda iiydi ya , problem çıkarmadı, arkadaki yolcudan bile aferim aldı
annenlerle misin ? şafak kaç ?sorma internetim yoktu eşim aslere gitti bende su an muğladayım
Hello canlar
Bilgi işlemdeyim pc mi alcam bin tane prosedürle uğraşıom :)
İlk gün özlem açısından beklediğimden daha iyi geçti, galiba acısını önce yaşadığımdan...
Allah'tan telefonum var da arada bakıyorum size. Tatlişkomun ekran köfte olurdu benim de tahta kalemi olacak bu gidişle.
Hatırladığım kadarıyla aysrem gelmiş geçmiş olsun.alsenim hoşgeldin ve iyi yolculuklar:)
Ceyda herşey hayırlısıyla tıkır tıkır hallolsun inşallah.
MSOE bakıcın bu sefer tutsun tam tutsun inşallah.
Başkaaaaa,herkesi öpüyorum arada online olmaya çalışcam
İriscan muck