• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ceydam hintlinin evi guzel geliyor kulaga
alsenim kolay gelsin walla iki cocuk ve tatil insallah coook guzel ve rahat gecer
hem ben bulusmaya normal halimle gelicem dugun dernek halim 2 - 3 senede bir noolur beni de alin aranizaaa
aysem cok gecmis olsun pasama bir daha olmasin insallah
wavyisko kolay gelsin ilk is gununde
cevre_en masallah minigime
iriscan aha da bir dahaki gorusmeye bu ne paspallik demek yok amaa
feliz ya bu menenjit asisini bizim dr hic demedi bi daa soralim yaptiralim olmazsa

sen paspal gel yeter ki ,bağrıma basarımmmmm ( bu sefere basamadım ,çok süslüydün bozulmasın diye :35::35::35: )

Cok sukur canim ne ates kaldi ne ishal....rutin kudurukluklara başladı kurtlu kızım :)))

hasta olmasın da kudursun kuduruklar :24:

benim kıpır da son bir haftadır iyice geç yatıyo ya , naapcam bilmiyom ,uykusu var ayakta uyuyo ama uyumuyo ,sarhoş sarhoş geziyo ...sürekli oynamak istiyo sanırsam delüüüüü :8::8::8:

hasta olmasın da kudursun kuduruklar :24:

benim kıpır da son bir haftadır iyice geç yatıyo ya , naapcam bilmiyom ,uykusu var ayakta uyuyo ama uyumuyo ,sarhoş sarhoş geziyo ...sürekli oynamak istiyo sanırsam delüüüüü :8::8::8:

Aynen oyle valla. .hastalık oncesi kudurunca kiziyordum simdi kudursun diye bol tesvikte bulunuyorum :)))))

Uyku duzeni zor oturuyor arada frenleri bosaliyor ama naapalim cocuktur diyip gecelim :))))))

yok ya 3 saat oldu :D

ya o diilde aklım orda tr de hala

çok sıkıldım lan her an gelebilirim :D

atla gel lannn ,seni bağrıma basarım sıska değilsin sen :27:
yeni evine yerleşince alışırsın bacım az dur :45:

bi de bişey sorucam , onca saat uçakta naaptı minnoşcan merak ettim :44:

müdürlüğü kapatıyolarmış lan çıkıyom ben :53:
ceydam görüşürüz , bizi bırakmaaaa :38:

atla gel lannn ,seni bağrıma basarım sıska değilsin sen :27:
yeni evine yerleşince alışırsın bacım az dur :45:

bi de bişey sorucam , onca saat uçakta naaptı minnoşcan merak ettim :44:

sıskalıkla yakından uzaktan alakam yok evet, obezliğe baya yakınım ben :27:

ev bulursak ii de bulamıcaz, kurşunsuz olması lazımmış evin minnoş olduu için, o da yok ya hepsi kuşunlu eski evlerin.

yolda iiydi ya , problem çıkarmadı, arkadaki yolcudan bile aferim aldı :nazar:

Hello canlar:37:
Bilgi işlemdeyim pc mi alcam bin tane prosedürle uğraşıom :)
İlk gün özlem açısından beklediğimden daha iyi geçti, galiba acısını önce yaşadığımdan...
Allah'tan telefonum var da arada bakıyorum size. Tatlişkomun ekran köfte olurdu benim de tahta kalemi olacak bu gidişle.
Hatırladığım kadarıyla aysrem gelmiş geçmiş olsun.alsenim hoşgeldin ve iyi yolculuklar:)
Ceyda herşey hayırlısıyla tıkır tıkır hallolsun inşallah.:nazar:
MSOE bakıcın bu sefer tutsun tam tutsun inşallah.:nazar:
Başkaaaaa,herkesi öpüyorum arada online olmaya çalışcam
İriscan muck:54:

Günaydın topik..
Ceyda inşallah herşey yolunda gider..
Wavy işin hayırlı olsun.. İşteyken ve işin de yoğunsa kolay geçiyor zaman bir bakıyorsun akşam olmuş.. İlk gün geçmiş ya sonrası daha kolay.

Selam topikolarım :3:

Buluşma için kimsede bi heyecan göremiyom lan nooluyo :51::51::51:

Yeme içme işlerini nasıl yapcaz , biraz erken buluşup kahvaltı konseptli yapsak mı ne dersiniz ? Hepimiz yaparız ufak tefek şeyler orda yeriz olur mu acep ? Ya da pasta falan konseptli yapacaksak onun yanına bişeyler yaparız :44:

sıskalıkla yakından uzaktan alakam yok evet, obezliğe baya yakınım ben :27:

ev bulursak ii de bulamıcaz, kurşunsuz olması lazımmış evin minnoş olduu için, o da yok ya hepsi kuşunlu eski evlerin.

yolda iiydi ya , problem çıkarmadı, arkadaki yolcudan bile aferim aldı :nazar:

nasıl yani , kurşunsuz ne lan ,biz burda b.kun içinde yaşıyoz devletin hiç umrunda değil ,hatta daha çok içine itiyor yokolalım diye :36::36::36:

sorma internetim yoktu eşim aslere gitti bende su an muğladayım
annenlerle misin ? şafak kaç ?:27:

Hello canlar:37:
Bilgi işlemdeyim pc mi alcam bin tane prosedürle uğraşıom :)
İlk gün özlem açısından beklediğimden daha iyi geçti, galiba acısını önce yaşadığımdan...
Allah'tan telefonum var da arada bakıyorum size. Tatlişkomun ekran köfte olurdu benim de tahta kalemi olacak bu gidişle.
Hatırladığım kadarıyla aysrem gelmiş geçmiş olsun.alsenim hoşgeldin ve iyi yolculuklar:)
Ceyda herşey hayırlısıyla tıkır tıkır hallolsun inşallah.:nazar:
MSOE bakıcın bu sefer tutsun tam tutsun inşallah.:nazar:
Başkaaaaa,herkesi öpüyorum arada online olmaya çalışcam
İriscan muck:54:

İlk gün geçti gerisi kolay wavymmmm :46::46::46:
Bak iknci gün de öğlen oldu sayılır ama değil mi :34::34::34:

Back