aferinnnnnnnnn bak bugün kü performansınızı beğendim , devamını bekliyorummm
bu arada tabi kaynadı benim arada sorduğumm vitamin sorusu, o nedenle tekrarlıyorum bizimaile hekimimiz ve ebe bir yaşından sonra çoçuklara vitamin vermiyoruz dedi, ama ben neden diye soramadım , ????
varmı böyle bir şeyle karşıalaşn konuşan vb.
kendi doktorumuz da balık yağı verdi , 3 yaşına kaar kullanıcakmışız , türkiyede ki balıklarda yeteri kadar omega yokmuş ,:26: balık yese de yeterli gelmiyormuş vs.vs.
17.ayımızda tahlil alıcaklar bizden o zaman bakılıcak demir vb. değerlere ,birde bundan sonra 3 ayda bir gideccekmişiz kontollere, zaten aile hekimliğide boy kilo vb. takip için de çağırıcakmış,
irissssssssss hoşgeldinnnnnnnnnn hadi buluşalımm ,bu sıcakta nasıl olacak bilmiyorum ama
he erkekler mi hepsi aynı , valla bizim bebelerde büyüyünce öyle olurlar diye tırsmıyor değilim, nasıl bir düşünememe durumu , yada düşünülen her şeyiin kendi öncelikleri olması bilemedim vallla ,
Selam topikcanlar..İris ve tatlişkomun foruma girdiği bellii..
Evıra üzme kendini 10 gün hemen geçer..
Bütün eşler aynı herhalde.. Ben de diyorum artık sinir stres yapmayacağım ama ne mümkün..
Kizlar bi de bisi soruyim prima premium care in bantlari bizim hareketlerimize dayanamiyor aryik hop hop atiyor
onun kadar emici ve pisik yapmayan ve harekete dayanikli bez oneriniz var mii
markette olmuyo bazen aldım bikaç kere aktif bebek , gayet iyi bence hatta daha güzel kokuyoPrima aktif bebek:)
haftaya çarşamba senaysen geliyo ,gelirsin artık sarıyereaferinnnnnnnnn bak bugün kü performansınızı beğendim , devamını bekliyorummm
bu arada tabi kaynadı benim arada sorduğumm vitamin sorusu, o nedenle tekrarlıyorum bizimaile hekimimiz ve ebe bir yaşından sonra çoçuklara vitamin vermiyoruz dedi, ama ben neden diye soramadım , ????
varmı böyle bir şeyle karşıalaşn konuşan vb.
kendi doktorumuz da balık yağı verdi , 3 yaşına kaar kullanıcakmışız , türkiyede ki balıklarda yeteri kadar omega yokmuş ,:26: balık yese de yeterli gelmiyormuş vs.vs.
17.ayımızda tahlil alıcaklar bizden o zaman bakılıcak demir vb. değerlere ,birde bundan sonra 3 ayda bir gideccekmişiz kontollere, zaten aile hekimliğide boy kilo vb. takip için de çağırıcakmış,
irissssssssss hoşgeldinnnnnnnnnn hadi buluşalımm ,bu sıcakta nasıl olacak bilmiyorum ama
he erkekler mi hepsi aynı , valla bizim bebelerde büyüyünce öyle olurlar diye tırsmıyor değilim, nasıl bir düşünememe durumu , yada düşünülen her şeyiin kendi öncelikleri olması bilemedim vallla ,
Kızlar minnosum cok hasta..mikrop almis ama neyden nereden belli degil... 40.5 ateslerde yandi yavrum..m doktorumuz hastaneyede yönlendirme yapmadı evde surekli ilik dus stes düşürücü ve derece ile başında bekledim..annelik ne zormuş ya yüreğim ezildi onun hallerine. Simdivdaha iyi kuzum .herkesin yavrusunu korusun rabbimmm
Nasıl oldunuz kuzum iyi misiniz biraz daha , kokoşum nasıl zeytin gözlüm
günaydınını beğendim tam dedim bişeyler yazayım 1 saat geçmiş
daha iyiyiz canım dün de ateşimiz vardı ama en azından gece deliksiz uyudu ve sabaha daha da hafiflemişti ateşi. burun akıntısı ilacına devam, bugün daha da toparlayacak inşallahben de daha iyiyim, ama dün de kasık ağrısından duramadım neden bilmiyorum. ben yorulunca ve moralim bozulunca pırtlıyor bi yerlerimden
kokoşu özlemişsindir bi resim çakayım birazdan
günaydınını beğendim tam dedim bişeyler yazayım 1 saat geçmiş
daha iyiyiz canım dün de ateşimiz vardı ama en azından gece deliksiz uyudu ve sabaha daha da hafiflemişti ateşi. burun akıntısı ilacına devam, bugün daha da toparlayacak inşallahben de daha iyiyim, ama dün de kasık ağrısından duramadım neden bilmiyorum. ben yorulunca ve moralim bozulunca pırtlıyor bi yerlerimden
kokoşu özlemişsindir bi resim çakayım birazdan
çokkk geçmiş olsun canımm yaaa
Tatil donuslerini hic sevmiyorum yine donduk ayni yere sar bastan
Idil berayim artik 1 yasinda 5 gun oldu yasina gireli dogumgunusunude erken yaptik kv kp donecekti..guya onlara baktirip ayri bir yere gidip kalcktik.. dogumgunusu hic istedigim gibi olmadi bizimki aglama krizine girdi hazirlik yarida kaldi babasi ve bikac insan oyalayamadi bide bagirdi kizima babasi sinirden kizi aldim agladim o an cekip gidesim geldi bosanasim geldi .ilk yasgunu benim icin cok onemliydi hayallerim vardi( sonra ozurler ozurler kizi giydirdim pastanin mumunu yaktim ufledim yatirdim uyuttum hazirlananlarida biz yedik ((
Tatile gittigm gun hasta oldum kadin dogumcu aradim buldum muayene ilac 2.3 gun deniz yok dedi ..antalya sicagindan nemden olmus..dr giderken kizida kv kp gorumceye biraktik (gorumcemin evinde kaldik)..3 kisi bi cocugu oyalayamadilar bizi ariyorlar bu cocuk agliyor durmuyor diye ayyy allahim sabirrr...gecikmeli denize girdim beray ilk gun hic sevmedi aglar aglar 2. Gun yine aglar 3.gun tam alisti tamam derken tatil bitti .
giderken sabiha gokcende agzimiza etti ucakta uyudu..donerkende ucakta yari yolda krize girdi eve kendimizi zor attik...iki dis patlatti orda gunesi bol gorunce..ozetlen boyle gecti tatilimz..
Bugunde asi gunumuz bakalim...
Coy cok gecmis olsun canim..
cnm ya aksilikler üst üste gelmiş ama sıkma canını bitti geçti işte..küçük hanım diş sancısı çekmiş anlaşılan..hayırlı olsn dişimiz..Tatil donuslerini hic sevmiyorum yine donduk ayni yere sar bastan
Idil berayim artik 1 yasinda 5 gun oldu yasina gireli dogumgunusunude erken yaptik kv kp donecekti..guya onlara baktirip ayri bir yere gidip kalcktik.. dogumgunusu hic istedigim gibi olmadi bizimki aglama krizine girdi hazirlik yarida kaldi babasi ve bikac insan oyalayamadi bide bagirdi kizima babasi sinirden kizi aldim agladim o an cekip gidesim geldi bosanasim geldi .ilk yasgunu benim icin cok onemliydi hayallerim vardi( sonra ozurler ozurler kizi giydirdim pastanin mumunu yaktim ufledim yatirdim uyuttum hazirlananlarida biz yedik ((
Tatile gittigm gun hasta oldum kadin dogumcu aradim buldum muayene ilac 2.3 gun deniz yok dedi ..antalya sicagindan nemden olmus..dr giderken kizida kv kp gorumceye biraktik (gorumcemin evinde kaldik)..3 kisi bi cocugu oyalayamadilar bizi ariyorlar bu cocuk agliyor durmuyor diye ayyy allahim sabirrr...gecikmeli denize girdim beray ilk gun hic sevmedi aglar aglar 2. Gun yine aglar 3.gun tam alisti tamam derken tatil bitti .
giderken sabiha gokcende agzimiza etti ucakta uyudu..donerkende ucakta yari yolda krize girdi eve kendimizi zor attik...iki dis patlatti orda gunesi bol gorunce..ozetlen boyle gecti tatilimz..
Kızlar minnosum cok hasta..mikrop almis ama neyden nereden belli degil... 40.5 ateslerde yandi yavrum..m doktorumuz hastaneyede yönlendirme yapmadı evde surekli ilik dus stes düşürücü ve derece ile başında bekledim..annelik ne zormuş ya yüreğim ezildi onun hallerine. Simdivdaha iyi kuzum .herkesin yavrusunu korusun rabbimmm
Aysecim biz demiri hic kullanmamistik d vit de 6. Ay sonunda kesmistik
aile hekimi bilgildagimizda hala biraz aciklik olunca d vit e devam edebilirsin dedi
kendi dr muz da artik d vit yerine supravit kullanin dedi
kan tahlilunde de demirimiz alt sinir olan 20 civarinda cikinca demir de 2 yasina kadar kulan dedi
ikisini de hergun kullan dedi ama ben gun asiri donusumlu veriyorum
herseyden yiyor besin aliyor diye vit vermiyorlar genelde ama iste biz hergun et ve pekmeze ragmen istenen demir seviyesinde degildik
balik yagi konusunda hicbisi demedi ben hergun findik ceviz badem veriyorum onun yerine
COY cok cok gecmis olsun insallah en kisa surede sagligina kavusur minik bizlerihabersiz birakma
Tatil donuslerini hic sevmiyorum yine donduk ayni yere sar bastan
bebeklerde yatma saati sorunları ve gece boyunca kesintisiz uyku için yapılması gerekenler...
all about aylin: Aletha Solter der ki;
bi kızım bi de blogum var. 15 aylık olmasına rağmen hala memede uyuyor. bu yazdıklarımı geç keşfettim. ama hiç bişey için geç değil. yeter ki çözümü olsun.. :)
eeee ,nerde bu millet gene yaaa
benim malum kv ler yolda akşam yemeği yapıyorum ama dikkatini çekerim bi yanım burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?