Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demek ben sanslıyım arada seyahate gidiyoda ayrı kalıyoruz. :)) cuma geldi bugun yine gitti buda fazla ama napalım ekmek parası
Herkezin derdi başka benimki daha başka canım sıkıldı fellah köftesi denemesi içindeyım bakalım. Nolcak
Ben de onu diyom ya hemşom ,onlar rahat eriyo ama o izler bizde kalıyo işte , onu toparla bunu kurtar derken yoruluyo insanYok yok demiyorum çocuklar iyice buyusun bişecik kalmıyo. Sadece eskiye dair kalan bize kalıyo.
Olsun olsun ,adamın evden uzak olanı makbul ...yokse sürekli evde dırdırdırdırrrr....bi de hatunlara dırdırcı derler , benimki hepimizi sollar bak yeminlen gerçi tekirdağdaki arkadaşım , sen öp başına koy seninki en sessizi dedi amaDemek ben sanslıyım arada seyahate gidiyoda ayrı kalıyoruz. :)) cuma geldi bugun yine gitti buda fazla ama napalım ekmek parası
evet evet arada gidip gelince iyi oluyor
bir de galiba dogum sonrasi depresyona onlar da giriyor
1 sene icinde durmadan gel git yasadi adam demek ki duzeliyor sonrasinda sevindimm
Hele senınki iki tane tatlıbela :)) birinin sesine katlanamaken 2 taneler. Bıraz yurusun konuşsunlar bitecek dertler. O zaman tam bal olacaklar. Onlarda rahatlıga alışık birden coluk çocuk sesı bide bişe olmasın diye gözetleme haa bide sorumluluk derken gerılıyolar. Kimden cıkacak hadi babam kadına yuklen. Allahın cezası yuklenme benım derdım bana yetıyo diye kadında saldırıya gecşcince hobaa cennet mahallesine baglıyoz
laaaannn rejimdeyiz lan durrr , bugün başladım ...sabah ve öğlen nesfit yedim akşama da balık ve salata diye planlıyorum , gözüm dönmezse tabi...çok şişko oldum geneHerkezin derdi başka benimki daha başka canım sıkıldı fellah köftesi denemesi içindeyım bakalım. Nolcak
slm kızlar..kızımda demir eksikliği çıktı ..d vit ve ferro vermye başladım..umarım düzelir
vermiyo muydun zaten ? bizde de sınırda çıktı demir ,3 ay kullanıcaz ferro sanolu...
slm kızlar..kızımda demir eksikliği çıktı ..d vit ve ferro vermye başladım..umarım düzelir
Meraba benim oglumda hic kullanmadi demir ilacini.bagirsaklarina dokunuyordu bende kansiz olmasin diye bir tatli kasigi karisik dut uzum keci b. Pekmezi veriyorum.kanimiz cok iyi cikmisti.cok istahli bi cocuk degil.pekmezi zorla iciriyorum.pekmezi tavsiye ederim
Kizlar bi de bisi soruyim prima premium care in bantlari bizim hareketlerimize dayanamiyor aryik hop hop atiyor
onun kadar emici ve pisik yapmayan ve harekete dayanikli bez oneriniz var mii
Prima aktif bebek:)