• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ceydamm aradim telin kapali yinee :2::2:
cok cok gecmis olsun bir nazar varmis sizde gecmis gitmis olsun insallah :nazar:
minnoscanimin dogum gunu kutlu olsun ailesiyle coook mutlu bir yasami olsun
aslancanima hayirli olsun damatligini da gor insallah
baglantiyi koparma sosyal medyadan ekle tel ver mail ver bisi yaaappp :5::5:
naber lööööööö :D

kısaca durum şöööle

kız geçen hafta 1 yaşına girdi :nazar: o gün elini yaktı anası :50: deli olcaktım hala daa iyileşmedi, kabuk :53:

2 gün soora oğlan ayak serçe parmağını kapıya vurdu, sabah dr gittik, kırılmış:50:
ertesi gün sünnet olcaktı topallaya topallaya sünnet oldu aslancan:50:, ama iyi şimdi şükür :nazar:
bugün minnoşum aşı oldu, işallah ateşi çıkmaz gece

bi terslik vardı da işte, işallah bununla biter ya, Allahım korusun

haftaya p.tesi gecesi çıkıyoz, hergün koştur koştur iş bitmiyo valla, ne işmiş arkadaş, oraya git buraya git.

sizden naber bacılarrrr

irisim, tatloşum, senaysenim, papatyam, aysremm, alsenmmmm, didemmmmm, veyvim, ÇÖY, seval, alperenada, seherinde ve de diğerleri

unuttuysam affola, özleyin la beni :23:

ya canim gecen okudum da walla ne yazacagimi bilemedim takmamaya calis diycem artik ne kadar olursa
bu herseye aglama isi bizde de basladi ben sey yapiyorum cok ise yaradi aklinda olsun
bizim yataklar park yatak
seninkiler aglamaya baslayip kendilerini yere atinca
yataga koyuyorum yatagin ucundaki fermuari da aciyorum karsisina oturuyorum
gayet sakin bir sesle aglaman bitince gel de oyun oynayalim/yemek yiyelim vs diyorum
1 -2 dk icinde kendiliginden susup geliyor
boylece bagirarak birseyi alamayacagini da anliyor az bucuk
ama sana tas gibi sinir gerekiyor o cayirtinin arasinda sakince konusabilmek icin
Iriscan aynen kotu gecti uzuluyorum hala gicigim bi cocuk oyalayamiyorlar bizimki onlara hukmetti resmen ilk yasi onemlydi anlatcaktim kzima simdi bunlarimi anlatayim :(( geldigimiz aksam ilk kez yuksek sesle tartistik zaten herifle :(( simdi tek sorun berayin ota b...aglamasi orda huy edindi...
Berfenurcum tesekkur ederiz hepsi dislerini patlatsin sorunsuz ins..
Aysrecim cocukla tatil kesinlikle olmuyor haa yaninda BAKABILECK birileri varsa bi nebze..onlara dedim zaten 5-10 sene gelmeyiz artik sacmalama gelin yaa diyorlar ..herkese hava hos benim agzima s.... plajda bikiniyle cocuk salliyom turist bana bakiyor guluyor vs..allahim trajediye bakk...:)))
Asimizi dun olduk cok sukur henuz ates yok 9 kg olmus 74 cm boy maasallah:nazar:

hee ben geliyomm beni goreceginizzz :52::52:
irisss şimdi senaysen e mi karşılıcağız ,:46::46::46:

pepikcim sinavi da dusunme artik insallah iyi gelir

he he sen sadece sallamışsın ben plajda örtü altında çoçuk emzirmiştim , ama açıkçası eşimle gitmediğim için tatile şanslı idim , ki dönüşte burda da demiştim eğer eşimle gitse idim boşanır gelirdik herhalde , görümcem çok yardımcı oldu bana , anladığım şu ki, tatil e gidilirken tek başına anne yeterli değil, bebek ile ilgilenecek bir kaç kişi daha gerekli ,

sensin löööööööööö :33::33::33::33: ceydaaaaaaaaaaa ya şimdi gidiorsun yani öle mii, kız özelden yazsana bana ekle felen sosyal ortamdan beni, ne bilim gitme ,:43::43::43:ama git beeeeeeeee, gelirken gümrüksüz yerden sigara içki çikolata alsana bize :27::27::27: (sigara benim için değil )

geçmiş olsun pepik ciğim inşallah geçersin sınavıda o kadar koşturdun uğraştın , şu yolculuk için bile geçemn gerek dimi ama :52::52::52: geçmiş doğumgünüsüznü kutlu olsun şimdidennn ,

irisss şimdi senaysen e mi karşılıcağız ,:46::46::46:

free shop içki kısmını atlamışım lan ben ,ceydaaaa bana da alllllllll :46::46::46:

evet haftaya çarşamba buluşuyoz ,sen de gel ,deniz havası iyi gelir sülümanıma da :7::7::7:

herkese günaydınlar
inşallah herkes iyidir bu aralar formu pek takip edemedim. bayramda elazığdaydım. çok güzel geçti geçen cuma döndük ankaraya. Allahtan melek yolda bizi usandırmadı ondan çok korkuyodum. bavuldu çamaşırdı ev işi derken doğru dürüst foruma giremedim.

herkese günaydınlar
inşallah herkes iyidir bu aralar formu pek takip edemedim. bayramda elazığdaydım. çok güzel geçti geçen cuma döndük ankaraya. Allahtan melek yolda bizi usandırmadı ondan çok korkuyodum. bavuldu çamaşırdı ev işi derken doğru dürüst foruma giremedim.

hoşgeldin , iyi bir tatil haberi aldık ,genelde zor ve yorucu geçti hepimizin....
işyerinde olmasam ben de giremem ,evde çok iş var :5::5::5:

ayy çok işim var cumartesi Lina naın doğumgünüsü ve benim bir sürüüü hazırlık yapmam lazımmmm

off sorma yaa bana da geldiler öğleden sonra ,kabul günüm mübarek :47:

walla birsürü şey planladık yapıoruz bakalımö hersey yolunda giderse 30 35 kişilik bir parti çekerim fotooo

iyi bi albüm bekliyoz artık didommmm :46::46::46:

Herkesler tatilimi yapti bi biz kaldik sanirim bizde eylulde insalah. Fotolar süper kocaman oldu Zıpırlar

sınav ne zaman açıklanacak ?

kokosum nasil oldu wevy im
sen nasil oldun :16:
buyurun wavy ben, nasıl yardımcı olabilirim? :54:

ohh studyo isine bayildim ben ayarlayamadim yaa :25:
walla birsürü şey planladık yapıoruz bakalımö hersey yolunda giderse 30 35 kişilik bir parti çekerim fotooo

tatil nedir yenir mi bizde tatil falan yok pepikcim bizden iyi durumdasinizz :52:
Herkesler tatilimi yapti bi biz kaldik sanirim bizde eylulde insalah. Fotolar süper kocaman oldu Zıpırlar

stüdyo muuuuu ,gerçekten miiii :53::53::53:
niye şaşırıyosam gerçi ,senden de bunu beklerdik didom ,yakışır :16:

evet canım ya bana kalsa eve fotocu çağıracaktm da 400 istediler eşim abartma artık yeter dediii oyüzden vazgeçdimmm :52::52:
kokosum nasil oldu wevy im
sen nasil oldun :16:

ohh studyo isine bayildim ben ayarlayamadim yaa :25:

tatil nedir yenir mi bizde tatil falan yok pepikcim bizden iyi durumdasinizz :52:

hatıra kalsın dedik ya süper bişe ben al bebeleri 4 kişilk aile fotosu çektirmeye giidiinn

Aysrecim aynen bikac kisi gerekli tatilde ..gorumcem ilk bi iki gun oyalayamadi sonra biraz alisti ogrendi azcik huyunu ama biz donduk iste..hadi onlar neysede herif sanki ilk kez goruyor cocugu bi sinirler bi bagirmalar sonra cok vicdan yapti ama ben unutmucam bunu..ben aldim kizimi kucagimda o agliyo ben agliyorum guzel kizim sen merak etme ben sana ne partiler yapcam sen bile sasiracaksinlar falan cok zoruma gitti...
Senaysencim ne denebilirki atlatcam bunuda ins.. park fermuari iyi fikirmis denicem krize girince...
Iriscim ins..o turistler varya hakket incecik hele bitanesi yasi var elli kadin dumduz burusmus sadeece o kadar..
Ceydacim iletisim kopmasin ozleriz tabii hep gel ara sor ...

Seval takma kafanı o kadar, seneye istediğin gibi yaparsın, bu sene birşey anlamıyorlar zaten, seneye biraz anlarlar..
İris benim kirli sepeti de hiç boşalmıyor..
Çarşamba ben de gelmek isterim ama Elayıne yaparımbişmiyorum bir plan düşüneyim..

Back