2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Demek ben sanslıyım arada seyahate gidiyoda ayrı kalıyoruz. :)) cuma geldi bugun yine gitti buda fazla ama napalım ekmek parası

evet evet arada gidip gelince iyi oluyor
bir de galiba dogum sonrasi depresyona onlar da giriyor
1 sene icinde durmadan gel git yasadi adam demek ki duzeliyor sonrasinda sevindimm
Demek ben sanslıyım arada seyahate gidiyoda ayrı kalıyoruz. :)) cuma geldi bugun yine gitti buda fazla ama napalım ekmek parası

Hele senınki iki tane tatlıbela :)) birinin sesine katlanamaken 2 taneler. Bıraz yurusun konuşsunlar bitecek dertler. O zaman tam bal olacaklar. Onlarda rahatlıga alışık birden coluk çocuk sesı bide bişe olmasın diye gözetleme haa bide sorumluluk derken gerılıyolar. Kimden cıkacak hadi babam kadına yuklen. Allahın cezası yuklenme benım derdım bana yetıyo diye kadında saldırıya gecşcince hobaa cennet mahallesine baglıyoz

slm kızlar..kızımda demir eksikliği çıktı ..d vit ve ferro vermye başladım..umarım düzelir

Yok yok demiyorum çocuklar iyice buyusun bişecik kalmıyo. Sadece eskiye dair kalan bize kalıyo.
Ben de onu diyom ya hemşom ,onlar rahat eriyo ama o izler bizde kalıyo işte , onu toparla bunu kurtar derken yoruluyo insan

Olsun olsun ,adamın evden uzak olanı makbul ...yokse sürekli evde dırdırdırdırrrr....bi de hatunlara dırdırcı derler , benimki hepimizi sollar bak yeminlen gerçi tekirdağdaki arkadaşım , sen öp başına koy seninki en sessizi dedi ama

evet evet arada gidip gelince iyi oluyor
bir de galiba dogum sonrasi depresyona onlar da giriyor
1 sene icinde durmadan gel git yasadi adam demek ki duzeliyor sonrasinda sevindimm

hiç çıkamadılar o lohusa depresyonundan

onlar konforlarından vazgeçemiyolar bacım bütün gerilimleri o

Herkezin derdi başka benimki daha başka canım sıkıldı fellah köftesi denemesi içindeyım bakalım. Nolcak
laaaannn rejimdeyiz lan durrr , bugün başladım ...sabah ve öğlen nesfit yedim akşama da balık ve salata diye planlıyorum , gözüm dönmezse tabi...çok şişko oldum gene

Yok zaten deneme yaptım azcık ben yicem gerısı komşulara gidecek. Neyseki dağılma olmadı. Bende rejıme dvm

slm kızlar..kızımda demir eksikliği çıktı ..d vit ve ferro vermye başladım..umarım düzelir

Meraba benim oglumda hic kullanmadi demir ilacini.bagirsaklarina dokunuyordu bende kansiz olmasin diye bir tatli kasigi karisik dut uzum keci b. Pekmezi veriyorum.kanimiz cok iyi cikmisti.cok istahli bi cocuk degil.pekmezi zorla iciriyorum.pekmezi tavsiye ederim

saol cnm aklımda bulunsun..pekmezi veririm kısın veriodm aslında..bu gün böğürtlen verdim işte çok sevdi kızım..

Selam topikcanlar..İris ve tatlişkomun foruma girdiği bellii..
Evıra üzme kendini 10 gün hemen geçer..
Bütün eşler aynı herhalde.. Ben de diyorum artık sinir stres yapmayacağım ama ne mümkün..

Tatlisim muhteswm teshis walla cok dogru adam yeni yeni cocuklarla iletisim kuruyor ve bundan keyif aliyor
bi de benimki hic cocuk istemezdi gerisini tahmin edin
iriscan duzelmezlerse yol belli de duzelirse benim tek basima canim sikilir be illaki biri olmali
bi de canim fellah koftesi istedi cok guzel gorunuyoo bebeler dogdu dogali hep pratik seyler yapiyorum bunlari yapmayi ozlediim
bu arada biz de demire ve supravite bir yasindan sonra basladik gun asira donusumlu veriyorum hergun et ve pekmeze ragmen alt sinirda cikmisti bizimki de dr amca 2 yasina kadar devam dedi

Kizlar bi de bisi soruyim prima premium care in bantlari bizim hareketlerimize dayanamiyor aryik hop hop atiyor
onun kadar emici ve pisik yapmayan ve harekete dayanikli bez oneriniz var mii

aferinnnnnnnnn bak bugün kü performansınızı beğendim , devamını bekliyorummm

bu arada tabi kaynadı benim arada sorduğumm vitamin sorusu, o nedenle tekrarlıyorum bizimaile hekimimiz ve ebe bir yaşından sonra çoçuklara vitamin vermiyoruz dedi, ama ben neden diye soramadım , ????
varmı böyle bir şeyle karşıalaşn konuşan vb.

kendi doktorumuz da balık yağı verdi , 3 yaşına kaar kullanıcakmışız , türkiyede ki balıklarda yeteri kadar omega yokmuş ,:26: balık yese de yeterli gelmiyormuş vs.vs.

17.ayımızda tahlil alıcaklar bizden o zaman bakılıcak demir vb. değerlere ,birde bundan sonra 3 ayda bir gideccekmişiz kontollere, zaten aile hekimliğide boy kilo vb. takip için de çağırıcakmış,
irissssssssss hoşgeldinnnnnnnnnn hadi buluşalımm ,bu sıcakta nasıl olacak bilmiyorum ama
he erkekler mi hepsi aynı , valla bizim bebelerde büyüyünce öyle olurlar diye tırsmıyor değilim, nasıl bir düşünememe durumu , yada düşünülen her şeyiin kendi öncelikleri olması bilemedim vallla ,

Kızlar minnosum cok hasta..mikrop almis ama neyden nereden belli degil... 40.5 ateslerde yandi yavrum..m doktorumuz hastaneyede yönlendirme yapmadı evde surekli ilik dus stes düşürücü ve derece ile başında bekledim..annelik ne zormuş ya yüreğim ezildi onun hallerine. Simdivdaha iyi kuzum .herkesin yavrusunu korusun rabbimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…