ben de rejimdeyim ama bu sefer tam konsantre miyim neyim ,acıkmıyom lannnn
sen ne pişiriyon wavym
Allah ne verdiyse canım sebzeli etli bişeyler işte. kek mek vs
bu arada ben de rejim denmese de daha dikkatli yemeye başladım. işe başladığım zaman milat olacak galiba öyle hissediyorum
bi bakıp kaçmışın sen de hunilim
çalış bacım çalış :126::126::126:ayyy çok yoğunum bugn ya canm çıkdıııı
he ya dünden beri bi syreklik varben gelince hicbiriniz olmuyorsunuz be iriscann
naber lööööööö
kısaca durum şöööle
kız geçen hafta 1 yaşına girdio gün elini yaktı anası deli olcaktım hala daa iyileşmedi, kabuk
2 gün soora oğlan ayak serçe parmağını kapıya vurdu, sabah dr gittik, kırılmış
ertesi gün sünnet olcaktı topallaya topallaya sünnet oldu aslancan, ama iyi şimdi şükür
bugün minnoşum aşı oldu, işallah ateşi çıkmaz gece
bi terslik vardı da işte, işallah bununla biter ya, Allahım korusun
haftaya p.tesi gecesi çıkıyoz, hergün koştur koştur iş bitmiyo valla, ne işmiş arkadaş, oraya git buraya git.
sizden naber bacılarrrr
irisim, tatloşum, senaysenim, papatyam, aysremm, alsenmmmm, didemmmmm, veyvim, ÇÖY, seval, alperenada, seherinde ve de diğerleri
unuttuysam affola, özleyin la beni
Günaydın topikcanlar....
Hava ne kötü ya.. Evde termometre var 31 derece ve %60 nem!!
Kış gelmesin tabi ama bu kadar nem de fazla..
Tatil dönüşü işe alışmaya çalışıyorum. Çamaşır yıkama işi bitmek üzere.. Gerçi sürekli yeni kirliler çıkıyor..
Herkese güzel günler..
Iriscan aynen kotu gecti uzuluyorum hala gicigim bi cocuk oyalayamiyorlar bizimki onlara hukmetti resmen ilk yasi onemlydi anlatcaktim kzima simdi bunlarimi anlatayim( geldigimiz aksam ilk kez yuksek sesle tartistik zaten herifle ( simdi tek sorun berayin ota b...aglamasi orda huy edindi...
Berfenurcum tesekkur ederiz hepsi dislerini patlatsin sorunsuz ins..
Aysrecim cocukla tatil kesinlikle olmuyor haa yaninda BAKABILECK birileri varsa bi nebze..onlara dedim zaten 5-10 sene gelmeyiz artik sacmalama gelin yaa diyorlar ..herkese hava hos benim agzima s.... plajda bikiniyle cocuk salliyom turist bana bakiyor guluyor vs..allahim trajediye bakk...:)))
Asimizi dun olduk cok sukur henuz ates yok 9 kg olmus 74 cm boy maasallah
naber lööööööö
kısaca durum şöööle
kız geçen hafta 1 yaşına girdio gün elini yaktı anası deli olcaktım hala daa iyileşmedi, kabuk
ertesi gün sünnet olcaktı topallaya topallaya sünnet oldu aslancan, ama iyi şimdi şükür
haftaya p.tesi gecesi çıkıyoz, hergün koştur koştur iş bitmiyo valla, ne işmiş arkadaş, oraya git buraya git.
sizden naber bacılarrrr
irisim, tatloşum, senaysenim, papatyam, aysremm, alsenmmmm, didemmmmm, veyvim, ÇÖY, seval, alperenada, seherinde ve de diğerleri
Kizlat ben geldim. Sinavimi atlattim sonunda. Berbat bi sinavdi bole zor bi sinav gormedim ama hala gecme umudum var. Ankarayi senlendirdik ctesi pazar. Bi donus yolculugu yaptikki sormayin gitsin. Heryer ankaraya akinca 4.5 saatlik yolu 8-9 saatte donduk. Oglan canimi okudu tabi. Yarin annem donuyor. Pazar gunu de gecikmis dogum gunumuzu kutlamayi dusunuyoruz. Bizden haberler bole. Oglene gorusuruz.
eeee kaç beden yolluyolar ki , hiç sormadılar
naber lööööööö
kısaca durum şöööle
sizden naber bacılarrrr
İnşallah geçersin bacım sınavıKizlat ben geldim. Sinavimi atlattim sonunda. Berbat bi sinavdi bole zor bi sinav gormedim ama hala gecme umudum var. Ankarayi senlendirdik ctesi pazar. Bi donus yolculugu yaptikki sormayin gitsin. Heryer ankaraya akinca 4.5 saatlik yolu 8-9 saatte donduk. Oglan canimi okudu tabi. Yarin annem donuyor. Pazar gunu de gecikmis dogum gunumuzu kutlamayi dusunuyoruz. Bizden haberler bole. Oglene gorusuruz.
O çamaşırı bitiremeeyen tek benim sanıyodum ,bi türlü boşalmıyo kirli sepetiGünaydın topikcanlar....
Hava ne kötü ya.. Evde termometre var 31 derece ve %60 nem!!
Kış gelmesin tabi ama bu kadar nem de fazla..
Tatil dönüşü işe alışmaya çalışıyorum. Çamaşır yıkama işi bitmek üzere.. Gerçi sürekli yeni kirliler çıkıyor..
Herkese güzel günler..
AYY canım yaa neler gelmiş başına yaaa Allahım beterinden korusun çok çok geçmiş olsunnn yavrulara... özleyececez tabi kızz bizi unutma
31 derecemii bizim olsa bayram ederiz benim araba sabahın 7 sinde daha 36 dereceyi gösteriyodu öğlene doğru sen hesap et artıkkk
Iriscan aynen kotu gecti uzuluyorum hala gicigim bi cocuk oyalayamiyorlar bizimki onlara hukmetti resmen ilk yasi onemlydi anlatcaktim kzima simdi bunlarimi anlatayim( geldigimiz aksam ilk kez yuksek sesle tartistik zaten herifle ( simdi tek sorun berayin ota b...aglamasi orda huy edindi...
Berfenurcum tesekkur ederiz hepsi dislerini patlatsin sorunsuz ins..
Aysrecim cocukla tatil kesinlikle olmuyor haa yaninda BAKABILECK birileri varsa bi nebze..onlara dedim zaten 5-10 sene gelmeyiz artik sacmalama gelin yaa diyorlar ..herkese hava hos benim agzima s.... plajda bikiniyle cocuk salliyom turist bana bakiyor guluyor vs..allahim trajediye bakk...:)))
Asimizi dun olduk cok sukur henuz ates yok 9 kg olmus 74 cm boy maasallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?