• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben de rejimdeyim ama bu sefer tam konsantre miyim neyim ,acıkmıyom lannnn :8::8::8:
sen ne pişiriyon wavym :6:

Allah ne verdiyse canım sebzeli etli bişeyler işte. kek mek vs

bu arada ben de rejim denmese de daha dikkatli yemeye başladım. işe başladığım zaman milat olacak galiba öyle hissediyorum :nazar:

Allah ne verdiyse canım sebzeli etli bişeyler işte. kek mek vs

bu arada ben de rejim denmese de daha dikkatli yemeye başladım. işe başladığım zaman milat olacak galiba öyle hissediyorum :nazar:

işe başlayınca hızla gider o kilolar merak etme canım , ben tatilde o kadar yedim içtim 70 i gördüm sanıyodum ama koşturmacadan heralde hiç kilo almamışım :32:

$20130808_110604-1.jpg :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

çok sıcakkkkkkkk , hatta ne kaaaaaaaaaaa sıcak,
ve ayrıcaaaaaaaaaaaa Leyla ile Mecnun 'u yayından kaldıran TRT yi ayıplıyorum, yeri değil ama aklıma geldi de yaım dedim, dur bakim unun için topic açılmışmı :27:

naber lööööööö :D

kısaca durum şöööle

kız geçen hafta 1 yaşına girdi :nazar: o gün elini yaktı anası :50: deli olcaktım hala daa iyileşmedi, kabuk :53:

2 gün soora oğlan ayak serçe parmağını kapıya vurdu, sabah dr gittik, kırılmış:50:
ertesi gün sünnet olcaktı topallaya topallaya sünnet oldu aslancan:50:, ama iyi şimdi şükür :nazar:
bugün minnoşum aşı oldu, işallah ateşi çıkmaz gece

bi terslik vardı da işte, işallah bununla biter ya, Allahım korusun

haftaya p.tesi gecesi çıkıyoz, hergün koştur koştur iş bitmiyo valla, ne işmiş arkadaş, oraya git buraya git.

sizden naber bacılarrrr

irisim, tatloşum, senaysenim, papatyam, aysremm, alsenmmmm, didemmmmm, veyvim, ÇÖY, seval, alperenada, seherinde ve de diğerleri

unuttuysam affola, özleyin la beni :23:

Kizlat ben geldim. Sinavimi atlattim sonunda. Berbat bi sinavdi bole zor bi sinav gormedim ama hala gecme umudum var. Ankarayi senlendirdik ctesi pazar. Bi donus yolculugu yaptikki sormayin gitsin. Heryer ankaraya akinca 4.5 saatlik yolu 8-9 saatte donduk. Oglan canimi okudu tabi. Yarin annem donuyor. Pazar gunu de gecikmis dogum gunumuzu kutlamayi dusunuyoruz. Bizden haberler bole. Oglene gorusuruz.

Günaydın topikcanlar....
Hava ne kötü ya.. Evde termometre var 31 derece ve %60 nem!!
Kış gelmesin tabi ama bu kadar nem de fazla..
Tatil dönüşü işe alışmaya çalışıyorum. Çamaşır yıkama işi bitmek üzere.. Gerçi sürekli yeni kirliler çıkıyor..
Herkese güzel günler..

kısaca durum şöööle

kız geçen hafta 1 yaşına girdi :nazar: o gün elini yaktı anası :50: deli olcaktım hala daa iyileşmedi, kabuk :53:

2 gün soora oğlan ayak serçe parmağını kapıya vurdu, sabah dr gittik, kırılmış:50:
ertesi gün sünnet olcaktı topallaya topallaya sünnet oldu aslancan:50:, ama iyi şimdi şükür :nazar:

haftaya p.tesi gecesi çıkıyoz, hergün koştur koştur iş bitmiyo valla, ne işmiş arkadaş, oraya git buraya git.

sizden naber bacılarrrr

irisim, tatloşum, senaysenim, papatyam, aysremm, alsenmmmm, didemmmmm, veyvim, ÇÖY, seval, alperenada, seherinde ve de diğerleri

AYY canım yaa neler gelmiş başına yaaa Allahım beterinden korusun çok çok geçmiş olsunnn yavrulara... özleyececez tabi kızz bizi unutma:5::5::5:

Günaydın topikcanlar....
Tatil dönüşü işe alışmaya çalışıyorum. Çamaşır yıkama işi bitmek üzere.. Gerçi sürekli yeni kirliler çıkıyor..
Herkese güzel günler..

31 derecemii bizim olsa bayram ederiz benim araba sabahın 7 sinde daha 36 dereceyi gösteriyodu öğlene doğru sen hesap et artıkkk

Iriscan aynen kotu gecti uzuluyorum hala gicigim bi cocuk oyalayamiyorlar bizimki onlara hukmetti resmen ilk yasi onemlydi anlatcaktim kzima simdi bunlarimi anlatayim :(( geldigimiz aksam ilk kez yuksek sesle tartistik zaten herifle :(( simdi tek sorun berayin ota b...aglamasi orda huy edindi...
Berfenurcum tesekkur ederiz hepsi dislerini patlatsin sorunsuz ins..
Aysrecim cocukla tatil kesinlikle olmuyor haa yaninda BAKABILECK birileri varsa bi nebze..onlara dedim zaten 5-10 sene gelmeyiz artik sacmalama gelin yaa diyorlar ..herkese hava hos benim agzima s.... plajda bikiniyle cocuk salliyom turist bana bakiyor guluyor vs..allahim trajediye bakk...:)))
Asimizi dun olduk cok sukur henuz ates yok 9 kg olmus 74 cm boy maasallah:nazar:

Selam topikolarımmmm , biraz yoğun olacam sanırım , hemen bi albüm yaypı geliyoreeeee :10::10::10:

Iriscan aynen kotu gecti uzuluyorum hala gicigim bi cocuk oyalayamiyorlar bizimki onlara hukmetti resmen ilk yasi onemlydi anlatcaktim kzima simdi bunlarimi anlatayim :(( geldigimiz aksam ilk kez yuksek sesle tartistik zaten herifle :(( simdi tek sorun berayin ota b...aglamasi orda huy edindi...
Aysrecim cocukla tatil kesinlikle olmuyor haa yaninda BAKABILECK birileri varsa bi nebze..onlara dedim zaten 5-10 sene gelmeyiz artik sacmalama gelin yaa diyorlar ..herkese hava hos benim agzima s.... plajda bikiniyle cocuk salliyom turist bana bakiyor guluyor vs..allahim trajediye bakk...:)))
Asimizi dun olduk cok sukur henuz ates yok 9 kg olmus 74 cm boy maasallah:nazar:

he he sen sadece sallamışsın ben plajda örtü altında çoçuk emzirmiştim , ama açıkçası eşimle gitmediğim için tatile şanslı idim , ki dönüşte burda da demiştim eğer eşimle gitse idim boşanır gelirdik herhalde , görümcem çok yardımcı oldu bana , anladığım şu ki, tatil e gidilirken tek başına anne yeterli değil, bebek ile ilgilenecek bir kaç kişi daha gerekli ,

kısaca durum şöööle

sizden naber bacılarrrr

sensin löööööööööö :33::33::33::33: ceydaaaaaaaaaaa ya şimdi gidiorsun yani öle mii, kız özelden yazsana bana ekle felen sosyal ortamdan beni, ne bilim gitme ,:43::43::43:ama git beeeeeeeee, gelirken gümrüksüz yerden sigara içki çikolata alsana bize :27::27::27: (sigara benim için değil )

Kizlat ben geldim. Sinavimi atlattim sonunda. Berbat bi sinavdi bole zor bi sinav gormedim ama hala gecme umudum var. Ankarayi senlendirdik ctesi pazar. Bi donus yolculugu yaptikki sormayin gitsin. Heryer ankaraya akinca 4.5 saatlik yolu 8-9 saatte donduk. Oglan canimi okudu tabi. Yarin annem donuyor. Pazar gunu de gecikmis dogum gunumuzu kutlamayi dusunuyoruz. Bizden haberler bole. Oglene gorusuruz.

geçmiş olsun pepik ciğim inşallah geçersin sınavıda o kadar koşturdun uğraştın , şu yolculuk için bile geçemn gerek dimi ama :52::52::52: geçmiş doğumgünüsüznü kutlu olsun şimdidennn ,

irisss şimdi senaysen e mi karşılıcağız ,:46::46::46:

kısaca durum şöööle

sizden naber bacılarrrr

bu ne lannnn ,geçmiş olsun hepinize kuzum , bi herif sağlam heralde onun başına bişey gelmemiş :27::27::27:

minnoşumun doğum günüsü de kutlu olsunnnnnn ,çok mutlu olsun , amerikalarda annesiye çok mutlu olsun ,sonra memlekete dönsün hep beraber mutlu olalım :16::16::16::16::16: :54::54::54::54::54:
ne güzel buluşacaktık aktarma esnasında yaaaa ,neden thy den almadınız piletleri küstümmmm :19::19::19:

İnşallah geçersin bacım sınavı :16:

Günaydın topikcanlar....
Herkese güzel günler..
O çamaşırı bitiremeeyen tek benim sanıyodum ,bi türlü boşalmıyo kirli sepeti :36:

AYY canım yaa neler gelmiş başına yaaa Allahım beterinden korusun çok çok geçmiş olsunnn yavrulara... özleyececez tabi kızz bizi unutma:5::5::5:

31 derecemii bizim olsa bayram ederiz benim araba sabahın 7 sinde daha 36 dereceyi gösteriyodu öğlene doğru sen hesap et artıkkk

nooooldu dido , bahar aylarında hava durumu bildiriyodun her sabah :33::33::33::33::33::33:

o değil de o turistlerde 1 gram yağ yok arkadaş :47::47::47:

ateşşiz atlatın inşallah :nazar::nazar::nazar:

Back