• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bugun geç geldim aranıza işim çokdu hoşgeldin irissss hani fotooo ben koydum bak:) neler yaptın anlat bakimmm

hoşbuldum didommm , makine evde kalmış yarına artık fotolar.... hemen bakıyom ...
na anlatayım bacım yaa , çocuklu tatil işte , yorgunluk :27::27::27:

hiç kötü hissetme kendini rahat rahat uyu , orda kalmakta zorlansa bile büyüyünce hatırlamayacak nasıl olsa :9::9::9:

babaannesine düşkündür benim kızım hatta ondan bana pek gelmez o yüzden çok zorlanmaz ama yine de psikolojisi bozulur diye korkuyorum ama dediğin gibi hatırlamaz

tatilciler dokulun bakiyimm tatil nedir yenir mii :35::35:
haftaya dugune gidiyorum istanbula hepi topu tatilim bundan ibarettir :27:
iriscan hosgeldinn
didoo fotolar pej guzell
evora zor be guzelim cok takmadan enerji topla 10 gunun sonunda hepsini kizcene ver :16:

tatilciler dokulun bakiyimm tatil nedir yenir mii :35::35:
haftaya dugune gidiyorum istanbula hepi topu tatilim bundan ibarettir :27:
iriscan hosgeldinn
didoo fotolar pej guzell
evora zor be guzelim cok takmadan enerji topla 10 gunun sonunda hepsini kizcene ver :16:

hoşbuldum hunilim :16:

tatil yeniliyo da yutulmuyo :52::52::52:

dörtgözle bekliyoz bacım ,sarıyer sahiline kırmızı halı serdiricem :7::7::7:

ben de geldim ama doktordan :5:

gece kızın ateşi çıktı zar zor düşürdük sabah bi baktım yine aynı, bi de öğürüyo... aşının etkisinin yanı sıra boğazda da hafif bi kızarıklık ve burun akıntısı var dedi doktor ilaç alıyoruz bakalım. iştah sıfır, herhalde bu kız bu ay sonunda 1 kilo vermiş olur :85:

3 gün takip edicez bakalım geçmezse tekrar hastane yolları.. evde misafir bi yandan, işe başlamadan yapmayı planladığım bi ton iş bi yandan..

kendim de iyileşemedim, ondan mı bilmem hiç tadım tuzum yok. herif de batıyo uzun süredir. yani anlayacağınız şu an hayatımda kızımın gülümsemesini görmekten başka hiç ama hiç güzel birşey yok. iyi ki sizler varsınız da azıcık bu karanlığa mola veriyorum.

wavy im cok gecmis olsun kokosuma insallah cabucak atlatir bi daha dr falan gerek kalmaz
istahi hic takma kafana gecen ay da biz oyleydik yemek vakti yaklasti mi tuylerim diken diken oluyordu yavas yavas duzeliyor
cok iyi anliyorum seni arada belki ben de depresife bagladigimdandir bu ara
derin nefes al ve kokosumun gulumsemesini getir aklina
bir de ben (bu ara cok kuduruk oldugumuzdan gunduz cok uygulanabilir olmuyor) geceler uyurken seyrediyorum iste o zaman sifirliyorum :16:

gece kızın ateşi çıktı zar zor düşürdük sabah bi baktım yine aynı, bi de öğürüyo... aşının etkisinin yanı sıra boğazda da hafif bi kızarıklık ve burun akıntısı var dedi doktor ilaç alıyoruz bakalım. iştah sıfır, herhalde bu kız bu ay sonunda 1 kilo vermiş olur :85:

3 gün takip edicez bakalım geçmezse tekrar hastane yolları.. evde misafir bi yandan, işe başlamadan yapmayı planladığım bi ton iş bi yandan..

kendim de iyileşemedim, ondan mı bilmem hiç tadım tuzum yok. herif de batıyo uzun süredir. yani anlayacağınız şu an hayatımda kızımın gülümsemesini görmekten başka hiç ama hiç güzel birşey yok. iyi ki sizler varsınız da azıcık bu karanlığa mola veriyorum.

walla iriscan simdi dinlen artik :1:
nasil gecti ucak yolculugu kipirimla
bakalim eger son dk da bisi cikmazsa carsamba geliyorumm :46:

haftaya çarşamba di mi :53:
uçakla gitmedik ki , o seyahat kurban bayramına inşallah ...arabayla da malum işşte :84::84::84:

hastayken iştah olmaz wavym ,iyileşince düzelicek merak etme ..bu aşı bizi de çok yormuştu ,size bi de hastalık eklenmiş ,bikaç güne toparlar kokoşum...
ev kalabalığı ve herif vurdumduymazlığı konusunda yardımcı olamıycam senden beter haldeyim sadece evde misafir yok ama darmadağınık :47::47::47:

evet haftaya :1:
bu arada
neeeeeeeeee arabayla mii :53::53::53::53:
oncesinde sakinlestirici falan alaydiniz bacim :36:
benim herifi 1 ay suren calismalar sonucunda ( o ara birbirimizin canina okuduk) fabrika ayarlarina dondurdum
haftasonu butun isi yapti
sonra da sen istersen cik gez 1 saat ben bakarim bebelere dedii :nazar::nazar:
haftaya çarşamba di mi :53:
uçakla gitmedik ki , o seyahat kurban bayramına inşallah ...arabayla da malum işşte :84::84::84:

hastayken iştah olmaz wavym ,iyileşince düzelicek merak etme ..bu aşı bizi de çok yormuştu ,size bi de hastalık eklenmiş ,bikaç güne toparlar kokoşum...
ev kalabalığı ve herif vurdumduymazlığı konusunda yardımcı olamıycam senden beter haldeyim sadece evde misafir yok ama darmadağınık :47::47::47:

evet haftaya :1:
bu arada
neeeeeeeeee arabayla mii :53::53::53::53:
oncesinde sakinlestirici falan alaydiniz bacim :36:
benim herifi 1 ay suren calismalar sonucunda ( o ara birbirimizin canina okuduk) fabrika ayarlarina dondurdum
haftasonu butun isi yapti
sonra da sen istersen cik gez 1 saat ben bakarim bebelere dedii :nazar::nazar:

çok uzağa gitmedik bacım yaa ,3 saat şarköy :10: hem dönüşte tekirdağda kaldık ,çok uzun araba seyahati olmadı yani :27:
ben artık herifle uğraşmıycam diyorum ama burnumun dibinde anacım ,nasıl yapıcam bilmiyorum :47::47::47:

wavy im cok gecmis olsun kokosuma insallah cabucak atlatir bi daha dr falan gerek kalmaz
istahi hic takma kafana gecen ay da biz oyleydik yemek vakti yaklasti mi tuylerim diken diken oluyordu yavas yavas duzeliyor
cok iyi anliyorum seni arada belki ben de depresife bagladigimdandir bu ara
derin nefes al ve kokosumun gulumsemesini getir aklina
bir de ben (bu ara cok kuduruk oldugumuzdan gunduz cok uygulanabilir olmuyor) geceler uyurken seyrediyorum iste o zaman sifirliyorum :16:

sağol güzelim inşallah geçer de ben de kendimden geçmem artık..
en zor bişeymiş annelik ya, bi de kimse yok yardımcı olacak Allah'tan şu an evde bakıcı var da ben de kendi işlerime bakabiliyorum. ki hoş yine de dinlenmek yok :50:
ben ne zaman seyretsem dediğin gibi hem duygulanıyorum hem de herşeye değiyor :16:

toparlasın iriscanım inşallah :nazar: ev kalabalığı bu sefer hiç umrum değil, hani kaçamıyorsan zevk alacaksın durumu.. ama ev arkadaşım olacak esmer beyi morartmak istiyorum. bi süre ayrı yaşayalım bile dedim, belki uzaktan sorunları görür inat etmekten vazgeçeriz düzeliriz dedim yok onu da kabul etmiyo. arada saçma sapan laflar ediyo, sonra konuşunca kıvırıp toparlıyo. :47:

en zor bişeymiş annelik ya, bi de kimse yok yardımcı olacak Allah'tan şu an evde bakıcı var da ben de kendi işlerime bakabiliyorum. ki hoş yine de dinlenmek yok :50:
ben ne zaman seyretsem dediğin gibi hem duygulanıyorum hem de herşeye değiyor :16:

toparlasın iriscanım inşallah :nazar: ev kalabalığı bu sefer hiç umrum değil, hani kaçamıyorsan zevk alacaksın durumu.. ama ev arkadaşım olacak esmer beyi morartmak istiyorum. bi süre ayrı yaşayalım bile dedim, belki uzaktan sorunları görür inat etmekten vazgeçeriz düzeliriz dedim yok onu da kabul etmiyo. arada saçma sapan laflar ediyo, sonra konuşunca kıvırıp toparlıyo. :47:

ben de bi süre görmek istemiyorum benim roberto carlosu , enerjimi düşürüyo adam yaaa , hiçbişey yapasım gelmiyo ,resmen depresyona giriyorum :22::22::22:
konuşunca toparlamasınlar artık yaa ,adam olsunlar artık sıkıldım ben , onlar toparladıklarını sanıyolar ama ben toparlayamıyorum arkadaş , bu bencillik nedir çok sıkıldımmmmmm :47:

olsun guzelim 3 saat dile kolay
walla en son olayda ben de niyeti cok ciddi bozmustum herifle ilgili kendisine de dedim
de ugras ugras bu hale getirdik ne diim

çok uzağa gitmedik bacım yaa ,3 saat şarköy :10: hem dönüşte tekirdağda kaldık ,çok uzun araba seyahati olmadı yani :27:
ben artık herifle uğraşmıycam diyorum ama burnumun dibinde anacım ,nasıl yapıcam bilmiyorum :47::47::47:

olsun guzelim 3 saat dile kolay
walla en son olayda ben de niyeti cok ciddi bozmustum herifle ilgili kendisine de dedim
de ugras ugras bu hale getirdik ne diim

ama ben uğraşarak düzeltmek istemiyorum artık yoruldum , deli miyim niye uğraşıyorum ki , karşı taraf sadece durumu kurtarmak için düzelmiş görünüyo , bi süre sonra aynı havadan çalmaya başlıyo - ya da bendeki model öyle işte bilmiyom- çok sıkıldım onu biliyom :19:

orasi oyle canim bir sureligine duzeliyorlar
sonra hopp yine ayar vermek gerekiyor :47:
ama ben uğraşarak düzeltmek istemiyorum artık yoruldum , deli miyim niye uğraşıyorum ki , karşı taraf sadece durumu kurtarmak için düzelmiş görünüyo , bi süre sonra aynı havadan çalmaya başlıyo - ya da bendeki model öyle işte bilmiyom- çok sıkıldım onu biliyom :19:

bunlarin hepsi mi ayni model yahu
ben de bosanalim bana koymaz merak etme demistim
yok ya ne bosanicam dedi :27:

İriscan geldiğin 3 sayfadan belli.
Darlanmayın kızlar çocuk yapınca ilk yıllar oluyo bu Tahammülsüzlük. Duzelir azcık sabır.

Back