Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz daha 1 yaş kontrolümüze gidemedik malum tatil.. Daha önceki kontrollerde şimdilik balık tağına gerek yok haftada iki defa yedirmeye çalışn demişti. Kış bîz zatwn haftada iki defa yaparız genelde o zaman elaya da veriyordum, şimdi de arada sonın alıyorum marketten metroda taze oluyor. Ama ela çok sevmiyor, bir iki lokma anca yiyor.hatun milleti topikcan lar bişi sorucağım ???
bu demir ve d vitaminini bıraktık 1 yaş dolunca (ben 11 aylık iken bırakmıştım )
aile hekimliğinde k imuayenemizde doktor ve ebemiz vitamin kullanmayın demişti ama Poyraz ın uevüeeeeeee uveee uveeeee şeklindeki müdahaleleleri nedeni ile nedenini soramamıştım:26:
bu arada kendi doktoromuzda balık yağı verdi, vitamin sayılmaz sanırım dimi bilemedim 3 yaşında kadar kullanıcağız , senede 3 kutu , birde tadı en iyi olanı imiş bu , senede bir kutu bitirebilecekmiyiz bakalım ,ülkemizdeki balıkların omega olayı çok düşükmüş felen felen, size böyle uygulama yapan varmı ???
he sizde böyle uygulama yok ise ben vermiyecekmiyim , yoooooooo vericeğim ama merak ettim
nese tatillerde bitiyor kuzu kuzu foruma dönüceksiniz artık , he heeeeeeeee heee,
ceyda leyn sen ne ara gidiorsun bakimmm , beni unutmaaa
wewiiiii, wayvii, alsen,pepik ,çalışma hayatında bizi unutmayın , :2::2::2::2:
iris gelse de gezmelere başlasak,
Imdaaaaaaaaatttt
bu cocuk beni yedi bitirdi. Hem psikolojik hem fiziksel yardima ihtiyacim var ruhumu daraltti. 1 dk pesimden ayrilmiyo. Surekli pesimde. Ayaklarima sarilarak uyumaya calisan bicocukla karsi karsiyayim dusunun artik. Erkekler anaya daha duskyn olurmus. Istememmm istememmm bu kadari yetti
merhaba herkese,
benim de tatil sonrası ilk iş günü bugün ama buruk biraz çünkü kızımı babaannesi ile memlekette bıraktım : (( benim kızıma normalde kv bakıyor onlar da memlekete gidince mecbur benim kızımda onlarla kaldı ama kötü hissediyorum kendimi : ((
geceleri uyuma kısmı güzel ama özlersin şimdi sen , ne kadar kalacak ki , çok mu uzak neresi memleket :44:
inan geceleri uyumaya bile sevinemedim onu bırakınca : ( kastamonu - çatalzeytin memleket, 10 gün civarı kalacak cnm. vicdanen kötü hissediyorum kendimi sanki kızıma kötülük etmiş gibi ama mecbur kaldım :2: