• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

zambakcım forumda ilk hamileyim dediğin zamanı hatırlıyorumda zaman ne kadar çabuk geçmi
ş inşallah güzel bir doğum olur Allah yardımcın olsun. demmircan sana da hayırlısı olsun diyelim inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde alırsınız bebişleri kucaklara

Selamlar:3::3::3:
Tatilin son günü oğluşum hasta oldu, üşüttü.:25: Ondan dolayı erteledğimiz aşıyıda bugün oldu. Minik burnu hala akıyor ama iyi genel olarak. Denizden hasta olmadan dönmesi zor sanırım bebelerin.

Ben hala adet olmadım. Yarın hastaneye gitcem kısmetse nedendir diye:31:

Gün içinde alıntı yapıp okumuştum ama yazamadım herşey gitti:50:
Wavy: şimdiden hayırlı olsun işe dönüşün. Bakıcı yada kreş kokoşcan için ne hayırlı ise o olsun.
Kreşte hastalık derdi herkesin dilinde ama bak geçenlerde gördüğüm bir yazı
Anne Olunca Anladm - Anne Olunca Anladm - ERKEN YATA KREE GNDERLEN OCUKLARIN BAIIKLIK SSTEM GLENYOR!
Pepik: İnşallah iyi geçmiştir sınavın
Alsen: Bizde gelecez 2haftaya kadar otarafa :3:
Zambak: Hayırlı doğumlar şimdiden. Duygularının olumlu yöne dönmesine sevindim :) 9.ayda vurulan koruyucu dozdu, 1yaştada var. Yani aşıya gitmelisin zaten sadece kızamık değil 3aşı var.
Demmircan: Hayırlı olsun. Çok sevindim nedense. Sanırım istediğini bildiğim için böyle. İkisi birden kardeş kardeş büyürler inşallah.
Bakalım bu ne .... can olacak
Aysrecim: yaş kontrolumuz biraz geçikti. Bende merak ediyorum ve araştırcam biraz gitmeden kısmetse. Aslında artık herşeyi yedikleri için pek sıcak bakmıyorum butür takviyelere.
Ceyda::3: Nasılsınız? :16: Aslancanın sünnet işi kesinleşti mi?:52:
Gitme hazırlıklarınız ne alemde, alışabildin mi fikre:6:
Didem: elini bir bıraktı mı da sokakta bile ellerini tutturmuyorlar :27:
Seherinde
Alperenada
merak ediyorduk hoşgeldiniz ikinizde:3:
Msoe: döküntüleriniz ne oldu? Banada bugün döküntü yapabilir, yaparsa gel dediler. Genelde yapmıyor ama yaptığıda oluyor dediler. Telefonla söylesem olur mu dedim, yok gel görmemiz gerek, raporluyuz döküntü yaptı diye dedi hemşire hanım.
Berfenur: :nazar::nazar::nazar: Doğa Nile maşallah çok tatlı çokta sağlıklı duruyor. Takma kafana herşeyi herkesin bana dediğini diyecem sana: senin etin budun ne ki bebeğin kilolu olsun :9:
Mutlusu: sanırım bebekle tatil diye bir kavram yokmuş :)) Farklı bir yerde bebek bakmaca:52: Neyse kuzuyla vakit geçirmen güzel tarafı :emir_bebek:
Kesin unuttuğum kişiler var, birde forum bakıma girdi iyice bölündü yazdıklarım.
İyi geceler, kesintisiz huzurlu uykular :16:
Geçmiş, gelecek doğum günlerimiz kutlu olsun. Hepsinin hayırlı, huzurlu, sağlıklı ömrü olsun inşallah :119::119::119:

Döküntü zannettiklerimin sinek ısırığı olduğu kesinleşti:52:
Ama doktor kızamık ve su çiçeği etkisini bir hafta içinde gösterebilir demişti o yüzden takipteyiz
Bu arada bakıcıyla ilgili sıkıntılar var tam da iş aramaya başlamıştım. Bugün çektim kenara konuştum bakalım düzelme olacak mı..:50:

hatun milleti topikcan lar bişi sorucağım ???
bu demir ve d vitaminini bıraktık 1 yaş dolunca (ben 11 aylık iken bırakmıştım )
aile hekimliğinde k imuayenemizde doktor ve ebemiz vitamin kullanmayın demişti ama Poyraz ın uevüeeeeeee uveee uveeeee :emir_bebek::emir_bebek: şeklindeki müdahaleleleri nedeni ile nedenini soramamıştım:26:
bu arada kendi doktoromuzda balık yağı verdi, vitamin sayılmaz sanırım dimi bilemedim 3 yaşında kadar kullanıcağız , senede 3 kutu , birde tadı en iyi olanı imiş bu , senede bir kutu bitirebilecekmiyiz bakalım ,ülkemizdeki balıkların omega olayı çok düşükmüş felen felen, size böyle uygulama yapan varmı ???
he sizde böyle uygulama yok ise ben vermiyecekmiyim , yoooooooo vericeğim :27::27: ama merak ettim :52::27:

nese tatillerde bitiyor kuzu kuzu foruma dönüceksiniz artık , he heeeeeeeee heee,
ceyda leyn sen ne ara gidiorsun bakimmm , beni unutmaaa :16::16::16:
wewiiiii, wayvii, alsen,pepik ,çalışma hayatında bizi unutmayın , :2::2::2::2:
iris gelse de gezmelere başlasak, :34::34::34:
Biz daha 1 yaş kontrolümüze gidemedik malum tatil.. Daha önceki kontrollerde şimdilik balık tağına gerek yok haftada iki defa yedirmeye çalışn demişti. Kış bîz zatwn haftada iki defa yaparız genelde o zaman elaya da veriyordum, şimdi de arada sonın alıyorum marketten metroda taze oluyor. Ama ela çok sevmiyor, bir iki lokma anca yiyor.

selam topkekler :80:

bizden haberler:

Talya hn. kilo almamış uzamış. tatildeki hastalığı 100-200 gr verdirse sonrasında da aldıysa aynı kalmış bu ay.. aşılarını olduk ama kan tahlili olmadık çünkü tatilde alınmıştı dr tekrar gerek görmedi. 15. ayda idrar ve kan tahlili vericez. balık yağı vermedi. d3 ü ve demiri kesti. artık herşeyi yiyebilir dedi.

ben grip oldum ama ne grip. kafamı kaldıramıyorum.

yarın kardeşim sınavı için gelecek, sonra da kv ler 3. seans için. bu hafta boyu ev yine kalabalık olacak, sonra da wavy işe cumburlop geri gönecek.

kızı kreşe vermedim, 2 gündür bakıcı var ve bununla devam edicez.

ben sıkı bi ağladım mı hasta olurum, sinüzit azıyo galiba. e malumunuz bu hafta çok zor geçmişti :5: şimdi toparlanmaya çalışıyorum ama batarya sinyal veriyor artık valla.

ankaraya kış geldi, şakır şakır yağıyo suan. evde elektrikçi var ben de sizden elektrik almaya geldim ama :63:

sizi seviyorum biliyosunuz de mi?

ice_daisy mutlusu :54:
demmircan :nazar:

ne girebiliyorum ne yazabiliyorum bu ara 2 bebe tum zamanimi aliyor ama cok ozledim sizi
gecmis yapamadim kizlar
biz iyiyiz duz duvar ver tirmaniyoruz haa henuz yurumeye yeni yeni basladik 2 - 3 adim anca
disari cikip gezmeyi cok seviyoruz bayramda da iyi gezdik ama ben hepten helak oluyorum

Ha bi de arada depresife bagliyorum artik kendim icin hicbisi yapamiyorum hani banyom bile en fazla 3 dk arada cikmak zorunda kalmazsam sonra bebeler anlayip resmen beni guldurmeye calisiyorlar hem gulup hem agliyorum..

herkesee merabaa, beni hatırladınız mı bilmem:) az bişeygeçmiş yaptım hep güzel şeyler okudum:) bizde de şöyle gelişmeler, yemek yemiyorz,havavesula yaşıyoruz, bgün doğumgünümüzzzzz:) hala 9 kiloyuz ve tutunarak yürüyorz, tek başına diil:) inş bundan sonra daha sıkı takip etçem:)

Haa bu kadar seyi bir anda nasil mi yazdim tam 60 dk dir uykudan gozunu acamayan iki bebeyi uyutmaya calisiyorum o ara yaziyorum sabahtan beri bisi yemedim kalkip yemek hazirlamam lazim evin ici dandini evi toplamam lazim camasir ve utu var koca hep sehir disindaydi onla ilgilenmem lazim ha vakit bulursam da dinlenmeliyim

Imdaaaaaaaaatttt

bu cocuk beni yedi bitirdi. Hem psikolojik hem fiziksel yardima ihtiyacim var ruhumu daraltti. 1 dk pesimden ayrilmiyo. Surekli pesimde. Ayaklarima sarilarak uyumaya calisan bicocukla karsi karsiyayim dusunun artik. Erkekler anaya daha duskyn olurmus. Istememmm istememmm bu kadari yetti

Imdaaaaaaaaatttt

bu cocuk beni yedi bitirdi. Hem psikolojik hem fiziksel yardima ihtiyacim var ruhumu daraltti. 1 dk pesimden ayrilmiyo. Surekli pesimde. Ayaklarima sarilarak uyumaya calisan bicocukla karsi karsiyayim dusunun artik. Erkekler anaya daha duskyn olurmus. Istememmm istememmm bu kadari yetti

hahahaa, benimki bununtam babaversiyonu, wc ye bile beraber gidiyolar 15 gündür:) oğlum bana gel dediğimde baabsına sımsıkı sarılıyo:) üzülsemmi sewinsemmi bilemedim:18:
baba 15 gündür izinliydi bakalım yarın napçaz başbaşa:26::26:

Herkese günaydın..
Bugün yine size metrobüsten sesleniyorum.. Tatil bitti, işe dönüş vakti.. Yorucu ama güzel bir mola oldu bizim için.. Sabah Ela'yıbırakıp çıkmak zor olsa da işe gitmeyi de özlemîşim..
Her tatil sonrası yeni bir başlangıç gibi olur ya, ben de bugün öyle hissediyorum..
Daha az stresli, daha mutlu, daha huzurlu bir dönem başlasın istiyorum.. Bakalım becerebilecek miyim..
Herkes tatilden dönüyor bu hafta sanırım, istanbul tayfası yani.. Ee artıkbir bulyşma yapalım.. Organizasyon sorumlumuz İris nerde??

merhaba herkese,

benim de tatil sonrası ilk iş günü bugün ama buruk biraz çünkü kızımı babaannesi ile memlekette bıraktım : (( benim kızıma normalde kv bakıyor onlar da memlekete gidince mecbur benim kızımda onlarla kaldı ama kötü hissediyorum kendimi : ((

Sevgili topikolarım ben geldimmmm :3::3::3:
Tatil mi yaptım dayak mı yedim henüz ayırdedemedim ama işe başladım dinleniyom şimdi :52:
Geçmiş yapamıycam malum işler birikmiş biraz,yarın bakarım belki ...Herkesler iyidir inşallah , kuzular ne alemde , yürüyenler koşanlar düşenler :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Bayram münasebetiylen doğum günüsüler de arada kaynadı muhtemelen , geçmiş olan bütün yavruların doğum günününü kutluyorum ,sağlıklı mutlu upuzun bi ömürleri olur inşallah ,hep birlikte şahitlik ederiz :16::16::16:

anaaa kimse yok lan , bitmedi mi sizin tatiller ,nerdesiniz be :53::53::53:

merhaba herkese,

benim de tatil sonrası ilk iş günü bugün ama buruk biraz çünkü kızımı babaannesi ile memlekette bıraktım : (( benim kızıma normalde kv bakıyor onlar da memlekete gidince mecbur benim kızımda onlarla kaldı ama kötü hissediyorum kendimi : ((

geceleri uyuma kısmı güzel ama özlersin şimdi sen , ne kadar kalacak ki , çok mu uzak neresi memleket :44:

geceleri uyuma kısmı güzel ama özlersin şimdi sen , ne kadar kalacak ki , çok mu uzak neresi memleket :44:

inan geceleri uyumaya bile sevinemedim onu bırakınca : ( kastamonu - çatalzeytin memleket, 10 gün civarı kalacak cnm. vicdanen kötü hissediyorum kendimi sanki kızıma kötülük etmiş gibi ama mecbur kaldım :2:

inan geceleri uyumaya bile sevinemedim onu bırakınca : ( kastamonu - çatalzeytin memleket, 10 gün civarı kalacak cnm. vicdanen kötü hissediyorum kendimi sanki kızıma kötülük etmiş gibi ama mecbur kaldım :2:

hiç kötü hissetme kendini rahat rahat uyu , orda kalmakta zorlansa bile büyüyünce hatırlamayacak nasıl olsa :9::9::9:

Back