• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah kolaylığını verir inşallah. Muhakkak sıkıntı olacktır. Sabırla buyur gider zaten 2 sene sonrası daha kolay olur. Hatta buyuk küçüğü oynatarak oyalar üstünde birazda olsa yuk kalkar. Bak gördünmü hayat bana ne kadar kolay. Pozitif düşünce pozitif hayat ( bide benı dün görecektin cinnet kapıdaydı)

Allah kolaylığını verir inşallah. Muhakkak sıkıntı olacktır. Sabırla buyur gider zaten 2 sene sonrası daha kolay olur. Hatta buyuk küçüğü oynatarak oyalar üstünde birazda olsa yuk kalkar. Bak gördünmü hayat bana ne kadar kolay. Pozitif düşünce pozitif hayat ( bide benı dün görecektin cinnet kapıdaydı)

Gercekten içime su serptin canım, ben bugünkü halini sevdim dünkü sende kalsın:))

İyi aksamlar kızlar
demircan hayırlı olsun, benimkine arası iki yaş belki biliyorsundur
benim de isteyerek oldu, çok güzel tarafları var ama bir o kadar da zor
yardım eden biri varsa hiç korkma
beraber büyüyecekler, sonrası kolay zaten

İyi aksamlar kızlar
demircan hayırlı olsun, benimkine arası iki yaş belki biliyorsundur
benim de isteyerek oldu, çok güzel tarafları var ama bir o kadar da zor
yardım eden biri varsa hiç korkma
beraber büyüyecekler, sonrası kolay zaten

Tesekkür ederim canım
Herzaman cocuklarımın arası fazla olmasın istemişimdir zaten.
Çok şükür rabbim gönlüme göre verdi, inşallah hayırlısıyla da kucağıma alırım

Slm kızlar, demircan hayırlı olsun 2. bebişin.

İlk başlarda bana çok erken olduğunu söyleyenler nedense şimdi daha pozitif, herkes iyi oldu diyor. Malum tayinciyiz, oğlum bu sene evde çok sıkıldı, ben yetemedim malesef, üst kat komşumun çocuğuda tek bana hep çok iyi oldu diyip duruyor, çocukları arkadaşsızlıktan tv bağımlısı olmuş malesef. Seneye nasipse iki kardeş oynayacaklar, kavgada etseler en azından sıkılmayacaklar :)

Slm kızlar, demircan hayırlı olsun 2. bebişin.

İlk başlarda bana çok erken olduğunu söyleyenler nedense şimdi daha pozitif, herkes iyi oldu diyor. Malum tayinciyiz, oğlum bu sene evde çok sıkıldı, ben yetemedim malesef, üst kat komşumun çocuğuda tek bana hep çok iyi oldu diyip duruyor, çocukları arkadaşsızlıktan tv bağımlısı olmuş malesef. Seneye nasipse iki kardeş oynayacaklar, kavgada etseler en azından sıkılmayacaklar :)

Tesekkür ederim zammbakcım
Ben de aynen senin gibi düşünüyorum
Masaallah senin çok az kalmışşş :nazar:

Tesekkür ederim zammbakcım
Ben de aynen senin gibi düşünüyorum
Masaallah senin çok az kalmışşş :nazar:

Saol canım, ben ilk etapta çok sıkıntı çektim ama şimdi alıştım, biran önce bebişim gelsin istiyorum.
Bu arada oğlumda o kadar dikkat ederdim çok zayıf doğdu, ama bu oğlum tosuncuk olacak nasipse.
Bugün bel ve kasık ağrım var, sanki yavaş yavaş geliyor gibi bizim oğlan :18:

Saol canım, ben ilk etapta çok sıkıntı çektim ama şimdi alıştım, biran önce bebişim gelsin istiyorum.
Bu arada oğlumda o kadar dikkat ederdim çok zayıf doğdu, ama bu oğlum tosuncuk olacak nasipse.
Bugün bel ve kasık ağrım var, sanki yavaş yavaş geliyor gibi bizim oğlan :18:

Ay hadii hayırlısıı kolay bir doğum inşallah
Benim ilk hamileliği süper gecmişti bakalım bu nasıl olacak
Yarın sabah druma gidicem:18:

Ay hadii hayırlısıı kolay bir doğum inşallah
Benim ilk hamileliği süper gecmişti bakalım bu nasıl olacak
Yarın sabah druma gidicem:18:

Ayy inş. benim gibi olmaz, ilkine göre çok kilo aldım, gerçi bebişte kilolu, şuan 71 kiloyum :(
Elim ayağım çok şişti, 36 numara giyerken 38 giyer oldum.
İnş. seninki çok rahat geçer, mide bulantım az oldu ama 6 aya kadar sürdü malesef, sanırım ard arda olmasının sıkıntılarınıda çekiyorum.
O nedenle doğumu iple çekiyorum...

Ayy inş. benim gibi olmaz, ilkine göre çok kilo aldım, gerçi bebişte kilolu, şuan 71 kiloyum :(
Elim ayağım çok şişti, 36 numara giyerken 38 giyer oldum.
İnş. seninki çok rahat geçer, mide bulantım az oldu ama 6 aya kadar sürdü malesef, sanırım ard arda olmasının sıkıntılarınıda çekiyorum.
O nedenle doğumu iple çekiyorum...

Sabır canım,az kaldıı
Benim ilkinde hiç olmadı ama bunda bulantım olacak gibi bakalımmmm

Selam arkadaşlar yine giremedim yoğunluktan..önce oğlum hastalandı sonra da ben.
Ama benim asıl baska bir haberim var, bugn yaptığım 2 teste göre hamileyim. Yarın kan testi yaptırıcam, insallah hakkımda hayırlısı olur

Gozunaydin cnm hayirli olsun saglikla gelsin dunyaya insallah.

nasılsınız topikcanlarrr :16::16::16::16:
demmir can hayırlısı olsun , hayırlısı ile kucağına al bebiş i,
alperenada hoşgeldin,
tatlişkom dahha benim sülümanda yürümedi unutma :27::27::27:
kendi keyfi bilir yürümezse halen istemessem istemediğim yere gitmiyorus :1::1::1:

sorunn tüm gün ne yapıyorsunuz ? diye valla bilmiyorum ve günün sonunda da zaten hiç bir şey yapmamış oluyorum :26::26::26:

eeeeeeeeeeeeee başka başka

selam millet :3::3:, uzun zamandır yokuz, umarım tüm bebişler ve anneleri iyisinizdir, biraz problemli günlerden sonra normal hayatımıza geri döndük gibi, uzun bir geçmiş yapmam gerekecek yapabilirsem tabi, doğum günü gelen ve geçmiş tüm kuzucukların ve annelerini kutluyorum :16::16:
Seherinde ne oldu ne problemi? Bülra iyi değil mi? Benim de aklımdaydın hep, yoğunluktan girwmedin diye düşünmüştüm.
İki gundur kurstayim sabah 9 aksam 7 kafam kazan. Test olduk simdi cevaplicaz. Benim moral 0. Bosu bosuna ankaraya kadar suruklemiyim cocugu oturim ewde cocuk bakim neyime benim calismak.
Pepik öyle söyleme, boşuna mı okudun..
Diğer alıntılarım yok olmuş
Wavy üzme kendini hiç, çalışmaya başlayınca alışacaksun zaten.
Zambak sana kolay doğumlar.
Alsene iyi yılculuklar.
Demircan hayırlı olsun.
Bu arada Ela da elini bırakmıyır, çok korkak. Aslındamarttan beri tutunarak geziyor ama lina gibi bir iki defa toto üstü düşğnce kırktu herhalde. Önğnde durunca 5-6 adım geliyor ama başka türlü illa bir yerden tutacak..
Bizim tatilin sın günü bugün yarın kvlere gidio bir gece de orda kalıp istanbula döneceğiz.. Yoruldum valla tatilde..

Selam arkadaşlar yine giremedim yoğunluktan..önce oğlum hastalandı sonra da ben.
Ama benim asıl baska bir haberim var, bugn yaptığım 2 teste göre hamileyim. Yarın kan testi yaptırıcam, insallah hakkımda hayırlısı olur

canım çok tebrik ederim hayırlısı olsun inşallah şimdiden bunları düşünme hamileliğnin tadını çıkar.
zambakcım senide arada takip ediyorum az kaldı sanırım doğuma allah sağ salim kavuştursun yavruna. bende eylül ekim gibi ikinciyi düşünenlerdendim ama vazgeçtim nedense bi türlü kendimi hazır hissedemedim. Allah nasip ederse kızımı iki yaşında okula verip biraz çalışıp öyle ikinciyi yapmak istiorum. bana yardım edebilecek kimsem yok ailem uzakta:50:

Hepiniz çok sağolun kızlar

Meltemcim hakkımızda hayırlısı olsun..
Herkes gönlündeki vakitte kavuşur inşallah yavrusuna :))

Bu arada 2.5 aylık tatilimiz pazar günü bitiyoo..kuzum burada oyle rahatti oyle gelişti ki nasıl olacak eve dönünce bilmiyorum....kapana kisilmis gibi olacak yavrum...Eylül başı gibi yine geleceğiz insallahh :)))

hatun milleti topikcan lar bişi sorucağım ???
bu demir ve d vitaminini bıraktık 1 yaş dolunca (ben 11 aylık iken bırakmıştım )
aile hekimliğinde k imuayenemizde doktor ve ebemiz vitamin kullanmayın demişti ama Poyraz ın uevüeeeeeee uveee uveeeee :emir_bebek::emir_bebek: şeklindeki müdahaleleleri nedeni ile nedenini soramamıştım:26:
bu arada kendi doktoromuzda balık yağı verdi, vitamin sayılmaz sanırım dimi bilemedim 3 yaşında kadar kullanıcağız , senede 3 kutu , birde tadı en iyi olanı imiş bu , senede bir kutu bitirebilecekmiyiz bakalım ,ülkemizdeki balıkların omega olayı çok düşükmüş felen felen, size böyle uygulama yapan varmı ???
he sizde böyle uygulama yok ise ben vermiyecekmiyim , yoooooooo vericeğim :27::27: ama merak ettim :52::27:

nese tatillerde bitiyor kuzu kuzu foruma dönüceksiniz artık , he heeeeeeeee heee,
ceyda leyn sen ne ara gidiorsun bakimmm , beni unutmaaa :16::16::16:
wewiiiii, wayvii, alsen,pepik ,çalışma hayatında bizi unutmayın , :2::2::2::2:
iris gelse de gezmelere başlasak, :34::34::34:

Back