Ooo iyi o zaman 2 katı sevındım. En guzeli çok iyi valla. Her yiğidin harcı değil tebrik ederım.Tesekkür ederim canım ama kazayla değil planlı :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo iyi o zaman 2 katı sevındım. En guzeli çok iyi valla. Her yiğidin harcı değil tebrik ederım.Tesekkür ederim canım ama kazayla değil planlı :)))
Ooo iyi o zaman 2 katı sevındım. En guzeli çok iyi valla. Her yiğidin harcı değil tebrik ederım.
Allah kolaylığını verir inşallah. Muhakkak sıkıntı olacktır. Sabırla buyur gider zaten 2 sene sonrası daha kolay olur. Hatta buyuk küçüğü oynatarak oyalar üstünde birazda olsa yuk kalkar. Bak gördünmü hayat bana ne kadar kolay. Pozitif düşünce pozitif hayat ( bide benı dün görecektin cinnet kapıdaydı)
İyi aksamlar kızlar
demircan hayırlı olsun, benimkine arası iki yaş belki biliyorsundur
benim de isteyerek oldu, çok güzel tarafları var ama bir o kadar da zor
yardım eden biri varsa hiç korkma
beraber büyüyecekler, sonrası kolay zaten
Slm kızlar, demircan hayırlı olsun 2. bebişin.
İlk başlarda bana çok erken olduğunu söyleyenler nedense şimdi daha pozitif, herkes iyi oldu diyor. Malum tayinciyiz, oğlum bu sene evde çok sıkıldı, ben yetemedim malesef, üst kat komşumun çocuğuda tek bana hep çok iyi oldu diyip duruyor, çocukları arkadaşsızlıktan tv bağımlısı olmuş malesef. Seneye nasipse iki kardeş oynayacaklar, kavgada etseler en azından sıkılmayacaklar :)
Tesekkür ederim zammbakcım
Ben de aynen senin gibi düşünüyorum
Masaallah senin çok az kalmışşş
Saol canım, ben ilk etapta çok sıkıntı çektim ama şimdi alıştım, biran önce bebişim gelsin istiyorum.
Bu arada oğlumda o kadar dikkat ederdim çok zayıf doğdu, ama bu oğlum tosuncuk olacak nasipse.
Bugün bel ve kasık ağrım var, sanki yavaş yavaş geliyor gibi bizim oğlan :18:
Ay hadii hayırlısıı kolay bir doğum inşallah
Benim ilk hamileliği süper gecmişti bakalım bu nasıl olacak
Yarın sabah druma gidicem:18:
Ayy inş. benim gibi olmaz, ilkine göre çok kilo aldım, gerçi bebişte kilolu, şuan 71 kiloyum
Elim ayağım çok şişti, 36 numara giyerken 38 giyer oldum.
İnş. seninki çok rahat geçer, mide bulantım az oldu ama 6 aya kadar sürdü malesef, sanırım ard arda olmasının sıkıntılarınıda çekiyorum.
O nedenle doğumu iple çekiyorum...
Selam arkadaşlar yine giremedim yoğunluktan..önce oğlum hastalandı sonra da ben.
Ama benim asıl baska bir haberim var, bugn yaptığım 2 teste göre hamileyim. Yarın kan testi yaptırıcam, insallah hakkımda hayırlısı olur
Seherinde ne oldu ne problemi? Bülra iyi değil mi? Benim de aklımdaydın hep, yoğunluktan girwmedin diye düşünmüştüm.selam millet , uzun zamandır yokuz, umarım tüm bebişler ve anneleri iyisinizdir, biraz problemli günlerden sonra normal hayatımıza geri döndük gibi, uzun bir geçmiş yapmam gerekecek yapabilirsem tabi, doğum günü gelen ve geçmiş tüm kuzucukların ve annelerini kutluyorum
Pepik öyle söyleme, boşuna mı okudun..İki gundur kurstayim sabah 9 aksam 7 kafam kazan. Test olduk simdi cevaplicaz. Benim moral 0. Bosu bosuna ankaraya kadar suruklemiyim cocugu oturim ewde cocuk bakim neyime benim calismak.
Selam arkadaşlar yine giremedim yoğunluktan..önce oğlum hastalandı sonra da ben.
Ama benim asıl baska bir haberim var, bugn yaptığım 2 teste göre hamileyim. Yarın kan testi yaptırıcam, insallah hakkımda hayırlısı olur
Hepiniz çok sağolun kızlar
Meltemcim hakkımızda hayırlısı olsun..
Herkes gönlündeki vakitte kavuşur inşallah yavrusuna :))