• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ceyda bugun senı 2 kere aradım ya düşmedi ya telin çekmedi. Sizide yakarca yıyomu ceyda bizi mahfettıler. Hani böle bile canını acıtıyo ama göremiyosun.

e çalmadı benim şerefsiz telefonum. bozuk nalet, 3 haftaya ayfon alacam facetime yaparız artık :D ben seni arıcam bacım da çok yorgunum ya yetşemiyom hiç bişeye, keşke alsen kadan hızlı olsaydım lan:31: bugün tansiyonum fırladı, bütün gün sersem gibiydim. kaç kere uyudum gündüz, kafam kalkmıyodu.

o yakarca var ya çok şerefsiz bi hayvan, kaşı kaşı bitmiyo, pislik, 1 hafta kaşınıyo. bizim oğlanı tatilde bi yedi, ayakları davul oldu ya, yürüyemedi yavrum:50:

ankaradayım şu anda, vizemizi bugün başvurduk, onaylandı, haftaya gelir artık. şimdi ev arıyoz bakalım abd de ne m.k yicem o kadar bavulla. sığmadı ya eşyalar bavula deliriciiiiiiim.

ankaralılar, buluşma yapalım dicem ya ama alsen gidiyomuş, kimse varmı buluşmak isteyen bi organizasyon yapalım.
oğlanı da sünnet yaptırcam cumaya heralde yetişirse. çok işim var çooooook:52:

lan bu arada prensesim minnoşum dün 1 yaşını bitirdi:21:, aşkım iyi ki var ya tatlı velet :24: :nazar::nazar::nazar::nazar:

Oyy tavrum benım iyiki doğmuş öp benım için koklaya koklaya. Göktugumda oldu bitti çok sükür iyiki yaptırdık

Ben çıkıyorum herkeze iyi geceler kocaman öpüldünüz :54:
Ceydaa telimi mailimi hepsini yaz kaybetme gider gitmez yenı nonu ver irtibatı koparmayalım :34:

lannnnnn bıktım yeminle kız memeden kestik uykuları düzene girdi rahat edecem derken şimdi oğlan başladı gece başladı ağlamaya susmak bilmedi bu aralar sürekli uyanıyor sıkıntısı nedir anlayamadım eeee tai onun ağıdına kıza uyanıyor gece babamız köpürüyor sinirden:52:

Ben herhalde karasuya tasindin dedim. Valla bildigim kadariyla bebelerin hepsi yurudu bi benim tembel tenekem kaldi. Onada ay sonuna kadar muhlet verdim yurumezse zorla yurutucem. Bende istanbula gittim 1.5 ay kaldim. Iris msoem aysre ve mutlusuyla bulustuk yedik ictik ama mutlu yemedi icmedi. :63: ondan zaten dal gibi

BİZDE VARIZ BİZDEEEE bizximki tutunanarak falan yürüo ama totosu kıymetli düşdü toto üstü 2 kere elini bırakmıo o yüzdennn dün gece 12 ye kadar mersindeydik anam ağladı bir sıcak çaya herşeyimi verirdim:52: bugün akşam da gelecez mesken tutttuk anasını satayım:52:

wavyişkon dertli anacım bu aralar
2-3 gündür uyumamaktan yorgunluktan ve en önemlisi sürekli bişeyleri düşünmekten hasta oluyorum galiba. Allah beterinden korusun çok vahim mevzular değil ama kafa karışıklığı çaresizlik vs. zaten ben gibi bi modelden anne aha böyle olurdu zaten
boğazım ağrıyor, sıcak sütümü içeyim uyuyacam
seni seviyom

canım arkadaşım bak sen çok şanslısın coğumuz 3 4 aylık iken işe dönmek zorunda kaldık seni şu an çok iyi anlıyorum işe dönmenin stresi sıkıntısı yorgunluğu başlamadan şunuda halledeyim koşuşturmaları.. ben ilk hafta işe başlayınca sesim kısıldı 3 gün hiç konuşamadım üzüntüdenn.. ama bak şöyle düşün 1 yaşına geldi artık sana daha az bağımlı bilinçli uykusu yemeği oturmuş sadece meme ile beslenmio.. zaten 2 yaşından sonra bizim oluyp olmamamız çok umrunda değil iyi vakit geçirisinler yeter yani canım senn üzme kendini iyi yönlerinide gör mutlu ol 1 sene kızımla beraberdim die bide boşa kendiini yorma iş bitmezz

lannnnnn bıktım yeminle kız memeden kestik uykuları düzene girdi rahat edecem derken şimdi oğlan başladı gece başladı ağlamaya susmak bilmedi bu aralar sürekli uyanıyor sıkıntısı nedir anlayamadım eeee tai onun ağıdına kıza uyanıyor gece babamız köpürüyor sinirden:52:

ayy canım Allah kolaylık versinnn bizim bayramda antepden misafirimiz vardı beraber gittik yazlığa 2 bebenin arasında tam 2 yaş var Allahım biri uyuyo öbürü acıkıo biri wc ye gidio öbürü küt düşüo biri uyuyor öbürü öksürüyor onun öksürüğüne bebek uyanıo ben izlerken yoruldum kızı Allah yardımcın olsun canım peygamber sabrı gerekiooo ya..

canım arkadaşım bak sen çok şanslısın coğumuz 3 4 aylık iken işe dönmek zorunda kaldık seni şu an çok iyi anlıyorum işe dönmenin stresi sıkıntısı yorgunluğu başlamadan şunuda halledeyim koşuşturmaları.. ben ilk hafta işe başlayınca sesim kısıldı 3 gün hiç konuşamadım üzüntüdenn.. ama bak şöyle düşün 1 yaşına geldi artık sana daha az bağımlı bilinçli uykusu yemeği oturmuş sadece meme ile beslenmio.. zaten 2 yaşından sonra bizim oluyp olmamamız çok umrunda değil iyi vakit geçirisinler yeter yani canım senn üzme kendini iyi yönlerinide gör mutlu ol 1 sene kızımla beraberdim die bide boşa kendiini yorma iş bitmezz

didooom çok sağol, içimi okumuşsun :5: insanız mecburen nelere alışıcaz da bu zorluğu bünye kolay kaldırmıyor işte.
sizler iyi ki varsınız, yaşadığınız şeylere birebir tanık olunca daha kolay olacak inşallah, hep aklıma sizleri getireceğim

didooom çok sağol, içimi okumuşsun :5: insanız mecburen nelere alışıcaz da bu zorluğu bünye kolay kaldırmıyor işte.
sizler iyi ki varsınız, yaşadığınız şeylere birebir tanık olunca daha kolay olacak inşallah, hep aklıma sizleri getireceğim

atlatırsın çok kolay demiyorum ilk 1 ay çok zor olacak ama dediğin gibi sonra alışıosun wavybabyim.. pozitif bakmaya çalış bide canım artık yavrular bilinçli herşeyi hissedip anlıolar oyüzden sen pozitif düşün kokoşumada kızm bişe olmaz ben gidip gelicem de falan diye telkin et anlıyolar birebir yaşadığım olaydan dolayı diyorum daha kolay atlatırsınız ozaman.. sende iyiki varsın canım benim iyiki bizim arkadaşımızsınnnnn:54::54::54:

Pepiko emir kac kg oldu bizimki 1.5 aydir sabit ayni kiloda kaldi. Emziriyonmu hala

Gecikmeli 1 yas asimizi olduk az oncee. Atessiz atlatiriz umarim. Tatliskom hic sorma boyu kiloyu. Bana sorsan bu ara bu cocuk dogru duzgun yemiyor. Sadece corba pure kivami onuda zorla ama yine kilo yine kilo aliyor. Babasina cekmis ziraa kendisi gayet sisman. Kilo 13 boy 82 kafada kocaman 47 mi 48 mi ne. Seninkinin nasil kilo? Adinin hakkini veriyor mu

Slm kızlar, oğlum 1 yaşını doldurdu, kızamık aşısını salgından dolayı 9. ayda olmuştuk.

Şimdi kontrole gitmek gerekirmi, birde bizim doktorumuz d3'ü 2 yaşına kadar öneriyor, kemikler daha iyi gelişirmiş.
Erken yürümesini ona bağladı, tavsiyemdir...

Selam arkadaşlar yine giremedim yoğunluktan..önce oğlum hastalandı sonra da ben.
Ama benim asıl baska bir haberim var, bugn yaptığım 2 teste göre hamileyim. Yarın kan testi yaptırıcam, insallah hakkımda hayırlısı olur

Gecikmeli 1 yas asimizi olduk az oncee. Atessiz atlatiriz umarim. Tatliskom hic sorma boyu kiloyu. Bana sorsan bu ara bu cocuk dogru duzgun yemiyor. Sadece corba pure kivami onuda zorla ama yine kilo yine kilo aliyor. Babasina cekmis ziraa kendisi gayet sisman. Kilo 13 boy 82 kafada kocaman 47 mi 48 mi ne. Seninkinin nasil kilo? Adinin hakkini veriyor mu
Yok artık vermıyo obur felan değil. Yemesi iyi yiyo ama kiloda kaldı 11.300 boyunu bılmem dr gdince sölerım. Ama cok hareketli 1 dk oturmuyo ondan sanırım kilo alamıyo gunde en az 5 kere zıcması var. Üsten yediğği alttan hemen cıkıyo. Bende ona taktım niye acaba yıyoda kilo almıyo anlamadım. Ne zaman memeden kesildi zayıfladı çocuk

Selam arkadaşlar yine giremedim yoğunluktan..önce oğlum hastalandı sonra da ben.
Ama benim asıl baska bir haberim var, bugn yaptığım 2 teste göre hamileyim. Yarın kan testi yaptırıcam, insallah hakkımda hayırlısı olur
Hayırlı uğurlu olsun 2 teste yanılmış olmaz sanırım. Ehh anca iyi oldu. Zaten kazala kalmasan 2. Nin olması gecıkırdı. İyi olmuş kardeşsiz olmaz

Back