• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben herhalde karasuya tasindin dedim. Valla bildigim kadariyla bebelerin hepsi yurudu bi benim tembel tenekem kaldi. Onada ay sonuna kadar muhlet verdim yurumezse zorla yurutucem. Bende istanbula gittim 1.5 ay kaldim. Iris msoem aysre ve mutlusuyla bulustuk yedik ictik ama mutlu yemedi icmedi. :63: ondan zaten dal gibi

Ben herhalde karasuya tasindin dedim. Valla bildigim kadariyla bebelerin hepsi yurudu bi benim tembel tenekem kaldi. Onada ay sonuna kadar muhlet verdim yurumezse zorla yurutucem. Bende istanbula gittim 1.5 ay kaldim. Iris msoem aysre ve mutlusuyla bulustuk yedik ictik ama mutlu yemedi icmedi. :63: ondan zaten dal gibi

hadi yha yine kaçırdım yhaa off yha :14::14:

Alperenada sen irise numarani ver bide patlicanli kofte yapicam gel dersen ertesi gun sende. Hic uzulecek bise yok. Taburu toplayip geliyo. Sonra muptela oluyosun vazgecemiyonda onlardan

:14::14:ben patlıcanlı köfte yapmayı bilmiyorum... bu arada bugn benm kız aşı oldu 9.100 gr 75 cm boyu dediler nasıl sizce
Ben sana ogretirim kofteyi de patlicanida ayri ayri kizart ister altalta ister ustuste ister yanyana diz salcali suyu dok borcama ver firina bu kadar. Aralara carliston biber koy istersen patateside kizart yuvarlak aralara ssıkıştır.

İyi geldi bana kg boyuda nolcak dinazor doğurmadık ya o kadar olucak tabı

Waviskom niye girip girip cikiyon sen bizi begenmiyonmu :63:

wavyişkon dertli anacım bu aralar
2-3 gündür uyumamaktan yorgunluktan ve en önemlisi sürekli bişeyleri düşünmekten hasta oluyorum galiba. Allah beterinden korusun çok vahim mevzular değil ama kafa karışıklığı çaresizlik vs. zaten ben gibi bi modelden anne aha böyle olurdu zaten
boğazım ağrıyor, sıcak sütümü içeyim uyuyacam
seni seviyom

Ben sana ogretirim kofteyi de patlicanida ayri ayri kizart ister altalta ister ustuste ister yanyana diz salcali suyu dok borcama ver firina bu kadar. Aralara carliston biber koy istersen patateside kizart yuvarlak aralara ssıkıştır.

İyi geldi bana kg boyuda nolcak dinazor doğurmadık ya o kadar olucak tabı

ne bileym oğlum tombikti kız zayf glıyr bna o yuzden kafama tkldı

Alsen ayıp değilmi yaptığın kanıma girdin senın yuzunden 1 buyuk paket ruffles indirdim. Sanki arkamdan atlı kovalıyo bıtırmek 5 dk mı aldı:18: 600 kalorı aldım gece gece

wavyişkon dertli anacım bu aralar
2-3 gündür uyumamaktan yorgunluktan ve en önemlisi sürekli bişeyleri düşünmekten hasta oluyorum galiba. Allah beterinden korusun çok vahim mevzular değil ama kafa karışıklığı çaresizlik vs. zaten ben gibi bi modelden anne aha böyle olurdu zaten
boğazım ağrıyor, sıcak sütümü içeyim uyuyacam
seni seviyom
Bence sen sut yerine 2 tane z..naks at anca uyursun sut kesmez. Bende seni ay lav yu bcm. Aslında bende uyusam iyi olur mesai 6 gıbı başlıyo. Uyanmak işime gelmiyo

Ceyda bugun senı 2 kere aradım ya düşmedi ya telin çekmedi. Sizide yakarca yıyomu ceyda bizi mahfettıler. Hani böle bile canını acıtıyo ama göremiyosun.

Back