Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 3 ziyaretçi)
alsen
varlardı kız valla ama kaçmışlar hemen bende şaşırdımmmm yoksa ben bunamaya mı başladımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 3 ziyaretçi)
alsen
Selam bacilar nabersiniz?? Bizde durum kosturmaca. Dun asilarimizi olduk cok agladik. Bugun de bacaginin bikac yerinde kirmizi noktalar var ama sineek isirigi mi asi dokuntu mu yapti karar veremedim:44:
Selaam güzel ağustos anneleri. Nasılsınız bakalım, herkes tatilde biz doğum hazırlığında :)
Oğlum iyice sıkıldı evde, nasipse cumartesi doğum için İstanbul'a gidiyoruz.
Hem oğlum hemde eşim içinde iyi olacak.
Doğuma yaklaşık 1 ay kaldı, 2. bebişim ama yine aynı heyecan :)
Evlat bambaşka yaa, sizler nasılsınız bakalım...
ayyyy canım ya inşallah kolayca atlatırsın bu süreci sağlıkla alırsın kuzunu kucağına
evet 2. de olsa aynı heyecan oluyor tek fark daha tecrübeli oluyorsun
oğlun nasıl iyimi
sen nasılsın umarım herşey yolundadır
kendine çokkk dikkat et bizi habersiz bırakma
İki gundur kurstayim sabah 9 aksam 7 kafam kazan. Test olduk simdi cevaplicaz. Benim moral 0. Bosu bosuna ankaraya kadar suruklemiyim cocugu oturim ewde cocuk bakim neyime benim calismak.
Alsenim gidemiyeceksin bak bütün gün topikde gezeceğine git çanta hazırla
İki gundur kurstayim sabah 9 aksam 7 kafam kazan. Test olduk simdi cevaplicaz. Benim moral 0. Bosu bosuna ankaraya kadar suruklemiyim cocugu oturim ewde cocuk bakim neyime benim calismak.
Trabzon merkez kafasina gore herkez misalii herkez ayri telden calmis. Bi sohbet bi muhabbet bi derin mevzu goremedim neden neden neden??? bu yakarcalardan cektigimi bi ben bi allah birde garibim yagmur bilir. Bu nasi bi canlidir allah bunu bizi sinir hastasi etsin diyemi yaratti bilmem. Yakalarsam oldurmicem iskence yapicam o kadar gicigim