• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

alsen alsen alesennnn gördünmüüü gerçekmişşş benim kafa yerindeymiş hala kızı uyutacakmış:1: çölde su bulmuş gibi sevindirikkk oldumm çıtırk kafayı yedirmemiş daha anasınaaa:52:

Selam bacilar nabersiniz?? Bizde durum kosturmaca. Dun asilarimizi olduk cok agladik. Bugun de bacaginin bikac yerinde kirmizi noktalar var ama sineek isirigi mi asi dokuntu mu yapti karar veremedim:44:

Selam bacilar nabersiniz?? Bizde durum kosturmaca. Dun asilarimizi olduk cok agladik. Bugun de bacaginin bikac yerinde kirmizi noktalar var ama sineek isirigi mi asi dokuntu mu yapti karar veremedim:44:

hoşgeldin canım aşınız hayırlı olsun tüm hastalıklardan korusun.. inş aşı döküntü yapmamışdırrr

yavrucuklarım kızı uyuttum ama o sırada bi arkadaşım aradı, öğle arasında uğrayacakmış o nedenle wavy kooooooooş mutfağa diyor sizi saygı ve sevgiyle selamlayaraktan öpüyorum :10:

Selam topik:)
Kimsecikler yok. Bizim tatil devam ediyor. Ela tatile ben de ela ile tatile alıştım, herşey daha iyi şimdi..
Öperim herkesi..

Selaam güzel ağustos anneleri. Nasılsınız bakalım, herkes tatilde biz doğum hazırlığında :)
Oğlum iyice sıkıldı evde, nasipse cumartesi doğum için İstanbul'a gidiyoruz.
Hem oğlum hemde eşim içinde iyi olacak.
Doğuma yaklaşık 1 ay kaldı, 2. bebişim ama yine aynı heyecan :)
Evlat bambaşka yaa, sizler nasılsınız bakalım...

Selaam güzel ağustos anneleri. Nasılsınız bakalım, herkes tatilde biz doğum hazırlığında :)
Oğlum iyice sıkıldı evde, nasipse cumartesi doğum için İstanbul'a gidiyoruz.
Hem oğlum hemde eşim içinde iyi olacak.
Doğuma yaklaşık 1 ay kaldı, 2. bebişim ama yine aynı heyecan :)
Evlat bambaşka yaa, sizler nasılsınız bakalım...

ayyyy canım ya inşallah kolayca atlatırsın bu süreci sağlıkla alırsın kuzunu kucağına
evet 2. de olsa aynı heyecan oluyor tek fark daha tecrübeli oluyorsun
oğlun nasıl iyimi
sen nasılsın umarım herşey yolundadır
kendine çokkk dikkat et bizi habersiz bırakma

ayyyy canım ya inşallah kolayca atlatırsın bu süreci sağlıkla alırsın kuzunu kucağına
evet 2. de olsa aynı heyecan oluyor tek fark daha tecrübeli oluyorsun
oğlun nasıl iyimi
sen nasılsın umarım herşey yolundadır
kendine çokkk dikkat et bizi habersiz bırakma

Talha'm koca abi oldu, yürümeyide sağlamlaştırdı, artık evde bizden bağımsız geziyor.
Tek sıkıntımız (oda hamile olduğum için zor oluyor) evi dağıtması, onun içinde yapacak bişey yok, tam keşif zamanı çocuğu engellemek istemiyorum. Her konuda iyi çok şükür, gece uykularımız düzene girdi, biberonu kendinden bıraktı, şimdi bardakla su içiyor. Gezmeye çıktığımızda herkese mavi boncuk dağıtıyor :)

selam millet :3::3:, uzun zamandır yokuz, umarım tüm bebişler ve anneleri iyisinizdir, biraz problemli günlerden sonra normal hayatımıza geri döndük gibi, uzun bir geçmiş yapmam gerekecek yapabilirsem tabi, doğum günü gelen ve geçmiş tüm kuzucukların ve annelerini kutluyorum :16::16:

İki gundur kurstayim sabah 9 aksam 7 kafam kazan. Test olduk simdi cevaplicaz. Benim moral 0. Bosu bosuna ankaraya kadar suruklemiyim cocugu oturim ewde cocuk bakim neyime benim calismak.

İki gundur kurstayim sabah 9 aksam 7 kafam kazan. Test olduk simdi cevaplicaz. Benim moral 0. Bosu bosuna ankaraya kadar suruklemiyim cocugu oturim ewde cocuk bakim neyime benim calismak.

Sakın öyle düşünme çalışan ekonomik özgürlüğü olan bayanın her zaman artıları var
Allah korusun ama dünyanında binbirtürlü hâli var:34:

Trabzon merkez kafasina gore herkez misalii herkez ayri telden calmis. Bi sohbet bi muhabbet bi derin mevzu goremedim neden neden neden??? bu yakarcalardan cektigimi bi ben bi allah birde garibim yagmur bilir. Bu nasi bi canlidir allah bunu bizi sinir hastasi etsin diyemi yaratti bilmem. Yakalarsam oldurmicem iskence yapicam o kadar gicigim

Trabzon merkez kafasina gore herkez misalii herkez ayri telden calmis. Bi sohbet bi muhabbet bi derin mevzu goremedim neden neden neden??? bu yakarcalardan cektigimi bi ben bi allah birde garibim yagmur bilir. Bu nasi bi canlidir allah bunu bizi sinir hastasi etsin diyemi yaratti bilmem. Yakalarsam oldurmicem iskence yapicam o kadar gicigim

heeee geleydinde iki muhabbet edeydik:33:
yakarca ne kız:44:

bu arada bebeler uyudu bende cipsimi aldım keyif yapıyom:21:

slm kızlar ben geri geldim uzun zamndır yoktum szde neler var bana özet geçerseniz sevinirim bizim ufaklıklar iyi oğlum hafiften konuşuyor ama hala cümle kuramıyor kızım da 1 yaşına girdi baba dede ve bişey verirke aa diyor tututanarak yürüyor abisiyle oyunlar oynamaya başladı sizleri özledim ama yhaa:52::52::52:

Yakarca bitur sinegin en serefsiz turu. kurban olsun sivrisinege. boyu kucuk ama isirigi buyuk boyu posu devrilsin.

Kiz alperenada ancami dondun karasudan

Back