• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadasım uzun zamandır gırmıyordum gırmıyrdum derken bakıp cıkıyordum benım kızımın bayramın ıkıncı gunu dogum gunu ve boyu 74 cm kılo 8.600 hem kahramanmraşta hem istanbulda kaç tane doktora goturdm kucagımda gorener aaa 7 aylık mı dıyor dusun ama bakıyorum hıcte küçük degıi en basta içim rahat herseyı yedırıyorum yedıgı kadar hatta fazlasını dahı ben de ayakkabı bulamadım canım cok sıkıldı sonra k.maraş dan arkadasim zara da var dedı hakıkaten var hem de babetınden tut conversıne kadar ve su an ındırım de gıttım mıllete ınat cıcft cıft aldım doktorlar gayet saglıklı kılo hıc onemlı degıl ılerde obez olur sana kızar bana neden bukadar yedırdın dıye dedı hepsi aynısını soyledı ben de üzülüyorum 7 aylık mı dıyesorunca en son sey dıyorum artık yok 1 yaşımda onun boğazından kısıp ekonomı yapıyoruz dıyorum yenı yenı atlatıyorum o depresyonu hıc bıryere cıkmaz olmustum bı ara bunu kafaya takmaktan saglıklımı gerısı bos... hııı bı ıdrar tahlılı yaptır derım enfeksıyon varsa kılo almazmıs emsey hospıtal dakı doktor murat serıngec oyle soyledı saolsun memleketlı cıktık cok ılgılenıyor

evet cnm aynen bana da 7 8 aylık gibi duruyor deyıp duruyorlardı...onceden 5 ya da 6 aylık dediğimde oo msslh daha buyuk duruyor dıyolardı.boyu ve kılosu cok ıyıdı şimdi işte buyumesı yavasladı muhtemelen bogaz enfeksşyonu gecırdı ıstahsızlık baslladı.bu gün 4 tüp kan verdi meleğimm..ama doktorum idrar tahlili istemedi.boyu 2 cm kılosuda 1 kg daha fazla olması beklenoyormmus.bakalım tahlil sonucları ne ol cak? bizim burda zara magazası yok malesef bende boynerden aldım küçük bi ayakkabı.eltim dogum gününde zaradan ayakkabı getirdi kızıma o da 25 num

$1167419_497631266980901_182799641_o.jpg $1146295_497632620314099_842384308_o.jpg $1146343_497629953647699_1491668153_o.jpg $1147008_497631170314244_327941852_o.jpg $1149224_497630910314270_993785896_o.jpg $1149311_497632560314105_741345843_o.jpg
doğa nil 1 yaşındaaa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

selam canlar dicem ama kimse yok:19:

pepik hakkında hayırlısı olsun hayırlısıda işe girmen olsun inşallah
berfenur kızına :nazar:

eeeee hadi gelin ama ben sıkıldım:27:

günaydınnnnn

yarın alsen yolcu valiz hazırlamam gerek
Gunaydın bcm yolculuk hangi tatil yöremize? Tatili tatil gibi yapican otele gidicen ole ananin evinde tatil olmuyo
yok bebeğim burdayım ben ellerimi yıkayıp gelmişdim sen gitme geliyorumm bennn nasıl alışdınmı mersine ve sıcağa:1:

Evet alistim gecen alt komsum geldi trabzondan duramiyodu evde sicaktan bende nisbet yapar gibi "aaaa simdi serin bak ben kot giyiyorum " dedim :1:

Gunaydın bcm yolculuk hangi tatil yöremize? Tatili tatil gibi yapican otele gidicen ole ananin evinde tatil olmuyo

Evet alistim gecen alt komsum geldi trabzondan duramiyodu evde sicaktan bende nisbet yapar gibi "aaaa simdi serin bak ben kot giyiyorum " dedim :1:

şimdi ana ocagına gidiyorum birden çıktı kv memlekete düğüne gidiyorlar araba boş gitmesin dolduralım dedim:52:2 hafta sonra başka bir düğünleri var ona gelicekler o zamanda dönücem ankaraya 1 hafta sonrada antalya :10:
birazda beni özleyin anacım kk da nöbet tuttum resmen

gerçi benim hayatım nöbet:27:

ben 1 valize doldururum hepsini:34:
eeeee senin ayakkabılar 2 valize ancak sığar:52:

yok canım ya çıtırıkla biryere giderken almıom öyle bir terlik bir sandalet tamamdır... bizim kızın çok tutuuo yaa geçen 4 günlüğüne gittik 1 valiz bizim 1 valiz kızın kıyafetleri 2 valizde ıvır zıvırları derkenn hopp dolduu arabaa

havanı yesinler kuzummm senin yaaa akşamları serin ama yinede öyle durulmayacak kadar değil... ağustos sonu ewdeysen sana gelicemmm bu aradaaa:52:

bu arada bizim çıtırık tam bir su kuşu daha denizi ve havuzu görmesiyle çığlık atması bir oluooo çok sevdi ya çıkarırken ağladı hep daha kalacakmışş diee

Back