2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet cnm aynen bana da 7 8 aylık gibi duruyor deyıp duruyorlardı...onceden 5 ya da 6 aylık dediğimde oo msslh daha buyuk duruyor dıyolardı.boyu ve kılosu cok ıyıdı şimdi işte buyumesı yavasladı muhtemelen bogaz enfeksşyonu gecırdı ıstahsızlık baslladı.bu gün 4 tüp kan verdi meleğimm..ama doktorum idrar tahlili istemedi.boyu 2 cm kılosuda 1 kg daha fazla olması beklenoyormmus.bakalım tahlil sonucları ne ol cak? bizim burda zara magazası yok malesef bende boynerden aldım küçük bi ayakkabı.eltim dogum gününde zaradan ayakkabı getirdi kızıma o da 25 num

selam canlar dicem ama kimse yok

pepik hakkında hayırlısı olsun hayırlısıda işe girmen olsun inşallah
berfenur kızına

eeeee hadi gelin ama ben sıkıldım

günaydınnnnn

yarın alsen yolcu valiz hazırlamam gerek
Gunaydın bcm yolculuk hangi tatil yöremize? Tatili tatil gibi yapican otele gidicen ole ananin evinde tatil olmuyo
yok bebeğim burdayım ben ellerimi yıkayıp gelmişdim sen gitme geliyorumm bennn nasıl alışdınmı mersine ve sıcağa

Evet alistim gecen alt komsum geldi trabzondan duramiyodu evde sicaktan bende nisbet yapar gibi "aaaa simdi serin bak ben kot giyiyorum " dedim

şimdi ana ocagına gidiyorum birden çıktı kv memlekete düğüne gidiyorlar araba boş gitmesin dolduralım dedim2 hafta sonra başka bir düğünleri var ona gelicekler o zamanda dönücem ankaraya 1 hafta sonrada antalya
birazda beni özleyin anacım kk da nöbet tuttum resmen

gerçi benim hayatım nöbet

ben 1 valize doldururum hepsini
eeeee senin ayakkabılar 2 valize ancak sığar

yok canım ya çıtırıkla biryere giderken almıom öyle bir terlik bir sandalet tamamdır... bizim kızın çok tutuuo yaa geçen 4 günlüğüne gittik 1 valiz bizim 1 valiz kızın kıyafetleri 2 valizde ıvır zıvırları derkenn hopp dolduu arabaa

havanı yesinler kuzummm senin yaaa akşamları serin ama yinede öyle durulmayacak kadar değil... ağustos sonu ewdeysen sana gelicemmm bu aradaaa

bu arada bizim çıtırık tam bir su kuşu daha denizi ve havuzu görmesiyle çığlık atması bir oluooo çok sevdi ya çıkarırken ağladı hep daha kalacakmışş diee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…