• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese hayirli bayramlar bol bol dinlenin bebeleri satin gittiginz yerlerde uyuyun gezin inss..bugun yola cikiyoruz bakalim nasil olacak berayla ucmak:))
Gecmis dogumgunleri olanlar akranlarimiz saglikli uslu uykulu nice yillariniz olsun...

Herkese iyi bayramlarrr...dün minnosumun dogumgunuydu..Rabbim butun kuzulara içinde benum yavruma da saglikli mutlu huzurlu bir ömür nasip etsin...

herkese iyi bayramlar, ailelerimizle yavrularımızla beraber geçireceğimiz huzurlu sağlıklı nice bayramlar diliyorum

:nazar: berene kocaman :nazar:
Bugun emirde 5 adim birden atti ilk defa adim atti yuruyor sayilir mi? :1: yurumek icin 1 ayimiz daha var bizim sanirim
bence sayılır,maşallah maşallah:nazar:
oleyyyy kızım yürüyorrr:emir_bebek::emir_bebek:
doğduğu gün hayata ilk adımlarını atmaya başladı kuzum:nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar:
maşallah bıdığaaaaa, koşsun yürüsün abisiyle oynasın bol bollll
Herkese iyi bayramlarrr...dün minnosumun dogumgunuydu..Rabbim butun kuzulara içinde benum yavruma da saglikli mutlu huzurlu bir ömür nasip etsin...
:nazar:
doğumgününüz kutlu mutlu olsun

Gunaydın
herkeze iyi bayramlarr. Ben eve döndüm hemen adapte olamadım bide işgüç anca işte. Malumunuz cok sıcak. Yanıyoruz. Yürümeye başlamış yavrular bizimki halaaaa emekliyo. Bi benimki mi kaldı yurumeyen. :26: Şimdilik çıkıyorum 22 üye olacağımız gunleri iple cekiyorum. Kış gelsin artık yeter yaza doyduk

Gunaydin herkese:3:
Bizim icin de buyuk gun geldi. Bugun Miranin dogumgunu. :46:Duygularim karmakarisik, ne ara gecti koca bir yil ne ara bebeklikten cocukluga gecti bunlar:43:
Allah hepsine guzel yazilar yazsin, iyi insanlarla karsilastirsin saglikli bir omurleri olsun:16:

Yanlis hatirlamiyorsam Poyrazin da dogumgunu bugun, nice senelere pasam ananla babanla hareminle :52:

Gunaydin iyi bayramlar herkeze ben uye oldum incin top oynuyo burda amaaaaa.
Herkez cok mesgul tabi bayramdi tatildi.
Biz de demir ilaci kullanmiyorduk ama ben zorla pekmez tikiyordum kanimiz iyi cikti masallah doktorumuz vitamin ilac vb cok karsi.balik yagini onermedi.simdi vitamin kullanirsa omur boyu sistemini kuramazlarmis .kendis i yiyeceklerden alsin dedi bizde boyle.

Bizim icin de buyuk gun geldi. Bugun Miranin dogumgunu. :46:Duygularim karmakarisik, ne ara gecti koca bir yil ne ara bebeklikten cocukluga gecti bunlar:43:
Allah hepsine guzel yazilar yazsin, iyi insanlarla karsilastirsin saglikli bir omurleri olsun:16:

Yanlis hatirlamiyorsam Poyrazin da dogumgunu bugun, nice senelere pasam ananla babanla hareminle :52:

Dogum gununuz kutlu olsun mira ve poyraz. Annen en guzel dilekleri yazmis, bize kocamaaannn AMİNNN demek kaldi

Poyraz, mira doğum günleriniz kutlu olsun:)))
Ailelerinizle beraber uzun, sağlıklı, mutlu bir ömür geçirin..

Biz marmarise geldik, yol ve tabiki Ela yordu.. Uyku zamanı şimdi.

Dogum gununuz kutlu olsun mira ve poyraz. Annen en guzel dilekleri yazmis, bize kocamaaannn AMİNNN demek kaldi

Poyraz, mira doğum günleriniz kutlu olsun:)))
Ailelerinizle beraber uzun, sağlıklı, mutlu bir ömür geçirin..

Biz marmarise geldik, yol ve tabiki Ela yordu.. Uyku zamanı şimdi.

kuzucuklar iyiki doğdunuz ananızın evine neşe oldunuz hep gülün inşallah

:46::46::46::46::46::46::46::46:

MİRAAAAAAAA DOĞUMGÜNÜN KUTLU MUTLU OLSUNN
ve evet bizimde doğumgünümüzzz:46::46::46::16::16::16::16::16:

Allam kendimi çok mutlu ve büyük iş başarmış gibim hissediorum (niyeyse artık :26:)
:9::9::9::9::9:
çok duygulandımkendim ce, ve sanırım en iyi yine siz anlarsınız ne düşündüğümü ne hissettiğimi o nedenle kelimelerle uğraşmıyacağımm,

amaAnnelik güzel bir şey yaa, zor olduğu için belki de kendimi çok güçlü ymüşüm gibi düşündürtüyor :52::52::52:

Gunaydın
herkeze iyi bayramlarr. Ben eve döndüm hemen adapte olamadım bide işgüç anca işte. Malumunuz cok sıcak. Yanıyoruz. Yürümeye başlamış yavrular bizimki halaaaa emekliyo. Bi benimki mi kaldı yurumeyen. :26: Şimdilik çıkıyorum 22 üye olacağımız gunleri iple cekiyorum. Kış gelsin artık yeter yaza doyduk

alışırsın bacım alışırsın hep öyle olmuyormu:34:
oburcanın daha yaşına var benim kız tam doğduğu gün adım attı
bu arada daha biz daha tatil yapmadık nereye yaz bitiyor:47:kış demek benim için koşturmaca demek malum işe başlıyorum:21::43::44::18::37:

alışırsın bacım alışırsın hep öyle olmuyormu:34:
oburcanın daha yaşına var benim kız tam doğduğu gün adım attı
bu arada daha biz daha tatil yapmadık nereye yaz bitiyor:47:kış demek benim için koşturmaca demek malum işe başlıyorum:21::43::44::18::37:

Alsen sen kızı götürdemmi tatile dîye düşünüyordun ya, tatilden bildiriyorum götürme bence..
2 günde çok yoruldum.. Sürekli stres üşüdümü güneş geçti mi?? Ela da mız mız.. Dün güzel girmişti denize bugün istemedi, uykusu geldi plajda..
Bizim herbıkologda birşey olmaz modunda.. Havkuya sarıp plajda uyatalım diyor saat 12 ye gelmiş..
Şimdiden çabuk bitse de gitse moduna girdîm:((

Alsen sen kızı götürdemmi tatile dîye düşünüyordun ya, tatilden bildiriyorum götürme bence..
2 günde çok yoruldum.. Sürekli stres üşüdümü güneş geçti mi?? Ela da mız mız.. Dün güzel girmişti denize bugün istemedi, uykusu geldi plajda..
Bizim herbıkologda birşey olmaz modunda.. Havkuya sarıp plajda uyatalım diyor saat 12 ye gelmiş..
Şimdiden çabuk bitse de gitse moduna girdîm:((

bilirim zordur biz geçen sene gittiğimizde oğlan 1 yaşındaydı kahvaltıdan sonra çıkyorduk deniz havuz sonra öglen yemekten sonra odaya çekiliyorduk:50: 2 saat uyku sonra tekrar dışarı sizde öyle yapın yorulur öglende uykusunu alır ela da daha keyifli olur

bşde otelin kreşi yokmu çok yorulduğunda oraya birkaç saatliğine bıraksan dinlenirsin hemde:34:

bu arada biz kızıda götürmeye karar verdik babamız kıyamadı oda güneş alsın diyor:44:ama otelimizi kreşi olan bir yer seçtik oraya bırakıcaz 1-2 gün bizde kafa dinlicez:52:

Gunaydin sessiz topik. Havalar cok sicak uykusuz uykusz yine uykuuz gunler gecelwr geciyor. Ananemiz geldi ve ooglusum anane diyor artik. Guzel guzel yurumeye basladik ama hic korku yok patir kutur yuvarlaniyoruz. Dis mi cikacak yoksa sicaktan mi bilmem saat basi ayaktayiz. Tabi oda bende sersem gibiyiz. Bizden haberler boyle.

günaydın anneler..

yemek yarışması oylaması başladı.
2012 temmuz topiğinden katılan Pembe Hipopotam arkadaşımız ve
sofrası ''BORCAMDA KEBAP VE TÜRKMEN DOLMASI'' için desteklerinizi bekliyoruz.:16:
oylama şu linkten.. şimdiden teşekkür ederiz.. :42:

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...yarismasi.html (Ramazan Masası Özel Yarışması)

günaydınnnn
bayramda bir ben buralardaydım anlaşılan:43:
nerdesiniz yahuu hala bayram tatilindemi millet

selamlar kızlar
bayram dönüşü çok yorgunum
gözümü açacak halim yok valla,
yürüyenlere maşallah, bizim sıpa hala emekleme halinde bakalım:1:

Back