berene kocaman
Bugun emirde 5 adim birden atti ilk defa adim atti yuruyor sayilir mi? yurumek icin 1 ayimiz daha var bizim sanirim
canım beren de koşmuyor tabiadım attı ama 2 haftaya hızlanırlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
berene kocaman
Bugun emirde 5 adim birden atti ilk defa adim atti yuruyor sayilir mi? yurumek icin 1 ayimiz daha var bizim sanirim
bence sayılır,maşallah maşallahberene kocaman
oleyyyy kızım yürüyorrr
doğduğu gün hayata ilk adımlarını atmaya başladı kuzum
Herkese iyi bayramlarrr...dün minnosumun dogumgunuydu..Rabbim butun kuzulara içinde benum yavruma da saglikli mutlu huzurlu bir ömür nasip etsin...
Herkese iyi bayramlarrr...dün minnosumun dogumgunuydu..Rabbim butun kuzulara içinde benum yavruma da saglikli mutlu huzurlu bir ömür nasip etsin...
Gunaydin herkese
Bizim icin de buyuk gun geldi. Bugun Miranin dogumgunu. Duygularim karmakarisik, ne ara gecti koca bir yil ne ara bebeklikten cocukluga gecti bunlar
Allah hepsine guzel yazilar yazsin, iyi insanlarla karsilastirsin saglikli bir omurleri olsun
Yanlis hatirlamiyorsam Poyrazin da dogumgunu bugun, nice senelere pasam ananla babanla hareminle
Gunaydin herkese
Bizim icin de buyuk gun geldi. Bugun Miranin dogumgunu. Duygularim karmakarisik, ne ara gecti koca bir yil ne ara bebeklikten cocukluga gecti bunlar
Allah hepsine guzel yazilar yazsin, iyi insanlarla karsilastirsin saglikli bir omurleri olsun
Yanlis hatirlamiyorsam Poyrazin da dogumgunu bugun, nice senelere pasam ananla babanla hareminle
Dogum gununuz kutlu olsun mira ve poyraz. Annen en guzel dilekleri yazmis, bize kocamaaannn AMİNNN demek kaldi
Poyraz, mira doğum günleriniz kutlu olsun:)))
Ailelerinizle beraber uzun, sağlıklı, mutlu bir ömür geçirin..
Biz marmarise geldik, yol ve tabiki Ela yordu.. Uyku zamanı şimdi.
kuzucuklar iyiki doğdunuz ananızın evine neşe oldunuz hep gülün inşallah
Gunaydın
herkeze iyi bayramlarr. Ben eve döndüm hemen adapte olamadım bide işgüç anca işte. Malumunuz cok sıcak. Yanıyoruz. Yürümeye başlamış yavrular bizimki halaaaa emekliyo. Bi benimki mi kaldı yurumeyen. :26: Şimdilik çıkıyorum 22 üye olacağımız gunleri iple cekiyorum. Kış gelsin artık yeter yaza doyduk
alışırsın bacım alışırsın hep öyle olmuyormu
oburcanın daha yaşına var benim kız tam doğduğu gün adım attı
bu arada daha biz daha tatil yapmadık nereye yaz bitiyorkış demek benim için koşturmaca demek malum işe başlıyorum:44::18:
Alsen sen kızı götürdemmi tatile dîye düşünüyordun ya, tatilden bildiriyorum götürme bence..
2 günde çok yoruldum.. Sürekli stres üşüdümü güneş geçti mi?? Ela da mız mız.. Dün güzel girmişti denize bugün istemedi, uykusu geldi plajda..
Bizim herbıkologda birşey olmaz modunda.. Havkuya sarıp plajda uyatalım diyor saat 12 ye gelmiş..
Şimdiden çabuk bitse de gitse moduna girdîm(