senaysencim sen çocukları naptın kreşe veriyor musun?
yok guzelim simdilik vermiycem biraz da islere bagli aslinda bu ara beraber gidip gelmeye devam edebilicez gibi
bir de bezden kesmeden vermeyi cok da istemiyorum..
kokosum nasil bakici bulmustun onu naptin canim ?
poyraz güçlü hiç hissetmeyecek bileığğğğkk aşı günüolduk aşıları geldik , inşallah kolay geçer,
aile hekimimiz dedi ki,(size de diyeeyim dedim ) : püre şeklinde yemek verme artık sizinle birlikte yiyyecek dedi, püre şeklinde yiyecek vermek çene kaslarının çalışmasını azaltırmış, buda konuşmasınız zorlaştırabilirmiş, ,nerdennnnn nereye bağlantı yani, ben hiç düşünmmeiştim böyle bir şey olabileceğini bilenler varır aranızda ama ben aklıma gelmişken paylaşayım dedim ,
hoşgeldin güzelimselam kızlar, selam Ankara, selam yeni yorucu dönem :80:
döndük ama ne dönüş, 2 dk oturmuyorum gündem acayip değişti. 15 gün kala işe başlamama, bi sürü şey var kafamda halledeceğim.
arada uğrayacağım, öpüyorum
bizde sizi öpüyoruzgunaydinlar olsun
iyi gecmis mutlu bayramlar olsun
hepinize kucak dolusu opucukler olsun
hiç gelemediğim bi tavra bürünüyor ara ara- ki daha yeni döndük malum, telde konuşurken bile nazdan geçilmiyor. kafam attı kreş araştırıyorum bi yandan... şimdilik perşembe gelecek gibi ama o zamana kadar kreşe vermiş bile olabilirim.
2-3 yer var, hatta akşam üzeri birini görmeye gidicem ama canım burnumda hiç işe başlamak bile gelmiyor içimden- bi tarafım yeter dese de... çoğumuzun çektiği sıkıntılar işte canımcım.
1 yaş çok erken diyenler canımdan bezdirdi, bi de kışın nasıl çocuğu çıkaracaksın ordakilerden de hastalık kapacaklar vs. e iyi de çözüm? bu kraliçeye mi çalışcam ben bi ay?
hiç gelemediğim bi tavra bürünüyor ara ara- ki daha yeni döndük malum, telde konuşurken bile nazdan geçilmiyor. kafam attı kreş araştırıyorum bi yandan... şimdilik perşembe gelecek gibi ama o zamana kadar kreşe vermiş bile olabilirim.
2-3 yer var, hatta akşam üzeri birini görmeye gidicem ama canım burnumda hiç işe başlamak bile gelmiyor içimden- bi tarafım yeter dese de... çoğumuzun çektiği sıkıntılar işte canımcım.
1 yaş çok erken diyenler canımdan bezdirdi, bi de kışın nasıl çocuğu çıkaracaksın ordakilerden de hastalık kapacaklar vs. e iyi de çözüm? bu kraliçeye mi çalışcam ben bi ay?
hadi hayırlısı olsun haberlerini bekliyoruz
bu sürekli konuşanlar aynı şartlarda olsa ne yaparmış onuda söylüyormucanım etrafını söyleneleri zorda olsa kulağını tıka talya senin yavrun en içine sinen şekilde karar ver
guzelim sen konusanlari salla gitsin cok bilirler ya
ben gecen sene butun bir kis hergun ise getirdim goturdum noldu hicibisi
benim arkadasin yuvasina da bak bence guzelim
bence bakicidansa yuva daha iyi canim..
sağolun kızlar ben de sizlerle aynı fikirdeyim de - alsen biliyor zaten 2-3 yer var bebek evi olarak sadece bi tanesi biraz daha yakın diğerleri mesafe olarak bize çok ters. biri dikmende, ki kışın dikmene git gel tekrar söğütözüne dön bana çok zor olacak bi de geç çıkıyorum işten ve erken başlıyorum. sadece çukurambar mantıklı geliyor bana ama o da tek bi alternatif daha görmeden çok içim rahat değil. içimden bi ses yine bu kadına kalacaksın sabret kışı geçirene kadar diyor.
bende bugün lazere gittim kv nin işi varmış randevuyu da değiştiremedim benim zıpırları dedesine bıraktım arabada oturun dedim bi geldimki kız alnını cama vurmuş morarmış arabada durduramamış parka çıkarmış oğlanda orta üstünü tamamen ıslatmış şunu anladımki kv iyiki var
BilEn tecrube eden varsa nolur yazsin arkadaslar ne zaman gcer bu huysuzluk kac gun ne kadari cikinca??? En azindan sabrederim teselli bulurum su kadar kaldi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?