• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Alıntılarım olmamış salak bilg:47:

Alsencim Berenimin doğumgünü kutlu olsun, mutlu olsun, çok mutlu çooook huzurlu sağlıklı olsun:16:

Papatyam paşama maşallah, yürüyor demek, kızları fazla kovalamasın ama:9:

Didemcim kadron hayırlı olsun, darısı irisimin başına:29:

Bzi tatildeyiz fekat çok sıcaaaaaaak,

kız uyumuyor dellendiriyo beniiiii:52:

Bide aydur iris pepik evora ne dicem :23:
çooook beklersiniz artıkın ööle 24 saat uyuma beklerseniz çooook beklersiniz:51:

iyi akşamlar
kızıma iyiki doğdun diyen herkese teşekkürler

yaaa bıktım artık milletin bana acıyan gözlerle bakmasından:47:canıma tak etti artık
bu adamıda allah bildiği gibi yapsın:47:

Bana uyku demeyinnnnn :47::47::47:
UYku konusunda ben de çok dertliyim ; uyutma konusu çok sıkıntılı değil ama gece uyanma işi beni mahvediyo artık...Gazdı dişti dedik ama bitmiyo , bu ara anormal çığlık atarak ve kendini kasarak ağlıyo ...Rüya görmeye başlıyolarmış ondan mı acep , bi rüyamız eksikti ,ne görüyo ki el kadar bebek ,kaynanamı felan mı görüyo acep o kadar sıçrıyo :35::35::35:

Aydur ; sen türkiyeye gelip döndün mü , uyku eğitimi alacaktın nooldu ? Ana kucağına hala nasıl sığıyor bu arada ya merak ettim :53::53::53:

Geldim dondum canim bizimki mamayla sallanarak uyuyor ve gece 2 kere mama iciyordu once onu birakmalisin dedi ztn doktorda birak demisti obezite mide icin fln 2 gece kabus gibi gecti ama birakti. Sonra tam uyku egitimine basliaktimki disler sorun oldu bugun asisi vardi dokttora gittik 4 kopek disiyle 1 azi disi geliyormus aziya hic dikkat etmemistim sok oldum burda dis icin ayri bi agri lesici var onu verdi bgn iyi gibi bakalim 5 gecedir hic uyku yoktu su disler ciksin baslicam tak etti artik uyku. Bakalim becerebilecekmiyiz

Bu arada ana kucagina sigamiyo ztn bacaklar disarda kollarinida yukari kaldiriyo ustelik iri bir bebek kilosunu soylemiycem mass:nazar: kendi de rahatsiz ama napacan anlamiyoki

:17:
iyi akşamlar

yaaa bıktım artık milletin bana acıyan gözlerle bakmasından:47:canıma tak etti artık
Hayirdir cnm.?! Neyin varmis acincak gozle bakilcak? Mis gibi iki cocuk birden buyutuyorsun

Şimdiden herkese iyi bayramlar:16:
Bebeler el öpüp harçlık toplasınlar, sıkıca tutsunlar minik ellerinde:16: Ama onu seneye yaparlar galiba bu sene direkt ağza gider paralar :9:
Bayramda yokum. Bayram sonu görüşmek ümidiyle, kendinize çooook iyi bakın :16:

bi de saydirmaya basladik ha konustuk ha konuscaz gibi digil digil mifil soylenip duruyorlar :1:
aslinda ben de cok inatlasmiyorum ama mesela hayatta alt degisttirmek istemiyorlar :27:
haa bu arada dun adaptor aldim sevi bebenin 9,90 na bi iki ufak degisiklikle en kullanislisi
veee ilk cisimizi tuvalete yaptikkkk :nazar:
yurumelerini ben de 4 gozle bekliyorum papatyam en azindan seye seviniyorum hep ayni yerde oynuyorlar da ben de ikisini birden kontrol edebiliyorum yoksa cok zor
atakanima da masallah yurumeye baslamis minik pasam :nazar::nazar:

haa papatyam bir de bisi soruyim atakanin kendini yere atmalari azaldi miii (siz erken baslamissiniz ya ondan )
:nazar::nazar::nazar: Hadi bakalım maşallah inşallah güzel gider çiş konusu :nazar: Atakan korkuyor hala ama arada deniyorum yine. Sifon sesinden korkuyordu ona alıştı çok şükür. Kapağı kapatıp normal klozette oturtuyorum henuz arada :) Yavaş yavaş yaklaşcaz sanırım
Benimde orta yol bulamadığım şey alt değiştirme malesef. Aklım çıkıyor o an gelecek diye. Gün içinde en sevmediğim an
Bukadar çok uğraşacağımı bilseydim tereddutlu yaklaştığım bezsiz bebek olayına girerdim. Gerçi bende o güç, kararlılık olsa neler yapardım :27:

Kendini yere atmalar genel bakarsak azaldı aslında ama volume arttı. Şimdilik en işimize yarayan şey olan dikkat dağıtmakla başediyorum............ şimdilik.......... :)
Alıntılarım olmamış salak bilg:47:

Alsencim Berenimin doğumgünü kutlu olsun, mutlu olsun, çok mutlu çooook huzurlu sağlıklı olsun:16:

Papatyam paşama maşallah, yürüyor demek, kızları fazla kovalamasın ama:9:

Didemcim kadron hayırlı olsun, darısı irisimin başına:29:

Bzi tatildeyiz fekat çok sıcaaaaaaak,

kız uyumuyor dellendiriyo beniiiii:52:

Bide aydur iris pepik evora ne dicem :23:
çooook beklersiniz artıkın ööle 24 saat uyuma beklerseniz çooook beklersiniz:51:
Yok canım yapmaz benim oğluşum öyle şeyler :34: İyi tatillerrrrrrr:16::16:
iyi akşamlar

Arka arkaya 2çocuk konusundan mı? Benim bir arkadaşımda odurumda, Oda çok bunaldı. Hele korunmayı bilmiyor gibi yaklaşımlar yok mu. Başka düşünme akıl vermeler, git sprial taktır, korunmadın mı vs. İnsanlar nekadar terbiyesiz ve densiz. Sanki onlar bakıyor.
Neyse boşver 2si birden büyücek işte ne güzel:16:Biz sil baştan uykusuzluk yaşarken sen gezmelerde olursun kuzularınla :16::16::16:

Emiri yeni uyutabildim hala ayagimda yatirmaya korkuyorum. Bugun hic uyutamadim yolda gelirken 1 saat uyutabildim. Aysre burgaza geldim sen dondun mu?

:17:
Hayirdir cnm.?! Neyin varmis acincak gozle bakilcak? Mis gibi iki cocuk birden buyutuyorsun

nasıl bakıyormuşum bana yazıkmış işim zormuş her akşam böylemisiniz
ya size ne her akşam böyleyiz sizmi bakıyonuz bana acımak sizemi düştü:47:
evet iki çocuk büyütüyorum bunun zorluğunu herkes görüyorda tek biri görmüyor azıcık tartışsak zorunamı gidiyor diyor ya senmi bakıyon:47:

nasıl bakıyormuşum bana yazıkmış işim zormuş her akşam böylemisiniz
ya size ne her akşam böyleyiz sizmi bakıyonuz bana acımak sizemi düştü:47:
evet iki çocuk büyütüyorum bunun zorluğunu herkes görüyorda tek biri görmüyor azıcık tartışsak zorunamı gidiyor diyor ya senmi bakıyon:47:

Canim o her aksam bolemisiniz diyenler cocuk buyutmusmu? Zor oldugu kadar cok da keyifli yanlari var goremiyor mu? Canim es kismi biraz karmadik ve zor hakkaten. Cocuk olunca tartismalar hem artiyor hem birbirini anlamak zorlasiyor. Esler aksamdan aksama gordukleri icin neyin nekadar zor oldugunu anlayamazlar. Anlamasini bekleme.:50:

Alsenn Berenin doğumgünü kutlu ılsun:)
Dün yazamadım.. Çook mutku huzurlu uzun ömürlü olsun..
Sen de kimseyi takma kafana kendilerine acısınlar onlar kafasız oldukları için..

günaydın kızlar,dün galiba berenin doğumgünüymüş...nice yıllara beren!başkada doğumgünü olan varsa gçmiş hepsinin doğumgünlerini kutluyorum.bugünde mete'min doğumgünü.allahım ya ne çabuk büyüdüler bunlar.geçen seen bugünün hatılıyorumda minicikti, hatta ben bunu nasıl büyüteceğim diye ağlamıştım:)ama büyüyorlar bi şekilde.rabbim cümlemizin yavrularına sağlık sıhhat uzun hayırlı güzel ömürler nasip etsin.

Günaydın topikcanlar ben geldim biraz görüneyim işyerinde kaçıcam zati:52: Bayramda sanırım yazlığa gideriz eşimlede kavga ettik bayram ağzı sinirlerim tepemdee

uzuun bi aradan sonra herkese merhabaa dilerim herkess mussmutludur ama bizdeki kocalardan mutlu olmak ne mumkunn:1: sabrını veriyor ama allah :1: herkese iyi bayramlar diliyorum çocuklu bayram bammbaşka güzel..bizim doğum gunumuzz 22si ama en son doğanlardan olduğumuz için bir çoğunuzun 1 yas partileri yapılmıştır saglıkklııı bol uyukuluuu bir yıl diliyorum:1: buarada duruda yalnız kalamama 2 dakıkada olsa lavaboya bıle göndermeme sorunu yaşıyorum donemselmidir yasayan varmıdır?mutfaga gıtsem çığlık çığlığa ağlıyor neden blmıyorum

günaydınnnn canlar
bugün kızıma kavuşalı tam 1 yıl oldu zaman nasıl geçiyor

:46: :46: :46: iyi ki doğmuş berennnnnnnnnnnnnnnnnnn , ve annesi de bizi arkadaşımız olmuşşş,:16::16::16:

Emiri yeni uyutabildim hala ayagimda yatirmaya korkuyorum. Bugun hic uyutamadim yolda gelirken 1 saat uyutabildim. Aysre burgaza geldim sen dondun mu?

döndümama kısmetse yarın yeniden lüleburgazdayım bayram sebebi ile, ama bayramda görüşeeyiz sanırım , bir gün kalıp dönüceğiz zaten, yine ksımetseistnbul da buluşucağız galba :):ssz:

HERKESEEEEEEEEEEEEEE mutlu güzel huzurlu bayramlarrrrrrrrrrrrrrr,o bebişlerinizin hepiciğiniiiiiii yanaklarından mujkmujjjjk öpüyorummm .

Mirayi uyuttum teyzelerine ve kankalarina iyi bayramlar demeye geldim :16:Mira ellerinizden ben de yanaklarinizdan opuyorum :54:Not: Bakicimiz iyi gidiyor :nazar:Not 2: bayram ertesi kimse yoktur diye pazar gunu dogumgunu yapayim az kisi olur dedim bu bayram kimse bi yere gitmemis gene 20 kisi olduk ya lan :53: hicbi hazirligim yok hatta evde bile degilim napcam ben :18:

Son düzenleme:
bu bayram ve tüm bayramlarda bebelerimizle çok çok çokkkkk mutlu olalım inşallah allahım onlarla daha çok bayram görmeyi nasip etsin
hepinizi öpüyorummmm :16::16:

Herkese iyi bayramlar, mutlu, huzurlu nice bayramlara..
Biz kvdeyiz şimdilik iyi gidiyor.. Yarın burda da doğum günü yapacağız..
Bugün doğanlar varsa onları da öpüyorumm

Back