- 14 Kasım 2008
- 3.190
- 8
ben çalışmıyorum çalışmayıda düşünmüyorum...:)))))kimler çalışıyor ve doğumdan sonra kimler çalışmaya devam edicek..:))
süreklı konu değişiyo... yetişemıyorum hızına..
ben çalışıyorum.. Allah kısmet ederse doğumdan sonra 6 ay ucretsız ızın alım dıyorum.. sonra tekrar iş..
bide benım şuan iş yerınde kımse bılmıyoo ... iyicene bellı olsun karnım sonra solıcem..
:)))))kimler çalışıyor ve doğumdan sonra kimler çalışmaya devam edicek..:))
ben çalışmıyorum çalışmayıda düşünmüyorum...
hanımlar canım çok sıkkın bir akıl verin bana :18::18::18:
sabah wc gittiğimde akıntının içinde hafif bir pembe leke gördüm çok korktum daha öncede iki tane düşüğüm var
napacam ben şimdi birşey olmaz inşallah doktora gideyimmi hemen yoksa dinleneyimmi evde offf offf
sabah wc gittiğimde akıntının içinde hafif bir pembe leke gördüm çok korktum daha öncede iki tane düşüğüm var
napacam ben şimdi birşey olmaz inşallah doktora gideyimmi hemen yoksa dinleneyimmi evde offf offf
kızlar mrb az önce klübe girdiğimde bildirimlerimde bi msj gördüm. Olessa diye bi arkadaşım var bana burayı önermişş bende hopladım geldimm aranıza
hoşgeldin canım,
bu zamana kadar nerelerdeydinnn
valla ben hep kız istedim..ama şimdi sağlıklı olsun yeter diyorum ama kız olursada pek bi hoşuma gider :)))))
aradım doktor yerinde yoktu zaten progestan felan kullanıyorum sekreteri pazartesiye zor randevu verdi bende sinirlendim kavga döğüş saat 13,30 randevu aldım annem hemen gitme felan dedi kafam karıştı yaa siz olsanız ne yaparsınız benim gibi olupta düzelen varmı acaba ??
aradım doktor yerinde yoktu zaten progestan felan kullanıyorum sekreteri pazartesiye zor randevu verdi bende sinirlendim kavga döğüş saat 13,30 randevu aldım annem hemen gitme felan dedi kafam karıştı yaa siz olsanız ne yaparsınız benim gibi olupta düzelen varmı acaba ??
Yettim kuzuuuuuAma birazcık canım sıkkın az önce durdu ağlamam bebişimi de üzdüm sanırım
ben de hep kız istemiştim şimdi de inşallah bir kız bir erkektir ya da ikisi de kızdır diyorum hiç iki erkek annesi olacakmışım gibi hissetmiyorum kendimizaten herkes senin kızın olmalı diyor etrafımda hayırlısıyla bi o günler gelse de öğrensek