2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende daha soylemedim patrona ama aynı odada çalıştığım arkadaşlarım oğrendiler:))bende çalışıcam mecburen..aslında isterdim kendim büyüteyüm ama maddiyat imkan vermiyor malesef...

hanımlar canım çok sıkkın bir akıl verin bana :18::18::18:
sabah wc gittiğimde akıntının içinde hafif bir pembe leke gördüm çok korktum daha öncede iki tane düşüğüm var
napacam ben şimdi birşey olmaz inşallah doktora gideyimmi hemen yoksa dinleneyimmi evde offf offf

canım dr'unu bi ara bence once..telefonda sana ne yapman gerektiğini mutlaka soylicektir..

bende çalışmak ıstemıyorum... ama çalışmassam kayınvalıde ve tum aılesıyle aynı apartmanda oturmam gerek.. malum kıra..
ama ben pek ıstemıyorum...
ondan çalışmak zorundayım..
ama dogumdan sonra ucretsız ızın ayrılmayı duşunuyorum 6 ay ozaman ıdare edebılırız.. ama sonra mec bur iş...

canım benim dur hemen panik yapma, doktorunu arasana o gel derse gidersin hemen, ilaç verir belki

canımm çok geçmiş olsun..ben böyle durumda hemen dr umu arardım..
sende ara.. dınlen stress yapmaa...

kızlar mrb az önce klübe girdiğimde bildirimlerimde bi msj gördüm. Olessa diye bi arkadaşım var bana burayı önermişş bende hopladım geldimm aranıza

aradım doktor yerinde yoktu zaten progestan felan kullanıyorum sekreteri pazartesiye zor randevu verdi bende sinirlendim kavga döğüş saat 13,30 randevu aldım annem hemen gitme felan dedi kafam karıştı yaa siz olsanız ne yaparsınız benim gibi olupta düzelen varmı acaba ??

valla ben hep kız istedim..ama şimdi sağlıklı olsun yeter diyorum ama kız olursada pek bi hoşuma gider :)))))

ben de hep kız istemiştim şimdi de inşallah bir kız bir erkektir ya da ikisi de kızdır diyorum hiç iki erkek annesi olacakmışım gibi hissetmiyorum kendimi zaten herkes senin kızın olmalı diyor etrafımda hayırlısıyla bi o günler gelse de öğrensek

canım her akıntı(pembe ya da kahverengi) hatta her kanama kötü bişeyin habercisi değildir, sen de kötüyü düşünme
ama ne olursa olsun tedbiri elden bırakmamak lazım sonuçta seninki de riskli bir gebelik, öncesinde 2 düşüğün var, o yüzden bence mutlaka doktoruna ulaşmaya çalış, nedemek pazartesine randevu vermek yaa, ya da akıntını takip et biraz,kesilmezse başka doktora git

cnm benmde bi 10 gün önce küçük parmak kalınlıgında bi kahverengi lekelenmem olmuştu, progestan içiyodum bende ama o gün biraz fazla ayakta kalmıştım. Sonra yattım dinlendim salı günü doktora gittim doktor progestanı kes dedi kesen sağlam dedi. Bende dedim böyle böyle kahve leke geldi diye. O da minik pembe yada kahverengi gelmesi normal dinlen bol bol dedi. Gebelik tarihimiz hemen hemen aynı oldugu için yazıyorum sana. İnşallah bir sorun yoktur canım

bir kız bir erkek olsa ne güzel olur, ikisi birden çıkar aradan

Çok geçmiş olsun canım .Bence çok önemli bişey yok . Ama sen bir an önce doktoruna git kafan rahat etsin .Bişeymi oldu acaba diye düşünürken dahada kötü sey olur.Boşuna stres yapma git dr kontrolünü ol için rahat bir şekilde olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…