hayırdır canım, bişeye mi sıkıldın yoksa benimki gibi anlamsız ağlama nöbetleri mii
çok sağolun acayip tedirginim dua edin inşallah bişi olmasın 13,30 bugün randevuyu aldım hayırlı haberler duyarım inşallahh
O nöbetleri çok yaşadım cnm da bu seferki başka =( Salı günü doktora gittim bebegime baktı kalp atıslarını da duydu canlanmış dedi ama rahmin köşesinde kalmış dedi olmasını istediğim yerde değil dediAklımda dıs gebelik soru işareti oluyo dedi =( Bide beta hcgne bakayım dedi. Kan verdim işte baktı, sonuçlarım yükselmiş güzel dedi salı günü yine gel yakın takibe alıcam dedi bakalım ne durumda bebek dedi =( Bende kaç gündür ağlıyorum öyle işte. Bu arada progestan kullanıyordum onu kesmemi söyledi kesem sağlammış şükür gerek yokmuş. Ama bu dış gebelik olayı beni yedi bitirdi ben napıcam. Yavrumun kalbi bile atıyo
cnm benmde bi 10 gün önce küçük parmak kalınlıgında bi kahverengi lekelenmem olmuştu, progestan içiyodum bende ama o gün biraz fazla ayakta kalmıştım. Sonra yattım dinlendim salı günü doktora gittim doktor progestanı kes dedi kesen sağlam dedi. Bende dedim böyle böyle kahve leke geldi diye. O da minik pembe yada kahverengi gelmesi normal dinlen bol bol dedi. Gebelik tarihimiz hemen hemen aynı oldugu için yazıyorum sana. İnşallah bir sorun yoktur canım
çok sağolun acayip tedirginim dua edin inşallah bişi olmasın 13,30 bugün randevuyu aldım hayırlı haberler duyarım inşallahh
kızlar mrb az önce klübe girdiğimde bildirimlerimde bi msj gördüm. Olessa diye bi arkadaşım var bana burayı önermişş bende hopladım geldimm aranıza
aradım doktor yerinde yoktu zaten progestan felan kullanıyorum sekreteri pazartesiye zor randevu verdi bende sinirlendim kavga döğüş saat 13,30 randevu aldım annem hemen gitme felan dedi kafam karıştı yaa siz olsanız ne yaparsınız benim gibi olupta düzelen varmı acaba ??
ben de hep kız istemiştim şimdi de inşallah bir kız bir erkektir ya da ikisi de kızdır diyorum hiç iki erkek annesi olacakmışım gibi hissetmiyorum kendimizaten herkes senin kızın olmalı diyor etrafımda hayırlısıyla bi o günler gelse de öğrensek
ya hani hep hamileliğin ileri aylarından korkuyordum ya şimdi valla ilk aylarından korkmak gerekiyormuş aslında onu anladım..lekelenmeler..aman düşükmü diye stresler...ya dış gebelikse diye ağlamalar...bende bi düşük yaptım ama kimyasal gebelik dedikleri bi düşüktü ne kesesini gordum ne kalp atışını...o zaman anlamamıştım ne olduğunu..ama kalp atışlarını duyduktan sonraki düşükler ve vs. gibi durumlar ne kadar zor onu anlıyorum..ama bence bu tarz sorunlarımıza stres çok buyuk sebep..bence mumkun olduğunca paniksiz ve stressiz olmalıyız(
kızlar nasılsınız..anca gelebildim moraller bozulmuş gibi sıkmayın canınızı herşey yoluna girer güzel anneler sevinçcim hayırlısıyla iyi haberlerle dönersin insallah..iyi düşün iyi olsun canım..
ultarson resimlerimizi neden paylaşmıyoruz hakkatten kimsenin elinde yokmu yoksam?
yaa tatlım ben yanlış mı görüyorum,kese şu rahim ağzına yakın tam ortadaki yerde değil mi:26:
yani öyleyse nasıl dış gebelik olabilir kii
evet orda iki x ile gösterdiği de bebiş =( Ama öyle dedi işte çok üzgünüm elim yüreğimde =(
bence sen başka bir doktora git canım, boşuna canını sıkmış senin