2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hayırdır canım, bişeye mi sıkıldın yoksa benimki gibi anlamsız ağlama nöbetleri mii

O nöbetleri çok yaşadım cnm da bu seferki başka =( Salı günü doktora gittim bebegime baktı kalp atıslarını da duydu canlanmış dedi ama rahmin köşesinde kalmış dedi olmasını istediğim yerde değil dedi Aklımda dıs gebelik soru işareti oluyo dedi =( Bide beta hcgne bakayım dedi. Kan verdim işte baktı, sonuçlarım yükselmiş güzel dedi salı günü yine gel yakın takibe alıcam dedi bakalım ne durumda bebek dedi =( Bende kaç gündür ağlıyorum öyle işte. Bu arada progestan kullanıyordum onu kesmemi söyledi kesem sağlammış şükür gerek yokmuş. Ama bu dış gebelik olayı beni yedi bitirdi ben napıcam. Yavrumun kalbi bile atıyo

çok sağolun acayip tedirginim dua edin inşallah bişi olmasın 13,30 bugün randevuyu aldım hayırlı haberler duyarım inşallahh

Alla allaa rahmin köşesinde de olsa sonuçta rahime yerleşmemiş mi, yani dış gebelik olması için tüplerde olması gerekmiyor mu:26:
bence herşey gayet yolundadır canım hiç sıkma canını, ultrason görüntün var mı bir koysan

inşallah birşey yoktur ben doktor saatine kadar dinleneyim sağolun arkadaşlar

çok sağolun acayip tedirginim dua edin inşallah bişi olmasın 13,30 bugün randevuyu aldım hayırlı haberler duyarım inşallahh

canım hiç sıkma kendini herşey yolundadır Allahın izniyle, bekliyoruz iyi haberlerini..
şimdi git yat biraz doktora gidene kadar

inşallah düzelicek canım böyle kötü şeyler aklına getirme bu tip lekelenmeler hamilelikte olabilir yane en azından bana doktorum öyle demişti. sen yinede hapını sakın ihmal etme ve mutlaka doktora git için rahatlasın. benimde iki gündür böle sarı çok açık kahverengi akıntım geliyo her gün bir iki damla ama doktorum olabilecegini söledigi için kötü düşünmek isyemiorum. progetsan günde iki tane alıordum şimdi üçe çıkardım. böyle lekenmeler sebebsiz şekilde birden gelebilio haa birde rahim büyümesinden dolayı olabiliomuş.

kız sen ikizmi taşıyorsun:)))))

ya hani hep hamileliğin ileri aylarından korkuyordum ya şimdi valla ilk aylarından korkmak gerekiyormuş aslında onu anladım..lekelenmeler..aman düşükmü diye stresler...ya dış gebelikse diye ağlamalar...bende bi düşük yaptım ama kimyasal gebelik dedikleri bi düşüktü ne kesesini gordum ne kalp atışını...o zaman anlamamıştım ne olduğunu..ama kalp atışlarını duyduktan sonraki düşükler ve vs. gibi durumlar ne kadar zor onu anlıyorum..ama bence bu tarz sorunlarımıza stres çok buyuk sebep..bence mumkun olduğunca paniksiz ve stressiz olmalıyız(

kızlar nasılsınız..anca gelebildim moraller bozulmuş gibi sıkmayın canınızı herşey yoluna girer güzel anneler sevinçcim hayırlısıyla iyi haberlerle dönersin insallah..iyi düşün iyi olsun canım..

ultarson resimlerimizi neden paylaşmıyoruz hakkatten kimsenin elinde yokmu yoksam?

bütün bunlardan korkmamak elde değil ama Allaha sığınıp yolumuza devam etmekten başka yol yok..
bu dünyada nasibi olan çocuk ne olursa olsun dünyaya gelecek zaten, hiçbişey buna engel olamaz, ama yoksa da bişekilde kaybedicez..
o yüzden fazla da düşünüp üzülmenin bir anlamı yok..

hem hiç doktora dahi görünmeden tamamlanan gebeliklerde bile sağlıklı doğum yapma oranı %90, üstelik 12 haftayı tamamladıktan sonra sağlıklı doğum yapma oranı da %99, çok küçük ihtimaller korkutuyor bizi, bence kendimizi %10luk yada %1 lik dilimde değil, %90-99 luk dilimde düşünelim

İnşallah canım yaa koydum resmini

duygucum seni arkadaş ekledim profilimde albümlerimde son usg resmimi görebilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…