2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy kılodan konuşmayalım konuşmayalım:)))fatmagulun abisi gibi oldu yaa:))konuşmayalım konuşmayalımm..ya ben psıkıyatra gittim ya hamilelikten korkuyorum diye..dr bana dediki sen şimdiden bunları düşünme korkup daraldığında hep doğumdan sonraki anları bebeğini düşün dedi..zamanı geldiğinde kork bunlarıda o zaman konuşuruz dedi.bende oyle yapmaya karar verdim.az kılo almaya bakıcam da sanki şimdiden 10 kılo almış gibi hissediyorum..şiş gibi hissediyorum kendimi ben:KK43:psıkolojikmi yoksa goüslerim şiş diyemi anlamadım:))

ayyy kılodan konuşmayalım konuşmayalım:)))fatmagulun abisi gibi oldu yaa:))konuşmayalım konuşmayalımm..ya ben psıkıyatra gittim ya hamilelikten korkuyorum diye..dr bana dediki sen şimdiden bunları düşünme korkup daraldığında hep doğumdan sonraki anları bebeğini düşün dedi..zamanı geldiğinde kork bunlarıda o zaman konuşuruz dedi.bende oyle yapmaya karar verdim.az kılo almaya bakıcam da sanki şimdiden 10 kılo almış gibi hissediyorum..şiş gibi hissediyorum kendimi ben:KK43:psıkolojikmi yoksa goüslerim şiş diyemi anlamadım:))

yaaa şimdi onu bunu bırakalım daa bebişlere alışverişe ne zaman başlıycaz yaaaa:KK52::KK52::KK52::KK52:

yaaa şimdi onu bunu bırakalım daa bebişlere alışverişe ne zaman başlıycaz yaaaa:KK52::KK52::KK52::KK52:

ben bu konuda acele etmicem..geçen sefer 5 haftalıkken düşük yaptım..en azından 3 ay olsun diye beklicem..ondan sonra yavaş yavaş bakarız acele etmemek daha iyi gibi geliyor bana:))

:KK9::KK9::KK9::KK9:

çok erken.. ben açıkçası dogana kadar bişey almayı düşünmüyorum...

ben bu konuda acele etmicem..geçen sefer 5 haftalıkken düşük yaptım..en azından 3 ay olsun diye beklicem..ondan sonra yavaş yavaş bakarız acele etmemek daha iyi gibi geliyor bana:))

yaa kızlar bencede erken ben cinsiyetini öğrenmeyi bekliycem de konuyu değiştireyim dedim :KK17::KK17::KK17:

ben kızıma 7 aydan sonra alışveriş yaptım.bunda da öyle olacak inşallah....
şimdi bişiler almaya başlayınca sonra daha güzelini görüyo insan onuda al bunuda derken gereksiz bi sürü şey oluyo.bebişte hızlı büyüyor yarısı giydirmeden kalıyor...
onun için en gerekli şeyleri son aylara doğru almayı düşünüyorum ben...

doğana kadar mı ..çok uzun zaman kız çatlarsın:))sen cinsiyetini öğren de bak nasıl konuşuyorsun alışverişe:))görürüz seni:))

canımm ben geçen 3,5 aylıkken düşük yaptım... ondan sonra korku başladı bende nedense...
Allah korusun.. sag salım kucagıma almayı ıstıyorum ... alışverış ondan diyorum son ana kadar yapmıcam...
ama tabı zaman ne gosterır bılemem :KK42:

:)))))kimler çalışıyor ve doğumdan sonra kimler çalışmaya devam edicek..:))

süreklı konu değişiyo... yetişemıyorum hızına..

ben çalışıyorum.. Allah kısmet ederse doğumdan sonra 6 ay ucretsız ızın alım dıyorum.. sonra tekrar iş..

bide benım şuan iş yerınde kımse bılmıyoo ... iyicene bellı olsun karnım sonra solıcem..

ben kızıma 7 aydan sonra alışveriş yaptım.bunda da öyle olacak inşallah....
şimdi bişiler almaya başlayınca sonra daha güzelini görüyo insan onuda al bunuda derken gereksiz bi sürü şey oluyo.bebişte hızlı büyüyor yarısı giydirmeden kalıyor...
onun için en gerekli şeyleri son aylara doğru almayı düşünüyorum ben...

haklısın canım, ama ben 7. aya kadar bekleyemem gibi geliyor, cinsiyeti belli olunca ufak ufak başlarım :26:

canımm ben geçen 3,5 aylıkken düşük yaptım... ondan sonra korku başladı bende nedense...
Allah korusun.. sag salım kucagıma almayı ıstıyorum ... alışverış ondan diyorum son ana kadar yapmıcam...
ama tabı zaman ne gosterır bılemem :KK42:

ben inanıyorum..bu sefer kucaklarımıza alıcaz bebeklerimizi:))hepimiz için en hayırlısı neyse o olsun inşallah:)

X