off yaa ben de bu sabah tartıldım 600 gr almışım
off yaa ben de bu sabah tartıldım 600 gr almışım
ayyyy kızlar bız şişko annelermı olucaz yoksaa....
ayyyy kızlar bız şişko annelermı olucaz yoksaa....
ayy yandık valla ay şişkoyuz bizz ayyy ayyyyyy:)))))canım bu arada ruyanda gormuşsun bak belki Allah gostermiştir belki oğlun olur:))
hayır kızlar yaaa şişko anneler olmıycazzz şişko hamileler olucaz ama doğumdan sonra zayıflıycaz yaaa
çitir anne olcaz yineee
bişey solım kızlar bende gordum... hatta adı oguz oluyomuş..
benım ilk düşüğüm erkektı..
saglıklı olsun hiç farketmez...
ama gonlumden bıraz erkek geçiyo..
bişey solım kızlar bende gordum... hatta adı oguz oluyomuş..
benım ilk düşüğüm erkektı..
saglıklı olsun hiç farketmez...
ama gonlumden bıraz erkek geçiyo..
valla ben hiç çıtır olmadım ki:))benden hayatta çıtır mıtır olmaz boyumda kısa:)))))))ya bişey sorcam 2. hamileler...şimdi benim boyum kısa ve ben şişmanım da azcık son aylarda çok zorlanırmıyım(korkuyom ben (
boyun kaç tatlım, ben de fazla uzun boylu sayılmam hanii
ya boyum 150 kılom 66(((((
eger çok kılo alırsan..dr uyarıyo zaten bildiğim kadarıyla ..benım bı arkadaşım 82 ile kaldı.. dr dedi sakın çok alma.. çok zorlanırsın dedi..
arkadaşım çok dıkkat ettı 95 ile doguma gıttı..
yuruyuş falan yaptı.. az yedı...
canım inşallah hamileliğinde fazla kilo almazsan zorlanmazsın bence.en fazla 10 kilo ama...20 kilo falan alırım dersen bayabi zor olur...valla ben hiç çıtır olmadım ki:))benden hayatta çıtır mıtır olmaz boyumda kısa:)))))))ya bişey sorcam 2. hamileler...şimdi benim boyum kısa ve ben şişmanım da azcık son aylarda çok zorlanırmıyım(korkuyom ben (
ya boyum 150 kılom 66(((((
valla kılodan bahsedince butun korkularım geri geliyor((ay daralıyorum valla
canım inşallah hamileliğinde fazla kilo almazsan zorlanmazsın bence.en fazla 10 kilo ama...20 kilo falan alırım dersen bayabi zor olur...
ben 76 kg ım ..20 kg alsam 96 kg olurummm....