2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyy kızlar bız şişko annelermı olucaz yoksaa....

ayy yandık valla ay şişkoyuz bizz ayyy ayyyyyy:)))))canım bu arada ruyanda gormuşsun bak belki Allah gostermiştir belki oğlun olur:))

hayır kızlar yaaa şişko anneler olmıycazzz şişko hamileler olucaz ama doğumdan sonra zayıflıycaz yaaa
çitir anne olcaz yineee

bişey solım kızlar bende gordum... hatta adı oguz oluyomuş..
benım ilk düşüğüm erkektı..
saglıklı olsun hiç farketmez...
ama gonlumden bıraz erkek geçiyo..

hayır kızlar yaaa şişko anneler olmıycazzz şişko hamileler olucaz ama doğumdan sonra zayıflıycaz yaaa
çitir anne olcaz yineee

valla ben hiç çıtır olmadım ki:))benden hayatta çıtır mıtır olmaz boyumda kısa:)))))))ya bişey sorcam 2. hamileler...şimdi benim boyum kısa ve ben şişmanım da azcık son aylarda çok zorlanırmıyım(korkuyom ben (

bişey solım kızlar bende gordum... hatta adı oguz oluyomuş..
benım ilk düşüğüm erkektı..
saglıklı olsun hiç farketmez...
ama gonlumden bıraz erkek geçiyo..

valla ben hep kız istedim..ama şimdi sağlıklı olsun yeter diyorum ama kız olursada pek bi hoşuma gider :)))))

boyun kaç tatlım, ben de fazla uzun boylu sayılmam hanii

ya boyum 150 kılom 66(((((

eger çok kılo alırsan..dr uyarıyo zaten bildiğim kadarıyla ..benım bı arkadaşım 82 ile kaldı.. dr dedi sakın çok alma.. çok zorlanırsın dedi..
arkadaşım çok dıkkat ettı 95 ile doguma gıttı..
yuruyuş falan yaptı.. az yedı...

valla kılodan bahsedince butun korkularım geri geliyor((ay daralıyorum valla

canım inşallah hamileliğinde fazla kilo almazsan zorlanmazsın bence.en fazla 10 kilo ama...20 kilo falan alırım dersen bayabi zor olur...

ya boyum 150 kılom 66(((((

bak ben hamile kalmadan 2 ay önce diyete başladım ve 2 ayda 13 kg verdim, inan sonrasında da çok kolay vericez, sakın kg meselesini takma kafana,
hem son aylarda hepimiz zorlanıcaz tatlım bu sadece aldığımız kg ile ilgili değil ki, korkma bunlardan

ben kızıma 54 le hamile kaldım.63-64 doğuma girdim.....
şimdi 58 le hamile kaldım.inşallah 68 son olur....
ama bende hamilelik şekeri çıkmıştı.diyet yaptım ve bol yürüyüş yaptım.hem kiloya hem normal doğuma çok faydası oldu....
düzgün beslenilirse kişlo alımı olmuyo kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…