valla canım hiç bilemiyorum ki...ben daha hiç gitmedim dr 'a..1 ay sanki uzun gibi ama belki normali odur.daha tecrubeli arkadaşlara sormak lazım..
canım ya yokluğum fark ediliyor desenize çok mutlu oldum çok duygulandım valla:2:
hainnnn! insan ay evt bende göremedim filan derşaka bir yana dün gece pembe bir lekelenmem oldu malesef acile koşturduk sabahta ilk iş doktoruma progestan verdi 10gün ölü gibi yatacaksın radyasyon yayan herşey uzak diye şart koştu:26:
cumartesi günü kaset testten 2. çizgi Silik olarak çıktı :))
Kan testi ile hamile olduğumu öğrendim çoook mutluyum :)))
2. çocuğum inşallah :))
nasılsınız
biz dün kesemizi gördük
allah şükür rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kızlar
düşük tehlikem varmış progestan verdi onu kullanıyorum(
oda mahvedecek beni ilk hamileliğimde 3 aylık olana kadar neler çektim
bulantım kusmam halsizliğim çok olmuştu
inş. fazlalaşmaz
bulantısı çok olan var mı kızlar
offff kizlar bu sabah kanamam tekrarladi tam da kesildi derken.. bi de bu sefer kipkirmizi geldi.. dr gidicem 11 gibi ama canim cok sikildi.. icim daraliyor.. hersey normal gorunuyordu ne bu simdi...((
Ben iyiyim dr kalp atısını duyduktan sonra randevuyu 1 ay sonra ya verdiçok uzun değilmi...............:26:
Kızlar bu arada bişey sorucam...
ben okuyorum çogu arkadaşdsa mıde bulantısı falan başlamış..
bende hiç belirti yok desem..sadece goguslerımde hassasıyet ve şişkinlik var... onun dışında belirtim yok...
benım gıbı olan varmı..
bu arada kızlar sabah yazdım ama mahmurluktan kimse görmedi galiba. kalp atışları karından ultrasonla duyuluyor mu? çok bastırcak diye çok korkuyorum yine benim resmen acıyo cunku kasılıyorum. ayrıca karından kalp atışları nasıl duyuluyor? tecrübeliler bana bi msj yazsa?
valla ben ilk baslarda karnımda kasılma ve hafif agrı ve gögüs agrısından duramıyordum. bi hafta sonra 6. haftada dan diye kesildi saga sola donerken. agladigimi hatırlıyorum hissizim diye. umarım bi sorun cıkmaz cunku bugun 7+3 üz ve kalp atışlarına gidiyoruz.
bence dr a gitmelisin, ilk zamanlarda ne oluyor ne bitiyor yakından takip etmek lazım. gerçi ben daha kan bile vermedim hcg dısında ama yine de bi ultrasona baksın bence dr.
bu arada kızlar sabah yazdım ama mahmurluktan kimse görmedi galiba. kalp atışları karından ultrasonla duyuluyor mu? çok bastırcak diye çok korkuyorum yine benim resmen acıyo cunku kasılıyorum. ayrıca karından kalp atışları nasıl duyuluyor? tecrübeliler bana bi msj yazsa?
bu arada canım sen de direk aklına düşük tehlikesi getirme. tüp bebekse bence ara ara komplikasyonlar olabilir ama mutlaka dr a danismalisin. haberini bekliyoruz. umarım ben de aksama hayırlı haberler veririm size
canım karından da duyuluyor tabii, gerçi benim doktorum dinletmedi, biz karından izledik sadece kalp atışlarını, o yüzden nasıl olduğu konusunda bir bilgim yok:26:
canım seninki abi olmuş benim kıza :) sen daha iyi bilirsin nasıl dinliyor bu insanlar gümbür gümbür diye? ben kendimi acaip şartladım da
abi miiiiayy allah mı söyletti canım, erkek mi olacak nee
ben gittiğimde karından yine ultrasonla normal baktık, sonra görüntüyü yakınlaştırıp pıt pıt nasıl attığını izledik bir süre,
ben dedim sesini duyamazmıyız diye, istersen duyarız ama bunun için çok fazla ses dalgası gönderiliyor, gerek yok bence şimdi zarar vermeye dedi, bende hemen tamam kalsın gerek yok görelim yeter dedim..
anladığım kadarıyla o esnada dinletse ultrasondan ayarı arttırıp sesi açacak sen de duyacaksın nasıl attığını gümbür gümbür
benim hisler ilginçtir biraz söyliyimkendime de kız diyorum millet çıldırıyor şimdiden deme diye. erkeklerin kalp atışları daha erken duyulurmuş öyle diorlar. ama içimden geldi işte tatlıcım
çalışmak deme banaaa...bende çalışıyorumm... zor oluyoo... gıdıp eve yatasım gelıyoo sureklı...
aaa kızlar bu arada aklıma geldi dün gece rüyamda bir oğlum olduğunu gördüüm, masmavi gözleri vardı bebeğimin çook güzeldi maşallah..
bu arada bu rüyayı 2. ye görüyorum
hayırdır inşallah canım
sağlıklı bir şekilde doğsun da inşallah :)
valla aynı durumdayız:))üstelik ben şikoyumda zayıflayamadan hamile kaldım..ay ben nasıl doğurcamm ayyyyyyyyyyy:122::122::122:
kızlar ben biraz üşüttüm galiba burnum akıyor başım ağrıyor işteyim de
eve gidip yatsam mı acaba modundayım
2 fincan ıhlamur içtim kesmedi valla çok da içmemek gerekli bğitki çaylarını daha içemiyorum da
cumartesi günü kaset testten 2. çizgi Silik olarak çıktı :))
Kan testi ile hamile olduğumu öğrendim çoook mutluyum :))
2. çocuğum inşallah :))
Günaydın herkeseee :))
Kızlar bu arada bişey sorucam...
ben okuyorum çogu arkadaşdsa mıde bulantısı falan başlamış..
bende hiç belirti yok desem..sadece goguslerımde hassasıyet ve şişkinlik var... onun dışında belirtim yok...
benım gıbı olan varmı..
valla canım hiç bilemiyorum ki...ben daha hiç gitmedim dr 'a..1 ay sanki uzun gibi ama belki normali odur.daha tecrubeli arkadaşlara sormak lazım..
bende zayıflıcaktım.. tam eve spır aletı aldım.. hamıle kaldıgımı ogrendım...
benı saglık ocagından aradılar ..nerden ogrendılerse hamıle oldugumu gelın kayıt yapalım dediler..
bende çok erken ilerde gelıcem dedim...
saglık ocagında kalp atışlarını dınlıyolarmı..
bazı testler ucretsız dediler bu arada.. sanırım tsh idrar falan..