2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nasılsınız
biz dün kesemizi gördük:nazar::emir_bebek:
allah şükür rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kızlar
düşük tehlikem varmış progestan verdi onu kullanıyorum :KK43:(
:KK37: oda mahvedecek beni ilk hamileliğimde 3 aylık olana kadar neler çektim
bulantım kusmam halsizliğim çok olmuştu
inş. fazlalaşmaz
bulantısı çok olan var mı kızlar

Hayırlı olsun canım, zaman cabuk geçiyor çünkü progestan sayesinde uyuyorsun sürekli :KK49: dr neden düşük riski var dedi? neye dayanarak yani?

offff kizlar bu sabah kanamam tekrarladi tam da kesildi derken.. bi de bu sefer kipkirmizi geldi.. dr gidicem 11 gibi ama canim cok sikildi.. icim daraliyor.. hersey normal gorunuyordu ne bu simdi... :KK43:((

ben kendi adıma hemen cevap vereyim belim ağrım dışında iyiyim:))akşam olsun eve gidim diye bi gozum surekli saattte:))sen nasılsın bakalım:)

Ben iyiyim dr kalp atısını duyduktan sonra randevuyu 1 ay sonra ya verdi :KK43: çok uzun değilmi...............:26:

offff kizlar bu sabah kanamam tekrarladi tam da kesildi derken.. bi de bu sefer kipkirmizi geldi.. dr gidicem 11 gibi ama canim cok sikildi.. icim daraliyor.. hersey normal gorunuyordu ne bu simdi... :KK43:((

canım sakin sakin sakin lütfeeeen. bi kere mutlaka ayakların düz uzanmış otur ya da yat. çok kısıtlı hareket et. 11de de umutla ve duayla git. varsa sütünü al ve dinlen hadi biraz. daha cok yeni hamileyiz belki de yerleşti artık bebeğin. :nazar::nazar::nazar:

canım bilmiyorum bişe demedi sadece kullanman lazım dedi bide lekelenmem olmuştu ondan olabilir
2 kere lekelendim ama sonradan kesildi kendiliğinden
hapı bende akşamları alıyorum çok uyutuyor ve bulantılarımı çok tetikliyor benim
bide oğlumu memeden kesmeye çalışıyorum
çok sızlıyolar 2.ye hamiş olan kızlar meden nasıl kestiniz bu sızıyı ne giderir
inş. bir problem yoktur senay ayağının altına yastık koy uzan ağır iş falan yaptın mı

tatlim ya 7+0 oldum ben sat a gore , simdi yerlesme olur mu ki ? keske yerlesme olsa keske.. gecen hafta ilk lekelenmem geldiginde dr bu onemli degil cunku kahverengi demisti sonra da dedi ki ama kirmizi falan olursa hemen bana haber veriyorsun.. zaten olan tedirginligimin ustune tuz biber ekti bu laf... :KK43:

canım sakin sakin sakin lütfeeeen. bi kere mutlaka ayakların düz uzanmış otur ya da yat. çok kısıtlı hareket et. 11de de umutla ve duayla git. varsa sütünü al ve dinlen hadi biraz. daha
cok yeni hamileyiz belki de yerleşti artık bebeğin. :nazar::nazar::nazar:

tatlim ya 7+0 oldum ben sat a gore , simdi yerlesme olur mu ki ? keske yerlesme olsa keske.. gecen hafta ilk lekelenmem geldiginde dr bu onemli degil cunku kahverengi demisti sonra da dedi ki ama kirmizi falan olursa hemen bana haber veriyorsun.. zaten olan tedirginligimin ustune tuz biber ekti bu laf... :KK43:

sen herhangi bir ilaç kullanıyor musun progestan falan?:nazar:

kullaniyorum canim sabah aksam gunde 2 tane 200 mg progestan , 1 coraspirin , 1 folbiol , 1 de iyot destegi

canım coraspını dr nıe verdı...
Benımde bır duşugum var.. Kanamam vardı bu şekilde bebek duştu..
Dr um bu sefer onlem amaçlı progestan verdı ama coraspın vermedı sordum kanama yapabılır demişti..
Ondan sordum.. Bunu da bı sor dr una istersen..

Kızlar bu arada bişey sorucam...
ben okuyorum çogu arkadaşdsa mıde bulantısı falan başlamış..
bende hiç belirti yok desem..sadece goguslerımde hassasıyet ve şişkinlik var... onun dışında belirtim yok...

benım gıbı olan varmı..

benim ki tup bebek oldugu icin vermisti canim .. ama yine bi soruyim simdi dr a gidince , tesekkur ederim.. aslinda senin dr nun dedigi dogru aspirin kanamayi arttir da ..

canım coraspını dr nıe verdı...
Benımde bır duşugum var.. Kanamam vardı bu şekilde bebek duştu..
Dr um bu sefer onlem amaçlı progestan verdı ama coraspın vermedı sordum kanama yapabılır demişti..
Ondan sordum.. Bunu da bı sor dr una istersen..

benim ki tup bebek oldugu icin vermisti canim .. ama yine bi soruyim simdi dr a gidince , tesekkur ederim.. aslinda senin dr nun dedigi dogru aspirin kanamayi arttir da ..

canım tup bebekde boyle hafıf lekelenme tarzı kanamalar çok duydum...
rahat ol.. corazpını sor ama.. ayaklarını uzat dınlen zaten dr da bunu solıcek bence.. korkmaa dua et bol bol.. içini rahat tut..

Ben iyiyim dr kalp atısını duyduktan sonra randevuyu 1 ay sonra ya verdi :KK43: çok uzun değilmi...............:26:

valla canım hiç bilemiyorum ki...ben daha hiç gitmedim dr 'a..1 ay sanki uzun gibi ama belki normali odur.daha tecrubeli arkadaşlara sormak lazım..

bende hiç belirti yok desem..sadece goguslerımde hassasıyet ve şişkinlik var... onun dışında belirtim yok...

benım gıbı olan varmı..

ben:))benimde bulantılarım yok..yani test yaptırmamış olsam acaba hamile değilmiyim ben dicem nerdeyse..sadece goğülerim regl olucağım zamanlarki gibi şiş:)inş. hep boyle oluruz:))dua edelim..çoğu arkadaşların bulantıları başladı ve onları okudukça şükrediyorum halime çok zor durumları:KK43:(

ben de senin gibiyim tatlim mide bulantim falan yok.. gogus hassasiyeti ve yorgunluk var..

benım gıbı olan varmı..

ben:))benimde bulantılarım yok..yani test yaptırmamış olsam acaba hamile değilmiyim ben dicem nerdeyse..sadece goğülerim regl olucağım zamanlarki gibi şiş:)inş. hep boyle oluruz:))dua edelim..çoğu arkadaşların bulantıları başladı ve onları okudukça şükrediyorum halime çok zor durumları:KK43:(

ben de senin gibiyim tatlim mide bulantim falan yok.. gogus hassasiyeti ve yorgunluk var..

aynen canım benım sadece hafıf adet donemındekı gogus agrısı var..
okadar.. aman olmasın mıde bulantısı ama ne bılım.. acaba olsamı :KK9:

aynen canım benım sadece hafıf adet donemındekı gogus agrısı var..
okadar.. aman olmasın mıde bulantısı ama ne bılım.. acaba olsamı :KK9:

kız ne olsamı..koparırım o dilini:)))olmasın aman olmasın:))bide çalışıyorum bi yandan ben..zaten panik atağımda var:))sus bakım hemen:)

benım gıbı olan varmı..

valla ben ilk baslarda karnımda kasılma ve hafif agrı ve gögüs agrısından duramıyordum. bi hafta sonra 6. haftada dan diye kesildi saga sola donerken. agladigimi hatırlıyorum hissizim diye. umarım bi sorun cıkmaz cunku bugun 7+3 üz ve kalp atışlarına gidiyoruz.

valla canım hiç bilemiyorum ki...ben daha hiç gitmedim dr 'a..1 ay sanki uzun gibi ama belki normali odur.daha tecrubeli arkadaşlara sormak lazım..

bence dr a gitmelisin, ilk zamanlarda ne oluyor ne bitiyor yakından takip etmek lazım. gerçi ben daha kan bile vermedim hcg dısında ama yine de bi ultrasona baksın bence dr.

bu arada kızlar sabah yazdım ama mahmurluktan kimse görmedi galiba. kalp atışları karından ultrasonla duyuluyor mu? çok bastırcak diye çok korkuyorum yine benim resmen acıyo cunku kasılıyorum. ayrıca karından kalp atışları nasıl duyuluyor? tecrübeliler bana bi msj yazsa? :nazar:

bu arada canım sen de direk aklına düşük tehlikesi getirme. tüp bebekse bence ara ara komplikasyonlar olabilir ama mutlaka dr a danismalisin. haberini bekliyoruz. umarım ben de aksama hayırlı haberler veririm size :emir_bebek:

X