2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hahahaaaa süper ya 2 yumurta haa :)))
valla hiç yemek yapasım yok ama çok acıkıyorum yemesem midem bulanıyor uyduruyorum işte ne yapabilirsem

Mecbur kalkılıyor değil mi..Bende kızım için mecbur kalkıyoum ..

banada akşamdan kalanları yemek düşüyor...

merhaba kızlar,

benımde doktor randevum 6 ocaktı ama kalbı atmaya devam edıyo mu acaba kuşkusu yedı bitirdi beni. bende dayanamadım dun baska bı doktora gıttım bebişim büyümüş kocaman olmuş maşallah. 1,5 cm. 5 gun gerıden gelıyordu geçen seferki muayenemizde aradaki farkı da 3e dusurmus

arkadaşlar sederk i gören varmı bugün hiç görünmedi merak ettim hemşomu

canım ya yokluğum fark ediliyor desenize çok mutlu oldum çok duygulandım valla:2:

bugün hiç görmedim canım ama sanki dün de geç gelmişti

hainnnn! insan ay evt bende göremedim filan der şaka bir yana dün gece pembe bir lekelenmem oldu malesef acile koşturduk sabahta ilk iş doktoruma progestan verdi 10gün ölü gibi yatacaksın radyasyon yayan herşey uzak diye şart koştu:26:

çok geçmiş olsun canım..dikkat et kendine

iyi geceler hamişler hepiniz uyuyorsunuz heralde kimsecikler yok bende kızımı simdi uyuttum bi bakim dedim kimler yok kimler var diye ama kimse yokmuş :) bu arada listeye 67 kişi olarak beni de eklerseniz sevinirim bu arad aranızda en küçük benmisim 21 yasındayım ve ikinci bebeğimi dünyaya getirecegim inşş....

herkeze iyi geceler..
malum evde bi yaramaz bi paşa olunca sadece fırsat buldukca girebiliyorumtabi bide kocadan bize düşerse
hepiniz çok iyisinizdir umarım..
bulantıları başlayan arkadaşlar olmuş Rabbim yardımcınız olsun..
çok şükür ilkinde çok az olmuştu inş buda öyle olur..

Hayırlı olsun :)) Bizde senin tecrübelerinden faydalanırız.. :))
Mide bulantıları başladı.. bugün sinirden ağlattı beni Herşey kokuyo Çabuk geçer inşallah..

teşekkürler..paylaşmak herzaman güzeldir..
hoşgeldin cnm...ufaklık abi oluyor desene :) sorunsuz bi hamilelik geçirirsin inş.. bu arada bnmde 2. ama bende ilki gibi heyecanlıyım :)))

hoşbulduk canım..hepimiz inş sorunsuz bi hamilelik geçiririz..
gerçekten öyle..hep merak ederdim acaba ikincisinde neler hissederim diye..ama gerçekten ilki gibi heycanlanıyormuş insannn

günaydın kızlaaarrrrr

hoşgeldin canım, hayırlı olsun bebeğin, sağlıkla kucağına alırsın inşallahhh
:

aminnn.Rabbim hepimize o güzel duyguyu yaşatmak nasip eder inş..

aminnn..

çok değerli bi insan..ünv.çok takip ediyordum..ama şimdi nerde o boş vakitleri bulabilmek..
listemizin son hali.tam 66 kişi olmuşuz.alalh firesiz ağustos ayını görmeyi nasip etsin inşallah

benide eklerseniz sevinirim melek..

yaş 28
yer istanbul
kilo 55
kesemiz göründü çok şükür

maşallah canımm..nekadar erken yaşta annelik duygusunu yaşamısın..

evet 18 yasında evlendim 19 yasında kızım doğdu inş 22 yasında da bebeğimi dünyaya getireceğim çok mutluyum:)

cumartesi günü kaset testten 2. çizgi Silik olarak çıktı :))

Kan testi ile hamile olduğumu öğrendim çoook mutluyum :)))

2. çocuğum inşallah :))

Günaydın 2012 agustos ayının güzel anne adayları yeni hamisler hayırlı olsun genelde cogumuzun 2 . Bebisleri geliyor

günaydın herkese,

bugun çok heyecanlıyım kalp atışlarına gidiyoruz. doktoruma idrara sıkışık mı geleyim dedim o da lütfen dedi. şimdi merak ettiğim kalp atışları karından rahat duyulur mu? çok bastırıyor ben de sinir oluyorum ama kalp atışı duymak için ne yapıyorlar bi bilginiz var mı? sabahtan beri feci stresliyim arkadaşlar. elim ayağım titriyor desem yeridir. hamileliğim ilk başladığından beri herkese garip tavırlar (tabi kötü niyetle değildir de) aman herkese söyleme önce bi kalp atışını duy, riskli oluyo o zamana kadar filan diye diye psikolojik olarak doldurdular galiba beni. Herkesin duasına ihtiyacım var.

nasılsınız
biz dün kesemizi gördük
allah şükür rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kızlar
düşük tehlikem varmış progestan verdi onu kullanıyorum (
oda mahvedecek beni ilk hamileliğimde 3 aylık olana kadar neler çektim
bulantım kusmam halsizliğim çok olmuştu
inş. fazlalaşmaz
bulantısı çok olan var mı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…