2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba
İlginizi çekeceğini umduğum bir yazı ;

Hamileyken Fazla Et Kısırlığa, Az Karbonhidrat Şişmanlığa Sebep Oluyor !

Hamilelik döneminde fazla miktarda kırmızı et tüketmek doğacak erkek çocukta sperm kalite sorunu, yetersiz düzeyde karbonhidrat tüketmek ise şişmanlık, şeker hastalığı gibi riskler yaşanması ihtimallerini artıyor. Bahçeci Sağlık Grubu doktorlarından Aile Hekimi Dr. Murat Berksoy hamilelik döneminde annenin aldığı besinlerin bebeğin ileriki hayatında ayrıca Alzheimer, kalp, şeker, infertilite gibi hastalılıklara sebep olabildiğini söyledi.

devamı için tıklayın

cok sukur bulantılarım azaldı bıraz daha mutluyum :)en azından mutfaga gıebılıyorum :) sımdılık hersey yolunda ocagın 4 de kontrolumuz var bakalım nekadar buyumus kuzu umarım heponız ıyısınızdır ben sık sık gıremıyorum malummm kucuk bı bebegım daha var :)hepını kendıznıze ıyı bakınn

doğu anadolu bölgesinde sürekli et tüketiliyor, ancak hiç böyle bir sıkıntı olustuğunu duymadık, hatta isimlerini bile hatırlamadıkları çocuk sayıları ile ekrana geldiler

simdi bu yazıdan sonra yemekte zor offf ben nasıl et yiycemmmmm

ay valla yerim ben:)))))sebze sevmiyorum zaten etide yemezsem aç kalırım ben:))

hoşgeldin hadi bakalım hayırlısı tek tek alırız inşallah mutlu haberleri ben kendi adıma iyi sayılırım malum hamilelik :))

ee hanımlar görüşmeyeli neler yaptınız varmı bir yaramazlık. Kendime kepekli galetalar almıştım bugün gidip gelip yedim mide boş kalmadığı için çok bulanmadı

ee hanımlar görüşmeyeli neler yaptınız varmı bir yaramazlık. Kendime kepekli galetalar almıştım bugün gidip gelip yedim mide boş kalmadığı için çok bulanmadı

evet bak akıllıca:))zaten mideyi boş bırakmamak lazım boşken daha çok bulanıyor çunku..çok şukur benim henuz bulantılarım başlamadı inşallahta hiç başlamaz:))

evet bak akıllıca:))zaten mideyi boş bırakmamak lazım boşken daha çok bulanıyor çunku..çok şukur benim henuz bulantılarım başlamadı inşallahta hiç başlamaz:))

inşallah bulantı ne ki benim bide 6. haftaya girince kusmalarım başlar korkuyorum vallaa

Öyle Karşıla ki;
ÇOCUĞUNU ÖYLE KARŞILA Kİ; eve geldiği zaman, en güzel yere geldiğini hissetsin...

EŞİNİ ÖYLE KARŞILA Kİ; yanına geldiği zaman, en doğru insana kavuştuğunu hissetsin.

ANNENİ ÖYLE KARŞILA Kİ; doğumundaki ağrıları lezzetle takas etsin.

BABANI ÖYLE KARŞILA Kİ; ömür boyu bir başka evlada imrenmesin.

İŞ ARKADAŞINI ÖYLE KARŞILA Kİ; dünyanın en iyi insanıyla, dünyanın en heyecanlı işini yapıyorum hissini yaşasın

FAKİRİ ÖYLE KARŞILA Kİ; ona serdiğin sofradan, daha büyük bir dua sofrası sersin.

ZENGİNİ ÖYLE KARŞILA Kİ; gönlünü gördüğünde, kendi gönlünün fakirliğinden kahretsi

Prof.Dr.Üstün Dökmen

listemizin son hali.tam 66 kişi olmuşuz.alalh firesiz ağustos ayını görmeyi nasip etsin inşallah

çok tembel oldum şu yemek yapma konusunda ...hiç girmiyoum acıkmıyoumda zaten sadece kızım için bişiler hazırlayabiliyoum....
haftalardır bi k.valideden bi annemden gelio yemekler...sizler ne alemdesiniz...

alllahtan midesine düşkün bi kocam yok yapmasamda sesi çıkmıor ...doğumdan sonrada harikalar yaratmamı bekleme diyoum şimdiden...iki çocukla ancak yumurta kırarım

hahahaaaa süper ya 2 yumurta haa :)))
valla hiç yemek yapasım yok ama çok acıkıyorum yemesem midem bulanıyor uyduruyorum işte ne yapabilirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…