çok sancım yok sadece içeride biri ip geriyormuş gibi oluyor bazende hani bişeyin içinden bişey çıkar ya pırtlayarak çoğalır onun gibi şeyler hissediyorum
anlatamadım amaanlamışsınızdır umarım:) kimisi bebeğin kalbi atınca hissedilir diyor doğru mu:44:
çok sancım yok sadece içeride biri ip geriyormuş gibi oluyor bazende hani bişeyin içinden bişey çıkar ya pırtlayarak çoğalır onun gibi şeyler hissediyorum
anlatamadım amaanlamışsınızdır umarım:) kimisi bebeğin kalbi atınca hissedilir diyor doğru mu:44:
merhaba kızlar..
bizde bugun 6+1 olduk allahın izniyle..
dün doktordaydık bebişimizi gördük kalp atışlarımızı dinledik..testlerimizi yaptırdık geldik
çok şükür hiç bi sorunumuz yok vitaminlerimizede bugun başladık allah herkese nasip etsin insallah hayatta yaşanabilecek en mükemmel duygulardan biriymiş bu dün anladım..
maşallah bizim küçük fındıklarımızaaaa
daha neler :)))) bebeğin hareketleri bile başladıktan kaç hafta sonra hissediyoruz yok öyle bir şey :))
okadar güzel anlattın ki anlamamak mümkün değil
yani sadece hamilelerin anlayabileceği bir dil bu
ben pek onun hissedilebileceğini sanmıyorum yaa, okadar minik ve derinlerdeki şuan:44:
gözün aydın canım, maşallah sen de büyütmüşsün fındığını
merhaba kızlar..
dün doktordaydık bebişimizi gördük kalp atışlarımızı dinledik..testlerimizi yaptırdık geldik
çok şükür hiç bi sorunumuz yok vitaminlerimizede bugun başladık allah herkese nasip etsin insallah hayatta yaşanabilecek en mükemmel duygulardan biriymiş bu dün anladım..
yaaa anlatamadım dimi karizma gitti yerlerde
çok şükür tatlım büyüsün tabi nazar değmesin bebelerimize.. =)
merhaba kızlar..
aminn canım, böyle güzel güzel büyümeye devam etsinler
ben en son doktora gittiğimde " ne kadar büyümüş bu, aferin onaaa" dedi, ayy bir hoşuma gittiii, o da az değil hoşuma gitsin diye yaptığını bilmiyorum sanki
aa maşallah ne güzel duymuşsun bende 6+1 im ama doktor iki haftasonra gel demişti bana
haftaya perşembe gideceğim başka yere mi gitsem yaa acaba bende duyabilir miyim :26:
bulantın var mı duygu
maşallah ya hep iyi haberler alalımm bende 5+0 da gittiğimde keseyi gördük ne kadar minnacık dedimm aa yok gayet iyi rahim içine yerleşmiş daha ne istiyorsun dedi
inşallah canım hep güzel haberler alırız..
geeelllll 14 ocakkk geeellllllllll:18::18::18::18:
yok canım anlattın,
yani herhangi biri anlayamayabilir ama hamileler aynı şeyleri yaşadığı için çok da güzel anlıyor
canım walla ben 1 hafta önce öğrenmiştim hamile oldugumu dünde dr gittim önce karından baktı keseyi gördük bide kalp atışları için alttan bakalım dedi o şekilde duydum bebişimin kalp atışlarını..
bulantım sadece sabahları aç kaldıgım zaman oluyo onun dısında çok şükür yok suanda canım..
ben de 20 ocak gibi gitcem bakalimm , bugun itibariyle bana gore 6+6 dr a gore 7+1 olduk :))
ben de 20 ocak gibi gitcem bakalimm , bugun itibariyle bana gore 6+6 dr a gore 7+1 olduk :))
Mrb hanımlar nası gidio hamilelik :)
Ben okuyoum sizleri ama yazamıyoum maalesef malum evde minik bi cadı var,onun peşindeyim :)
8 haftalık olduk 9un içindeyiz dr.a en son 22sinde gitmiştim 7+4tük o zmn kalp atışlarını dinledik :)) dr. 1 cm boyu var dedi eşim eve gelene kdr parmağıyla gösterip 'ya bu kadarcık bişiden o kdr ses çıkıo inanılmaz'deyip durdu :) gerçekten büyük bi mucize..
tekrar 5 ocakta gel dedi dr. gerekli tahlilleri yapalım dedi ama ben biraz daha büyüsün bebeğim öyle gitmek istiyoum yani gördüğümde büyümüş olsun istiyoum...bu sebebten sanırım 1 hafta veya 10 gün erteliycem kontrolü ama tahlil zamanı gecermi die merak ediyoum..haftaya gidersem 9+4 olucaz ama ben 11. haftada gitmek istiyoum :/