2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

daha neler :)))) bebeğin hareketleri bile başladıktan kaç hafta sonra hissediyoruz yok öyle bir şey :))

okadar güzel anlattın ki anlamamak mümkün değil
yani sadece hamilelerin anlayabileceği bir dil bu

ben pek onun hissedilebileceğini sanmıyorum yaa, okadar minik ve derinlerdeki şuan:44:

merhaba kızlar..

bizde bugun 6+1 olduk allahın izniyle..
dün doktordaydık bebişimizi gördük kalp atışlarımızı dinledik..testlerimizi yaptırdık geldik
çok şükür hiç bi sorunumuz yok vitaminlerimizede bugun başladık allah herkese nasip etsin insallah hayatta yaşanabilecek en mükemmel duygulardan biriymiş bu dün anladım..
maşallah bizim küçük fındıklarımızaaaa

gözün aydın canım, maşallah sen de büyütmüşsün fındığını

aa maşallah ne güzel duymuşsun bende 6+1 im ama doktor iki haftasonra gel demişti bana
haftaya perşembe gideceğim başka yere mi gitsem yaa acaba bende duyabilir miyim :26:
bulantın var mı duygu

çok şükür tatlım büyüsün tabi nazar değmesin bebelerimize.. =)

aminn canım, böyle güzel güzel büyümeye devam etsinler

ben en son doktora gittiğimde " ne kadar büyümüş bu, aferin onaaa" dedi, ayy bir hoşuma gittiii, o da az değil hoşuma gitsin diye yaptığını bilmiyorum sanki

maşallah canım darısı bizlere inşallahh

maşallah ya hep iyi haberler alalımm bende 5+0 da gittiğimde keseyi gördük ne kadar minnacık dedimm aa yok gayet iyi rahim içine yerleşmiş daha ne istiyorsun dedi

aa maşallah ne güzel duymuşsun bende 6+1 im ama doktor iki haftasonra gel demişti bana
haftaya perşembe gideceğim başka yere mi gitsem yaa acaba bende duyabilir miyim :26:
bulantın var mı duygu

canım walla ben 1 hafta önce öğrenmiştim hamile oldugumu dünde dr gittim önce karından baktı keseyi gördük bide kalp atışları için alttan bakalım dedi o şekilde duydum bebişimin kalp atışlarını..
bulantım sadece sabahları aç kaldıgım zaman oluyo onun dısında çok şükür yok suanda canım..

maşallah ya hep iyi haberler alalımm bende 5+0 da gittiğimde keseyi gördük ne kadar minnacık dedimm aa yok gayet iyi rahim içine yerleşmiş daha ne istiyorsun dedi

inşallah canım hep güzel haberler alırız..
geeelllll 14 ocakkk geeellllllllll:18::18::18::18:

Mrb hanımlar nası gidio hamilelik :)

Ben okuyoum sizleri ama yazamıyoum maalesef malum evde minik bi cadı var,onun peşindeyim :)
8 haftalık olduk 9un içindeyiz dr.a en son 22sinde gitmiştim 7+4tük o zmn kalp atışlarını dinledik :)) dr. 1 cm boyu var dedi eşim eve gelene kdr parmağıyla gösterip 'ya bu kadarcık bişiden o kdr ses çıkıo inanılmaz'deyip durdu :) gerçekten büyük bi mucize..

tekrar 5 ocakta gel dedi dr. gerekli tahlilleri yapalım dedi ama ben biraz daha büyüsün bebeğim öyle gitmek istiyoum yani gördüğümde büyümüş olsun istiyoum...bu sebebten sanırım 1 hafta veya 10 gün erteliycem kontrolü ama tahlil zamanı gecermi die merak ediyoum..haftaya gidersem 9+4 olucaz ama ben 11. haftada gitmek istiyoum :/

yok canım anlattın,
yani herhangi biri anlayamayabilir ama hamileler aynı şeyleri yaşadığı için çok da güzel anlıyor

tamam o zaman bebeğimin büyüme belirtileri dimi bu 5 ocak gelse de bi rahatlasam üffff

ben çok erken öğrendiğim için iki hafta sonraya verdi gittiğimde 5 haftalık bile değildi yavrum
hayırlısı ile bize de duymak nasip olur inşallah sana da maşallah diyorum
bende de bariz bi bulantı yok ama koku alınca bulantı geliyor normal herhalde buda
bide dün yemek yaptım o aklıma geldikçe öğürüyorum sanırım başlangıç bu olsa gerek:))

canım doktorun dediği tarihte git sanırım şekerine felan bakılacak zaten 11-14 haftalarda ikili testin olacak seni tekrar çağırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…