2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yaa kızlar yaa bu lilypie de çizelge yaptıktan sonrasını biri bana anlatsın yaa :KK50:
format uygun değildir diyo atladığım bi nokta var sanırım çıldırcam..

Mrb hanımlar nası gidio hamilelik :)

Ben okuyoum sizleri ama yazamıyoum maalesef malum evde minik bi cadı var,onun peşindeyim :)
8 haftalık olduk 9un içindeyiz dr.a en son 22sinde gitmiştim 7+4tük o zmn kalp atışlarını dinledik :)) dr. 1 cm boyu var dedi eşim eve gelene kdr parmağıyla gösterip 'ya bu kadarcık bişiden o kdr ses çıkıo inanılmaz'deyip durdu :) gerçekten büyük bi mucize..

tekrar 5 ocakta gel dedi dr. gerekli tahlilleri yapalım dedi ama ben biraz daha büyüsün bebeğim öyle gitmek istiyoum yani gördüğümde büyümüş olsun istiyoum...bu sebebten sanırım 1 hafta veya 10 gün erteliycem kontrolü ama tahlil zamanı gecermi die merak ediyoum..haftaya gidersem 9+4 olucaz ama ben 11. haftada gitmek istiyoum :/

hoşgeldin canım, maşallah senin bebişin de büyümüş :nazar:
ben testlerimi erken yaptırdım 5 haftalıkken istemişti doktorum ama 11. haftada geç mi olur bilemiyorum..
beni 11+3 te 2li test için çağırdı

tamam o zaman :KK9::KK9::KK9: bebeğimin büyüme belirtileri dimi bu 5 ocak gelse de bi rahatlasam üffff:KK31:

tabiki büyüme belirtileri canım.. bu sancılar batmalara bile mutluluk vericiiiii :KK16:

ben testlerimi erken yaptırdım 5 haftalıkken istemişti doktorum ama 11. haftada geç mi olur bilemiyorum..
beni 11+3 te 2li test için çağırdı

tabiki büyüme belirtileri canım.. bu sancılar batmalara bile mutluluk vericiiiii :KK16:

evet yaa çok mutlu oluyorum hissettiriyor ya kendini yoksa hamile olduğumu bile anlamayacağım
şuan bile çok derinlerden hissediyorum onu sanki minik minik oyuyor içimi:):)

evet yaa çok mutlu oluyorum hissettiriyor ya kendini yoksa hamile olduğumu bile anlamayacağım
şuan bile çok derinlerden hissediyorum onu sanki minik minik oyuyor içimi:):)

şöyle birkaç ay geçse de hareket ettiklerini hissetsek, sonra böyle tekmeler falan atmaya başlasalarr:KK31::KK31:

Saıkma canını, kilo bu, saglikli beslenerek verirsin. Emzirirken kilo vermek cok kolay zaten. benim oglum 4 aylık, hic diyet yapmamama ragmen eski kiloma 3 kilo kaldı. bazı arkadaslarım hele ulaştu bile eski kolalrına coktaaaan. Kilo dusunulcek en son sey olmalı bence.

bu arada kilo sorunu bende de var, ama ben takmıyorum, en azından fazla almamaya çalışarak devam edicem, aldıklarımı da doğumdan sonra veririm, sadece sağlık sorunlarına neden olmasın o yeter

Benim de en büyük korkum o zaten kilodan dolayı sağlık sorunu yaşamak ve bebeğime yaşatmak :KK43:

benim oğlumda c.tesi günü girdi bir yaşına
aralarında 18-19 ay falan olacak kısmetse
ama gerçekten çok güzel bir duygu allahım isteyen herkese nasip etsin
kızlar o kilo sorunu bende de var daha ilk hamileliği vermeden ikinciye hamile kaldım:nazar::emir_bebek:
artık 2 bebeyle uğraşmaktan verirlir gidilir kilolar inş.
yeter ki meleğim sağlıklı gelsin dünyaya ben kiloya razıyım
bu arada boy varda kurtarıyorum biraz yoksa halim harap olurdu :KK37:

aynen ben de boydan kurtarıyorum biraz...

yaa kızlar eşlerinizle durumlar ne alemde, başladınız mı halvetlere tekrar:26::26:
ben birdaha yapamam gibi geliyor, napıcam bilmiyorum:KK17:

bize doktor sert olmadıkça yapabilirsiniz dedi biz de haftada 2 devam yine:KK17:

bize doktor sert olmadıkça yapabilirsiniz dedi biz de haftada 2 devam yine:KK17:

hadi yaaa, ben daha cesaret edemiyorum, kolay kolay da edemem sankii:26:

yaa bişey sorcam bu ikili testler felan çok pahalımııı??

valla canım yaptırdığın yere göre de değişiyor sanırım, 3-4 ay önce bir arkadaşım 25 tl verdim demişti

canım doktorun dediği tarihte git sanırım şekerine felan bakılacak zaten 11-14 haftalarda ikili testin olacak seni tekrar çağırır.

beni 11+3 te 2li test için çağrır

haklısınız ya ben 2li testi tamamen unutmuşum :KK37: eşimde kızıyor dr.un işine karışma die ....o zmn 5 ocakta dr. yolu gözüktü bize :KK24:

şöyle birkaç ay geçse de hareket ettiklerini hissetsek, sonra böyle tekmeler falan atmaya başlasalarr:KK31::KK31:

ahh ahhh keşke çabucak geçse , sayılı gün çabuk geçer diyip kendimi avutuyorum sağlıklı olsunlar da bekleriz ne yapalım

yaa bişey sorcam bu ikili testler felan çok pahalımııı??

görümcem 200 tl ye yaptırmıştı canım

Benim de en büyük korkum o zaten kilodan dolayı sağlık sorunu yaşamak ve bebeğime yaşatmak :KK43:

aynen ben de boydan kurtarıyorum biraz...

ilk kontrolde doktor bizi uzaklaştırdı birbirimizden yazık kocacığıma bakalım ne kadar devam edecek bu durum:KK31:

arkadaşlar sederk i gören varmı bugün hiç görünmedi merak ettim hemşomu

bugün hiç görmedim canım ama sanki dün de geç gelmişti

haklısınız ya ben 2li testi tamamen unutmuşum :KK37: eşimde kızıyor dr.un işine karışma die ....o zmn 5 ocakta dr. yolu gözüktü bize :KK24:

erkenden git işte canım ne güzel, bebişini daha erken görürsün

ahh ahhh keşke çabucak geçse , sayılı gün çabuk geçer diyip kendimi avutuyorum sağlıklı olsunlar da bekleriz ne yapalım

ben çok sabırsızlanıyorumm:KK53::KK53:

X