2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aaayyyyy zaten ağlayacak yer arıyorum sen de ağlattın beniiiii

akşamlar arkadaşlar.2. aşılamayı yaptıdım 24 kasımda.beta hcg değerlerim şöyleydi..
aşılamanın 12.günü 34
14.günü 71.4
21.gün 1118
23.gün 1292.7
25.gün 1572
27.gün 2087
iki gün önce hafif bir lekelenmem oldu.bugün doktora gittim. kesemin bozulmadıığı söyledi.progestan vardı.niye artmıyor benim değerim.yoksa bi sorun mu var..benim gibi olupta sağlıklı bir gebelik geçiren var mı?

arkadaşlar lütfen dua edin.haftaya perşembe çağırdı doktorum ama açıkcası korkuyorum.hep birşeyler ters gibi.

hakkında hayırlısı olsun canım, inşallah herşey yolunda gider de güzel haberlerle gelirsin

canım çok zor bir durum ama stres yapma daha beter olur Allahım sağlıklı sıhhatli bebiş versin hakkımızda hayırlısı olsun. Dualarımız seninle..

Son düzenleme:
ama çok güzel bunları birebir yaşadım bennn canım oğlum seni çok sewiyorummmm

evet çoook güzel, inşallah bize de yaşamak nasip olur

dün akşam öyle bir geçer zaman ki ye bakarken ne farkettim,
aylin yatakta ağlarken annesi de ağlayarak ona sarıldığı zaman eskiden olsa kendimi aylinin yerine koyup üzülürdüm ama dün hayatımda ilk defa kendimi annesinin yerine koyup benim çocuğumun başına böyle bişey geldiğini düşünüp üzüldüm yaa, çok ilginçti

işte buuuuuuu süper anlattın aynen ben öyleyim hayatımda birinci önceliğim oğlum

merhaba kızlarrrr nasılsınızzz:)

biz bugün 6+1 olduk 3 gündür sağ kasığımda değilazyukarısı sola doğru böyle içeride bişeyler
çekiliyor gibi oluyor hafif batmalar falan bebikim mi büyüyor benim acaba:26: daha minnacık kesesi gördüm 22
sinde pıtpıtları için bir hafta var yaaa inşallah duyarım , azcık da karnım büyüdü hoşuma gidiyor:):)

yaa şimdiden tarifi zor bir duygu, kimbilir kucağımıza alınca neler hissedicez, sen biliyosun ama eminin anlatamazsın

evet anlatılır gibi değil ama en net hatırladığım panter kesiliyorsunuz tırnaklarınızı çıkarıp bekliyorsunuz kimse dokunmasın o zarar görmesin istiyorsunuz kediler bile yavrularına yaklaştırmaz saldırır ya aynen öyle :)))

maşallah maşallah canım normal rahimde büyüyor geriliyor inşallah duyarsın bende bekliyorum haftaya cuma günü benimkisi çok heyecanlıyım yaa

hanımlar bu yemek derdi beni öldürecek yaaa ne yapacağımı şaşırıyorum karnım aç ama yemek pişirmek istemiyorum :26: ama mecburen pişecek birde çocuk olunca evde sorumluluk diz boyu şaştım valla ne yapacağımı

Son düzenleme:
maşallah maşallah canım normal rahimde büyüyor geriliyor inşallah duyarsın bende bekliyorum haftaya cuma günü benimkisi çok heyecanlıyım yaa

benim de perşembe canım hayırlısı ile inşallah duyarız pıtpıtları tedirgin oluyorum bazen ama aklıma getirmemeye çalışıyorum...
keşke hiçbişey bilmeseydik hamile kalıyoruz kesesi pıtpıtı derken yıpranıyoruz halbuki bişey bilmesek hamile olduğumuzu öğrendiğimiz anda
rahat rahat keyfini çıkarabileceğiz annelerimiz pıtpıtları biliyordu sanki:):)

benim de sancım genelde solda oluyor canım, bıcırıklar büyüyor napalımmmm

ayyyy çok heyecan vericiiiiii

gördümmm gördümmmm:))ayyy Allah'a inanmamak mumkun mu bu bir mucizee:))

dimi yaaa, hele kalbinin atışını izleyince bunun bir mucize olduğuna inanmamak mümkün değillll

ultrasonmu varmışki o zaman doğurunca öğreniyormuşsun cinsiyetini :))))

çok sancım yok sadece içeride biri ip geriyormuş gibi oluyor bazende hani bişeyin içinden bişey çıkar ya pırtlayarak çoğalır onun gibi şeyler hissediyorum
anlatamadım ama anlamışsınızdır umarım:) kimisi bebeğin kalbi atınca hissedilir diyor doğru mu:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…