- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
Kızlarr kızlarrr 5 haftalık hamilelikte bel ağrısı normalmiiiii(
yordunmu kendini bu aralar. ben yorulunca belim ağrır hep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlarr kızlarrr 5 haftalık hamilelikte bel ağrısı normalmiiiii(
Tüm anne adaylarına merhabalar
Hepimizin hamileliği sağlıklı ve rahat geçer inş..
üç yıl önce 2009 temmuz annesiydim..şimdi rabbim nasip ederse 2012 ağustos annesi olacam
Ilk hamileliğimde buradaki paylaşımlarla çokşeyler öğrendik..inş buradada çok güzel paylaşımlar olur ve hamileliğimiz eğlenceli ve güzel geçer..
Hamileliğimiz hepimize hayırlı olsun..
Rabbim kucağımıza almayıda nasip eder inş..
Bu arada sat.15 kasım
21 ağustosa geliyor.
Kesemizide dün itibariyle görmüş bulunmaktayız çok şükür..
2,5 yaşında bi oğlum var ama ilk hamileliğim gibi ilk çocuğum gibi çok heycanlıyım...
Herkeze iyi akşamlar ...
kızlar valla maşallahınız var:))1-2. çocuklarrrr helvet durumlarıııı iyi kaynatmışsınız bakıyorumda:)aman ne guzell:))
bende bugun dr. psıkıyatr'a gittim..hamilelik surecindeki korkularımı anlattım:))bana sen hiç çevrende hamilelik yuzunden yürüyemeyen gordun mu dedi:))))işin özü aslında sen anneliğe hazır değilsinde bu korkular sana paravanmı dedi..çunku korktuğum donemler 7-8-9. aylar v bebeği en çok hissedilen ve doğuma yakın aylar olduğu için..ama insan anneklik gibi bi sorumluluğa tam olarak nasıl hazır olurki..sonuç olarak bana hep doğum sonrasını hep bebeğinle ilgili şeyleri düşün bu hamileik donemini çok fazla düşünme dedi:))bakalım nasıl devam edicem.bu akşam ağlamıyorum en azından :))hepinizi opuyorum hamişlerim:))
günaydın herkese
kızlar hamileliğin 5.haftasındayım,ama her sabah bulantıdan ve kusmadan bıktım,benim ikinci çocuğum olcak bu,birincide hiç böyle değildim,ikinci çok farklı,çok berbat bişeymiş
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)))
ya kızlar benim bugun belim ağrıyor çok(daha doğrusu tam belimde değil bu kuyruk sokumunun olduğu yer kopuyor sanki (normal mi??sizin beliniz ağrıyormu ağrıyorsa ne yapıyorsunuz??
9 ay biraz uzun bir süre degilmi canım?? bi de dogumdan sonraki sürede dahil. doktorum her ihtimale karşı 12. haftaya kadar birlikte olmayın dedi ama 12. haftasından sonra cinselligin hiç bir zararı yok dedi. ben doktoruma güveniyorum ve diger bütün doktorlarada. eger herhangi bir sorun yoksa için rahat olsun bunları düşünme. zaten bi cinsel ilişkiyle bebek zarar görecekse o zaman saglıksız bi hamileligin göstergesi bu. sonuçta herkes girmiş çevremde onca insan biliyorum.
amin inşallah 2012 ağustos annelerinden fire vermeden sağlıklı bir şekilde bebaklerimizi kucağımıza almak nasip olur
günaydın ağustos anaları:)
günaydın kızlar
ben bu sabah bir uyandım ki karnım sanki 4 aylık gibi büyümüş inanamadım ; normalde güniçinde ve akşamları şişkinliğim oluyor ama bu sürpriz oldu resmen zaten 3 gündür kasıklarım sancıyordu, aslında başından beri kilo da almadım zqaten tüp bebek için kullandığım hormon ilaçlarından şiş başlamıştım hamileliğe
ikiz diye mi bilemedim bu şişliği, çok erken biliyorum ama artık haftasonu kıyafet alışverişine başlayacağım işe giderken hiç bir şey bulamıyorum giyecek resmen
slm cici anneler...
biz doktordan geldik...bebeişimin kalp atışlarını duydum...pıt pıt atıyo mercimeğimin kalbiii...
allah duymayanlarada nasip etsinnn..
melekcim listeye eklersin canım
tüünaayydııın güzel anne adaylarıı..Dün dr. gittik kalp atışları için ama duyamadık..Kalbii atıyormuş oluşmuş fakat duyamazmışız şuan 13 ocakta çağırdı..Ben kendi hesabıma yani adet tarihiminden hesapladım 7+3 die biliyordum ama 6 haftalıkmış..13 ocakta sanırım duyabilicez inş.bebeğim 6 haftalık sorunsuz benimle çok şükür kızlar..
yordunmu kendini bu aralar. ben yorulunca belim ağrır hep
slm cici anneler...
biz doktordan geldik...bebeişimin kalp atışlarını duydum...pıt pıt atıyo mercimeğimin kalbiii...
allah duymayanlarada nasip etsinnn..
melekcim listeye eklersin canım
ne kadar guzel anlatmışsın..valla bencillik belki ama bu sekilde düşünen tek ben olmadığım için seviniyorum :))
inşallah canım...beklemek sıkıcı gerçekten ve nedense insan sanki bi sorun olacakmış gibi düşünüyor...ayy ne çok heyecanlanıyorum benim daha 1 hafta var(bazen hamile değilmiyim acaba bile diyorum..aslında bir an once gormek daha iy oluyor daha çabuk bensimsiyorsun durumunu:)senin adına çok sevindim canım darısı benim gibi duymayan diğer annelere:))
gözünüz aydın kızlar, maşallah bebişlerimiz gayet iyi demekki, inşallah böyle sağlıkla büyümeye devam edecekler
yok canım tek değilsin emin ol, hatta bence ilk hamileliğini yaşayan birçok kişide var bu durum, bana da sonradan düşününce bencillik gibi geliyor, aslında elimde olmadan aklıma öyle şeyler geliyor, yoksa düşününce ne kadar mükemmel bişey yaşadığımın farkındayım, defalarca şükrediyorum, dualar ediyorum, ben bu bebeği çok istiyorum, çok bekledim, şimdiden onun için canımı verebilirim..
ama gel gör ki an geliyor keşke hamile olmasaydım bile diyebiliyorum, okadar yaniii düşün
inşallah bide duysam pıt pıtları içim dahada rahatlicak allahım olmayanlarada nasip etsin inş.
inşallah canım...beklemek sıkıcı gerçekten ve nedense insan sanki bi sorun olacakmış gibi düşünüyor...
hayırlısıyla duyarsın sende canımmmm....çok farklı bir duygu 2. bebeğim olmasına rahmen sanki ilk kez yaşıyorum bunları ben
ayy valla aynı şeyleri düşünüyoruz yaa:))bide ben kıloluyum şu anda çok korkuyorum ileri donemlerden ya işe gelemezsem işe gelemeyince ekonomik olarak bebeğpe bakamazsam ay olumsuz ne kadar düşünce düşünüyorum yaa:)
inşallah canım duyacaksın,
ama kalp atışının olduğunu bilmek, görmek bile yetiyor yaa, benim doktorum dinletmedi sadece izledik nasıl güzel atıyorduu, o bile yetti bana
ben de kiloluyum canım :)
75 kg ile hamile kaldım, ama bu beni korkutmuyor, zaten genelde fazla kilolu olanlar daha az kilo alarak tamamlıyorlar gebeliklerini, bu biraz da bizim elimizde, biz daha dikkatli beslenicez, zamanı geldiğinde yürüyüşlere başlıycaz, kilo sorununun üstesinden gelebiliriz yanii bunu takma kafana
sorma bana izletmedi öyle gösterdi burda atıyor dedi ama siz göremezsiniz ben anlayabilirim dedi gülerek dr.da sevindi bizim için :) Eşimde soruyor nerde hocam die gösterdi ona açıkça aynı ben dimi diyorr deli kocamm :)) Dr.da gülüyor onaçok değişik bişey allahım tamamına erdirsin inş.
sorma yaa 60 kg idim hamile olduğumu öğrendiğimde şuan 63 .. 2 haftada 3 kilo şoktayımm..Bende takmıyorum kolay veririm die tahmin ediyorum,olmazsa bebeğe kilo aldırıcak beslenme programını uygulicam..Bebebğim sağlıklı olsunda kilolar gider genciz daha