2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaslar.Bende Allah nasip kismet ederse agustos annesi olucam.
Rabbim hepimizin yavrularini korusun,saglicakla kucaklamayi nasip etsin.

amiiiiiiiiiiiin cnm tbr ederim senıde :nazar:

sırf adamın duyguları tatmin olsun diye gece 1-2 de uyandırıp yiyecek bişeyler istiyorum,
psikopatça mutluluk duyuyo bundan yaa :KK60::KK60:

yok ama gözüm açıldı yedirmem artık, neme lazımmm :KK9::KK9:

hahaha ay alemsin sen yaa :KK60: :KK60: bencede gözümüzü açmak lazım kocişlere sahip çıkalım :KK4:

sırf adamın duyguları tatmin olsun diye gece 1-2 de uyandırıp yiyecek bişeyler istiyorum,
psikopatça mutluluk duyuyo bundan yaa :KK60::KK60:

yok ama gözüm açıldı yedirmem artık, neme lazımmm :KK9::KK9:

Sizin ilişki de pek bir garip seyir halinde gece 1-2 de sen iste o ağzı kulağında güle oynaya almaya gitsin gelsin ...hey yarabbim ya :KK1: ailecek komiğiz biz desene sen kısaca:KK1::KK1::KK1:

ben benimkine desem adamcagiz uyur gezer gibi gider bi de alirken bi yerde uyur kalir onu arayip dururum :KK1:

Sizin ilişki de pek bir garip seyir halinde gece 1-2 de sen iste o ağzı kulağında güle oynaya almaya gitsin gelsin ...hey yarabbim ya :KK1: ailecek komiğiz biz desene sen kısaca:KK1::KK1::KK1:

yok kız dışarı göndermiyorum mutfağa kadar gidiyor sadece :KK1:
ama cidden tuhaf yaa, ne kadar hevesliymiş..

bizim bebeğimiz biraz geç oldu 2 seneden fazla bekledim, bu süre içindede etrafındaki hemen hemen bütün arkadaşları baba oldu, sanırım onları göre göre dinleye dinleye içinde yer etmiş bazı şeyler, belli etmese de aslında o da çok beklemiş hamile kalmamı

bizim bebeğimiz biraz geç oldu 2 seneden fazla bekledim, bu süre içindede etrafındaki hemen hemen bütün arkadaşları baba oldu, sanırım onları göre göre dinleye dinleye içinde yer etmiş bazı şeyler, belli etmese de aslında o da çok beklemiş hamile kalmamı

canım allah bozmasın tamamına erdirsin inşallahh

ayyyyyy...o zaman lafım yok bırak öyle mutlu oluyorsa uzat ayaklarını bir liste yap bunu istiyorum şunu istiyorum diye:KK49: hem senin işine gelir hem de onun:KK1:

ben ilk hamilelğimde kusardım kapıya gelir sevinirdi ohh demekki herşey yolunda derdi yaw düşünebiliyormusunuzz:KK1::KK1:

X