2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

bu ay adet olursam ahmet marankinin hamile kalmayı kolaylastıran bir kürü var onu deneyecegim ilaçlarla birsey olacagi yok cünkü kızlar

Canım benim göğüslerimde pek belirti yoktu,sadece birazcık büyümüştü,öyle ağrı sızı falan yoktu...
Sende ağrı mı var canım??

Canım ben hiç kür yapmadım,bu incir kürü galiba yumurtlama için değil mi???

evet canım benim yumurtalar tembel ilaçla da olsa kendiliginden olsa cok gec büyüyorlar bende süreci hızlandırmak için içiyorum hem tadı da güzel ama cok istahımı açtı bende bir göbek olustu kizlar sanki 3 aylık hamileyim

soğan..! dün son günüydü,ben üşendim içmedim dün. 1 günden bişey olmaz,15 günlük değilde 14 gülük kür oldu benimki:78:

aynen canım benimkinin de son günüydü kaynatmak yerine bir kac tane yedim insan sıkılıyor bir yerden sonra ins faydasını görürüz de emeklerimiz bosa gitmez

Canım benim göğüslerimde pek belirti yoktu,sadece birazcık büyümüştü,öyle ağrı sızı falan yoktu...
Sende ağrı mı var canım??

valla ağrı gibi değil,böyle ara ara bıçak saplanıyor gibi oluyor

tamam o zaman canım 26 nisan olarak eklerseniz memnun olurum cok sagol ilgin için

tamam canım not alıyorum. screamaway geline ileteceğim..

ee yani bugün test yapıyorsun öylemi... ay heyecan yaptım,inşallah bebiş ordadır

bugün 35. gün geçen ay 35. günde olmustum bekliyorum gelmezse hiç test yapasım yok çnkü sonra ki hayal kırıklıgı cok kötü oluyor:2::2::2::2::2:

valla ağrı gibi değil,böyle ara ara bıçak saplanıyor gibi oluyor

Canım ben göğüslerden hiç şüphelenmemiştim,eğer sana yardımcı olacaksa şöyle anlatayım;ben 30 martta adet olmayı beklerken 27 martta açıkkahve lekelenme oldu,ben hatta adet oluyorum diye ağladım üzüldüm,sonra kesildi ve 29 martta hala bi şey gelmeyince şüphelendim,idrar ve kan testi yaptırmıştım ve hamile olduğumu öyle anlamıştım.
Her hamilede belirtiler farklı oluyor deniliyor ama istersen,merak ediyorsan diğer belirtilerimi de yazayım sana???

ooo hayırlı olsun yeni topiğimiz kızlarr

bakalım yeni topiğimizin ilk hamiş açılışını kim yapacak

hadi bol bol hamişle dolsun topiğimiz hatta efsane olsun bu topiğe giren ertesi ay hamile kalabiliyor diye
adak ve uğrak yeri olsun mumlar dikilsin

yok gülüm çokta lazım değilde işte merak ettim. benim göğsüm hastalanmadan 1 gün önce şişer ve dokunulmaz olur bu sefer öyle değilde ondan sordum.üff ya beklemek çok sıkıntı.. düşünmim diyorum,düşünmüyorum sonra biden biryerime ağrı saplanıyor,hemen aklıma ACABA diye takılıveriyor

aslında evde test var ama hic yapasım yok ya iyice umutsuz olmusum ahhh ahhh psikolojimi bozdu bu hamilelik isi

canım yapma birkaçgün bekle o zaman,sonra yaparsın.. inşallah son bekleyişin olur

Canım çok iyi anlıyorum seni,bende bata yaklaştığım günlerde her şeyi hamileliğe yorardım,dediğin gibi bir yerim ağrısın hemen sevinirdim aaa galiba hamileyim diye)
Birde ben burdaki ve başka sitelerdeki hamilelik belirtilerine baka baka ezberlemiştim artık.. :84: :84:

insallah canım hepimzin son bekleyisi olsun hamis olalım sonra hamilelik te neler yapıyoruz onları konusuruz ayyy ne güzel olur degil mi düsünmesi bile heyecanlandırdı beni sagolun kızlar iyi düsünceleriniz için sayenizde hayal kurdum

bugün 35. gün geçen ay 35. günde olmustum bekliyorum gelmezse hiç test yapasım yok çnkü sonra ki hayal kırıklıgı cok kötü oluyor:2::2::2::2::2:

canm bnmde 35.günüm bgn bn bat gec yazdrdm bgn bat...inanılmaz akıntım var su gbi bide kasık ağrım ama bnm kırmızılar karın ağrısıyla gelrdi..snd bişiler warmı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…