- Konu Sahibi screamaway
-
benim dun incir kürüm bitti adet olmayı bekliyorum sizin yaptıgınız bir kür var mi
benim dun incir kürüm bitti adet olmayı bekliyorum sizin yaptıgınız bir kür var mi
valla benimde öyle ama ben ne zaman kendimi artık test yapmaya hazır hissediyorsam o tarihleri söylüyorum. senide ekleyelim sende öyle bir tarih ver kafandan. mesela 30. gün yada 35. gün test yaparım diyebileceğin bir tarih olsun
canım burdanda paylaşırsın yeni bebişini.. burası bize uğurlu gelecek hissediyoruyum
bide canım seyy.. sen hamile kaldın ya. göğüslerinde ağrı oldumu:44: nasıldı o ağrı?
Canım ben hiç kür yapmadım,bu incir kürü galiba yumurtlama için değil mi???
soğan..! dün son günüydü,ben üşendim içmedim dün. 1 günden bişey olmaz,15 günlük değilde 14 gülük kür oldu benimki:78:
Canım benim göğüslerimde pek belirti yoktu,sadece birazcık büyümüştü,öyle ağrı sızı falan yoktu...
Sende ağrı mı var canım??
tamam o zaman canım 26 nisan olarak eklerseniz memnun olurum cok sagol ilgin için
valla ağrı gibi değil,böyle ara ara bıçak saplanıyor gibi oluyor
tamam canım not alıyorum. screamaway geline ileteceğim..
ee yani bugün test yapıyorsun öylemi... ay heyecan yaptım,inşallah bebiş ordadır
valla ağrı gibi değil,böyle ara ara bıçak saplanıyor gibi oluyor
aslında evde test var ama hic yapasım yok ya iyice umutsuz olmusum ahhh ahhh psikolojimi bozdu bu hamilelik isi
Canım ben göğüslerden hiç şüphelenmemiştim,eğer sana yardımcı olacaksa şöyle anlatayım;ben 30 martta adet olmayı beklerken 27 martta açıkkahve lekelenme oldu,ben hatta adet oluyorum diye ağladım üzüldüm,sonra kesildi ve 29 martta hala bi şey gelmeyince şüphelendim,idrar ve kan testi yaptırmıştım ve hamile olduğumu öyle anlamıştım.
Her hamilede belirtiler farklı oluyor deniliyor ama istersen,merak ediyorsan diğer belirtilerimi de yazayım sana???
aslında evde test var ama hic yapasım yok ya iyice umutsuz olmusum ahhh ahhh psikolojimi bozdu bu hamilelik isi
O zaman yarın falan yap bence canım,çünkü sabahki ilk idrarla daha iyi olmaz mı...
yok gülüm çokta lazım değilde işte merak ettim. benim göğsüm hastalanmadan 1 gün önce şişer ve dokunulmaz olur bu sefer öyle değilde ondan sordum.üff ya beklemek çok sıkıntı.. düşünmim diyorum,düşünmüyorum sonra biden biryerime ağrı saplanıyor,hemen aklıma ACABA diye takılıveriyor
yok gülüm çokta lazım değilde işte merak ettim. benim göğsüm hastalanmadan 1 gün önce şişer ve dokunulmaz olur bu sefer öyle değilde ondan sordum.üff ya beklemek çok sıkıntı.. düşünmim diyorum,düşünmüyorum sonra biden biryerime ağrı saplanıyor,hemen aklıma ACABA diye takılıveriyor
canım yapma birkaçgün bekle o zaman,sonra yaparsın.. inşallah son bekleyişin olur
bugün 35. gün geçen ay 35. günde olmustum bekliyorum gelmezse hiç test yapasım yok çnkü sonra ki hayal kırıklıgı cok kötü oluyor:2::2::2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?