- Konu Sahibi screamaway
-
- #30.801
sılacım ve hülyacım ikinizinde sıkıntılarını okudum...evet zor bir dönemdesiniz..mide bulantıları,başdönmeleri,uyku hali..
psikolojik taraflarıda var hülya dan da gördüümüz kadarıyla ama tatlılarım biliyorsunuz bunlar geçici durumlar ve de hormonlarınızın size bir oyunu..bakın ne çok beklediniz istedinizzz bence tadını çıkarınnnbelki de hayatınızda 1 kere belki de bir daha hiç yaşamayacagınız duygular...
bir de yaşayamayanları düşünün diye bağlayayım da kendinizi daha da iyi hissedin
sizlerin böle olması beni üzüyorrr,özellkle hülyacımın ağlama krizleri...sizin için elimden birsey gelebilse keşke ama hep dua ediyorumm.
çünkü sizi seviyorum
breshka tatlım benim hayali bebenin hediyeleri 25 aralıktan sonra gelecek. içinde bez varmış,kitap varmış,şampuan numunesi varmış. çıtçıtlı badi varmış... bence sizde isteyin kızlar
renewal tatlım mesaj attım,bekliyorum...
kızlarrrr bugün benim doğum günümmm.. 27ye giriyorum
bershkacimmm sen avp yakasinda oturuyodun sanirimm... kendi drumu tavsiye ederim ama biraz tuzlu, fiyati daha uygun bi yer istersen yenibosna nisa hastanesinde asiye hn var ona gidebilirsin veya zytinburnu avrasya hstanesinde bi erkek dr var oda iyiymiss:) insallah yardimci olabilmisimdir tatlimmm. bu yazdigim 2 hastanedede muayene 32 tl , dogum fiyatlarida uygun
teyzeleriii ben kizimaa cok guzel seyler aldimmmmm yaaa :) kiyafetlerimiz tamam , banyo araclarimiz tamam , biberon emzik fln da tmm, bnm icin ic camasirlarida tmm :) mevlut kyafetimiz bile tamammmm:) bi tek tirnak makasimiz, taragimiz, termometre vee krem , sampuan gibi bakim urunlerimiz kaldi :) elektirikli aletlerimizde teyzesinden gelicekkkkk... pofff dogsun artk yaaa giydirmek istiyorum hemencikkk :)
ahanda kimse yok
mericigim evet bizde gürcüyüz hem menbetada gürcü. konusmalari kabadir ama cok mseker insanlardir gülüm:26::26:
regen kiz was machst du???
nabiyonuz gizlar giii???????? meriiiii ketenhelvaaaaa sinyal yolluyorum gelin hadiiiiiiiiii.......... bu saatlerde genelden siz v benden baska pek ugrayan olmuyor...yanliz birakmayin beni...
ahanda kimse yok
mericigim evet bizde gürcüyüz hem menbetada gürcü. konusmalari kabadir ama cok mseker insanlardir gülüm:26::26:
regen kiz was machst du???
cimcimemm geldim kuafördeydim sinyalini aldım ama yeni gelebldim eve
senin hediyeni kıskandm tatlıcadıma bnde yolladm gördün müüü
heheheeee gördüm atlim gördüm.. güzel olmus..
naaaaaptin kuaförde????? ben bi senedir kuaför yüzü görmüyorum yaa... tr'ye gelene kadar da görmücem sanirim :44::44::44:
bak ne dicem. face de bizim grubumuz var gecmisi okuduysan görmüssündür, eger istersen sen de gel.. bugün ben ketenhelvayi da ekledim.. seni de ekleyebilirim istersen..
ahhh neler yapmadım kiii.. bana cumartesi evimi hayırlamaya gelcek eşimin tüm ailesi dedm yarın anca temizlik ve mamalarla uğraşırım.gittim bugünden kuaföre manikür,pedikür,saçımı boyattım fön çektirdim evden önce kendimi temizledim
ahh ben bayılırım kuaföreee,bazı bayanlar sevmezmsya ben röfle yaptırdığım zamanlarda da 4 5 saat geçirirdim ama seviyorum orda zaman geçirmeyi
bir de hamileyken saç boyatılmaz kestirilmes derleryaa sizce onlar hurafemidir?
yavru kuşum,hülya da demişti bana ama facem yokkii benim ama sizden sonra açmayı düşünmedim sanma
ayyy sen niye duygusala bagladin minnosum beniiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm... yok kiz, ben de yönetici degilim ama silayi almistim gruba.. neyse yapariz bi ara.. bak dadlucadi da istiyor..
niye aglasiyorsunuz yaa... aglamayin yani üzüntüden aglamayin, sevincten aglayin
iyi aksamlar canimcim... sen facede kimin arkadasisin??? biz senle ark.olmadik kii
hehehee acarsan haber ver tatlim.. iyi yapmissin ya vallaa... ben de bayilirim kuaföre gitmeye ama iste naparsin, begenmiyorum burdaki kuaförleri coluk cocuk hep, bastan savma is yapiyorlar... zaten az önce facde ankara resimleri gördüm, gezdigim xerleri gördüm aglamamak iyin kendimi zor tutuyorum.. valla elimden gelse atlicam bilgisayarin icinecok özledim cooooookkkkkk
selam kizlar ben geldimmm...
face muhabbetidir almis basini gitmis yine.... sila dami katildi gruba? Bir ben kaldim yalniz yaniii....
talicadiiiiiiiiii napiyorsun kiz asagida tek basina?????
ahhh cimcimemmm seni çok iyi anlıyorum bende gurbette sayılırım. bende adanayı,ailemi çok özledm evlendm de geldm izmite.
ramazandan beri görmüyorum ailemisendemi evlennce gittin yksa ailen de ordamı?kaç zamandır yurtdışındasın? ben memleketten çok annemi özledim,insanları anneleryle falan görünce öyle üzülüp ağlıyorum kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?