2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ayyy canım benimmm mericimm sevgi pıtırcığımm tatlım benimm... ne iiyi niyetlisin canımm güüzel düşüncelerin ve desteğin için çok teşekkür ederim

elimden geldiğince mercimeğimle mutlu bi hamileleik yaşamaya çalışıyorum mutluyum da çok şükür bu halsizlik falan şikayet değil tam tersii bana mercimeğimi hatırlatıyorr o yzden ii hissediyorum kendimi.. yatıyorumm bnde ne güzel

bu güzel duyguyu sende ve diğer isteyen arkadaşlarımda yaşayacaksınız canım benim.. Allah ın izniyle dualarım sizinlee

yaaaa :84::84::84::84::84::84::84: ama ben ağlamayı hakikaten hak ediyorum yaaa ...

hala bir doktor bulamadım ben :26: her yeri araştırıyorum en iyisi hangisi olur karar veremiyorum bi türlü tam buldum diyorum orası da çok kalabalık oluyor offfffffff

cnmmm dogum gunun kutlu olsunnnn esinle birlikte sonrada bebisinle birlikte nice nice yaslara insallahhh:) iyiki dogmussun ve tanimisizz seni :)

kizlarrr topigimizde ogretmenlerimizin ogretmenler gununu kutluyorummm:)

silacimm, hlycimmm Bulantilar konusunda Allah yardimciniz olsun insallah cabuk gecerrr ve hlycimm insallah sejin bulantilarin da baslamiodur 1 kere ile kalir tatlim... Duygusallik knusunda hic bisey diyemiycemm cunku 7 aylik hamileyim ve 7 aydirda cok duygusalim :)

bershkacimmm sen avp yakasinda oturuyodun sanirimm... kendi drumu tavsiye ederim ama biraz tuzlu, fiyati daha uygun bi yer istersen yenibosna nisa hastanesinde asiye hn var ona gidebilirsin veya zytinburnu avrasya hstanesinde bi erkek dr var oda iyiymiss:) insallah yardimci olabilmisimdir tatlimmm. bu yazdigim 2 hastanedede muayene 32 tl , dogum fiyatlarida uygun

teyzeleriii ben kizimaa cok guzel seyler aldimmmmm yaaa :) kiyafetlerimiz tamam , banyo araclarimiz tamam , biberon emzik fln da tmm, bnm icin ic camasirlarida tmm :) mevlut kyafetimiz bile tamammmm:) bi tek tirnak makasimiz, taragimiz, termometre vee krem , sampuan gibi bakim urunlerimiz kaldi :) elektirikli aletlerimizde teyzesinden gelicekkkkk... pofff dogsun artk yaaa giydirmek istiyorum hemencikkk :)

Sağol tuğçem yaa valla ben Ali Gedikbaşına gidiyordum ama çok yoğun özel muaynehanesine gidiyorsun randevulu olduğun halde saatlerce bekliyorsun Tüp bebek merkezindeki doktorumdan çok memnunum ona gitmek isterim ama hem pahalı hemde uzak ben hem işime hem evime yakın olsun istiyorum nisa hastanesi işime çok yakın Asiye hanımı çok duydum ama oda yoğunmuş aslında yeni açılan Kanuni Sultan S. hastanesi evime çook yakın Ali beyde orada çalışıyor ama yakalamak lazım ne bilim ya kararsız kaldım kuzum sen kime gidiyorsun ?

Oyyyy yerim ben o kızını Allah güle güle kullanmayı nasip etsin canımmm Bugün bende bir arkadaşımdan minik bir bebek patiği hediye aldım çok hoşuma gitti durup durup ona bakıyorum çok şeker bişey ya pembe beyaz örmüş arkadaşım kız olacak senin diyor

nabiyonuz gizlar giii???????? meriiiii ketenhelvaaaaa sinyal yolluyorum gelin hadiiiiiiiiii.......... bu saatlerde genelden siz v benden baska pek ugrayan olmuyor... yanliz birakmayin beni...

ahanda kimse yok

mericigim evet bizde gürcüyüz hem menbetada gürcü. konusmalari kabadir ama cok mseker insanlardir gülüm:26::26:

regen kiz was machst du???

nabiyonuz gizlar giii???????? meriiiii ketenhelvaaaaa sinyal yolluyorum gelin hadiiiiiiiiii.......... bu saatlerde genelden siz v benden baska pek ugrayan olmuyor... yanliz birakmayin beni...

cimcimemm geldim kuafördeydim sinyalini aldım ama yeni gelebldim eve

senin hediyeni kıskandm tatlıcadıma bnde yolladm gördün müüü

Son düzenleme:
sılacım ve mericim.. kızlar çok sağolun güzel dilekleriniz için.. Bilmukabele diyorum
mericim şirinlere bayılırım bu arada. çok teşekkür ederim

cimcimemm geldim kuafördeydim sinyalini aldım ama yeni gelebldim eve

senin hediyeni kıskandm tatlıcadıma bnde yolladm gördün müüü

heheheeee gördüm atlim gördüm.. güzel olmus..

naaaaaptin kuaförde????? ben bi senedir kuaför yüzü görmüyorum yaa... tr'ye gelene kadar da görmücem sanirim :44::44::44:

bak ne dicem. face de bizim grubumuz var gecmisi okuduysan görmüssündür, eger istersen sen de gel.. bugün ben ketenhelvayi da ekledim.. seni de ekleyebilirim istersen..

ahhh neler yapmadım kiii.. bana cumartesi evimi hayırlamaya gelcek eşimin tüm ailesi dedm yarın anca temizlik ve mamalarla uğraşırım.gittim bugünden kuaföre manikür,pedikür,saçımı boyattım fön çektirdim evden önce kendimi temizledim

ahh ben bayılırım kuaföreee,bazı bayanlar sevmezmsya ben röfle yaptırdığım zamanlarda da 4 5 saat geçirirdim ama seviyorum orda zaman geçirmeyi

bir de hamileyken saç boyatılmaz kestirilmes derleryaa sizce onlar hurafemidir?

yavru kuşum,hülya da demişti bana ama facem yokkii benim ama sizden sonra açmayı düşünmedim sanma

hehehee acarsan haber ver tatlim.. iyi yapmissin ya vallaa... ben de bayilirim kuaföre gitmeye ama iste naparsin, begenmiyorum burdaki kuaförleri coluk cocuk hep, bastan savma is yapiyorlar... zaten az önce facde ankara resimleri gördüm, gezdigim xerleri gördüm aglamamak iyin kendimi zor tutuyorum.. valla elimden gelse atlicam bilgisayarin icine cok özledim cooooookkkkkk

selam kizlar ben geldimmm...

face muhabbetidir almis basini gitmis yine.... sila dami katildi gruba? Bir ben kaldim yalniz yaniii....

ahhh cimcimemmm seni çok iyi anlıyorum bende gurbette sayılırım. bende adanayı,ailemi çok özledm evlendm de geldm izmite.

ramazandan beri görmüyorum ailemi sendemi evlennce gittin yksa ailen de ordamı?kaç zamandır yurtdışındasın? ben memleketten çok annemi özledim,insanları anneleryle falan görünce öyle üzülüp ağlıyorum kii

ben evlenince geldim canim 2,5 yil oldu.. gecen sene yilbasinda geldim ankaraya.. ay valla icim disima cikiyor yaa.. ailem ankarada.. sükür, bazen babam geliyor yanima tir soförü oldugu ucun.. amaannnn valla aglamak istiyorum.. o annesiyle gördüklerin felan hic anlatma vallaaa... kör seytan kalk git diyo.. valla bak gelen gelir gelmeyenin pasa keyfi bilir..

tatlicadicimmmmm dogum gununu kutlarimmm canimmmm....

menbetacimmmmm, arada ugramissinnnn, rastlasmadik ama cokkk ozledim seniii.... gunlerin guzel geciyormuss, cok sevindim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…