- Konu Sahibi screamaway
-
- #30.761
regen kuzum seni gruba eklemeye çalışıyorum ama Gruba yeniden katılma isteğinde bulunmamış eski bir üyeyi gruba ekleyemezsin. diye uyarı veriyor sen istek gönder gruba diyecem ama göremiyorsun nasıl göndercen ona bakıyoruz şimdi kızlarla ay niye çıktınki sopalıksın heeee
sılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesin yaaaaaaa yoksun 2 gündürben çok duygusalım bikaç gündür sen de öyle misin ? iyi misin bi gel sinyalime cvp ver
REGENTOŞŞŞŞ özelden attım sana linki :)
breshka tatlım benim hayali bebenin hediyeleri 25 aralıktan sonra gelecek. içinde bez varmış,kitap varmış,şampuan numunesi varmış. çıtçıtlı badi varmış... bence sizde isteyin kızlar
renewal tatlım mesaj attım,bekliyorum...
kızlarrrr bugün benim doğum günümmm.. 27ye giriyorum
heeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy cadicaannnn zum Geburtstag viel Glück, happy birthday to you, mutlu yillar sana !!!!
iyiki dogmussun, iyiki bizim arkadasimiz olmussun
bu da minik bi hediye olsun benden sana
2010 Yılının En Güzel Doğum Günü Şarkısı Seçildi ! - YouTube
breshka tatlım benim hayali bebenin hediyeleri 25 aralıktan sonra gelecek. içinde bez varmış,kitap varmış,şampuan numunesi varmış. çıtçıtlı badi varmış... bence sizde isteyin kızlar
tamam canim sagolsun breshka da faceden ativerdi ben de gecmisi ariyordum bilgisayardan grup linkini ordan bulmaya calisiyordum, o kadar veri arasinda samanlikta igne aramak gibi bir seykabul edilmeyi bekliyorum.. o kadar da zor degilmis ya.. sabahtan beri bakiyorum sinir olduydum...
canımm doğumgnün kutlu olsun :) inş bu son eşinle yalnız geçiriceen doğumgünün olur ii deerlendir bence :) seneye bebişinle birlikte kutlarsın inş... nice sağlıklı huzurlu mutlu bol çocuklu aşk dolu senelereeeeeee
mutlu yıllaaaaaaaaaar
:118::118::118::118::118::118::118:
yeni yaşın sana uğur getirsin canım sevdiklerinle beraber nice huzurlu sağlıklı mutlu yıllara ....Seneye bebeğinle beraber kutla doğum gününü inşallah
iyi oldu o zamn bidaha çık sen bak ben o totonu kızartmıyom mu
tatlıcadımmmmmmm
herşeyin gönlüne göre olduğu nice huzurlu yıllar dilerim...bu meleğin olmadan kutladığın son doğumgünü olur inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?