- Konu Sahibi screamaway
-
- #30.721
iyi akşamlar bayanlar
bende face grubuna eklenmek istiyorum. bana biri yardım etsin bakim
benim içinde üzülebilirsin pıtırcığım ozaman
bende aglayayımda rahatlayayım ozamanhemde sana eşlik etmiş olurum
buarada ben bu smileli gülme sanıyodum
hülya ben seni hep gülen biri olarak canlandırıyordum gözümde. ama sen çok ağlıyorsun olmaz böyle hayellerimi yıkmaaa
sinyal yolluyorum sana gel kıssss bak biz ağlama seansları yapıoruzz daha dogrusu rahatlama seansları diyeyim
sende bize katılmak istermisinnnn
iyi aksamlar canimcim... sen facede kimin arkadasisin??? biz senle ark.olmadik kii
bende kimsecikler yokki. bi kuppe var ama onun kampanya facesi var o kadar
cnm gruba eklenmek için arkadaş olmak gerek kuppecim seni ekleyebilir
olur sende ağla rahatla pıtırcık
canımmm aslında itiraf etmeliyimki canım o kadar ama o kadar sıkkın ki... yaniii içime bişi oturdu sanki daraldım moralim bozukk ondan böyle ağlamaklıyım...
malesef her zaman gülemiyorumm yoruluyorum bnde bu kadar pozitif olmaktan
heeeyyyyyyyyyyyyyy meriiiiiiiii 100. mesajini bana yazdinnnnn
:119::119::119::119::119::119:
:124::124::124::124::124::124::124::124:
canım yardımı olurmu bilmem ama rahatlayacaksan seni seve seve dinlerim.
kuppemi göremiyorum kaç zamandır ben onu görünce söylerim olmazsa
ozaman ollleeyyyssss derimmmmm. demek regencimcime yazmışımmm,ii de yapmışımmm.
sen nerden biliyosun benim bile haberim yokktuu,çok tatlısınnnnnnnnnnnnnnnnnn
:119::119::119::119::119::
heeeeeeeeyyyyy 101.yi de bana yazditatlim sag üst kösede yaziyor lac mesaj yolladigin.. ordan gözüme takildi.. görünce bi sevindim bi sevindim sorma...
bende sevindimmm hatta sen sinyalimi hemen alınca da sevindim çokkk o an baktım altta ismin bile yazmıodu
sende bana 1,943. msjını yazmıssın cimcimemmmm. regencimcimem yazmışımyaa ordan esinlendim
hülyacımda bana sevgi pıtırcığım demişti,pıtırcık olduk onunla da çok hoş deilmi
100.msjım olduğuna göre artık özel msjı yani özellikleri olan bir insanım hiççç ağlayasım kalmadı..
:13::13::13::13::13::13:
bu arada primanın hamilelere kampanyası var. facede bebeğimin ilk hediyesi diye. ilgilenirseniz duyrulur
aaah canim tesekkür ederim kendi adima ama iste naparsin benim sansim yok henüz
benim 10 mayısta bebeğim doğuyor biliyormusun senen azında prima öyle biliyor
ay Allah iyiligini versin.. kac defa okudum su mesaji sen biliyor musun??? dedim kacirdigim bir sey mi varbu kiz hamile miydi diyorum... kiz yoksa sen hamile misin yoksa bana demiyorsun???
aaa ayıp ediyorsun teyzesi prima bile duymuş hediye yolluyor ama sen uyu daha...
çok alındım çokk
bugün aradılar dedim mayıs başında bekliyoruz bebeciği sonrada oturdum güldüm kendime bol bol
ay Allahim yaaaaaaaaaaa......... ya bebegi görmeye gelirlerse??? ya da foto yollayin felan derlerse???
görmeye gelmezler heralde. onca insanı ziyaretmi edecekler,yok artık.. bebekli resim istiyorlarsada yollayı veririz canım birinin bebeğiyle çekinip. hem en kötü ihtimal düştü derim. geri ver demezler heralde hediyeyi. hem belki hamile kalırım o zamana kadar belkim. 25 aralıkta kargoıya vereceklermiş zaten. sonrası Allah kerim. bi çingenelik yaptım inşallah yüzüme gözüme bulaşmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?