2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

iyi akşamlar bayanlar

bende face grubuna eklenmek istiyorum. bana biri yardım etsin bakim

cnm gruba eklenmek için arkadaş olmak gerek kuppecim seni ekleyebilir

benim içinde üzülebilirsin pıtırcığım ozaman

bende aglayayımda rahatlayayım ozaman hemde sana eşlik etmiş olurum

buarada ben bu smileli gülme sanıyodum

olur sende ağla rahatla pıtırcık

hülya ben seni hep gülen biri olarak canlandırıyordum gözümde. ama sen çok ağlıyorsun olmaz böyle hayellerimi yıkmaaa

canımmm aslında itiraf etmeliyimki canım o kadar ama o kadar sıkkın ki... yaniii içime bişi oturdu sanki daraldım moralim bozukk ondan böyle ağlamaklıyım...

malesef her zaman gülemiyorumm yoruluyorum bnde bu kadar pozitif olmaktan

sinyal yolluyorum sana gel kıssss bak biz ağlama seansları yapıoruzz daha dogrusu rahatlama seansları diyeyim

sende bize katılmak istermisinnnn

aglamayin yaaaa..... yani rahatlamak icin de aglayacaksaniz sunu gündüz felan yapin.. aksam kocislerin yaninda yapmayin yani benimki hic sevmez mesela o yüzden diyorum.. sanirim erkekler pek hoslanmiyor.. ama siz en iyisi aglamayin..

heeeyyyyyyyyyyyyyy meriiiiiiiii 100. mesajini bana yazdinnnnn
:119::119::119::119::119::119:
:124::124::124::124::124::124::124::124:​

bende kimsecikler yokki. bi kuppe var ama onun kampanya facesi var o kadar

o zaman kuppeye söyle canim seni alsin gruba.. ben silayi almistim. cagirabiliyorsun yani.. ama grupta olmak lazim birini almak icin, kuppe de grupta o alabilir mesela.. biri de bi ara beni alsin geri

canım yardımı olurmu bilmem ama rahatlayacaksan seni seve seve dinlerim.

kuppemi göremiyorum kaç zamandır ben onu görünce söylerim olmazsa

heeeyyyyyyyyyyyyyy meriiiiiiiii 100. mesajini bana yazdinnnnn
:119::119::119::119::119::119:
:124::124::124::124::124::124::124::124:​

ozaman ollleeyyyssss derimmmmm. demek regencimcime yazmışımmm,ii de yapmışımmm.

sen nerden biliyosun benim bile haberim yokktuu,çok tatlısınnnnnnnnnnnnnnnnnn

:119::119::119::119::119::

ozaman ollleeyyyssss derimmmmm. demek regencimcime yazmışımmm,ii de yapmışımmm.

sen nerden biliyosun benim bile haberim yokktuu,çok tatlısınnnnnnnnnnnnnnnnnn

:119::119::119::119::119::

heeeeeeeeyyyyy 101.yi de bana yazdi tatlim sag üst kösede yaziyor lac mesaj yolladigin.. ordan gözüme takildi.. görünce bi sevindim bi sevindim sorma...

heeeeeeeeyyyyy 101.yi de bana yazdi tatlim sag üst kösede yaziyor lac mesaj yolladigin.. ordan gözüme takildi.. görünce bi sevindim bi sevindim sorma...

bende sevindimmm hatta sen sinyalimi hemen alınca da sevindim çokkk o an baktım altta ismin bile yazmıodu

sende bana 1,943. msjını yazmıssın cimcimemmmm. regencimcimem yazmışımyaa ordan esinlendim

hülyacımda bana sevgi pıtırcığım demişti,pıtırcık olduk onunla da çok hoş deilmi

100.msjım olduğuna göre artık özel msjı yani özellikleri olan bir insanım hiççç ağlayasım kalmadı..
:13::13::13::13::13::13:

ha söyleeeee... sevin iste bak mesela ben gittim kendime biraz yogurt getirdim. icine de büyükce bi muz ezdim.. nasil mutlu etti beni anlatamam

bu arada primanın hamilelere kampanyası var. facede bebeğimin ilk hediyesi diye. ilgilenirseniz duyrulur

aaah canim tesekkür ederim kendi adima ama iste naparsin benim sansim yok henüz

benim 10 mayısta bebeğim doğuyor biliyormusun sen en azında prima öyle biliyor

ay Allah iyiligini versin.. kac defa okudum su mesaji sen biliyor musun??? dedim kacirdigim bir sey mi var bu kiz hamile miydi diyorum... kiz yoksa sen hamile misin yoksa bana demiyorsun???

ay Allah iyiligini versin.. kac defa okudum su mesaji sen biliyor musun??? dedim kacirdigim bir sey mi var bu kiz hamile miydi diyorum... kiz yoksa sen hamile misin yoksa bana demiyorsun???

aaa ayıp ediyorsun teyzesi prima bile duymuş hediye yolluyor ama sen uyu daha...
çok alındım çokk

bugün aradılar dedim mayıs başında bekliyoruz bebeciği sonrada oturdum güldüm kendime bol bol

aaa ayıp ediyorsun teyzesi prima bile duymuş hediye yolluyor ama sen uyu daha...
çok alındım çokk

bugün aradılar dedim mayıs başında bekliyoruz bebeciği sonrada oturdum güldüm kendime bol bol

ay Allahim yaaaaaaaaaaa......... ya bebegi görmeye gelirlerse??? ya da foto yollayin felan derlerse???

ay Allahim yaaaaaaaaaaa......... ya bebegi görmeye gelirlerse??? ya da foto yollayin felan derlerse???

görmeye gelmezler heralde. onca insanı ziyaretmi edecekler,yok artık.. bebekli resim istiyorlarsada yollayı veririz canım birinin bebeğiyle çekinip. hem en kötü ihtimal düştü derim. geri ver demezler heralde hediyeyi. hem belki hamile kalırım o zamana kadar belkim. 25 aralıkta kargoıya vereceklermiş zaten. sonrası Allah kerim. bi çingenelik yaptım inşallah yüzüme gözüme bulaşmaz

kızlarrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm.........

yalannnnnnnnnnn.....

hepiniz iyiisinizdir insAllah.... ayy ozledım sizleri...

daha ailemin yanındayımmm.. burda gunler cooook guzel gecıyor... anneciğimle birlikte bol bol alısverıs yaptımmmm... sürtüyoruz sürekli.... haftasonuda kocacıgımın yanına donuyorum Allah kısmet olursa.. adam bunalımlarda...

breshkacım
senın haberını taaaaa o gun aldım ama yazamadım canımm... Allah saglıkla tamamına erdirmeyi nasip etsin.. sagsalim kucagına almayı nasip etsin yavrummmm.... cok cok cok sevındım...

daha yeni yeni hamıslerımız var mı bılmıyorum ama okunmayı bekleyen yaklasık 70 sayfam var artıkın donunce....

kendinize coook iyi bakınnn.. hepinizi cok cok optum...

bu arada beni merak etmediniz dimi dogru soyleyınnnnnn....

umarim canim en kisa zamanda kullanman dilegiyle.. dogru gelmezler de ay ne göndercekler cok merak ettim yaaaaaa hemen gelir heralde 25inde kargoya verirlerse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…