- Konu Sahibi screamaway
-
- #30.641
dayanamadımmm avatarıma kızımın ultrason resmini koydum artık yaa :)
tamam canim ozaman en hayirli olanini secersiniz insallah.... bodylerden cok lazim oluyo aslinda kakasi bulasiyo genelde anne sutude alirlarsa kakalari sulu yani ishal gibi oluyo.. ilk zamanlar suslu puslu deilde body ve tulum kizlar... bide sizin dogum kisa gelio tulumunaltina corap giydireceksiniz illaki.. ...
simdi tugcecim hersey oyle kompozisyon gibi geliyoki... hesaplarimiz falan.. insallah kizini kucakladiginda goreceksin icgudulerinin seni nasil yonlerdigini ve aslinda herkeslerden iyi bildigini onun icin neyin daha dogru oldugunu... ve ozaman mutlaka beni hatirla....
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa resmen nasi yuzum guluyooo......masallah uyuyo misil misil yaaaaaaaa..... canim benim.. iyi yaptin...
ama ben kiskandim..cunku burda yapmiyorlar bundan...
selam kızlar...
muhabbetiniz çok tatlı.
isimler,eşyalar... acayip heyecanlısınızdır heralde
screamaway tatlım enes konusunda fikrimi öğrenmek istersen eşine biraz hak verdim,evet güzel isim ama biraz çocuksu ama tarıkta kullanımı açısında biraz zor geldi bana. tabi tercih sizin. ben Allah nasip ederde oğlum olursa yiğit koymak istiyorum. eşim bu konuda benle iddalaşsada dedeme sözüm var onun ismini koyacağım diye. onun dışında isim olarak kafamda yağız,efe,barış,kerem sevdiğim isimler. soyadına uydurmanıda tavsiye ederim. ilerde iş hayatında klas görünür
sılacım canım rüyadan etkilendim valla. hayırlısı olsun canım sizin için. inşallah Allah gönlüne göre verir
tuğçecim sana kıyafet konusunda şöyle söylemek isterim,eğer mevlüt falan yaparsanız çokk fazla büyük kıyafeti geliyor. yani 1 yaş civarı. şimdiden fazla birşey alma derim. bide penye yelekler var çok kullanışlılar. kusma huyu olan bir bebeğin olursa önlük falan işlemiyor çok yelekler mahfoluyoryiğenlerimden biliyorum
geçmiş okuyorrrr
slm kısslar ben geldimmm geçmişi okuyamadım daha herkes nasıl canlarım
ha kizlar annemle konustum telde. ruya gormus... Rahmetli Annennem oglumla bi baska erkek bebegi annemin kucagina vermis. al bunlar silanin demis..... hayrolsun insallah.... bu ruyadan sonrada artik bn iice alistim erkek beklemeye... hayirli saglikli eli ayagi duzgun olsunda........
tatlicadicimmmm seni burda gormek cok guzel... Sen de enes ismi konusunda esime katiliyorsun yaniii... :26: yaa kafam iyice karisti... isim bulmak cokk zorrr...:44::44:
uykum kacti yaaaaaaaaa
bikere-sevdim sekerim nasilsin??? kish herkesin aklina geliyordur mutlaka fistigim.. öyle deme, kusura bakma ayni dertten bugün meri de sikayet etti. haklisiniz valla..
slm kısslar ben geldimmm geçmişi okuyamadım daha herkes nasıl canlarım
aaaa kimseler yok yaa... kardaiz fistigim depolarda olmayaydi simdi burda olurdu, topigin demirbasi, canim benim
cnmm eneste güzel isimm ... Bnm için pek duyulmamış olması ve anlamı cok önemlii bı kaç öneride ben yapayım sana :) hepsını tek tek araştırdım sımdıkk ve arapca kökenlı hepsı :)
Berkan : parıldayan
Emir : Peygamberimizin soyundan gelen.
Esad : Oldukça mutlu, daha saadetli. 2. Çok hayırlı.
Kerem :Asalet, asillik, soyluluk. 2. Cömertlik, el açıklığı lütuf
Kerim :Kerem sahibi, cömert, verimcil. 2. Ulu, büyük. 3. Lütfü, ihsanı bol, ihsan yönünden ulu
oku oku.... ama cok da takilma kardaizcimmmmmmmmm guncele gel sohbet edelim...
hosgeldin canimmm...
:)))tamam ozaman pıtırcığımmm regenin de aklından geçmişim senin de demekkii... ne güselll
yaf istanbul ama tuzla diyince izmite komşu gibi yakınyaa,istanbulun adı bile uzakkk... o yüsden gidiomusun dedim
ahh ahhh annesini yoruyo demek,annesi de yatsın dinlensin hep.... dikkat etsin kendine de kuzusuna daa.
ayy bi gelsin de bebis isim isi kolay... Allah gönlümüze göre versin hepimize.. cok da takintili olmak istemiyorum ben de, yoksa sonra ben üzülürüm.. ama görkem ismi coooook güzel
neye güldün kis?? gercek öyle tekken ikiz, ikizken ücüz olduk.. simdi hamissiniz tabi ben de olcam.. sonra alti kisi olcaz aannaaaammmm
fistik sey sorcam sana, simdi senin mercimek biraz daha büyüyünce ne olacak???
birkaçgündür annemlerdeydim eve yeni geldim gerçi beni pek merak eden olmamış
Sıla ve Hülya siz tebrik etmiştim ama sanırım postumu görmediniz...
ben geldimmmmm, 10 sayfa dokturmussunuzzzz, anca okudummm...
silaaaaaaaaaa, canim salca cekti vallaaaa gece gece....
hulyaaaaaaa avatar resmine bayildim...
ya kizlar, tarik koymayi dusunuyoruz ismi diyordum ya, biriyle tanistim, cocugunun ismi tarik... ve sanki tarik isminden sogudum biraz.... pofffffffff....napcam ben... isimsiz kaldi bebegimmm.... benimkine enes koyalim diyorum... ama onu begenmedi.... silacimmmmmm ya soole guzel arap isimleri soolicektin bana, senden pek haber cikmadi....
dayanamadımmm avatarıma kızımın ultrason resmini koydum artık yaa :)
valla bi ikili teste girmiştim işte ondan başkada girmedimmillet bakıorum yazıo detaylı ultrasonlar bilmemneler bakalım bana yapcakmı bilmiorum.. tetanoz aşısıda olmadım bu arada olmicamda yani olmak istemiorum .. detaylı ultrasn yaparsa ii olur ama heralde ,yapmassada yapcak bişi yok bnm doktor pek testçi bi doktor diil
bene iyiyim mericimmm canım benimkardaiz zuzummm sen napıyosun şekerim oyyy oyyyy hülyacımmm kıyamam sana ben nasılsın mercimek nasıl walla bende ew arıyorum ama yokkkk bu ara herkes ev satıyor kimse kiralamıyor hayırlısı artık
ben geldm okudum geçmişi aaa dedm hülya bişicikler yazmamıs hiççç nerelerde kaldı acaba,bi post yazcaktm sana sonra baktım sitede görünüosun dedm yazıodur şimdi pıtırcıkk
evet canım asansörsüz zorrr.. ee naaptın o zaman tüm gün ev bakmaya da gitmediysennn,buralarda da yoktun
hahhah sen demiiiayyy ne hoş hepimiz alınganıkkkk
bene iyiyim mericimmm canım benimkardaiz zuzummm sen napıyosun şekerim oyyy oyyyy hülyacımmm kıyamam sana ben nasılsın mercimek nasıl walla bende ew arıyorum ama yokkkk bu ara herkes ev satıyor kimse kiralamıyor hayırlısı artık
tatlım ben giriyorum ara ara ama pek karşılaşmıyoruz senle.
isim konusunda sevdiğin,aklına gelen isimlerin bir listesini yap ve hatta burda isim topicinde oylamaya koyabiirsin. varsa aile büyüğüünzün ismide olabilir. bide isimlerin yanına bey,amca,dayı gibi eklemeler yaparak değerlendir. gerçi siz yurt dışındasınız ordaki kullanım şekline görede değerlendirmelisin.. valla kolay gelsin sorumluluk gerektiren birşey,ömür boyu o isimle çağrılacak
sende benim canımmmmmmmmmm.... valla işte onu doğru dedin ama öle görünüyor ki ben burda devam edicem galiba...ama bişey sölim burası huzurlu, ofiste herkesin birbirinin açığını arayıp yüzüne vurmasından hem bıkmış hemde yorulmuştum. kendimi açık vermiyim diye kollamaktan bunalmıştım. satınalmayı buraya alıcak patronum ve burda çok işe yaramışım baya değişiklikler olcak bakalım. burdan ve akşamları evden gelmeye çalışacağım tabikide çok alışmışım buraya özlüyorum çokkkkkk....
heyyyy eger benim oğluşum olursa ismi hazır KEREM. hatta kızım seçmişti bu ismi ve bizde çok beğendik. isimleri birbirini çağrıştırıyor.screamcımmmm tavsiye ederim hayatım kerem ismi güzel.
okıyım yaa kaçırmıyım hiç bişeyiiii.
geldim tatlımmmmmm ama sen gittin galiba.
hly kankitommmm napıyon bakem. öff o evin de kirası baya var yawww..
valla gidemedik kuzum evin asansörü yokmuş boşa bakmaya gitmedik o yüzden
mercimekk büyüyünce de mercimek olarak kalcak regentoşumm ben onu öyle sevdim çünküü
kuzum postuna cvp verdim ben sen görmemişsin bnce yoksa seni atlar mıyımmm aşk olsunn ben sılacığımında yazdığını hatırlıyorumm gözünden kaçmıştır herhalde
mersiiiiiiiiiiiiii canımmmm :) isimler konuşulmuşş ben daha önce sen ilk sorduğunda isimle ilgili sana tek cvp veren ben olmuştum ama onuda sen görmedinnnnnnnn neyseeeeeeeeeeee artıkk
ben tarık ismini beğendim güzel.. ancak enes i bnde beğenmedim basit kaçar gibi sankim :26: yani tek başına az kalır gibi... ben erkek ismi olarak KERİM ismini çok seviyorummmmmmm inşallah oğlum olursa KERİM koyacağım ... kızım olursa da ZEYNEP istiyorum bakalımm bi o günler gelsinde fikrim değişebilir kız konusunda ama erkek konusunda pek değil
ayyyyyyyyyyyyyyyy çok duygulandım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa MAŞALLAHHHHHHHHHHHHHH
kız renewallllllllllll sana inanamıyorummm doktora gitmiyosun testlerini yaptırmıyosun ve de aşılarını olmayacaksınn valla şaşırdım açıkçası kusura bkma canım daa yani ne bilimm aşıların daha dün gittiğim aile hekimim bana çok önemli olduğunu söylemişti yani... hadi kontrolü nyse diorum 1.5 ayda giitin diyelim ama iğnelerini yaptır canım benim aksatma bnce :44::44:
evettttttttttttttttt herkeşler bu ara benii kimse sormamış diyor yaaaa şimdide ben diyorummmmmm beniiiiiiiiiiiiiii kimse sormamışşşşşşşşşşşşşşşş ev işini naptığımıııııııııııı sormamışşşşşşşşşşşş merak etmemişşşşşşşşşşşş ahanda bnde size alındım HIH
ben iyiyim kankitommm sen nasılsınnnnnnn ? özleştikk yineeevi de tutmadık zaten asansörü yoktu diye
canım kankitom özleştik valla...
ablamda dün doktora gitmiş 6 hafta 5 günlük bebeği. kalp atışlarını görmüşler. maşallah...
rüya konusuna gelince ablamda hamile olduğunu öğrenmeden 1 hafta önce bir rüya görmüş. kendini kutsal topraklarda bir mağaraya girerken görmüş ve orda akan sudan yüzüne sürmüş ve her kim bu sudan içip aklından kimi geçirirse o hamile kalırmış. ablamda rüyasında abimin eşini aklından geçirmiş. çünkü abim 7 senelik evli ve hala bebekleri olmadı. ama rüyası kendisine malüm oldu.
aşağıdaki bayanlarrrrrrrrrrrrrrrrrr, nasılsınız bakalım...
canım kankitom özleştik valla...
ablamda dün doktora gitmiş 6 hafta 5 günlük bebeği. kalp atışlarını görmüşler. maşallah...
rüya konusuna gelince ablamda hamile olduğunu öğrenmeden 1 hafta önce bir rüya görmüş. kendini kutsal topraklarda bir mağaraya girerken görmüş ve orda akan sudan yüzüne sürmüş ve her kim bu sudan içip aklından kimi geçirirse o hamile kalırmış. ablamda rüyasında abimin eşini aklından geçirmiş. çünkü abim 7 senelik evli ve hala bebekleri olmadı. ama rüyası kendisine malüm oldu.
aşağıdaki bayanlarrrrrrrrrrrrrrrrrr, nasılsınız bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?