- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #30.241
evet canım haklısın rabbim nasip ederse ne mucizeler oluyor insallah olur bu ay tatlım hiç üstüne yatmıyorum sırt üstü de yatmıyorum dönerken de kalkıp oturuyorum sonra dönüyorum artık bebek büyüdüğü icin kordon bagi boynuna dolanabilirmis burdan tüm hamislere duyurulur hem cok güzel bir duygu hem de cok zor bence yarın 32 .haftaya giriyoruz gittikce daha cok heyecanlanıyorum insallah akıllı olur ya ne de olsa yalnızım yardım edecek kimse yok
ayy canim benim sen de benim gibiisin yani.. olsun Allah yardimcin olur merak etme sen.. bak bunu söyledigin iyi oldu, gerci benim daha iyhticaim yok ama olsun
evet canım bayadır görüsemedik son iki ay kaldı böyle hareketli olursa daha da erken doğar diye düsünüyorumacele ediyor benim kız insallah bizim mucizeden rabbim sizlere de nasip eder tatlıcadım bizimkiler doğar sonra sizin bebislerin tekmelerini hareketlerini konusuruz
kısmet canım valla. isteyen her kadın bu dyguyu yaşasın inşallah...
bu topicte mucize dolu ama benim için şahsen sen ve tuğçe ayrı mucizelersiniz. sizin olaylarınıza hayretle bakmıştım zamanında.
ayrıca canım yaramaz olacak bebişin muhtemelen. artık uslu çocuk kalmadı hepsi doğarken herşeyi bilerek doğuyor mubarek. ama onların canı sağolsunda biz çekmeye razıyız diyerek bizde extra şımartıyoruz...Allahım dağına göre kar verir ama bunuda unutma hiç. herşey gönlüne göre olsun çiçekcim.
kuppe tatlımmm güzel haberler getirmişsin iyi bir doktor bulduğuna gerçekten çok sevindim. Allahım inşallah çok bekletmez seni.
veeeeee diğer hatunlar nasılsınız bakalımmm?????
teşekkürler fıstığımmm benimm..inşallah güzel haberler vercem size bundan sonra..biz iyiyizz sen nasılsın bakalım
iyi diyelim iyi olsunnnn....
bugün hiç topiğe gelemedim yerim değişti malum, hiç fırsatım olmuyo. sabah iş akşam ev aynı rutin bir şekilde gidiyor. Allahımdan sabır diliyorum ve isyan etmeden beklemeye çalışıyorum. sen nasılsın neler yaptın ...
Allah kolaylık versin tatlım ya..kadın olmak zor zanaat diye hep söylerim..sabırlı ol, zaman su gibi geçiyo bak..eşine kavuşmana az kaldı, bende iyiyim ne yapiim, doktor işleri ile uğraşıyorum..araştırma yapıyorum nette kan pıhtılaşması ile ilgili..prof olmak üzereyim neredeyse..Allah başka dert tasa vermesin diye dua ediyorum..topiğimizde o kadar çok hamile var ki bu aralar çok mutluyum..Allah bize de nasip etsin bakalım..zamann herşeyin çaresi onda..
gelecek ayın 3'ünde gitcem canım, o zamana kadar corasprin kullancam..herkes öyle yapıyormuş..boşyere zaman kaybetmek istemiyorum..artık bebişi daha çooook istiyorum ya..eskisinden bin kat fazla..bakalım Allahım nasip etcek mi?hayırlısıyla zaman geçse herşey güzel olucak inşallah. çok şükür dermanımızın bilincindeyiz en azından. sabredicez ve görücez.bak bak canım araştır. iyicene öğren bakalım. bu arada ne zaman gidiceksin doktora ???
gelecek ayın 3'ünde gitcem canım, o zamana kadar corasprin kullancam..herkes öyle yapıyormuş..boşyere zaman kaybetmek istemiyorum..artık bebişi daha çooook istiyorum ya..eskisinden bin kat fazla..bakalım Allahım nasip etcek mi?
Allahımın izniyle inşallah nasip olucak tabikide. sen anne olmayı istiyorsun bundan daha kutsal ne olabilir ki. folik asit de almanı tavsiye ederim canım. aralığın 3 ünde gidiceksin demek. hadi bakalım hayırlısı.
beeennn????????
senin arkadaşında da kan pıhtılaşması çıkmıştı dimi canım..hangi testlerinde çıkmıştı, onları musait olunca bana yazabilir misin..çok merak ettim, bir de o ne tedavi uyguluyor şuan..folik asit içiyor galiba..günde kaç tane içmek gerek ki..doktora gidene kadar en azından içerim, sonra bi de o yüzden beklemek zorunda kalmam diye düşünüyorum..
canım senin değerlerle onun da aynı. doktorunun demesi şöle, bu değerler senin hamile kalmamana engel değil nitekim hamile kalabiliyosun. sadece folik asit vermiş günde bir tane olandan, adet gününü beklemeden 3-4 gün önce test yap ve eger en ufak bir değerle karşılaşırsan yani hamileysen hemen bana gel demiş. ona göre tedavi uygulayacakmış. o da deryacımın dediği gibi corasprin ve kan sulandırıcı iğneler var hamileliğin boyunca ne zamana kadar böle devam ediyosun onu bilmiyorum. heee bide doktor günlerini sakın kaçırma ovu günlerinde mutlaka birliktelik olsun demiş.
yaaa ama, vücudunda pıhtılaşma var şuan, hamile kalmadan önce onları yok etmesi gerekir, asprinde içmesi gerekli, benim bıraktığım doktorumda onun doktorunun bana söylediklerini söyledi ben ona güvenmedim, çünkü pıhtılaşma olan herkes hamilelik öncesi folic asit ve corasprin kullanıyor, bazıları ise iğne bile kullanıyor..bence başka bir doktora daha danışsın kuşum ya..seni de gece gece yordum..öpüyorum çoookk..iyi geceler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?